Kiinan kommunismidiktatuuri/SKP:n mykkyys sen sortopolitiikasta

Anonyymi

Kiinan kommunismidiktatuuri sortaa uiguurivähemmistöään, lähettäen näitä vanki-/työleireille ja on viitteitä uiguurinaisten steriloinneista, jotta heidän lisääntymistään saisi rajoitettua.
Suomen Kommunistinen Puolue vaikenee koko asiasta ja kieltäytyy tuomitsemasta Kiinan kommunismidiktatuurin maansa etnisiin vähemmistöihinsä kohdistamaa sortopolitiikka ja vainoja. SKP toimii tietysti johdonmukaisesti, sillä pimittäähän puolue edelleen vuonna 1960 sille luovutettua laajaa dokumenttikokonaisuutta Josif Stalinin vainojen suomalaisuhreista.

Suomalaiset kommunistit/SKP:n jäsenet ja kannattajat - eikö teitä koskaan hävetä puolueenne vaikenemalla ja kritiikistä kieltäytymällä annettu tuki Kiinan kommunismidiktatuurin harjoittamalle brutaalille sorrolle?

87

2879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiina on vaikeassa paikassa. Kiinan väkiluku on yksi maailman nopeimmin kasvavista- toisaalta maa-alan pinta ei ole kovin laaja verrattuna väkilukuun. Jokainen lisäihminen kiinassa vaikeuttaa jo siellä ahtaasti asuvien tilannetta. Mitä muuta itse tekisit?

      • Anonyymi

        Eli Kiinan kommunismidiktatuurin on sinun mielestäsi pakko sortaa uiguureja ja muita vähemmistöjään, koska maailmantilanne ja väestönkasvu?
        Minulla ei ole tietoa siitä, että Kiinan kommunismidiktatuurin johto suuntaisi pakkosterilointeja muihin kuin uiguureihin, ja jos noin on, niin kyllä se on etnistä sortoa lisääntyminen estämällä.

        Itse asiassa Kiinan kommunismidiktatuurin johto näyttää olevan enemmän huolissaan syntyvyyden vähäisyydestä, joten siinäkin katsannossa vähemmistöjä kohtaan suunnatut pakkosteriloinnit ovat sitä itseään, etnistä sortoa.

        https://yle.fi/uutiset/3-11956041


      • Anonyymi

        Kiinan väestörakenne on pahasti vinoutunut yhden lapsen politiikan seurauksena. Väkiluku ei kasva enää pitkään, vaan kääntyy rajuun laskuun, tilastollinen tosiasia. Pakkosterilisoinnit pahentavat jo ennestään vinoutunutta väestörakennetta, mutta ennen kaikkea tarkoituksena on heikentää ja hävittää uiguurivähemmistöä. Väärä kansalaisuus ja väärä uskonto.


    • Suurin osa kiinalaisista kannattaa Suomen liittymistä Natoon, koska silloin Euroopan ja Venäjän vastakkainasettelu on keskipisteessä ja Kiina voi välttää huomion herättämisen.Suomi auttaa Kiinaa jossain määrin lännen painostuksesta. He eivät tietenkään kiinnitä paljon huomiota tavallisten ihmisten elämään ja kuolemaan. Tästä syystä Zhao Lijian ei tuominnut toimintaa.

    • Anonyymi

      Oli aivan arvattavissa, että natopropaganda siirtyy Ukrainan tilanteesta Kiinan suuntaan. USA haluaa raivokkaasti maailman ykköspallille, jonka se menetti Kiinalle.
      Kiina jatkaa rauhanomaista ulkopolitiikka ja kauppasuhteiden luomista ympäri maailmaa.
      On yhtä varma Kiinassa kuin Suomessakin, että syyttömiä tulee tuomituksi.
      Kiina ei kiellä islaminuskoa mutta varmistaa, ettei ISIKSEN kaltaiset liikkeet pääse nousemaan. Useimmat läntiset tiedot uiguureista perustuvat vangittujen, ehkä rikollisten antamiin tietoihin. Monikansallinen Kiina tuskin järjestää persumaista kansallisuussortoa.
      Lännen uutisointiin ei ole luottamista. Natomaa Turkki on järjestänyt suuria murha-aaltoja kurdeihin mutta sitä pidetään natossa ihannevaltiona.

      • Anonyymi

        Nimimerkki Partacus anonyyminä:

        "Kiina jatkaa rauhanomaista ulkopolitiikka"

        Sinähän olit helmikuussa vain joitain tunteja ennen Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainaan hyökkäämistä sitä mieltä, että koko sodanuhka on vain huijausta. Miksi meidä pitäisi luottaa sinun arvioosi tällä kertaa?


        Kiinan kommunismidiktatuuri uhkaa Taiwania sodalla, eikä SKP:llä ole ollut tähän moittimista, sen äänenkannattajan Tiedonantajan keskittyessä maailmanlaajuista kommunismidiktatuuria ajaneen Vladimir Leninin päätä kuvaavan kivenmurikan siirtelyn voihkimiseen.
        Se on lehden päätoimittajan mukaan "barbaarista".

        https://yle.fi/uutiset/3-12132945

        Tämä alla mainittu Kiinan kommunismidiktatuurin sorto uiguurivähemmistöään kohtaan ei hänen mielestään liene millään tavalla mainittavan arvoinen asia, koska hänen lehtensä ei kirjoita siitä mitään.

        "Sorto sai kasvo"

        https://yle.fi/uutiset/3-12386159

        Saas nähdä joko nimimerkki Partacus piankin tuomitsee Ylen "vasistien kätyriksi", kuten kommunisteilla oli tapana Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vuosina leimata jokainen maata kritikoiva.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin sorto etnisiä vähemmistöjään kohtaan on armotonta, kuten kommunistisista maista yleisesti tiedämme.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008840350.html

      https://verkkosaro.sarolehti.net/uiguurit-kiinan-valvontakoneiston-silmatikkuina/

      Suomen kommunistinen puolue piilottele samalla tavalla Kiinan kommunismidiktatuurin rikoksia kuin se tekee edelleen myös kommunistidiktaattori Josif Stalinin vainojen osalta.
      Miksi te kommunistit tuette sortajaa sorretun sijasta Kiinassakin?

      • Anonyymi

        Tämä kirja on lukemisen väärti kaikille, jotka haluavat tietää millainen diktatuuri nykypäivän Kiina on.

        Totaalinen poliisivaltio : tutkimusmatka Kiinan valvontakoneiston uumeniin

        https://www.finna.fi/Record/3amk.295106

        Tulkaa jo lopultakin järkiinne kommunistit, ja tuomitkaa Kiinan ihmisoikeusrikokset ja diktatuurivaltio.


    • Anonyymi

      Välittömin ongelma meillä on persujen kauhunsekainen homovihan levittämiskampanja, joten ei tartte mennä merta edemmäs kalaan.

      • Anonyymi

        Miksi sinä nimimerkki Partacus haluat trollata ja sotkea keskusteluja täysin aiheeseen liittymättömillä kommenteillasi? Eikö kotonasi opettu mitään käytöstapoja?

        Vai toteutko sinä vain oppi-isäsi kehotusta olla hyödyllinen konna?

        - Politiikassa ei ole moraalia, siellä on vain tarkoituksenmukaisuus. Konnasta voi olla meille hyötyä vain siksi, että hän on konna.

        Vladimir Lenin


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin johtaja Xi Jinping allekirjoitti muutama päivä sitten määräyksen, joka sallii "muut sotilaalliset operaatiot kuin sodan" Kiinan rajojen ulkopuolella.
      Xi:n arvioidaan hakevan syksyllä Kiinan kommunistisen puolueen puoluekokouksella valtuutusta hyökkäykseen Taiwania vastaan.

