Mormonit ovat harhaoppia, josta Raamattu varoittaa!

“Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.” Gal. 1-9
Mormonismi on harhaoppia!
Ymmärrän kyllä, jos olette eri mieltä, mutta tervetuloa keskustelemaan! Jätetään “minun mielestäni” jutut sivuun, ja katsotaan mitä Jumalan vääristelemätön sana (Raamattu) sanoo.

Teidän harhaoppinne alkoi teidän kirjanne mukaan näin: Joseph Smith sai enkeliltä nimeltä Marroni tiedon paikasta, jossa oli kultainen mormonin kirja, sekä “urim” & “tumim”- nimiset kivet, joista Joseph teki itselleen “taikalasit”, joiden avulla sai käännettyä kirjan, jota kukaan ei ole nähnyt, kirjan nimi on nykyään “mormonin kirja”

Mormonit uskovat tulevan jumaliksi kuoleman jälkeen, ja että heille annetaan oma galaxi, jota he voivat hallita, mormonit uskovat siis moneen sataan jumalaan.

Kaikilla mormoneilla on omat rituaaliset alusvaatteet, jotka heidän mukaan suojelevat maallisilta viehätyksiltä.

Mormonit eivät juo kahvia, teetä taikka Coca-Colaa.

Mormonit uskovat Jeesuksen ja saatanan olevan veljeksiä, heille tuli erimielisyyttä ja saatana lähti taivaasta edeniin, joka oli heidän mukaansa Amerikassa.

Mormonit kastavat jo kuolleita ihmisiä, ja uskovat heidän näin saavan pelastuksen, lisäksi sinun pitää kastautua mormonien kasteella ja kastaa kaikki sinun sukulaisesi, jotka eivät olleet mormoneja, kastaudut heidän puolestaan, älä siis ihmettele, jos mormoni kastautuu 40 kertaa, puhumattakaan siitä että heidän kirjassaan moniavioisuus on laupeutta.

Mormonit ovat syvällä harhaopissa, ja vain elävä Jeesus (ei se mihin he uskovat, se on väärä jeesus), vaan Elävän Jumalan Poika Jeesus Kristus voi pelastaa heidät tästä syvästä kuopasta.Jos olet mormoni, joka luet tämän tekstin, niin rukoile Oikeaa Jeesusta, Jumalan Ainoaa Poikaa, että Hän avautuisi sinulle, ja näyttäisi oikean tien. Et menetä mitään, jos rukoilet muutaman sanan koko sydämelläsi ja pyydät Jeesusta Kristusta avautumaan sinulle, ja näyttämään että Hän on elävä! Olen 100% varma, että Hän avautuu sinulle ja muuttaa elämäsi!

Odotan innolla yhteydenottoasi!

29

818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee.
      He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuuntelemaan taruja. Mutta pysy sinä järkevänä kaikissa tilanteissa, kestä vaivat, julista evankeliumia ja hoida virkasi tehtävät." (2. Tim. 4:5)

      "Maailmassa on nyt liikkeellä monia eksyttäjiä, niitä jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristusta ihmiseksi, lihaan tulleeksi. Siinä teillä on Antikristus, eksyttäjä. 8
      Katsokaa, että ette hukkaa sitä, minkä me olemme työllämme saaneet kokoon, vaan saatte täyden palkan.
      Jokainen, joka ei pysy Kristuksen opetuksessa vaan tuo siihen jotakin lisää, on vailla Jumalaa. Jokaisella, joka tässä opetuksessa pysyy, on sekä Isä että Poika. 10
      Jos joku tulee teidän luoksenne eikä opeta tällä tavoin, älkää ottako häntä kotiinne älkääkä edes tervehtikö häntä. Se, joka lausuu hänet tervetulleeksi, osallistuu hänen pahoihin tekoihinsa." (2. Joh. 1:7 )

      "Kelvottomat ihmiset ja petkuttajat menevät pahuudessa yhä pitemmälle, eksyttäen muita ja eksyen itse.
      Pidä sinä kiinni siitä, minkä olet oppinut. Sinähän olet siitä varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut. Olet myös jo lapsesta asti tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat antaa sinulle viisautta, niin että pelastut uskomalla Kristukseen Jeesukseen. " (2. Tim, 3:13 )

    • "Israelin kansan keskuudessa esiintyi kuitenkin myös vääriä profeettoja, ja samoin on teidänkin joukkoonne ilmestyvä vääriä opettajia. He salakuljettavat teidän keskuuteenne tuhoisia harhaoppeja, jopa kieltävät herransa, joka on ostanut heidät omikseen. Pian he kuitenkin saattavat itsensä tuhoon.
      Heidän irstasta menoaan lähtevät monet seuraamaan, ja näiden takia totuuden tie tulee häväistyksi. Ahneudessaan he pyrkivät käyttämään teitä hyväkseen esittämällä tekaistuja tarinoita. Mutta heille muinoin langetettu tuomio on yhä voimassa, heidän tuhonsa odottaa heitä." (2. Piet. 1:1 )