      Jos tuo pitää paikkansa, se tietää suurta sotaa Aasiassa ja on ilmeistä, että Kiinan kommunismidiktatuurin johtajan Xi Jinpingin ja Venäjän fasismidiktatuurin johtajan Vladimir Putinin 4. helmikuuta 2022 Pekingissä antama yhteinen julistuksen noiden maiden tulevasta maailmahallinnosta sisältyi todennäköisesti salainen sopimus aloitettavista sotilasoperaatioista: Venäjän fasismidiktatuuri Ukrainassa ja sen jälkeen muualla Euroopassa ja Kiinan kommunismidiktatuuri Taiwanissa.

      Kaksi diktatuuria päättivät lähteä imperialistiselle sotaseikkailupolitiikan tielle ja se tulee tietämään hirvittävää aikaa maailman ihmisille.

    • Anonyymi

      Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen kaiholla muistelemassa ja kaipailemassa Neuvostoliiton kommunismidiktatuurissa ei ollut sijaa Neuvostoliiton kommunistisen puolueen ja sen johdon kanssa eri mieltä oleville tai niille joiden edes epäiltiin olevan sellaisia.
      Heitä kidutettiin, vangittiin pitkin tuomioin, suljettiin psykiatriseen hoitoon ja teloitettiin.

      Xi Jingpinin johtamassa Kiinan kommunismidiktatuurissa on tänä päivänä aivan vastaavat käytännöt.

      SKP ja suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat pimittävät edelleen jo 60 vuotta hallussaan pitämiä dokumentteja kommunistidiktaattori Josif Stalinin ajan vainoista, mutta nykypäivän Kiinassa tai missään muussakaan diktatuurissa tuollainen täydellinen piilottaminen ei ole mahdollista, jossain tapahtuu aina tietovuotoja joista totuus tulee ilmi.

      Vesi murtaa kiven, pisara kerrallaan, ja ihmisyys voittaa samalla vähän kerrallaan, ja vaikka diktaattorit voivat kyllä jatkaa edelleen kansalaistensa sortamista, niin heidän rikoksensa tulevat entistä useammin päivänvaloon.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008989162.html

    • Aloitus on oikeassa.
      Kun nato saa rivit kuntoon Ukrainassa, sotapropaganda alkaa Kiinaa vastaan.
      Kiina on johtava valtio maailman markkinoilla. USA on syrjäytynyt ja syrjäytyy edelleen. Kaakkois-Aasia kokonaisuutena vähentää riippuvuuttaan läntiseen naton kapitalismiin.
      Entä jos nato ei saakaan tarkoitusperiään Ukrainan suhteen toteutettua.
      Joka tapauksessa aloitus on oivaltanut kapitalismin ahdingon ja jota se yrittää aseilla ratkaista. Kapitalistisen lännen väestöä agiteerataan tykinruoaksi naton valtapyrkimyksille.
      Eräs kapitalistidiktatuurin vankkumaton kannattaja on todennut naton päätehtäväksi sosialismin estämisen ja missä sitä vähänkin on niin sen tuhoamiseen.
      Kapitalistinen tuotantotapa näyttää veriset kyntensä kuolinkorinoissaan.

      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

        "Aloitus on oikeassa."

        Minähän en kertakaikkiaan rehellisenä ihmisenä muuta osaakaan kuin kirjoittaa tosiasioita, mutta ihan tässä nousee puna poskille tuollaisesta tunnustamisesta.

        Mutta nyt kun sinä olet itsekin myöntänyt SKP:n salailun Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ja Kiinan kommunismidiktatuurin mittavien ihmisoikeus- ja muiden rikosten suhteen, kuten HS:n artikkelistakin jälkimmäisen osalta ilmenee, niin kuinka nopeassa tahdissa SKP:n pitäisi sinun mielestäsi alkaa ottamaan kantaa em. asioihin?


    • Aivan oikein. Edustatte avoimesti jyrkintä kapitalismidiktatuuria. Oivalsitte oikein läntiselle kapitalismille kommunistien johtaman Kiinan vaikutusvallan ykkösenä maailman taloudessa. Lähditte välittömästi naton aloittamaan parjauskampanjaan, joka yleensä edustaa teikäläisille sotaa. Nato löytää 1.5 miljardisesta Kiinasta taatusti tuhansia epäkohtia, joita alatte jankkaamaan.
      Kiina on maailman talousykkönen. Ette mahda sille mitään. Toki natousan asearsenaali on 40 % maailman aseista ja Kiinalla alle 10 prosenttia. Natokapitalismi ja teikäläiset tajuavat heti sen, että on viimeinen aika yrittää tuhota Kiina toissijaiseksi markkinoilla.
      "Rehtinä" sotaporvarina ymmärsitte heti, että Kiina on teilattava kunhan Venäjän kapitalistit olette saaneet tuhottua ja estettyä siellä mahdollinen työväen vallankumous.
      On pakko sanoa, että olette säälittävä sotaporvarien trolli. Ette osaa muuta kuin toistaa samaa törkyä päivästä toiseen. Teikäläisten takia ukrainalaisia kuolee mutta te vain nauratte. Hävetkää, jos osaatte.

      • Anonyymi

        Partacus!!
        Miksi Idän barbaria on parempaa kuin länsimainen demokratia.?


      • Anonyymi

        Jaa. Ei sitten kulunut kehuista kolmea tuntiakaan kun kommunismidiktatuurin puuhastelija aloitti jo solvaamisensa

        "Ette osaa muuta kuin toistaa samaa törkyä päivästä toiseen."

        Äskenhän sinä vielä kehuit että aloitukseni on "oikeassa".
        Sinänsä se ja sama kehutko vai haukutko, mutta yrittäisit nyt päättää jo ennen kirjoittamista mitä mieltä olet, niin ei menisi hommat tuollaiseksi tuittuiluksi, aikuinen ihminen.

        "Teikäläisten takia ukrainalaisia kuolee mutta te vain nauratte."

        - Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi - kuten Iso Kirja käskee.

        Kyllä minä olen olut jo pitkän aikaa ihan täysin vakavissani sen suhteen, että Venäjän fasismihallinto ja sitä fanaattisesti tukeva Venäjän federaation kommunistinen puolue ovat imperialistisella Suur-Venäjä -suunnitelmallaan eksistentiaalinen uhka Ukrainalle ja sen kansalle, ja myös yhtä mieltä SKP:n helmikuun kannanoton kanssa siitä, että "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle."

        Imperialistista sotilaallista pullisteluaan kiihdyttävä Kiinan kommunismidiktatuuri uhkaa jatkuvasti sekä Taiwania että muita alueen valtioita ekspansiivisuudellaan ja nyt kun suuruudenhulluuteen sairastunut Xi Jingpin haluaa kasvattaa syksyn puoluekokouksessa entisestään valtaansa, on edessä todella vakava kriisi ja jopa maailmanlaajuisen katastrofin uhka.

        Kiina on jo suuruutensa huipulla, ja sen demografinen ja sitä kautta taloudellinen alamäki alkamassa, kun sen naapurimaalla Intialla sen sijaan riittää väestöresursseja ja sitä kautta kasvumahdollisuuksia vaikka mihin asti.
        Intia nousee, Kiinan kommunismidiktatuuri laskee.


      • Anonyymi

        Mitä sinä edustat, Partacus? Kerro se meille.


    • Anonyymi

      Kyllä te kapitalistidiktatuurin edustaja olette oikeassa.
      USA haluaa ensin Venäjän pois päiviltä voidakseen lähteä tuhoamaan päävihollistaan Kiinaa. Te olette tässä oikeassa. USAn sotapotentiaali on n. viisinkertainen Kiinaan nähden. USA:n on vallattava valta-asemansa takaisin heti tai ei koskaan.

      Maailman kapitalismi käy kuolinkorinoissaan epätoivoisia sotia. Sosialismi ja rauhan maailma kuitenkin voittaa loppupeleissä. Jälkeenjääneet maat teollistetaan. Sotakapitalismi lakkaa. Kapitalistidiktatuurin edustaja itkee jo sotaporvarien katoamista.

      • Anonyymi

        Partacuesen edustama puolue on eräänlainen "Venäjä Fan Club. Ts. : Mitä ikinä Venäjä tekeekään se onaina Partcuselle o.ie OK.


    • Anonyymi

      Viiden vuoden välein pidettävä Kiinan kommunistisen puolueen puoluekokous on tänään alkanut Pekingissä ja heti kokouksen ensimmäisenä päivänä aloitti puoluejohtaja Xi Jinping uhoamisensa Taiwanin alistamisesta Kiinan alamaiseksi.

      Tuo Xin puhe tarkoittaa Kiinan kommunismidiktatuurin tulevaa hyökkäystä Taiwaniin, eikä siihen kulu enää pitkää aikaa kun alkaa suuri sota Aasiassa.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009134500.html

      • Anonyymi

        Xi Jingping haluaa tehdä itsestään Maon kaltaisen diktaattorin jota palvotaan ja kumarretaan kunnon kommunistijohtajan mukaan. Kommunismi näyttäytyy Kiinassa ikävältä 1900 luvulle jämähtäneeltä Marxilaiselta jäänteeltä, jonka tunnuksia aletaan pitää esillä Mao Zedongin aikojen tapaan. Sotilaallisesti Kiina varustautuu myös nopeaa tahtia.


    • Anonyymi

      No nytkö alkaa natottajien mollaus kääntyä Kiinaa kohti kun Venäjä on saatu ärsytettyä ja on tuhoamassa itseään..
      Kokeillaan toimiiko Kiinaa vastaan sama temppu

      • Anonyymi

        Kiina on kansoja sortava kommunistien ja kommunistipuolueen hallitseman diktatuuri josta ei saa kunnon tietoa koska kaikki "tieto" tulee kommunistipuolueen hallitsemien data-järjestelmien kautta tiukasti kontrolloituna yhden puolueen mukaisina annettuna informaationa. Kommunismi on diktatuuria.


    • Anonyymi

      Sotakapitalismi, nato, aloitti aikaisemmin kuin luutiin provokaatiot Kiinaa kohtaan.
      Tyyli todella näyttää samalta kuin Venäjän suhteen.

    • Anonyymi

      Kun Kiinan kommunistisen puolueen johtaja Xi Jinping uhoaa puoluekokouksen puheessaan sillä, että maa ei sulje koskaan pois voimankäyttöä Taiwanin yhdistämisessä Kiinaan, eli käytännössä uhkaa sodalla elleivät taiwanilaiset alistu vapaaehtoisesti Kiinan kommunismidiktatuurin orjuuteen, on tuokin puhe palstan kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden mielestä jollain merkillisellä tavalla Naton ja lännen syytä.
      Sanonta - Nuijaksi veistetty puu ei versoa tee - sopinee oikein osuvasti kuvaamaan tuota kommunistien "järkeilyä".

      Kiinan kommunismidiktatuurin johtaja Xi Jinping ja Venäjän fasismidiktatuurin johtaja Vladimir Putin julistivat viime helmikuun Pekingin talviolympialaisten yhteydessä näyttävästi maittensa välistä toveriutta, jonka nämä kaksi diktaattoria vakuuttivat olevan "rajatonta".

      Ilmanko on kommunistidiktaattori Xi kieltäytynyt tuomitsemasta fasistidiktaattori Vladimir Putinin käymää imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainassa, joka sota Suomen Kommunistisen Puolueen kannanoton mukaan "asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle" ja, että "Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä".

      "Tyyli todella näyttää samalta kuin Venäjän suhteen."

      Kun kerran SKP puolueena on tuominnut Venäjän fasismidiktatuurin sotaisan imperialismin Ukrainassa, ja vielä palstan politrukki Partacus on myöntänyt tämän Vladimir Putinin Venäjästä `Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa´-aloituksen kommentissaan, niin tokihan meillä monipuoluedemokratiaa kannattavien laajalla joukollakin lienee oikeus kritikoida Venäjän fasismidiktatuuria yhtälailla, vai kuinka?

      -

      "Partacus
      2019-12-18 17:32:04

      Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      -

      Saas nähdä millaisia kiukunpuuskia ja potkiutumista tämäkin kommentti saa aikaan kommunismidiktatuurin puuhastelijoissa.

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurissa järjestetyn käsikirjoitetun, näytösluonteisen, useita päiviä kestäneen puoluekokouksen päätähti oli elinikäiseen kommunistisen puolueen pääsihteerin virkaan ylennetty Xi Jinping on ilmoittanut, että hän aikoo vahvistaa Kiinaa lukuisia koti- ja ulkomaisia uhkia vastaan tekemällä maasta johtavan teknologia- ja sotilasvallan ja parantamalla sen jo ennestään vaikuttavaa kansallista turvallisuuskoneistoa, siis militarismia ulos päin ja kansalaisten jatkuvaa kyttäämistä kotona ja muuallakin maailmassa.

      Muihin kommunistisen puolueen tärkeimpiin virkoihin valittiin Xille täysin uskollisia, mikä tarkoittaa, että puolueessa ei enää sallita oppositiota.
      Xi ja Putin, kaksi diktaattoria, jotka vannoivat rajatonta ystävyyttä toisilleen viime helmíkuussa.

      Josif Stalin, Enver Hoxa ja Mao Zedong saavat Xi Jipingistä kaltaisensa seuraajan diktaattorina, ja se tulee tietämään hyisiä aikoja demokratiaa ja sananvapautta vaativille kiinalaisille ja Taiwanin kansalle, joka joutuu ukrainalaisten lailla väistämättä sotaan puolustaessaan maataan imperialistista, murhanhimoista Kiinan kommunismidiktuuria vastaan, sen hyökätessä tämän jälkeen maahan sataprosenttisen varmasti, eikä siihen mene enää kauaa aikaa.

      Suomen Kommunistisella Puolueella olisi nyt tilaisuus tuomita ennakolta Xi Jinpingin Kiinan kommunismidiktatuurin suunnittelmat imperialistisesta hyökkäyssodasta Taiwaniin ja itsensä Xin nostamisesta diktaattorin asemaan, mutta mitä vielä, sellaista järkitekoa ei SKP:n taholta tulla näkemään, sillä piilotteleehan puolue muun muassa edelleen NKP:n sille jo vuonna 1960 luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta, koskien kommunistidiktaattori Josif Stalinin Neuvostoliitossa eläneiden suomalaisten vainoja.

      Useita kertoja täällä asian esiin nostaneena en ole saanut SKP:n edustajilta muuta kuin ylenkatsetta, pilkkaa ja kieltoja, ettei sellaisia dokumentteja ole muka koskaan toimitettukaan, vaikka Suomen asioita Neuvostoliiton kommunistisen puolueen keskuskomiteassa vuosina 1954-1989 hoitanut Vladimir Fjodorov on vahvistanut asian Matti Viialaiselle.

      https://yle.fi/uutiset/3-11535188

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin johtaja Xi Jinping uhoaa jälleen sodalla.

      Viime keskiviikkona kommunistidiktaattori Xi oli näkyvästi esillä kommunistisen puolueen äänenkannattajan People's Daily -lehden etusivulla, vieraillessaan asevoimien maastoasu päällään Kiinan armeijan komentokeskuksessa.
      Kommunistidiktaattori Xi on käskenyt Kansan vapautusarmeijaa "keskittämään kaiken energiansa taisteluun" valmistautuessaan sotaan.

      Tuo tietää Taiwania vastaan tehtävään imperialistiseen hyökkäyssotaan ja muihin alueelliisiin sotiin valmistautumista, ja niistä tulee yhtälailla hirvittävän tuhoisia kuin Venäjän fasismidiktatuurin sodasta Ukrainassa.

      Suomen Kommunistinen Puolue jättää tarkoituksella kaikissa omissa papereissaan Kiinan kommunismidiktatuurin lisääntyvän sotilaallisen varustautumisen ja armeijallaan uhoamisen kokonaan käsittelemättä, mikä on tietysti aivan odotettua, sillä muuten puolue joutuisi puimaan kommunistitovereittensa sotaisuutta ja peräti vieläpä kritikoimaan sitä, ja siihenhän täkäläiset kommunistit halua koskea edes pitkällä kepillä, mikä näkyy jo muun muassa tietoisesti valittuna mykkyytenä Moskovan fasistijuntan imperialistista sotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan tukevan Venäjän federaation kommunistisen puolueen kohdalla, josta asiasta SKP ei ole halunnut mainita sanallakaan.

      Tulkaa jo lopultakin edes jollain tavalla järkiinne, suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat, ja vetäkää pois tukenne näiltä imperialistilta kommunistisotahaukoilta Venäjällä ja Kiinassa.

    • Anonyymi

      Kiina sortaa brutaalisti etnisiä ja uskonnollisia vähemmistöjään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei riitä Xi Jinpingin ero, vaan koko kommunistisen puolueen vallan romuttaminen ja parlamentarismi voimaan. Koronatoimien vastaiset protestit voivat olla alkua Kiinan muuttumiselle, toivottavasti ovat. Kommunistien yhdenpuolueen pakkovalta Kiinassa ei ole tätä päivää.

      • Anonyymi

        Hyvä osoitus Kiinan tilanteessa jossa koronan varjolla kommunistit ovat käyneet kansan niskaan törkeällä tavalla alistaen ja nöyryyttäen oikein perinpohjin. Kysymys on ollut kovasta vallankäytöstä jossa tukena ovat olleet tiukat säännöt ja lait, runsaat poliisivoimat sekä armeija viimekädessä takaamassa kansan kurin. Tienanmenin veriset tapahtumat 1989 ovat Kiinan kommunisteille punainen vaate, ja on kielletty aihe kansalaisten käsitellä.


      • Anonyymi

        Kiinan kommunistinen puolue on nyt yhtä kuin Xi Jinping, sillä hän sai lokakuun puoluekokouksessa sekä rajattoman vallan, ilman oppositiota puolueen johtoelimissä, että elinikäisen aseman sitä valtaansa.
        Kiina on Xin diktatuuri.


    • Anonyymi

      Xi Jinpingin johtama Kiinan kommunismidiktatuuri jatkaa sodan lietsontaansa Taiwania vastaan, ja Suomen Kommunistinen Puolue kyyristelee korvat luimussa samaan malliin kuin Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan tukevan toveripuolueensa, Venäjän federaation kommunistisen puolueen kohdallakin - vaikenemalla.
      Siinä nähdään ne kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden täälläkin mainostamien SKP:n rauhanaloitteiden todellisuus, kun puolue ei tohdi edes suutaan avata toveriensa rikosten moittimiseksi.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009264431.html

    • Anonyymi

      Kiinan Kansankongressi-kumileimasin on nimittänyt kommunistidiktaattori Xi Jinpingin kolmannelle kaudelle maan presidentiksi.
      Xin diktatuuri vahvistuu siis entisestään ja kuten tiedämme historiallisista esimerkeistä, niin yksivaltius on lopulta aina tuhoisaa maalle ja kansalle.
      Suomen Kommunistinen Puolue ei ole esittänyt mitään kritiikkiä Kiinan kommunistihallinnon maan vähemmistöihin kohdistamaa brutaalia sortopolittiikka kohtaan.

      https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/art-2000009444593.html

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista nähdä jos ja kun Venäjä ja Kiina ajautuvat konfliktiin Kiinan käydessä liittäämään Siperian osia takaisin itseensä niin kumman puolen SKP ottaa matsissa ottaa? Heille perinteisesti rakkaan Venäjän ja vai nimellisesti kommunistisen Kiinan?

    • Anonyymi

      Nyt haksahdettiin pahemman kerran.
      Nato ja sen johtava valtio USA ei ole parjannut uiguureja moneen kuukauteen. Nato keskittyy Aasiassa sotilaistukikohtien rakentamiseen ja Kiinan härnäämiseen Kiinan merellä.
      Kiinan politiikalle on tärkeää saada Ukrainan sota loppumaan. Kiina toimiikin rauhanvälittäjänä, joskin vielä ei ole tullut tulosta.
      Natokin on kiinni Ukrainassa mutta sille on tärkeintä Venäjän voittaminen eli Ukrainan lisätuhoaminen.
      Suomen kristillinen oikeisto luonnollisesti parjaa kaikkia aasialaisten alkuperäisiä uskontoja.

      • Anonyymi

        Xi Jinpingin yksinvaltaisesti johtama Kiinan kommunismidiktatuuri ei ole tuominnut Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittamaa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä se ole vaatinut Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, Krim mukaan lukien, mikä osoittaa selvästi sen, että Kiinan kommunismidiktatuuri hyväksyy Venäjän fasismidiktatuurin sotaisan imperialismin Ukrainassa.

        Suomen Kommunistinen Puolue on Kiinan kommunismidiktatuurin linjalla kieltäytyessään vaatimasta Venäjän fasismidiktatuuria vetämästä miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

        Kommunistit ilman rajoja Venäjän fasismidiktatuurin sotaisan imperialismin puolesta - näyttää olevan motto kautta maailman niin Kiinassa, Venäjällä, Suomessa kuin muuallakin.

        Xi Jinpingin Kiinan kommunismidiktatuuri jatkaa omien vähemmistöjensä brutaalia sortoa, eikä Suomen Kommunistinen Puolue näe edelleenkään mitään tarvetta moittia tästä tovereitaan Kiinassa. Häpeäisitte, SKP, jos osaisitte!

        https://yle.fi/a/3-12386159


    • Anonyymi

      Xi Jinpingin yksinvaltaisesti johtama Kiinan kommunismidiktatuuri uhoaa sotaisaa imperialismia naapurimaataan Taiwania kohtaan, eikä Suomen Kommunistinen Puolue näe kommunistitovereidensa sotauhossa tarvetta moitteen sanallekaan.

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-147479

      • Anonyymi

        Ei löydy SKP:ltä Kiinan imperialistista sotauhoa tuomitsevaa kannanottoa, kuten ei myöskään mitään kritiikkiä kommunistihallinnon brutaalista sortopolitikasta uskonnollis-etnisiä vähemmistöjä hallinnon politiikkaa yleensä kritikoivia kohtaan.
        Diktatuuri kelpaa kommunisteille oikein sujuvasti, kunhan diktaattorit kortteeraavat Moskovassa, Pekingissä tai Pjonjangissa.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri vainoaa maan etnis-uskonnollisia väestöryhmiä sekä ihmisoikeusaktivisteja ja kriitikoitaan.

      Kaksi merkittävää ihmisoikeusjuristia ja toisinajattelijaa, Xu Zhiyongin ja Ding Jiaxin, on tuomittu pitkiin vankeurangaistuksiin ja heitä kidutettu.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009510101.html

      Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy edelleen tuomitsemasta Xi Jinpingin diktatuurihallinnon rikoksia uskonnollis-etnisiä väestöryhmiä ja toisinajattelijoita kohtaan.
      Miksi te vaikenette kommunistitoverienne systemaattisista, brutaaleista rikoksista, SKP?

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri uhkailee toistuvasti asevoimillaan naapureitaan.

      Taiwanin ulkoministeri Joseph Wu sanoo, että Kiina näyttää valmistautuvan hyökkäämään Taiwaniin.
      Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy tuomitsemasta Kiinan kommunistitovereittensa sotaisan imperialistista politiikkaa.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009515527.html

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri ujuttaa sortokoneistonsa lonkeroita muihin maihin. Suomessakin on syytä olla valppaana, seurata tilannetta tarkasti ja reagoida vahvasti tarvittaessa.

      https://yle.fi/a/74-20025952

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin imperialistinen sotaseikkailupolitiikka tulee tietämään aivan lähitulevaisuudessa veristä suursotaa Aasiassa.
      Kiinan kommunismidiktatuuri päivitti syksyllä 2022 poliittista toimintaansa ohjaavaa suunnitelmaa seuraavaksi viisivuotiskaudeksi, ilmoittaen yhdistävänsä Kiinan ja Taiwanin diplomaattisesti tai sotilaallisesti vuoteen 2027 mennessä.
      Harjoittelu Taiwaniin hyökkäämiseksi aloitettiin heti.

      ttps://puheenvuoro.uusisuomi.fi/teemusalmela/kiinan-ranskan-lahettilaan-kommentit-eivat-olleet-sattumaa/

      SKP, osoittakaa kerrankin suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä ja tuomitkaa nyt heti Kiinan kommunismidiktatuurin aatetovereittenne hyökkäyssotapolitiikan valmistelu Taiwania vastaan.

      • Anonyymi

        Suomen Kommunistinen Puolue ei käsitellyt kovasti mainostamassaan viime kesänä julkistamassa ns. rauhanohjelmassaan lainkaan Kiinan imperialistista militarismia, joten kyseisen hätäisesti kyhätyn propagandistisen paperin ainut arvo on sen palamisesta syntyvä energia.


    • Anonyymi

      Kommunistidiktaattori Xi Jinpingin Kiina jatkaa kansalaistensa brutaalia sortamista, eikä mitään hallintoon kriittisesti suhtautuvaa rauhallistakaan mielipiteen ilmaisua sallita.

      https://yle.fi/a/74-20035082

      Suomen Kommunistinen Puolue vaikenee Kiinan kommunismidiktatuurihallinnon sortopolitiikasta.
      Jos Suomesta olisi tullut kommunismidiktatuuri, kuten SKP jo vuonna 1918 Moskovassa puolueensa perustamisohjelmaan kirjasi, niin osana Josif Stalinin neuvostodiktatuuria olisi täällä hallittu yhtä brutaalisti.

    • Anonyymi

      Kommunisteilla on aina ollut viehtymys diktatuuriin, oppi tulee Vladimir Iljits Leniniltä joka opetti, että porvarillinen demokratia on pahasta ja se pitää muuttaa "proletariaatin diktatuuriksi." Kiinassa on nyt "proletariaatin diktatuuri" ja kansaa kuritetaan, alistetaan ja tukahdutetaan kovin ottein. Kiinaa hallitsee Leninin mallin mukainen yhden puolueen valta.
      Sinne vaan kaikki Suomen komut nauttimaan työväenvallasta.

    • Anonyymi

      Xi Jinpingin Kiinan kommunismidiktatuurin uho ja aggressiivuus on aivan vastaavaa kuin Vladimir Putinin Venäjän fasismidiktatuurin sotaisa imperialismi.

      Tässä uutinen Kiinan sotalaivasta, joka tunkeutuu kaikkien merenkulun sääntöjen vastaisesti kansainvälisellä merialueella suoraan ajavan Yhdysvaltain risteilijän eteen, siis törmäyskurssille, kuin hakeakseen tarkoituksella konfliktia.

      Suomen Kommunistisen Puolueen viime kesänä julkaisema niin sanottu "rauhanpaperi" ei mainitse sanallakaan Kiinaa ja sen sotaisaa imperialismia naapurimaitaan kohtaan. Jo tämän perusteella on selvää, että aihetta olisi, mutta sen sijaan SKP jatkaa uurastamistaan niin Moskovan kuin Pekingin diktatuurien nöyränä pikkuapulaisena.

      https://yle.fi/a/74-20035095

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Suomen kommunistitovereilta on varmasti myönteinen suhde Kiinan "lehdistövapauteen" meidän lehdistövapautta arvostellaan niin paljon kun jaksetaan, vaikka omat julkaisut Työkansan sanomat/ Kansan ääni/Tiedonantaja saavat vapaasti ilmestyä kenenkään niitä estämättä., vaikka kyseiset julkaisut levittävät meidän laillisen yhteiskunta järjestelmän kaatamista.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin hyökkäyssotauho Taiwania kohtaan paisuu entisestään.
      SKP vaikenee tästä täysin, kuinkas muutenkaan.

      https://yle.fi/a/74-20046033

      Putin & Xi, nuo kaksi perinpohjaisen kommunistisen kasvatuksen läpikäynyttä diktaattoria, jotka vannovat rajatonta ystävyyttä toisilleen, osoittavat olevansa myös hyökkäysotakiimaisia.

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri on imperialistinen roistovaltio, joka piirtelee jo karttoihinsa naapureittensa valtioalueita. No siinäkin Putin ja Xi ovat kaltaisensa roiston paras kaveri ikinä.

      Tämä tietää sotaa Intian kanssa jossain vaiheessa, kuten olen jo aiemmin sanonut.

      Suomen Kommunistinen Puolue jätti pois - tarkoituksellisesti - Kiinan kommunismidiktatuurin sotaisan imperialismin viime kesän kiireellä kyhäämästään "rauhanpaperista".
      Mitä minä sanoin silloin tuoreeltaan?

      https://www.verkkouutiset.fi/a/uudet-kartat-kuvaavat-venajan-alueen-osana-kiinaa/

      • Anonyymi

        Aiemmat kommentit huolestuneilta venäläisiltä jo vuosia sitten olivat, miten Kiinassa ollaan esitetty suuria alueita kuulumisesta Kiinaan. ?
        Ussurijoen alueen ongelmat imperialististen gangsteri valtioiden välillä jatkuvat kuitenkin pinnan alla.
        Kiina jatkaa sotilaallista varustautumistaan haluten olla maailman suurin sotavaltio ja Kiina imperialistisena suurvaltana haluaa tehokkaan hyökkäysarmeijan kuten sen liittolainen Venäjäkin.
        Kommunisti-Kiina valloitti Tiibetin vuoden 1950-1951 valloitussodassa ja pitää Tiibetiä hallussaan, sortaa ja kiinalaistaa tiibetiläisiä ja hävittää maan kulttuuria.
        Kommunistit tietenkin tukevat Kiinalaista imperialismia esittäen Kiina "rauhan valtiona" joka haluaa vain käydä kauppaa eikä tyrkytä mitään "ihmisoikeuksia" niitä polkeville maille.


      • Anonyymi

        Kiinan kommunismidiktatuurin imperialismi ulottaa lonkeronsa myös muihin maihin.

        "Kiina suututti Intian, Filippiinit ja Malesian uusilla kartoillaan – myös osa Venäjää merkitty Kiinalle kuuluvaksi"

        https://yle.fi/a/74-20048158

        Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy tuomitsemasta kommunistitovereitaan Kiinan johdossa, kuinkas muutenkaan.


    • Anonyymi

      Kiina satsaa sotavoimiin voimakkaasti, pyrkimyksenään maailman vahvimmat sotavoimat.
      Kiinan asevoimat pystyvät jo tehokkaisiin hyökkäyksiin nykyaikaisen tekniikan ansiosta.
      Venäjällä oikeasti pelätään ja ollaan aina pelätty "keltaista vaaraa."

      Kiina propaganda selittää miten maata ollaan aina alistettu, ja esittää maan olleen "aina uhri" mutta vaikenee miten Kiina on alistanut ja sortanut muita kansoja historiansa aikana, ja edelleen sorto jatkuu.

      • Anonyymi

        Mitenkä epäinhimillinen kommunistinen Maon Kiina toimi kulttuurivallankumouksen aikana 1970 luvuilla omaa kansaa kohtaan kun piti rangaista "väärän tien kulkijoita" kymmenillä miljoonilla teloituksilla.
        Kiinan kommunistit sovelsivat Leninin oppejaan kirjaimellisesti käytännössä tuhoten "kapitalistisen tien kulkijoita."
        Kommunistit kaivelevat kyllä mielellään historiaa, ja hakevat syntipukkia Natosta, mutta vaikenevat veljespuolueidensa rikollisesta toiminnasta edelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkä epäinhimillinen kommunistinen Maon Kiina toimi kulttuurivallankumouksen aikana 1970 luvuilla omaa kansaa kohtaan kun piti rangaista "väärän tien kulkijoita" kymmenillä miljoonilla teloituksilla.
        Kiinan kommunistit sovelsivat Leninin oppejaan kirjaimellisesti käytännössä tuhoten "kapitalistisen tien kulkijoita."
        Kommunistit kaivelevat kyllä mielellään historiaa, ja hakevat syntipukkia Natosta, mutta vaikenevat veljespuolueidensa rikollisesta toiminnasta edelleen.

        Kiina on jo nyt ottanut Venäjän kainaloonsa, Venäjän ryöstelyt Ukrainassa muka sotana länttä ja Natoa vastaan Kiina on ottanut hyvin vastaan.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunistinen puolue nosti syksyn 2022 puoluekokouksessa puolueen pääsihteerin ja maan presidentin Xi Jinpingin yksinvaltiaan asemaan, hänelle keskitettiin käytännössä kaikki valta Kiinassa.

      Valta korruptoi aina, ja yksinvalta tekee käyttäjästään erehtymättömän johtajan, jonka päätöksiä ei saa haastaa tai kritikoida.

      Kiinan kommunismidiktatuuri jatkaa sotilaallista uhkailuaan Taiwania kohtaan.

      Mitä tekee Suomen Kommunistinen Puolue?

      Se käyttäytyy kuin mitään ei olisi edes tapahtunut ja kieltäytyy ottamasta kantaa asiaan, koska kommunistitoverit niin Kiinassa kuin muuallakin suuttuisivat siitä jos SKP kritikoisi edes kevyesti maan kommunistisen puolueen sotaisaa retoriikkaa ja valmistautumista hyökkäyssotaan Taiwaniin, joka toteutetaan varmasti lähitulevaisuudessa.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009853567.html

    • Anonyymi

      Kommunistidiktaattorit ilman muuta puolustavat kommunistihallintoja kuten Kiinan diktatuuria. Kommunistien tiedotus on aina hyvin yksipuolista, se on ainut totuus muuta oikeaa ei ole. Porvarillinen tiedotus on aina väärää.
      Kommunistit ovat sahanneet oman oksansa ja tipahtaneet puusta 0,01 prosentin puolueeksi.

      • Anonyymi

        Kommunistidiktaattorit ilman muuta puolustavat kommunistihallintoja, kuten Kiinan diktatuuria.
        Kommunistihallinnot ovat aina olleet läpeensä mätiä, korruptoituneita yhden puolueen ja yhden johtajan hallitsemia kansoja julmasti alistavia pahamaineisia diktatuureja.
        Kiina haluaa olla maailmassa ykkönen sotilasmahdissa, ja kasvattaa sotilaallista kuormaansa vuosittain tuntuvin menoin.
        Kiinasta on tulossa maailman johtava sotavalta, toivottavaa onkin Kiinan kansan järkiintyvän ja siirtyvän demokratian suuntaan.
        Kommunisti-Kiinaa sortojärjestelmineen me emme halua maailmaa johtamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistidiktaattorit ilman muuta puolustavat kommunistihallintoja, kuten Kiinan diktatuuria.
        Kommunistihallinnot ovat aina olleet läpeensä mätiä, korruptoituneita yhden puolueen ja yhden johtajan hallitsemia kansoja julmasti alistavia pahamaineisia diktatuureja.
        Kiina haluaa olla maailmassa ykkönen sotilasmahdissa, ja kasvattaa sotilaallista kuormaansa vuosittain tuntuvin menoin.
        Kiinasta on tulossa maailman johtava sotavalta, toivottavaa onkin Kiinan kansan järkiintyvän ja siirtyvän demokratian suuntaan.
        Kommunisti-Kiinaa sortojärjestelmineen me emme halua maailmaa johtamaan.

        Kiinapa vähät välittää suomalaisporvarin kitinästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinapa vähät välittää suomalaisporvarin kitinästä.

        Kiina on kommunismidiktatuuri, jota johtaa yksinvaltaisesti Xi Jinping. Hänen ei tarvitse välittää edes oman maansa kansalaisista, eikä pelätä seuraavia vaaleja, joissa kansalaiset voisivat kertoa mielipiteensä diktaattori-Xin politiikasta, koska sellaisia ei järjestetä. Sitä samaa diktatuuriahan se Suomalainen Kommunistinen Puoluekin ajoi vuoden 1918 perustamisohjelmassaan.

        "3. Vallankumouksen kautta on otettava työväenluokan omiin käsiin kaikki valta ja perustettava rautainen työväen diktatuuri _ _ _ eikä suinkaan kansanvaltaan, ei ennen vallankumousta, eikä vallankumouksen kautta."

        Sen "työven diktatuurin" valta nähtiin sitten Leninin Neuvosto-Venäjällä, Stalinin Neuvostoliitossa ja Maon Kiinassa siihen malliin, että SKP piilottelee vielä tänäänkin puolueelle luovutettuja dokumentteja sen järjestelmän toteuttamista vainoista, vangitsemisista ja teloituksista.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunistihallinto pelkää demokratian hiipivän Kiinaan ja syrjäyttävän tuon satamiljoonaisen kammottavan kommunistisen puolueen ylivallan.

      Tiananmenin alun rauhalliset mielenosoitukset aukiolla vuonna 1989 johti kommunisti-vallan raakaan väliintuloon panssarien voimalla.
      Kansaa oli valtavasti kaduilla ja kommunisteilla ei ollut muuta keinoa kun ottaa panssarit käyttöön ja laittaa kansa kuriin.

      Kansa vaati uudistuksia maahan.
      Kommunistit olivat uudistuksista aivan eri mieltä.
      Tapahtumat ovat edelleen Kiinassa kielletty puheenaihe.

      Jotka uskaltavat puhua Tiananmenin tapahtumista Kiinalainen poliisi pahoinpitelee hengiltä vankilan sellissä.
      Pahinta painajaisunta Kiinan kommunisteille oli Tiananmenin mielenosoitusten leviäminen muihin maakuntiin.
      Kommunismia pidetään yllä kovalla kurilla.

      • Anonyymi

        Kiinan kommunistinen puolue on vain kumileimasin puolueen pääsihteerille Xi Jinpingille, joka sai syksyn 2022 puoluekokouksessa käytännössä yksinvaltiaan aseman Kiinassa. Se on historian saatossa nähty mitä yksinvalta tarkoittaa kommunismidiktatuureissa tai missä tahansa muussa vastaavassa valtiossa.

        Tapansa mukaisesti Suomen Kommunistinen Puolue vaikenee kiinalaisten toveriensa päätösten seurauksista, jotka näkyvät nyt alati paisuvana sotauhona ja uhkailuina Taiwania ja muita naapurimaitaan vastaan.


    • Anonyymi

      Suomessa käyneet Uiguurit kertovat Kiinan sortotoimet olevan kansanmurhaa.
      Maa rikkoo räikeästi ihmisoikeuksia.
      Keskitysleireillä Uiguureja kielletään puhumasta äidinkieltään, opiskellaan vain Kiinan kieltä, historiaa ja lauluja jotka ylistää puoluetta ja johtajaa.

      Fyysinen kidutus on julmaa, joutuu olemaan kädet ja jalat sidottuina istumassa lattialla ja opiskella "Kiinan historiaa."
      Uiguureja ja muita vähemmistöjä kohdellaan yhtä julmasti.
      Uskontoja vainotaan mm kristittyjä, ainut oikea usko on kommunistinen puolue jonka johtaja on jumala.

      Toveri Xi on kaiken yläpuolella ja tämän herran loukkaamisesta seuraa kovat tuomiot.
      Kiinan kommunismi on juuri sellaista mitä oikea kommunismi kuuluu olla.

      SKP/KTL/KL kuitenkin perustelevat Kiinan hallinnon olevan parempaa kuin meidän.?
      Kommunisti on kommunisti vaikka voissa paistaisi.

      • Anonyymi

        Noinhan se on, kommunisti on kommunisti vaikka voissa paistaisi.
        Kommunistit pelkäävät kaikkialla vapautta, kun vaaleissa pitäisi saada aina sataprosenttinen kannatus.
        Kommunismissa äänestykset ovat pelkkää irvokasta teatteria ja aina saadaan haluttu tulos.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunistit tukevat täysin Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainaa vastaan, joskaan eivät tunnusta Venäjän toimia hyökkäävinä itsenäistä Ukrainaa vastaan, vaan lännen hyökkäyksenä Venäjää vastaan.

      Nato on muka uhkana molemmille imperialistiselle roistovaltioille.
      Kiinan kommunistit eivät taivu tuestaan Venäjän käymälle sodasta Ukrainassa.
      Kiina hyötyy länsipakotteista kärsivältä saaden Venäjältä halpaan hintaan öljyä ja kaasua.

      Kiina voi jatkaa diplomaattista teatteriaan "rauhan rakentajana".
      Venäjän mahdollisesti romahtaessa omaan mahdottomuuteensa, Kiina mielellään ottaisi koko Siperian raaka-ainevarat hallintaansa.
      Kommunisteilta on tuki Kiinan politiikalle joka tukee Venäjää Ukrainan valtauksessa.

      Maininta Suomen kommunistit-0,01 prosentin kannatuksella on aika absurdia kuitenkin.

    • Anonyymi

      HS:n Pekingin kirjeenvaihtaja Mari Manninen osuu napakymppiin. Pohjois-Korea ei tee kauppoja Venäjän kanssa ilman Kiinan kommunistihallinnon lupaa, joten jos Kim myy aseita Putinille hyökkäyssotaan Ukrainassa, on se kauppa siunattu Kiinan kommunistien hyväksynnällä.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009864211.html

    • Anonyymi

      Jo nyt taloudellisen ja poliittisen auringonlaskun aikaa elävän Kiinan kommunismidiktatuurin jättimäinen naapurivaltio Intia kasvattaa kovaa vauhtia omaa taloudellista ja sitä kautta myös poliittista voimaansa, mikä tarkoittaa sitä että Kiinan kommunismidiktatuuri ei kykene nousemaan edes alueelliseksi yksinvaltiaaksi. Tämä on varmasti karvasta kalkkia juotavaksi suomalaisille kommunisteille kun ensin teki heidän isäntämaansa Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri kommunismikyhästelynsä toimimattomaksi todettuaan itsemurhan ja nyt Kiinan kommunismidiktatuurikin joutuu saman tosiasian eteen.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/ec1001a7-13a4-4bdd-b17a-92d230485129?ref=ampparit:a127

    • Anonyymi

      Suomen Kommunistinen Puolue on tapansa mukaan hiljaa kuin kusi sukassa toveripuolueensa Kiinan kommunistisen puolueen sotaista imperialistisuudesta ja epädemokraattisuudesta.
      No minäpä kerron, kun täkäläiset kommunistit ovat taas kerran sellaisia vellihousuja ja joutavia vätystelijöitä, etteivät rohkene mitään sanoa.

      Kiinan kommunismidiktatuurin imperialistinen sotauho ei kohdistu vain naapurimaahansa Taiwaniin, jonka Kiinan kommunistinen puolue haluaa valloittaa ja alistaa taiwanilaiset kommunistidiktaattori Xi Jinpingin hallinnon brutaalin sortovallan alle, vaan myös kaikkia niitä muita alueen valtioita vastaan, jotka eivät tahdo alistua Kiinan kommunismidiktatuurin imperialistisen saappaan alle.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009876594.html

      Samalla kun syksyn 2022 kommunistisen puolueen vuosikokouksessa käytännössä diktaattorin valtuudet saanut Xi Jinping suuntaa sotaisaa imperialismia muita maita kohtaan, kiristää hänen hallintonsa diktatuuria ja kuria maan sisällä.
      Vainoharhaisuus siis kasvaa, kuten näitten yksinvaltaisten valtioiden johtajilla aina käy.

      https://www.sss.fi/2023/09/kiinassa-kaksi-ministeria-on-kadonnut-lyhyen-ajan-sisalla-tiedustelututkijan-mukaan-kiinan-johto-elaa-uutta-vainoharhan-kautta-jossa-selkaanpuukottajia-nahdaan-kaikkialla/

      • Anonyymi

        Kiinan kommunismidiktatuurin sotaisa valloitushalu näkyy kaikkialla Etelä-Kiinan meren alueella, jota Kiinan kommunismidktatuuri omii kokonaan itselleen ja tuo tietää väistämättä törmäyskurssia alueen muitten maitten kanssa.

        https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-179353


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin imperialistinen sotauho kasvaa päivä päivältä, ja on selvää että maa tulee hyökkäämään Taiwaniin päämääränään alistaa taiwanilaiset Kiinan kommunistisen puolueen orjuuteen.

      Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy tuomitsemasta toveripuolueensa Kiinan kommunistisen puolueen sotaisaa imperialismia, joka uhkaa koko maailman rauhaa.
      Miksi te vaikenette kiinalaisten ja venäläisten kommunistitoverienne rikoksista ja rikollisista suunnitelmista, SKP?

      https://www.verkkouutiset.fi/a/pysayttava-kuva-nayttaa-nain-kiinan-sotilaskoneet-kiertavat-taiwania/

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin sortopolitiikka ja Xi Jinpingin stalinistiset toimintavat näkyvät entistäkin paljaampina, ilman naamiota, kun kommunismidiktatuuri pyrkii estämään kaiken sen politiikkaan kohdistuvan kritiikin paitsi omassa maassaan myös muualla.

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-191485

      Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy kritikoimasta Kiinan kommunistisen puolueen tovereitaan aivan kuten se kieltäytyy kritikoimasta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan tukevaa Venäjän federaation kommunistista puoluettakin.

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin päämäärä on hyökätä Taiwaniin ja alistaa taiwanilaiset kommunistidiktaattori Xi Jinpingin brutaalin sortovallan alle.

      Fasistidiktaattori Vladimir Putin ja kommunistidiktaattori Xi Jinping vakuuttavat ystävyyttään ilman rajoja, ja molemmat ovat imperiaalisten, verenhuuruisten päämääriensä lumoissa, mikä tietää paitsi jatkuvaa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainassa myös suurta sotaa Aasiassa, Kiinan kommunismidiktatuurin aloittaessa hyökkäyssotansa Taiwaniin, mitä valmistellaan Pekingissä jo täyttä päätä.

      Suomen Kommunistinen Puolue ei ole sanonut moitteen sanaakan Kiinan kommunismidiktatuurin imperialistista sotasuunnitelmista, joten on ilmeistä että SKP tukee niitä aivan kuin se tukee todellisuudessa myös Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainassa vaatiessaan Ukrainaa antautumaan.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/56699452-56f7-4f8c-8a5c-b56c39089dc0

      https://www.verkkouutiset.fi/a/venaja-ja-kiina-toimivat-cian-veteraanin-mukaan-yhdessa-vaite-on-virheellinen/

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin johtaja Xi Jinping on ilmoittanut maan valtaavan tavalla tai toisella Taiwanin, mikä tietää väistämättä suurta sotaa Aasiassa, sillä taiwanilaiset eivät aio alistua Kiinan kommunistisen puolueen brutaalin diktatuurisortokoneiston alle.

      Suomen Kommunistinen Puolue vaikenee Kiinan kommunistovereittensa sotaisan imperialististista suunnitelmista, eikä SKP ole esittänyt niistä millään foorumilla minkään tason kritiikkiä, mikä tarkoittaa puolueen hyväksyvän sen.
      Miksi te hyväksytte Kiinan sotauhoisen imperialismin naapurimaitaan kohtaan, SKP?

      https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6434748

      SKP - te hyväksyitte niin ikään ilman mitään kritiikkiä Kiinan kommunismidiktatuurin sydänystävän Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman imperialistisen sodan Ukrainassa ja Ukrainaan kuuluvan Krimin pakkoliiton omaan valtioalueeseensa kahdeksan vuoden ajan, kunnes sen perseenkaivelunne jälkeen lopulta tulitte 24. helmikuuta 2024 sen verran järkiinne, että sentään tuomitsitte Venäjän fasismidiktatuurin sodan laajentamisen, mutta edelleenkään te ette halua vaatiaa Venäjän fasismidiktatuuria vetämään pois mihitysjoukkojaan ja -hallintoaan Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

      Suomen Kommunistinen Puolue - Noiden edellä mainittujen asioiden sekä monien muiden seikkojen ohella Suomen kansa on teidän poliitiset aatteenne tarkkaan punninnut ja ne ongelmajätteeksi havainnut, ja siksi teidän poliittinen kannatuksenne onkin tätänykyä soikea nolla(0).

    • Anonyymi

      Kiinaa yksinvaltaisesti johtava Kiinan kommunistinen puolue jatkaa vainojaan ja brutaalia sortopolitiikkaansa maan uskonnollis-etnisiä vähemmistöjä ja yleensä kaikkia muita kohtaan, jotka se kokee uhkaavan sen yksinvaltaa.

      Kiinan kommunistinen puolue ulottaa diktatuurilonkeronsa myös muissa maissa asuviin kiinalaisiin, vainoten heitäkin.

      Aigulin kertomus.

      https://yle.fi/a/74-20065432?origin=rss

      https://yle.fi/a/3-12603422

      Suomen kommunistinen puolue kieltäytyy kritikoimasta sanallakaan toveripuolueensa Kiinan kommunistisen puolueen politiikkaa ja sen avoimen stalinistisia toimintatapoja.
      Tulkaa jo lopultakin järkiinne siellä SKP:ssä ja tuomitkaa Kiinan kommunistisen puolueen rikokset ihmisyyttä vastaan.

    • Anonyymi

      Äärivasemmistosta ja sen hirmuteoista on hyvin vähän historiaa mediassa myllytytetty ,kiina ,neuvostoliitto,ddr jne .samoin meidän kotikomukat ja vasemmistoliitto ,heidän kytköksensä näihin on saanut olla melko rauhassa
      https://youtu.be/XjVnbVStaDA?feature=shared

    • Anonyymi

      Tässä teille Suomen historiaa

      Köyhälistövirsi joutui pannaan
      Virsi, 440, Jo vääryys vallan saapi
      vanhassa virsikirjassa.
      Kuunneltavissa YOU TUBIssa


      Kauko Tuovinen
      30.3.2018 16.00

      Kirkko poisti vuonna 1986 virsikirjastaan virren 440, josta oli tullut työväenlaulu ja köyhälistövirsi. Punaiset olivat laulaneet sitä työväentalojen kokouksissa, sisällissodan teloitusmontun reunalla ja punavankileireillä.

      ”Nyt viekas vilppi täällä / on noussut kunniaan, / on valhe vallan päällä / ja vääryys voimissaan. / Ei kuulla kurjan ääntä / ja köyhää sorretaan, / ja lainkin rikkaat vääntää / vääryyttä puoltamaan.”

      Suomen kirkoissa ei veisata hävinneitten lauluja, ei vaikka alkuperäinen suomentaja vuonna 1864 oli Elias Lönnrot. Karsimisen virallinen syy oli se, että virttä ei veisattu juuri koskaan. Tietenkään kirkkoherrat eivät kapina- ja protestilaulua laulattaneet!

      Vuonna 1525 Martin Luther kirjoitti alempien kansankerrosten kapinoinnin nujertamisesta: ”Sen tähden on nyt iskettävä, kuristettava ja pistettävä kuoliaaksi – salaa ja julkisesti – kuka vain osaa, ja ajateltava, että ei voi olla toista myrkyllisempää, vahingollisempaa, saatanallisempaa kuin kapinallinen ihminen, niin kuin lyödään kuoliaaksi hullu koira: ellet sinä tapa [häntä], niin hän tappaa sinut ja koko maan sinun kanssasi.”

      Juuri tässä hengessä piispa O. I. Colliander koetti neuvoa Mannerheimia vuonna 1918. Eikä arkkipiispa Gustaf Johansson ollut tuota Savonlinnan piispaa lempeämpi. Kaikki Jumalan kieltäjät piti tappaa.

      Erityistä huomiota tuli kiinnittää punaisten naissotilaitten teloittamiseen, jotteivät nämä tuottaisi Suomeen lisää punaisia jälkeläisiä. Työväestö oli kapinointinsa takia ”Jumalan kirouksen alainen ja jätettävä Saatanan haltuun.”

      Eikä tilanne ole muuttunut vuodesta 1986 (tai 1525?) mihinkään. Voittajien varpaille ei astuta. Luusereitten lauluja ei kirkoissa veisata. Protestantti ei protestoi.

      Kauko Tuovinen
      punaorvon poika
      Tampere

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin onhan siinä jotain hyyvääkin:-)


      • Anonyymi

        Tuhti annos toverien toimeliaisuutta nähtiin itsenäisyyspäivän iltana töölön torilla,työkaluliput tuuletettiin anarkistit avustajina ,Putiinin tavoin puuhakkaasti natseja erityisoperaatiossa jahdattin,ja olihan siellä mukana Maolaiset maailmaa parantamassa toivomassa "alas fasismi !alas imperialismi!yhdistykää maoismin alle". Mahtaa tuo Putiini olla kiitollinen tuosta avusta natsijahdissaan, no tiedä sitten kuinka tuo Stalinin ja Maon ihana maailma suomalaisille aukeaa,verisiä aatteita kaikki .


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taiwan on osa Kiinaa ja tulee luultavasti olemaan suomalaisten oikeistolaisten kitinästä riippumatta.
      Yhdysvallat pyrkii uhkailemaan Kiinaa sodalla ja aseistautuu Kiinan merellä. USA ja tuskin koko natokaan ei onnistu Kiinan eristämisessä. Kiina harjoittaa myös merkittäviä toimia ns. terrorismin poistamiseen toisin kuin natomaat. Kiina tukee alikehittyneiden maiden teollistamista. Suomalaiset natoporvarit saavat nuolla näppejään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      38
      2505
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1609
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1515
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      130
      1373
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1219
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      318
      955
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      944
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      890
    9. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      79
      860
    10. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      835
    Aihe