      "Jeesus vastasi:
      Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan.
      Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: ’Minä olen Messias’, ja eksyttävät monia." (Matt. 24:5)

      "Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan. Tämän minä olen teille nyt ennalta ilmoittanut." (Matt. 24:24)

    • "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette. Eihän orjantappuroista koota rypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä.
      Ei hyvä puu voi tehdä kelvottomia eikä huono puu hyviä hedelmiä.
      Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, kaadetaan ja heitetään tuleen. Hedelmistä te siis tunnette heidät.
      "Ei jokainen, joka sanoo minulle: ’Herra, Herra’, pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon. Monet sanovat minulle sinä päivänä: ’Herra, Herra! Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.’
      Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: "En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät!"" (Matt. 7:15-23)

      "Jos joku sanoo teille: ’Täällä on Messias’, tai: ’Katso, Messias on tuolla’, älkää uskoko.
      Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä johtaakseen, jos mahdollista, valitut harhaan.
      Pitäkää siis varanne. Minä olen ennalta ilmoittanut teille kaiken." (Mark. 13:21 )

    • "Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
      Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.
      Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen." (1. Joh. 4:1)

      Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenet (mormonit) uskovat jumaluuteen (Elohim), joka luotiin ja kasvatettiin toisella planeetalla. Siellä Elohim meni naimisiin, sai lapsia ja lopulta sai "olemassaoloalueen", johon hän ja taivaallinen äiti saattoivat sijoittaa ruumiillistuneita henkilapsia – lapsia, jotka oli luotu heidän taivaallisen, läheisen, fyysisen suhteensa kautta.
      Ensimmäinen hengellinen lapsi, joka syntyi Elohimille ja taivaalliselle äidille, oli poika nimeltä Jehova. Lopulta Jehova Messiaana tuli maan päälle ja inkarnoitui Jeesuksen muotoon. Ihmisinä, jos noudatamme Elohimin hahmottelemaa suunnitelmaa – yritämme kovasti ja teemme parhaamme (Mormonin kirja, 1. Nefi 25:23) – meistä voi tulla Elohimin kaltaisia ​​kuoleman jälkeen. Kuten myöhempien aikojen pyhien entinen presidentti Lorenzo Snow sanoi: ”Kuten ihminen on nyt, Jumala oli kerran. Sellainen kuin Jumala on nyt, ihmisestä voi tulla."

    • "Hän pelasti meidät, ei meidän hurskaiden tekojemme tähden, vaan pelkästä armosta. Hän pelasti meidät pesemällä meidät puhtaiksi, niin että synnyimme uudesti ja Pyhä Henki uudisti meidät. Tämän Hengen hän vuodatti runsaana meidän päällemme Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta, 7jotta me hänen armonsa ansiosta tulisimme vanhurskaiksi ja saisimme osaksemme ikuisen elämän, niin kuin toivomme."
      Tit. 3:5

      • Anonyymi

        Sinä sekoitat Jumalan voiman pyhän hengen (yleisnimi) ja persoonallisen Pyhän Hengen (erisnimi) keskenään. Jumalan voima pyhä henki (yleisnimi) kirjoitetaan aina pienellä ellei aloiteta lausetta puhumalla Jumalan voimasta pyhästä hengestä (yleisnimi) jolloin pyhä kirjoitetaan isolla ja henki pienellä.
        Puhuttaessa persoonallisesta Pyhästä Hengestä käytetään aina isoja alkukirjaimia.
        Nämä ovat perusasioita jo koulun alkuluokilla jotta ei sekoiteta asioita keskenään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä sekoitat Jumalan voiman pyhän hengen (yleisnimi) ja persoonallisen Pyhän Hengen (erisnimi) keskenään. Jumalan voima pyhä henki (yleisnimi) kirjoitetaan aina pienellä ellei aloiteta lausetta puhumalla Jumalan voimasta pyhästä hengestä (yleisnimi) jolloin pyhä kirjoitetaan isolla ja henki pienellä.
        Puhuttaessa persoonallisesta Pyhästä Hengestä käytetään aina isoja alkukirjaimia.
        Nämä ovat perusasioita jo koulun alkuluokilla jotta ei sekoiteta asioita keskenään.

        Jumala kirjoitetaan isolla, joten Jeesus, Jumala, Herra, Pyhä Henki...jne. aina isolla.
        Jumala on kolmiyhteinen: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Miksi lisäät jotain ylimääräistä.?

        "Kun tulin luoksenne, veljet, **en julistanut Jumalan salaisuutta teille suurenmoisen puhetaidon tai viisauden keinoin. **
        En halunnut tietää teidän luonanne mistään muusta kuin Jeesuksesta Kristuksesta, en muusta kuin ristiinnaulitusta Kristuksesta.
        Te näitte minut hyvin heikkona, hyvin arkana ja pelokkaana. **Puheeni ja julistukseni ei pyrkinyt vakuuttamaan viisaudellaan vaan ilmensi Jumalan Hengen voimaa**,
        **jotta teidän uskonne ei perustuisi ihmisten viisauteen vaan Jumalan voimaan.**" 1. Kor. 2:1


      • Anonyymi
        mikhasik2000 kirjoitti:

        Jumala kirjoitetaan isolla, joten Jeesus, Jumala, Herra, Pyhä Henki...jne. aina isolla.
        Jumala on kolmiyhteinen: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Miksi lisäät jotain ylimääräistä.?

        "Kun tulin luoksenne, veljet, **en julistanut Jumalan salaisuutta teille suurenmoisen puhetaidon tai viisauden keinoin. **
        En halunnut tietää teidän luonanne mistään muusta kuin Jeesuksesta Kristuksesta, en muusta kuin ristiinnaulitusta Kristuksesta.
        Te näitte minut hyvin heikkona, hyvin arkana ja pelokkaana. **Puheeni ja julistukseni ei pyrkinyt vakuuttamaan viisaudellaan vaan ilmensi Jumalan Hengen voimaa**,
        **jotta teidän uskonne ei perustuisi ihmisten viisauteen vaan Jumalan voimaan.**" 1. Kor. 2:1

        Oletko käynyt ollenkaan koulua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko käynyt ollenkaan koulua?

        Sinä olet käynyt korkeintaan apukoulun.


    • Anonyymi

      Raamattu puhuu Sakarjan kirjassa, että Jumala LUO NELJÄ SEPPÄÄ (SMITH), joiden tarkoitus on elävöittää juutalaisten toivoa päästä takaisin Israeliin. Tosin Jumala luo myös neljä SARVEA jotka estävät juutalaisten menoa Israeliin.

      Varmasti on monia vaihtoehtoisia Seppä nelikoita. Jopa Kalevalan Ilmarisesta joku voisi ehdottaa Sakarjan Seppää.

      Oma kantani on:
      John Smith , pioneeri Isä Amerikan asuttamisen
      Adam Smith, kapitalismin isä.
      Joseph Smith, mormonismin perustaja
      ?????? Smith, ???????

      Sarvista yksi oli luultavasti Marx ja kommunismi.

      Sarvet voittivat ja juutalaiset kokivat Holocaustin sen sijaan että olisivat suoraan päässeet Israeliin.

      Sepät eivät olleet tarpeeksi voimakkaita ja hyviä.
      Ehkä heidän oppinsa ei ottanut huomioon kaikkea. Unohtui intiaanit, työväestön kurjuus, jne. Ehkä Napoleon ja Ranskan vallankumouksen oikeudenmukaisuus oli yksi este. Eli sarvi.

      Ikävää että mormonit on vain yhden heimon Joosefin huomioon ottajia. Kun taas esim. Marx otti huomioon kokonaisen luokan.

      1/12 osa vastaan 1/4 osa kaikista ihmisistä.

      Sepät eivät voi voittaa. Mutta paljon kurjuutta ne toi tullessaan. Vaikea on sanoa mitään. Sakarja puhuu myös neljästä ratsastajasta ja neljästä vankkurista .

      12 heimoa ja 12 merkkiä.

      • Anonyymi

        Jos haluat tietää ketkä ovat nuo neljä seppää niin tässä on tiedot heistä.

        Sakarjan ensimmäinen luku jae 20 puhuu 4 sepästä. He ovat Gabriel, Uriel, Sarakael ja Mikael.


      • Kuulostaa joltain "Sormusten Herra"- fantasialta.

        Jeesus Kristus on ainoa Tie, Totuus ja Elämä!

        Miksi yrität jonkun 1 Raamatun-kohdan kautta muuttaa koko sanomaa?
        Tuo sinun mielikuvituksesi lähti laukkaamaan, vaikka oikeasti olet ihan tyhjästä kuvitellut koko teoriasi, siellä ei ole sanaakaan Marxista tai Smithistä.

        En siis edes ymmärtänyt sinun kantaasi, koska niin sekavaksi teksti menee, kun lukee kommenttiasi, voisitko kertoa ymmärrettävästi ja kertoa oman kannan?


    • Mormonit ovat sitä mieltä että tummaihoiset ihmiset ovat pahoja, valkoiset hyviä. Koska he uskovat heidän "jumalan" parittelevan lukemattomien "jumalattarien" kanssa taivaissa, jonka seurauksena syntyy ihmisten "sieluja" tumma=likainen, vaalea=puhdas.
      Miten pitkällekään harhaoppi voi mennä!?!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Warren Jeffs on ihan kuin kuminaama mormooni ja he valitettasti uskoivat tähän sontakasaan.
      Uskomaton tarina miten tämä ääliö raiskasi lapsia ja juhli samalla valeasuissa muualla jenkeissä.
      Lahkolta kerättiin rahaa ja Warren mormooni kävi huorissa ja juhli:)
      Miten ihmiset voi olla pöljiä ja he luulevat yhä edelleen,että hän tämä aasi on profeetta:))
      HYVÄ HUIJARI ON,kuin muissa amerikan lahkoissa olevat päämiehet ja profeetat:))

    • Anonyymi

      Mormonit eivät ole ainoita lahkolaisia......suomessa löytyy yli 150 eri lahkoa!!!!!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe