Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seitsemän pahaa samassa veneessä?

Anonyymi

Merkit kertovat yksinomaa antikristuksen tulosta. Mutta samaan aikaan tulee Mahdi ja Isa. Miten erotamme heidät ja merkit toisistaan? Kaikki merkit paitsi yksi viittaa Antikristukseen.

Se yksi merkki joka viittaa Mahdiin on rauha. Rauha taivaan ja maan välille.
Taivas on USA ja maa on Venäjä. Nykyisin on syntynyt uutta kitkaa noiden välille, mutta Mahdin tulo näkyy rauhana.

Profeetta Hoosean kirja kertoo Jeesuksen eli Jisreelin teoista sekä Mahdista eli Lo Ammista.

Nyt on menossa Ilmestys 17 sota jossa portto eli kirkko yllytti pedon eli EU n ja 10 kuningasta eli entiset neuvostovallat Karitsaa eli Venäjää vastaan. Antikristus vaikuttaa sen että Portto, Peto ja 10 kuningasta tulevat joutumaan vaikeuksiin mutta Mahdi itse etsii rauhaa USA n ja Venäjän välille mikäli Hoosea pitää paikkansa. Tuo rauha on yhä etäällä , mutta sen saavutus on varma merkki Mahdista.

97

1271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahdiin liitetty merkki joka itse asiassa on merkki antikristuksesta on maailman johtajien, kristittyjen ja sikojen tuho.

      EU = maailman johtajat
      Rooma ja paavi = kristityt
      10 kuningasta eli neuvostovallat entiset = siat

      Nuo kolme ovat esteenä olleet antikristuksen tulolle ja sen tähden antikristus ensi töikseen pyrkii tuhoamaan nuo kolme.

      Kaikki Mahdin tulemukseen liitetyt merkit viittaa antikristukseen ja antikristuksen tekoihin.

      • Anonyymi

        Wonderful lgbtqia month to all muslims🌈❤️


      • Anonyymi

        Avatkaas silmänne kivenkiertäjät, teiltä täysin elämä puuttuu sisinmästänne, siksipä sitä etsitekin kiveä kiertämällä ja sitä kumartamalla.

        MITÄS SIELTÄ LÖYTYY


      • Anonyymi

        Vais pitäis teille vielä moskeijakin kustantaa.


      • Anonyymi

        Ihme kieltä rättipäät puhuu. Mahdi tuloo häipykää. 120000 muslimia loisii suomessa ja pirut koko aika lisääntyvät vaikka akat on tikattu umpeen mistä niitä tulooooooooooo. Raamattu varoittaa muslimeista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vais pitäis teille vielä moskeijakin kustantaa.

        Kauheeta ulinaa kuuluu moskeijasta kissaako siellä tapetaan iltaruuaksi


    • Anonyymi

      Tilanne ja sota jota käydään johtaa kristittyjen, johtajien ja sikojen tuhoon. Se kuinka nopeasti Mahdi voi saada rauhan aikaan riippuu siitä kuinka asiaan reagoidaan.
      Tuo asia on vain ILMESTYKSEN skenaario ja sen ei ole pakko käydä toteen. Voi olla että keksitään muita ratkaisuja kuin mitä on kirjoitettu:

      Kirjoitettu on :

      1. Neuvostovallat entiset liitetään takaisin Venäjään.
      2. Yhdysvaltojen presidentti kuolee
      3. Portto eli kirkko joko tuhoutuu tai pakenee kotkan siivin autiomaahan
      4. Kirkon paikan ottaa väärä profeetta eli ehkä Islam
      5. Peto ja väärä profeetta poistaa Jumalan sanan maailmasta

      Pitääkö antikristukselle antautua vai taistella kirjoituksia vastaan? Antautuminen merkitsee ILMESTYKSEN toteutumista. Ja kirjoituksissa pysyttelyä. Mitä muita vaihtoehtoja on?

    • Anonyymi

      Ainoa vaihtoehto Jumalan Sanan toteutumisen kumoamiseksi voi olla jokin Mahdin keksimä idea rauhan aikaan saamiseksi.
      En tiedä kuinka Jisreel ja Lo Ammi sen voisivat tuoda mukanaan ilman kaikkien kirjoitusten täyttämistä. Vain kirjoitusten toteen käyminen näyttää mahdolliselta.

      Venäjän on voitettava. Kirkon on väistyttävä. Tilalle on tultava islamin. 10 entistä neuvostovaltaa on liitettävä Venäjään.
      Jumalan sanan on otettava yhteen islamin kanssa jne.

      Mutta Mahdin rooli on siinä että hän tuo mukanaan Rauhan syviin ahdingoihin ajautuneeseen tilanteeseen. Jos jotain pahaa sattuu on se Antikristuksen kolttosia.

    • Anonyymi

      Islamin helvete tyontää valtaasa ja lakejaan oikean jären hävitämiseksi tuhoamiseksi.
      - islam ei elä muuta-kuin sodasta - kainisuus on tämän osana
      - aivan ulvoenkin sitä vouhkaten ETUISUUTTAAN
      - MUTTA MAALINEN TAIVAL ON LYHYT JA MITÄÄN TUOTTAMATON VERISYYDESSÄÄN NÄILLÄ se on siinä tämä matka
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

      USKON TIE ON IKUISTA MATKAA, KÄYTÄ VAIN SEN MITÄ MATKAASI TARVITSET
      ELÄMÄ KULKEE NS. AASIN SELÄSSÄ, MIKÄ JEESUS KUVAELMASSA KERROTAAN
      - Kunigkaasi saapuu AASILLA RATSASTAEN KAIKEN ENNAKOON TIETÄEN

      • Anonyymi

        Kain pyrkii maallisilla valoituksillaan etu sioile, mutta kun se aina raukee elämän lyhykäisyyteen, vaikka kuinkas islamissa kokonaisvallasta vouhkataan, YKSILÖ ON SILTI YKSILÖ

        EI TUOSTA JÄÄ YKSILÖN KÄTEEN MITÄÄN - MUUTAKUIN SE HETKELLINEN HURMOS


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kain pyrkii maallisilla valoituksillaan etu sioile, mutta kun se aina raukee elämän lyhykäisyyteen, vaikka kuinkas islamissa kokonaisvallasta vouhkataan, YKSILÖ ON SILTI YKSILÖ

        EI TUOSTA JÄÄ YKSILÖN KÄTEEN MITÄÄN - MUUTAKUIN SE HETKELLINEN HURMOS

        Kun JEESUS ns. saapuu taas uudestaan, on se vieläkin näkymätömämpää maanpäälistä vouhkaa, se on henkistä hyvinvointia elämän tielle, samaten kuin VÄINÄMÖISEN PALUU

        KALIOPOHJAA KULKIEN IANKAIKKISUUTTA PÄIN

        TÄSTÄ EI TODEILLA VOUHKATA SILTI TIE KANTAA SEN TAITTAJAA

        TULEMINEN ON KOKOAJAN TAPAHTUVAA IHMEELISYYTTÄ


    • Anonyymi

      Mahdi tulee olemaan joko OIKEA MESSIAS JA OSA JUMALAN SANAA tai toisaalta hän saattaisi olla Antikristus ja väärä profeetta. Sitä tässä pohdin, että kumpi hän todennäköisesti on.
      Nuo merkit tähän asti olleet eli väkivalta ja sota yms. voivat olla erillisen antikristuksen nostattamia. Tai sitten ne ovat Mahdin nostattamia.
      Se merkki, jota itse eniten odotan eli RAUHA näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Kuitenkin se olisi mielestäni varmin kaikista merkeistä. Mutta Kristityt ovat senkin jo edeltäkäsin tuominneet VALERAUHAKSI. Joten he eivät ilmeisesti usko Mahdin olevan oikea Messias, Lo- Ammi ja Jeshuan eli Jisreelin veli.

      TESSALONIKALAISKIRJE VAROITTAA ANTIKRISTUKSEN TULEVAN SUURELLA VOIMALLA, PETOLLISIN TUNNUSMERKEIN JA IHMEIN.

      Miten voimme olla varmat kun nuo kolme ja enemmänkin eli Antikristus, Mahdi ja Isa tulevat kaikki samaan aikaan. Tapahtuu suuri voima, tunnusmerkit ja ihmeet aivan varmuudella, mutta keneen ne liitetään: Antikristukseen vai Mahdiin.

      Jokainen Kristitty on jo valinnut Kristuksen ainoaksi mahdollisuudeksi ja he ilmeisesti hylkäävät Mahdin koska eivät kykene erottamaan häntä ja antikristusta toisistaan. Meidän tulisi voida erottaa Antikristus ja hänen työnsä Mahdista ja hänene työstään. Mutta se on äärimmäisen vaikeaa.

    • Anonyymi

      Kaikki sodat ja vaikeudet ovat Antikristuksen merkkejä ja nostattamia.
      Mutta Mahdista on kirjoitettu, että yhä syvenevään ahdistaviin tapahtumiin maailmassa hän tuo helpotuksen, rauhan ja autuuden.
      Kuinka hän siihen voisi kyetä kun kamala sota on raivonnut jo vuodesta 2011 alkaen ja aiemminkin. Salainen sota on julkista sotaa enemmän aihettanut haavoja ja kärsimyksiä sekä vastarintaa. Ei näytä olevan mahdollista enää mikään muu kuin VALERAUHA. Teeskennelty rauhan tila, vaikka salainen sota yhä raivoaa.

      Jotenkin hänen on kyettävä siihen. On kirjoitettu, että tilanne menee niin kurjaksi että jokainen huutamalla huutaa Mahdia apuun. Ehkä siis Ukrainan sota laajenee, tulee nälänhätiä ja talous romahtaa, inflaatio syvenee jne. Nyt on vasta synnytystuskien alku meneillään kun on sotaa ja muita ahdingoja. Jeesus kuitenkin ennusti, että kristittyjä kohtaa sotaa ja tavallista vitsausta pahemmat ahdingot. Vanhemmat antavat lapsensa kuolemaan ja lapset kääntyy tuottamaan kuoleman vanhemmilleen. Kristittyjä raastetaan oikeuteen ja erotetaan yhteydestä ja tosi pahoin jopa ehkä kidutetaan ja vainotaan ja raastetaan. Nousee viha heitä kohtaan.
      Ne vitsaukset joita Jumala lähettää: Sota, rutto, nälkä ja pedot eivät ole hetkauttaneet kristittyjä, mutta heidän rauhansa tulee järkkymään kovin pahoin niin suurella turmion iljetyksellä ja ahdingolla että jos ei niitä päiviä lyhennetä ei mikään liha pelastu. Tämä on yksi skenaario kirjoitettu, mutta ainahan voidaan kirjoitukset ottaa pois ja käydä taisteluun vääränä profeettana Jumalan sanaa vastaan.

    • Anonyymi

      Erottaa toisistaan Antikristus, Mahdi, Isa ja kaikki muut tänä päivänä raatavat hahmot kuten Nostradamuksen ennustama 1999 saapunut Terrorin Kuningas on vaikeaa kaikille muille paitsi TOTUUDESSA PYSYNEILLE KRISTITYILLE. Jeshua sanoi ennalta, että tulee vääriä Kristuksia jotka kykenevät mahdollisesti eksyttämään jopa Valitutkin. Jos joku sanoo, että hän on täällä tai tuolla niin älkää uskoko. Kun Kristus tulee jokainen maailmassa tietää sen sillä tuo tulo on kuin salaman leimaus hamasta taivaan äärestä toiseen ääreen asti.
      Kuka Mahdi oikeastaan on? Hän on ilman muuta Ei Kristus, eikä Messias, VAAN JOS HÄN ON TOTINEN ON HÄN AINOASTAAN: TOINEN PUOLUSTAJA, TOTUUDEN HENKI, HÄN kolmikosta tuo viimeinen eli HÄN.
      Profeetta Muhammed (saas) oli toinen puolustaja, Pyhä Henki oli totuuden henki ja Imaami Mahdi on Hän.
      Hän ei siis ole Messias, vaan hän tuo totuuden, oikeuden, rauhan ja vaurauden osana luvattua PYHÄÄ HENKEÄ. Tavallaan hän on siis Pyhän Hengen inkarnaatio.
      Siinä roolissa hän tuo tuhat uutta kirjaa sekä toimii henkisellä tavalla enemmän kuin ruumillisesti. Onkin islamin piirissä pidetty häntä henkisenä enemmän kuin ruumiillisena vaikuttajana.

    • Anonyymi

      Toistaiseksi on mielestäni parhainta pitää kaikkia Antikristuksina koska on kirjoitettu että ennen Mahdia tulee väärä Mahdi ja hänen vihollisensa Sufy Ani raivoaa.
      Ennen Mahdia tulee siis joka tapauksessa väärä Mahdi ja yksin Totuudessa pysynyt Kristitty saattaa aikanaan tunnistaa oikean Mahdin varmuudella.
      Jos hän todella on osa Jumalan sanaa (Hoosean kirjan Lo-Ammi) sekä JESHUAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ PITÄÄ SEN TOTUUDESSA PYSYNEELLE KRISTITYLLE NÄYTTÄÄ TODELLISUUDESSAKIN OLEVAN NIIN.

      Anteeksi tämä hölmö yksinpuhelu ja ketju, mutta Antikristus tulee pettämään jokaisen joka ei ole Totuudessa ollut. Antikristukseen littyy VOIMA, Petolliset tunnusmerkit ja ihmeet. Ja juuri nuo seikat kuvastavat myös Mahdin tulemusta. On parempi olla asian suhteen epäilevä kuin olisi suoraa päätä uskoa Mahdiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taatelintallaajan vihamielinen tarina

      Hahahahahaha
      30.04.2015 23:03

      Muhammedin elämä vuosilukuina
      570 - syntyy Mekassa
      576 - jää orvoksi äidin kuollessa
      595 - solmii avioliiton Khadijan, rikkaan lesken kanssa
      610 - saa ensimmäiset ilmestyksensä enkeli Gabrielilta
      619 - suojelijana toiminut setä kuolee
      622 - pakenee Mekasta Medinaan (Hijra)
      623 - määrää ryöstöretkiä Mekan karavaaneja vastaan
      624 - Badrin taistelu
      624 - karkottaa Qainuqan juutalaisheimon Medinasta
      624 - surmauttaa Ka'b al-Ashrafin
      625 - karkottaa Nadirin juutalaiset
      627 - vallihaudan taistelu
      627 - Quraizan verilöyly
      628 - Hudaibijan rauhansopimus Mekan kanssa
      628 - Khaibarin juutalaisten hävitys ja alistaminen
      629 - ensimmäinen sotaretki kristittyjä vastaan Mutassa
      630 - valloittaa Mekan yllätyshyökkäyksellä
      631 - toinen sotaretki kristittyjä vastaan Tabukissa
      632 - kuolema
      625 - Uhudin taistelu
      625 - karkottaa Nadirin juutalaiset
      627 - vallihaudan taistelu
      627 - Quraizan verilöyly
      Muhammed
      570-632
      Muhammed syntyi vuonna 570 jKr. Mekka-nimisessä kaupungissa nykyisessä Saudi-Arabiassa. Arabia ei siihen aikaan ollut valtio, vaan monenlaisten heimojen asuttama alue. Se oli silloin, kuten nykyäänkin, kuuma, kuiva ja vihamielinen ympäristö, missä ihmiset selviytyivät paimentamalla lampaita ja vuohia ja kasvattamalla taateleita pohjoisessa. Verikostot eivät olleet harvinaisia, ja ne ratkaistiin yleensä periaatteella silmä silmästä ja hammas hampaasta. Joskus surmasta maksettiin veriraha.
      http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina
      Muhammedin tarina on suomennos Harry Richardsonin kirjasta The Story of Muhammed
      http://thestoryofmohammed.blogspot.com.au/

      • Anonyymi

        Ai Muhammed oli maantierosvo kuten Stalinkin. Se selittääkin paljon.

        Molempien vaikutuksesta paljon on porukkaa jo kylmennyt.


    • Anonyymi

      Yksi asia jonka avulla erottaa Profeetan (saas) vääristä on että väärä suosittelee islamia surutta vieraan kansan jäsenelle, mutta Profeetta (saas) ei tee niin.

      PROFEETTA KEHOTTAA KÄÄNTYMÄÄN KUTAKIN OMAN HERRANSA HUOMAAN JA LUOKSE.

      Jonka Herra on Buddha eli Profeetta Hud kääntyyköön oikeaan Buddhalaisuuteen. Jonka Herra on Homeros eli Profeetta Salih kääntyköön kreikkalaisuuteen.

      Itse olen väärässä kun intoilen islamia kaikille. Profeetta ei niin tee. Hän on viisas ja ymmärtäväinen. Minä tietämätön ja taitamaton.
      Anteeksi!

    • Anonyymi

      Rauha vai harmageddon ydinsota?

      Ilmestys tarjoo tasan kaksi vaihtoehtoa, jotka liittyy kirkon kohteluun.

      1. Kirkko tuhoutuu harmageddonissa tai ydinsodassa. Saattaa merkitä 1/3 tai jopa 2/3 maapallon väestön tuhoutumista. Tämä tapahtuu ennen Mahdin tulemusta. Jos tapahtuu.

      2. Kahden kotkan siivet vie kirkon autiomaahan turvaan tai vankeuteen jossa kirkosta pidetään huolta 1260 päivää (vuotta).
      Tämä on vaikeampi järjestää. Kuinka voitaisiin erottaa kirkko muusta yhteiskunnasta ja missä on tuo autiomaa.


      Niin tai näin. Ukrainan sota merkitsee hyvin suurta maailmanlopun uhkaa. Jos sota laajenee se saattaa johtaa harmageddoniin.

      • Anonyymi

        Eläs lähe vapautajaasi kauempaa metästämään mitä et itestäs löydä.


      • Anonyymi

        Miten maailma pyrkiikään kampittamaan ikuista matkalaista, siihen ympyrään missä vain kiveä kierretään kumarrellen mitättömyyteen.


      • Anonyymi

        Paha on aina pahaa, mutta LUPAUS ON JO ANNETTU :

        Raamattu käyttää sanaa lupaus aivan yleisessä merkityksessä: joku lupaa jollekin jotakin. Tämän lisäksi sanaa voi käyttää rajatummin viittaamassa niihin lupauksiin, jotka Jumala antoi Abrahamille, joka otti Jumalan lupauksen uskolla vastaan. Luterilaisissa tunnustuskirjoissa lupaus tarkoittaa usein samaa kuin evankeliumi. Kreikkalainen sana testamentti, diatheke, merkitsee myös lupausta ja liittoa.

        Se testamentti, jonka Jumala antoi Abrahamille, sisälsi Jumalan armon ja siunauksen lupauksen. Heti syntiinlankeemuksen jälkeen Raamatussa Jumala antaa lupauksen tulevasta pelastajasta (1. Moos. 3:15).

        Tämä lupaus sai jatkoa, kun Jumala lupasi Abrahamille jälkeläisen, siemenen, jonka kautta lankeemuksen kautta tullut kirous kumoutuisi. Tässä jälkeläisessä kaikki maailman kansat saisivat siunauksen (1. Moos. 12:1–3). Uudessa testamentissa Paavali opettaa, että Abrahamin lupaukset ovat täyttyneet Jeesuksessa Kristuksessa (Room. 4:13, 16).


    • Anonyymi

      Olen ehkä lukenut liikaa Harun Yahyan teosta Mahdista ja laiminlyönyt muita teoksia.
      Kukkainen ja hunajainen tulevaisuuden kuvaus ei ehkä sittenkään toteudu, vaan kaikki käy vaikeimman eli sotien ja ahdingojen kautta toteen.

      Yahya kuvaa henkistä ja aineellista onnea ja yltäkylläisyyttä. Mutta löysin nyt toisenlaisen teoksen, jossa on ennustettu ennalta covind ja apinarutto sekä suuri Harmageddon. Se näyttää pätevämmältä kuin Yahyan unenomainen onnen valtakunta.

      Ei pitäisi koskaan sokeasti tuijottaa vain yhtä lähdettä. Jos lukee pitää olla monia lähdeteoksia.

      • Anonyymi

        Kirjoitukset on hämäystä jos kerran elävät suusanalisessa viestinnässä johdetuna ja levitäytymisineen valtausmielin muitten sekaan, tätä et selvitä mitenkään muutakuin pitää tajuta kaikki noitten aikeet mihin pyrkivät mekastamallaan.


    • Anonyymi

      Ilmestys 17 luvusta alkava selonteko. Ilmestys 17-20 osoittaa, että vaikka luopumus on edennyt pitkälle ja sana sekä kirjoitukset on täysin hylätty sekä kristittyjen, juutalaisten ja muslimien keskuudessa niin JUMALAN SANA KIIRII SILTI VOITTAJAKSI.
      Kristitty porttokirkko hylätään ja samoin hylätään islam. Niin myös ehkä juutalaisuus. Tämä tarkoittaa että taantumus on edessämme sillä Jumalan sana merkitsee taantumusta. PAITSI EHKÄ NIIDEN KOHDALLA JOTKA HYVÄKSYVÄT INTIAN USKONTOJEN MODERNIT TUTKIMUKSET JA TULKINNAT. Myös Intian tekstit ovat Jumalan sanaa. Ne sisältävät tiedettä ja uskontoa rinnakkain.
      Paras tie jonka itse tunnen on :
      7 vuotta Imaami Mahdin valtaa ja opetusta 2022-2028
      70 vuotta Orjuudessa autiomaassa vaeltamista ja omien käsitysten selventämistä 2029-2100
      700 vuotta Intian opetusta 2100 - 2800
      7000 vuotta x 12 Ihmisen pojasta alkaen olevaa Imaamien opetusta. 2800- 9800 - ....

      Islamkin on kuitenkin käytävä lävitse ja parhaiten se tapahtuu Imaami Mahdin johdolla. Jos hän on sellainen joksi kirjoitukset hänet kuvaavat ja jos hän on Jumalan lähettämä todella. Ennen Mahdia tulee kuitenkin VÄÄRÄ MAHDI JA SUFY ANI. Jotka tekevät oikean Mahdin tunnistamisesta vaikeaa.
      Kuinka tunnistamme todellakaan OIKEAN MAHDIN? Mikään varmuus ei riitä siihen. Ehkä tunnistamme hänet vasta kun hän on jo lopettanut toimintansa?
      Itse tiedän, että Jumala kykenee helposti ihmisen veroisen apostolin lähettämään. Hän ei siis voi olla pienempi kuin tavallinen ihminen. Itse tunnistan oikean Mahdin siitä. Jos tulee ihmistä pienempi niin hän on luultavasti Saatanan lähettämä antikristus tai myöhemmin saatanan palvojaksi ajautuva langennut apostoli.

      • Anonyymi

        Jumala on onneksi Imaami Mahdin tunnistamista varten varannut hyvin suuret merkit. Kuten auringon ja kuun pimennyksen Ramadanina vastoin noiden pimennysten normaalia kiertoa.
        Myös kuuluu Jumalan ääni: Tässä on Imaami Mahdi kaikkialla maapallolla niin että kaikki maan asukkaat sen tietävät. Paljon merkkejä pienempiä on jo toteen käynyt, mutta nämä suuret merkit yhä uupuvat.

        Merkkien pitää olla suuret koska Profeetta Isa tulee kaksi vuotta Mahdin jälkeen ja häntä pidetään Kristuksena, vaikka hän on Kristuksen suun henkäys. Mikään pienempi merkki kuin koko maapallon laajuinen tietoisuus Mahdin tulosta ei käy päinsä.


    • Anonyymi

      Voittaja on Jumalan Sana koko moninaisuudessaan.
      On 36525 pyhää kirjoitusta eli Jumalan sanaa maailmassa jo nyt tai osa niistä vasta tulevaa. 2000 noista kirjoituksista käsittelee maailman rakennetta eli ovat siis nykytieteen teoksia.
      Sen lisäksi on vielä lajikirjoja ja sukukirjoja. Niiden määrää en tiedä, mutta uskoisin että niitä voi olla hyvinkin runsaasti.
      Ehkä jopa 400000 lajikirjaa ja 8000000 sukukirjaa tms.
      JUMALAN SANA KOKO MONINAISUUDESSAAN TULEE OLEMAAN VOITTAJA LUOPUNEEN KRISTIKUNNAN JA LUOPUNEEN ISLAMIN.
      Nuo kaksi lähtivät pitämään kiinni vain omista kirjoistaan, jotka kirjat ovat heitä itseään vastaan todisteena. Eivät nimittäin kykene seuraamaan omia kirjojaan loppuun asti vaan ovat niistä jo perin juurin luopuneet.

      Mikä osa Jumalan sanaa on tänä päivänä toteutumassa? Ilmestys 12. Ilmestys 13 ja Ilmestys 17-20. Islamin eskatologia koskien Imaami Mahdia? Profeetta Daniel ja Profeetta Sakarja. Emme tarkoin voi tietää asiaa, mutta nämä nyt ainakin ovat nousseet omaan mieleeni sopiviksi puheenaiheiksi juuri nyt.

      Valintoja on tehtävä. Mitä Jumalan sanan ilmausta eniten lähtee seuraamaan. Ehkä joku voi seurata jopa neljää eri sanaa kerralla, mutta ennemmin tai myöhemmin on tehtävä valinta johonkin suuntaan. SEKIN ON YKSI JUMALAN LAUSE, ETTÄ KUKIN NOIN 100 VUODEN AJAN JUO VETTÄ OMASTA KAIVOSTAAN JA KÄYTÄÄ OMAA VIINIPUUTA JA VIIKUNAPUUTA RAVINNOKSEEN. Euroopan ytheisön uusi tekijänoikeusdirektiivi viittaisi siihen että tuo aika on myös edessä pian. Kohta ei ehkä saa viitata tai lainata muiden tekijänoikeuden alaisia tekstejä, vaan pitää tukeutua omiin sanoihinsa.

      Itse seuraan:
      1. Ilmestys 12-20
      2. Daniel 4-12
      3. Sakarja
      4. Hare Krishna
      5. Islamin eskatologia

      En kykene kaikkia lukemaan, vaan luotan JOHDATUKSEEN. Aika ajoin saan uuden kohdan tutkittavaksi. Kovin vähäinen on se osa Jumalan sanaa jota seuraan, mutta enempää en juuri nyt kykene omaksumaan.

    • Anonyymi

      Suomessa Euroopan Yhteisön uusi tekijänoikeusdirektiivi astuu voimaan käsittäkseeni 1.1.2023.
      Se on vähän kuin paavin ennen antamat bullat ja muut sanktiot. Eli jos linkittää ilman lupaa tai lainaa ilman lupaa vaikka vain kaksi sanaa toisen työstä niin on vaarassa menettää vaikka koko oman omaisuutensa.
      1.1.2023 alkaen ei siis ole oikein terveellistä käyttää Raamattua, Koraania tai muita muiden tekemiä teoksia lähteenä ja lainata niitä, vaan tulee juoda vettä omasta kaivosta sekä syödä oman viinipuun ja viikunapuun hedelmiä.
      Eräät jo nykyisin noudattavat tässäkin ketjussa tuota tekijänoikeusdirektiiviä.
      Itse seuraan perässä kun 1.1.2023 saapuu. En sen jälkeen enää voi käytää lähteenä ilman lupaa muiden tekemiä tai julkaisemia teoksia.

      • Anonyymi

        Kaikki muuttuu muttei aivan noin ykkanttisesti, elikkä kirjoituksetkin pitää olla sulettuja suojin jane.


      • Anonyymi

        Miten sanotaan ja levitetään sitten sen ainoan kaivon vettä joka janon sammuttaa
        - funtsippas sitä näppäryyksisäsi, täyven helvetin luojana ?


      • Anonyymi

        Islamin levitäytyminen onnistuu kylläkin sitten täysin suustasuuhun menetelmiensä voimalla MOSKEIJAT OVAT NÄITÄ KIEVAREITA IMAANEINEEN


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Islamin levitäytyminen onnistuu kylläkin sitten täysin suustasuuhun menetelmiensä voimalla MOSKEIJAT OVAT NÄITÄ KIEVAREITA IMAANEINEEN

        Miksi näitä yleensäkkään päästetään maahan .


    • Anonyymi

      Kykeneekö Profeetta Isa tuhoamaan Antikristuksen joka koostuu 7 kansanjohtajasta 8 ruhtinaasta. Yhteensä suuria antikristuksia on 15. Ainakin: Yhdysvallat, Venäjä, Britannia, Ranska, Italia yms. Ovat noiden 15 antikristuksen joukossa.

      Daniel kertoo Mikael Krishna taistelee 21 päivää Persian enkeliruhtinasta vastaan. Mikael on juuri 666 pedon merkin tekijä.
      Mahdin ja Isan työ näyttää mahdottomalta. Näyttää siltä kuin Antikristus voittaisi. Tai antikristukset.

      • Anonyymi

        Eläs huoli ELÄMÄ VOITTAA AINA TAVALLAAN JA PIISAA IKUISESTI


      • Anonyymi

        >>> Tyhjästä syntynyt <<

        KUN EI OLE ALKUA EI OLE SILLON LOPPUAKAAN


      • Anonyymi

        Lisäksi sivulta selviää, että Tukholman ja Helsingin arabiaanoilla on paljon yhteistyötä. Ehkä enemmän kuin moni arvaakaan. Luultavasti tämä yhteistyö on lähetyksellistä uskonnollista työtä.

        NORJAN TAPAUKSESTA ESILLE TULLUTTA JA SIITÄ RIEMUITSEVAA PORUKKAA LIIKUU SEASSAMME


    • Anonyymi

      James Webb teleskooppi on vertauskuvallinen salama joka ulottuu hamasta idästä hamaan länteen. Isan tulemuksen merkki. Se on koko universumin halki lyövä salama ja leimahdus pienessä vertauskuvallisessa merkityksessä.
      Toki joku Betelgeuse supernova olisi suurempi merkki.

      Mahdin tulemuksesta odotan huomenna kuuluvan ensimmäisen koko maailmaa koskevan ilmoituksen. Muhammedin (saas) pakomatka Medinaan oli 16.7. 622 ja 1400 vuotta sen jälkeen on erityinen vuosi eli juuri nyt jona tapahtuu suuria asioita.

      Spekulaatiota tämä vain on, mutta innolla toivon merkkien tulosta lisääntyvän.

    • Anonyymi

      Luin eilen jälkeen Harun Yahyan Prophet Isa and Hazrat Mahdi pdf kirjaa noin sivut 530-570.
      Mahdin avulla Jumala tuo Totuuden, Rauhan, Oikeuden ja Vaurauden, mutta noiden neljän lisäksi on vielä viideskin asia, joka oli minulle tuntematon ennen. Mutta näyttää kuin se olisi KNOWLEDGE eli Tieto tai taito.

      Suuri määrä teknistä edistystä kuten kännykät on jo tapahtunut, se mikä on vielä mahdollista on epävarmaa. Antikristuksen taikuus on vertaansa vailla ja kiehtoo enemmän kuin tekniikka. Hän kykenee saamaan joet virtaamaan takaperin, pysäyttämään virran, herättämään kuolleita, saamaan viljan kasvamaan itsekseen jne.

      Mutta itse kannatan Mahdin tulemukseen liittyvää teknistä kehitystä sellaisenaan.
      Antikristuksen taikuus ei lumoa.

    • Anonyymi

      VanhaOSA RAAMATUSTA kirjoittaa kokoajan KUNIGKAALISESTA ODOTUKSESTA, mikä onkin ihmisen elämän kuvausta.

      UUDESSA TESTAMENTISSA SITTEN TÄMÄ KUNIGAS ESITETÄÄN SEIMEN LAPSENA KAIKEN HYVÄN JA ARMON TAKAAJANA ELÄMÄLLE.

      TÄTÄ PALETTIAAN IHMINEN TANSII SIIS IKUISUUTTAAN LOPUTTOMIIN

    • Anonyymi

      Seuloo nuo kolme sotaa saatanan seulalla kaikki maan asukkaat.

      1. Karitsa vastaan portto
      2. Jumalan Sana vastaan väärä profeetta
      3. Goog vastaan Maagog.

      Jokaisen noista kolmesta sodasta voittaa paha ja saatana. Myös Jumalan Sanan voitto merkitsee hyville täyttä tappiota.

      On sama oletko oikeassa vai hyvä. Sillä pahan valta ja voitto on säädetty.

      LUOJAMME kuoli ristillä ja nyt on tämän maailman Jumalana saatana.

      Ylösnousemus on kuitenkin totta. Profeetta Isa on ylösnoussut Kristus tai ainakin fragmentti häntä. Isa jatkaa ylösnousemusta herättämällä muitakin Luojan fragmentteja, joista tulee Intiaan puolijumalia kuten Brahma ja Shiva.

      Ylösnousemus on saamassa uuden vaihteen. Herätetään monia kuolleita.

      • Anonyymi

        Maailma on pahan vallassa ja paha voittaa kaikki sodat. Mutta aika ajoin tulee ristiin virvoitusta ja hyviä hetkiä. Toivo kasvaa siitä että Jumala joka ristillä kuoli, yhä vielä muistona ELÄÄ tavalla tai toisella. Että kuolema ei ole ikuinen.


    • Anonyymi

      Jos portto kirkko, Karitsa, peto, väärä profeetta, goog, maagog ja Jumalan Sana Kaikki ovat vääriä ja pahoja tuhoa tuovia valtoja niin mitä jää jäljelle? Mitä jää käteen?

      Teismi , oma Jumaluutemme, muistoateria, kirkko kuolleen Jumalan symbolisena ruumiina, vaikka aika ajoin tehdään uudet taivaat.
      Käteen ei jää paljoa pahojen hallitsemassa maailmassa.

      Joka ajalle on oma toivonsa virvoituksesta. Imaami Mahdi ja Profeetta Isa ovat 2022-2100 tai jopa 2800 asti hyviä toivoja jos heille voi pysyä uskollisena. Mutta vain 1/73 :sta kykenee olemaan heille uskollinen.

      Jääkää rauhassa voittajan ja pahan puolelle. Mä kaipaan kuitenkin virvoitusta ja jälleen elämän sanaa Jumalan ennalta valmistamaa.
      Ihminen elää myös jokaisesta sanasta jonka Jumala puhuu.

      Kaiken pahan puoli voittaa, mutta itse rukoilen: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA!

      • Anonyymi

        Kuules hyvä on niin hyvää, ettei sen takia passaa näitä hävittää - ettei hyvääkin menisi ja tuhoutuisi siina samalla :

        ( Jos portto kirkko, Karitsa, peto, väärä profeetta, goog, maagog ja Jumalan Sana Kaikki ovat vääriä ja pahoja tuhoa tuovia valtoja niin mitä jää jäljelle? Mitä jää käteen? )

        KOSKA NÄISSÄ KAIKISSA ON JOTAIN KAJOA SIITÄ HYVÄSTÄ

        ELÄMÄN IKUISUUS ON KAIKKI KAIKEUDEN LUOMAA


    • Anonyymi

      Merkkien mukaan he ovat jo keskuudessamme. Tuomiopäivä on lähellä

    • Anonyymi

      Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia.

      - Jeesus sanoi: ”Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.”

      - ”Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi ja koko sielustasi, koko voimallasi ja koko ymmärrykselläsi, ja lähimmäistä niin kuin itseäsi.”

      TÄMÄ EDELYTTÄÄ MYÖS TAISTELUA JA PUOLUSTAMISTA - KAIKEN VÄÄRISTÄJIÄ VASTEN JA MEILLÄ ON SIIHEN OIKEUS - TOIMIKAAMME SIIS

      • Anonyymi

        TÄSSÄ MAALLINEN ELÄMÄ NÄYTETÄÄN SAAVUTUKSISSA TURHAKSI
        - ja vain iankaikkisuus on elämä läpi aikojen
        ---------
        »Teille on opetettu: ’Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihamiestäsi.’ 44

        Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta, 45

        jotta olisitte taivaallisen Isänne lapsia. Hän antaa aurinkonsa nousta niin hyville kuin pahoille ja lähettää sateen niin hurskaille kuin jumalattomille. 46Jos te rakastatte niitä, jotka rakastavat teitä, minkä palkan te siitä ansaitsette? Eivätkö publikaanitkin tee niin? 47Jos te tervehditte vain ystäviänne, mitä erinomaista siinä on? Eivätkö pakanatkin tee niin? 48

        Olkaa siis täydellisiä, niin kuin teidän taivaallinen Isänne on täydellinen.


      • Anonyymi

        Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte.

        ELÄMÄN LEIPÄ ON MEILLE AINA YLHÄÄLTÄ ANNETTUA, niinkuin syntymän lahjakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte.

        ELÄMÄN LEIPÄ ON MEILLE AINA YLHÄÄLTÄ ANNETTUA, niinkuin syntymän lahjakin.

        MIKSI JOILLEKIN TÄMÄ ON HARHAUTTAVAA,
        - MEILLÄ EI OLE KUITENKAAN MUUTA TIETÄ, KUIN KÄYDÄ LUOJAMME HUOMAAN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TÄSSÄ MAALLINEN ELÄMÄ NÄYTETÄÄN SAAVUTUKSISSA TURHAKSI
        - ja vain iankaikkisuus on elämä läpi aikojen
        ---------
        »Teille on opetettu: ’Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihamiestäsi.’ 44

        Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta, 45

        jotta olisitte taivaallisen Isänne lapsia. Hän antaa aurinkonsa nousta niin hyville kuin pahoille ja lähettää sateen niin hurskaille kuin jumalattomille. 46Jos te rakastatte niitä, jotka rakastavat teitä, minkä palkan te siitä ansaitsette? Eivätkö publikaanitkin tee niin? 47Jos te tervehditte vain ystäviänne, mitä erinomaista siinä on? Eivätkö pakanatkin tee niin? 48

        Olkaa siis täydellisiä, niin kuin teidän taivaallinen Isänne on täydellinen.

        MITEN SE POISTETAAN - KUN MINÄ KYSYN TÄTÄ - MITEN ISLAM TÄHÄN VASTAA ?

        ONKO TÄMÄ SIIS VAIN LÄNNELLE KUULUVA VELVOITE:
        - Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta,


    • Anonyymi

      Vuosi 1400 jälkeen paosta Medinaa 622 on menossa. Tänä vuonna pitäisi ilmestyä vähintään kirjallinen teos Mujaddid persoonalta.
      Mutta maailmassa on niin paljon hyvää tekeviä voimia, että Mahdin vaikutuksesta sen tähden odotetaan jäävän jopa mitättömäksi.
      Muut ehtivät tehdä suuret työt, eikä jää mitään uutta uudistusta tehtäväksi?

      Toisaalta Sunnan opettaminen tavallaan on riittävän suuri työsarka. Eihän Jeesuksestakaan kirjoittaneet Rooman historioitsijat mitään. Hän oli pienen oppilaspiirin kuuluisuus aluksi, ja nousi suureksi vasta myöhemmin.

      Myös Mahdi saattaa aluksi olla vain pienen piirin asia? Ja vasta myöhemmin kohoaa ylevään asemaan. Vaikka Jumala suurin merkein vahvistaa Mahdin niin emme voi tietää tuleeko hän suurena alusta asti vai alkuun pienenä persoonana.

      • Anonyymi

        Toisaalta ei voida ajatella tulevan mitään sen suurempaa kirjallista tms. Mujaddid työtä kuin mitä on jo 1980-1990 lukujen suuret IT tekniset projektit: kännykät ja internet.

        Mikään yksittäinen kirja tuskin voittaa alaa verrattuna internetin miljooniin kirjoihin.
        Tietokoneiden kehittäminen oli jopa koko seuraavankin vuosituhannen suurin projekti.
        Ellei sitten the Kolbrin Biblen mainitsema kuolleiden herättäminen eloon tule olemaan yhtä suuri edistysaskel.


    • Anonyymi

      Te eksytte, koska ette tunne Jumalan sanaa eli Raamattua, ettekä Jumalan voimaa.

    • Anonyymi

      Jeesus on tullut jo. Jeesus on messias ja vain Hän pelastaa ikuiselta helvetiltä. Antikristus tai miksi nimitetäänkin on eksyttäjä ja vie kadotukseen.

    • Anonyymi

      Vaikea on päästä selvyyteen kuka edustaa pahaa ja kuka hyvää.
      Esim. Venäjä näytti pitkään olevan joko ILMESTYKSEN Rautasauvainen poika, joka temmataan valtaistuimen eteen tai jopa Profeetta Isa. Odotukset Venäjän suhteen olivat suuret.

      Tänä päivänä tulee kuitenkin mieleen myös shiialaisten merkki koskien Sufy Ania.
      Sufy Ani lähettää armeijan kun kuulee Mahdin olevan tulossa, MUTTA TUO ARMEIJA HUKKUU ERÄÄN MAAN SISÄLLE.
      Se voisi viitata Venäjän sotaretkeen Ukrainassa.

      Aiemmin olen kyllä pitänyt Ukrainaa Konstantinnopolina jonka Mahdi valloittaa Venäjän avulla. Mutta vaikeaa on nyt tietää millä puolella kukin seisoo. Voi olla että kunkin arpaosa määräytyy sen perusteella missä asemassa hän on Mahdin saapuessa. Eli millä puolella silloin osottautuu olevan.

      Harun Yahya muistaakseni kirjoitti Sufy Anin olevan kolme vuotta allegiancessa Mahdin kanssa, mutta lähtevän sitten omille teilleen.
      Eli se purkaantuu......???

    • Anonyymi

      Kaikki hihhulit tuomitaan viimeisenä päivänä koska muita tuomitsivat. Kauhea on oleva heidän kärsimys tulisessa helvetissä ,jossa ikuinen tuli polttaa muiden tuomitsemisesta ,kun samaa syntiä saastaisuudessaan tieten tekivät.

      • Anonyymi

        Pahat ja syntiset pelastuu. On 432000 vuotta kestävä pahojen hallintakausi, Kali yuga, jonka aikana pahat laittaa kaikki viattomat luomaansa helvettiin.

        Evankeliumi kertoo Jeesus tulee kuin varas yöllä tempaamaan mukaansa niitä jotka vielä vaivoin on mahdollista pahojen kynsistä pelastaa.

        Vain harvat pelastuu viattomista, pahoista luonnollisesti kaikki. Onhan helvetti pahojen tekemä luomus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahat ja syntiset pelastuu. On 432000 vuotta kestävä pahojen hallintakausi, Kali yuga, jonka aikana pahat laittaa kaikki viattomat luomaansa helvettiin.

        Evankeliumi kertoo Jeesus tulee kuin varas yöllä tempaamaan mukaansa niitä jotka vielä vaivoin on mahdollista pahojen kynsistä pelastaa.

        Vain harvat pelastuu viattomista, pahoista luonnollisesti kaikki. Onhan helvetti pahojen tekemä luomus.

        Aikoja eikä päiviä kukaan tiedä, mutta vain typerimmät niistä kertovat.


    • Anonyymi

      USKONTO ON NÄKEMISTÄ JA SOKAISTUMISTA :

      Ensimmäisenä jouluna täyttyi myös profetia paosta Egyptiin (Jes. 19.1, Hoos. 11:1) ja poikalasten surmasta. Matteus 2:17 viittaa Jeremiaan: ”Näin kävi toteen tämä profeetta Jeremian lausuma ennustus:

      – Ramasta kuuluu huuto,
      itku ja kova valitus.
      Raakel itkee lapsiaan
      eikä lohdutuksesta huoli,
      sillä heitä ei enää ole.”

      NÄIN TÄTÄ ITKUA ON PIISANNUT TÄHÄN ASTI JA PIISAA VIELÄ HUOMENNAKIN,
      - ESITYS ON VERTAUSTA MITEN MATKAAMME KÄYMME IKUISESTI.

      • Anonyymi

        KUN TUNNE KÄY MAUTTOMAKSI :

        ( Raakel itkee lapsiaan
        eikä lohdutuksesta huoli,
        sillä heitä ei enää ole.” )


    • Anonyymi

      Miten sitten toivommekin, niin on käynyt päinvastoin. Saatana on vienyt mukanaan kaikki ne tahot, joihin vähän asetimme toiveita eikä enää löydy ketään arvollista.
      USA, Venäjä, Britannia, Israel, Arabia jne. Kaikki ovat langenneet palvomaan saatanaa ehkä jopa lopullisesti.
      Jumala on nyt ainoa totinen ja kaikki muut ovat valehtelijoita. Jopa Karitsa on enää pelkkä valtaistuin, jolla istuu ketä tahansa lankeilevia saatanan palvojia.
      Yksin itseensä voi enää luottaa. Saatana on voittanut alaa maailmassa ja on tullut tämän maailman Jumalaksi.
      Olkoon Jumalan harvoilla palvojilla Totuus ja tieto siitä missä mennään......

      • Anonyymi

        Pieni ote henkisestä vaeluksesta ja sen kuvatuista vaikuttimista kuvauksin
        - kaikki on aivan lähellä kulkevaa, silti täysin tietämättömissä ihmiseltä

        MUUTAMAN SADAN KILOMETRIN MATKA KESTI 40V JNE.
        ________
        Israelilaiset kulkevat meren poikki. Egyptiläiset hukkuvat mereen.
        141Herra puhui Moosekselle sanoen:
        2"Sano israelilaisille, että he kääntyvät takaisin ja leiriytyvät Pii-Hahirotin kohdalle Migdolin ja meren välille; leiriytykää vastapäätä Baal-Sefonia meren rannalle. 3Ja farao on ajatteleva, että israelilaiset ovat eksyneet maassa ja että erämaa on saartanut heidät. 4Ja minä paadutan faraon sydämen, niin että hän ajaa heitä takaa; mutta minä näytän kunniani tuhoamalla faraon ja koko hänen sotajoukkonsa; ja niin egyptiläiset tulevat tietämään, että minä olen Herra." Ja he tekivät niin.

        KAIKKEUDELLA ON KONSTIT SAAHA MEITIN NÄKEMÄTTÖMIKSI ...


    • Anonyymi

      Eikös profeettojen erottaminen ole helppoa.
      Sen kun toteaa kaikki huijareiksi ja eroaa itse uskontokunnista.

      • Anonyymi

        ILMESTYKSEN mukaan pitää olla otsassa Jumalan sinetti, nimi tai muu merkki. En nyt muista tarkkaan minkälainen merkki, mutta ilman merkkiä ei voida kai 144000 Karitsan seuraajaa tuntea. Myös pitää tulemuksen olla merkittävällä tavalla erikoinen tai ennalta tiedetty.

        Siionin vuorelle saapuminen tulee olemaan merkittävän ainutkertainen tapahtuma.


    • Anonyymi

      Koraanin perusteella voi päätellä muutamia asioita:

      1. Alkuperäinen ja ainoa Jumalan uskonto on Aadamin palvonta.
      2. Saatana sai luvan perustaa uskontoja uusia ja keinoja kaihtamatta haalia palvojia itselleen.
      3. Kaikki muut uskonnot paitsi ihmisen palvonta ovat saatanasta.
      4. Jos joku pyhä teksti puhuu ihmistä vastaan on se saatanasta.

      Jeesukselle saatana todisti: olen maailman kaikkien valtakuntien pää. Niiden loisto kuuluu minulle ja annan jokaiselle joka tekee palvontateon minulle.

      Daniel 4 kertoo kuitenkin ihmisten valtakunnan olevan suoraan Jumalan alainen. Se on ainoa oikea jumalinen uskonto palvoa ihmistä.

    • Anonyymi

      Väinämöisen Paluu

      Kalevalakin sen tuntee kuten teosofia opettaa että Sampomme lopulta pirstottuu eli ettemme itseämme varten sitä vain rakentaneetkaan, vaan hyödyttämään koko ihmiskuntaa eli kaikkia veljiämme. Olemmehan sulautuneet ykseyteen jo silloin.

      Ne ovat maapallon ollessa kuukaudessa kudotut. Elikä silloinen ihmiskunta, kuupitrit, antoi meille ihmisen hahmon. Päivättären päättelemät eli aurikokokaudella ne lopullisesti muotoutuivat sellaisiksi, että voimme tunnistaa niistä itsemme. Olimme tosin jättiläisiä nykyisiin verrattuna. Näin kertoo salainen oppi.

      Vanhat tietäjät kuvasivat sakkarat aurinkokehränä ja kun halusivat kuvata mihin suuntaan ne pyörivät niin jättivät osan ympyrästä piirtämättä joten siitä muodostui kvastika eli hakaristi. Jos sakkara pyöri myötäpäivään kuten tässä niin ihminen kehittyi tietäjäksi. Jos ne pyörivät vastapäivään niin ihmisestä tuli meedio, joka pääsi vain alemmille tasoille tutkimaan.

      Tässä kuvattuna sakkaroiden sijainti ihmisessä eri rauhasten kohdilla. Ne ovat kytkeytyneenä selkärankaan ja kun kundaliini eli Pohjolan suuri härkä alkaa nousemaan selkärankaa pitkin, elähdyttää se nämä sakkarat toimimaan.

      Kun ihminen on kulkenut puhdistuksen tien eli viis'astunut, laskeutuu tulinen kokko eli pyhä-henki ihmiseen ja jumalainen järki valaisee hänet eli ihminen valaistuu.

    • Anonyymi

      Shalom!

      Elämä voi muodostua tai päätyä ANSAAN kahden eri syyn tähden.
      1. Oma syntielämä kuten rahapelien pelaaminen, joka on tuhlaamista ja kuluttaa omaisuuden.
      2. ISLAMIN VIHOLLISTEN TÄHDEN.

      Kun olen lukenut Haditheja eli Sunnaa olen huomannut että Perkele laittaa tavallisia suomalaisia kristittyjä palvelemaan itseään eli toimimaan islamin sunnassa antamia siunauksia purkaen ja estäen. He eivät ehkä itse tiedä olevansa täysin islamin ja sunnan vastaisia ja Perkeleen asialla, mutta niin vain on.

      Kuinka taitava Perkele onkaan tuhoamaan jokaisen Sunnassa annetun siunauksen.
      Hän esimerkiksi tekee mahdottomaksi omien vanhempien kunnioituksen ja auttamisen sekä tukemisen. Kaikki vanhempien rakastamiseen liittyvät siunaukset Perkele pakottaa nuo omat vanhemmat tuhoamaan.

      Kristus näyttää tietäneen Perkeleen juonet ennalta ja sanoikin, että hänen seuraajiensa pitää jättää omat vanhemmat ja lähteä seuraamaan Jeesusta.
      On siis kaksi mahdollisuutta :
      1. Rakastaa ja kunnioittaa vanhempiaan jolloin on islamissa.
      2. Hylätä ja jättää tyystin vanhemmat ja lähteä seuraamaan Kristusta.

      Mutta mahdotonta on asua vanhempien luona olematta tunnustava Kristitty ja Jeesuksen seuraaja tai sitten jos tahtoo kaikesta huolimatta valita islamin ja on islamissa joutuu omien vanhempiensa kiroamaksi ja turmelemaksi. Taitavin keinoin tavalliset sunnaa tuntemattomat kristityt vanhemmat osaavat turmella kaikki Sunnan siunaukset.

      Jos olet islamissa tai vaikka et olisikaan niin tiedä, että elämme SODAN ALUEELLA, jossa on jatkuva SOTATILA islamin oppia, siunauksia ja ymmärrystä sekä viisautta VASTAAN. Tämän olen saanut selville kun olen viime aikoina alkanut Sunnaan tutustua. Onko kyse Perkeleen vastustavasta toiminnasta vai apostoli Paavalin kehotuksesta kirota kaikki ne jotka tuovat ympärileikkausta ja juutalaisuutta sitä en vielä täysin tiedä. Samantekevää tuo asia on. Sekä apostoli Paavali että Perkele ovat Galatiassa selkeästi islamin vastaisia.

      Shalom!

    • Anonyymi

      ”Jos nykymeno jatkuu, olemme samassa kerhossa Ruotsin kanssa”

      • Anonyymi

        Shalom!

        Katselin uutisista Ruotsin politiikasta ja näytti ihan siltä kuin ruotsalaisten poliitikkojen huipulla olisi jälleensyntyneitä muslimeja.

        Ehkä sen tähden on Ruotsissa mahdoton mitenkään estellä jengejä. Toki muitakin syitä on.

        Shalom!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Shalom!

        Katselin uutisista Ruotsin politiikasta ja näytti ihan siltä kuin ruotsalaisten poliitikkojen huipulla olisi jälleensyntyneitä muslimeja.

        Ehkä sen tähden on Ruotsissa mahdoton mitenkään estellä jengejä. Toki muitakin syitä on.

        Shalom!

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009136686.html

        ANNETAANKOS TUHOISUUDELLE YLIOTE ?


    • Anonyymi

      Kainilaisuus on riitämätön tunne sisinmässä, aina joku puuttuu

      Piiloutumista valolta ja varjolta seka piiloutumista pukeutumalla

      Jumalan hylkääminä pitää sitten kiveenpäin kumartua

      MIKSI EI KÄSITETÄ OIKEIN HEITTÄYTYÄ KAIKKEUDEN HUOMAAN
      ELÄMÄMME YLLÄPITÄJÄN JA VAPAUTUA ...

      • Anonyymi

        MITÄ SE ON, KUN TÄLLÄNEN PORUKKA ISTUU MUITEN PÖYTIIN JA PYRKIVÄT VALTAAMAAN SEN HÄVITYKSENSÄ TYYLEILLE, MIKSI PYRKIVÄT TÄHÄN SILTI EDELLEEN MIHIN ASETTUVAT, ELIKKÄ TÄMÄ TOUHU EI NÄISTÄ LÄHE PESEMÄLLÄKÄÄN NS.

        EIKÄ OPETUS EIKÄ OPASTUS NÄIHEN TEHOA, OMAASA VAIN HUUTAVAT JA MUILTA VAATIVAT...


    • Anonyymi

      Shalom!

      Jumala on tehnyt profeetta Jeremiasta linnoitetun kaupungin, pronssimuurin, ja rautapatsaan. Kansat toki yrittävät käydä taisteluun häntä vastaan mutta häviävät.
      Jumalan konstit ovat monet. Kuten asettaa jälleensyntyneitä muslimeja johtaviin asemiin.

      Shalom!

      • Anonyymi

        MUSLIMIN KIVI EI OLE YLHÄÄLTÄ LUOTU, KIVI ON VAIN KIVI MURIKKA VAIN

        TUHON JOHTAJIA TEILLE SYNTYY KUN LOPETAAN TEITIN RUOKKIMISET, SE ON SIINÄ JA TURHIA HUUTAJIA OMAVALTAISUUKSISTANNE .


      • Anonyymi

        MAAN KIERTOLAISINA NIELETTE PÖLYÄ IKUISESTI.


      • Anonyymi

        Teitin tiedotus pelaa suustasuuhun menetelmin moskeijoiten kautten pyrkimyksista ja SUURASTA VALTAUSJOHTAJASTANNE


    • Anonyymi

      ISLAMIKIN PAINUU VIELÄ MAAN RAKOON JA HAUTAUTUU SINNE

      KOSKA EI OLE KETÄÄN ETUOIKEUTETTUA KAIKKEUDEN LUOMAKUNNASSA

      VAIKAS MITÄ VALETTA PILIPALIA TÄMÄN YMPÄRILLE RAKENNATTE

    • Anonyymi

      Islam on kristinuskon tavoin todellisuudessa erittäin pieni uskonto. Tosi Islam on Mahdin saapuessa harvinaista kuin vaahto valtameren pinnassa. Eräät arvioivat maailmassa olevan Nykyisin 30-350 tosi islamissa olevaa henkilöä.

      Uskosta luopumus, antikristus ja saatanan valta ovat verottaneet uskovien määrät kussakin uskonnossa vähiin. Mutta on väite että ne islamista luopuneet ja sen nimelliset kannattajat lopettavat terrorin kun Mahdi tulee ja tekee päätöksen saako Jumalaa ja Profeettaa (saas) pilkata vai ei. Epävarmaa on pitääkö tuo väite paikkaansa todellisuudessa.

      Itse ajattelen että pilkkaa pitää rajoittaa siihen määrään kuin apokryfiset tekstit joita 7 totuudellista apostolia ovat tuoneet eli esim. Gnostilaiset tekstit. Lisäksi pilkkaajien tulisi kuulua johonkin viralliseen suufilaisten kaltaiseen tai teistiseen järjestöön, joka kontrolloi jäseniään. Vaikea on puhdasta uskoa esittää ja täyttä totuutta myös ilman joitakin loukkauksiin syyllistymisiä esittää.

      Saa nähdä. Totuus on tärkeä ja sillä on aikansa ja paikkansa. Mutta rauha on yhtä tärkeä ja sen perusta on pilkan täyskielto. Jo vanhin Egyptiläinen viisaus sanoo Jumalan pojat eivät siedä vähäistäkään rauhan häirintää tai pilkkaa eivätkä edes huonoja uutisia. Heille Totuus on toisarvoinen.

      Shalom!

      • Anonyymi

        Totuus vai rauha? Niiden välillä on sovittamaton ristiriita. Ja kolmantena on vielä ylistys ja kunnioitus. Miten milloinkaan saadaan kaikki nämä asiat edes Mahdin toimesta järjestettyä.

        On kaiketi tehtävä rauhan julistus jonka kesto on 7 vuotta ja sitten myös totuuden julistus jonka kesto on 3.5 vuotta. Ja ne ovat eri aikaiset. Seitsemän vuotta pilkka on kielletty , mutta 3.5 vuotta on kaikkinainen Totuus sallittu.

        Tms.

        Voidaan myös ajatella että on alueita joissa on täysi rauha ja pilkka kielletty. Ja sitten on seitsemällä apostolilla totuuden alueita, joissa Totuus on tärkeämpi kuin rauha.

        Shalom!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus vai rauha? Niiden välillä on sovittamaton ristiriita. Ja kolmantena on vielä ylistys ja kunnioitus. Miten milloinkaan saadaan kaikki nämä asiat edes Mahdin toimesta järjestettyä.

        On kaiketi tehtävä rauhan julistus jonka kesto on 7 vuotta ja sitten myös totuuden julistus jonka kesto on 3.5 vuotta. Ja ne ovat eri aikaiset. Seitsemän vuotta pilkka on kielletty , mutta 3.5 vuotta on kaikkinainen Totuus sallittu.

        Tms.

        Voidaan myös ajatella että on alueita joissa on täysi rauha ja pilkka kielletty. Ja sitten on seitsemällä apostolilla totuuden alueita, joissa Totuus on tärkeämpi kuin rauha.

        Shalom!

        Salam – islamin polku

        VOIKOS HYSTEERISEMPÄÄ HARHAUTUSTA ELÄÄ JA HÖPÖTTÄÄ MITÄ TÄMÄ ON


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salam – islamin polku

        VOIKOS HYSTEERISEMPÄÄ HARHAUTUSTA ELÄÄ JA HÖPÖTTÄÄ MITÄ TÄMÄ ON

        Shalom!

        Joo, mulla kun puhun Mahdista, mainostan häntä ja rukoilen häntä tulemaan on vastuu siitä että hän tullessaan on se minkä kirjoitukset lupaa eikä hirviö tai antikristus.

        Kirjoitus lupaa hän tuo totuuden ja rauhan.
        Miten elämme ne molemmat yhtäaikaa todeksi on vaikea kysymys minulle. Totuus edellyttää pilkkaamaan kristittyjä mutta rauha taas siunaamaan ja rakastamaan heitä.

        Ratkaise itse miten rauha ja Totuus voivat samaan aikaan vallita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Shalom!

        Joo, mulla kun puhun Mahdista, mainostan häntä ja rukoilen häntä tulemaan on vastuu siitä että hän tullessaan on se minkä kirjoitukset lupaa eikä hirviö tai antikristus.

        Kirjoitus lupaa hän tuo totuuden ja rauhan.
        Miten elämme ne molemmat yhtäaikaa todeksi on vaikea kysymys minulle. Totuus edellyttää pilkkaamaan kristittyjä mutta rauha taas siunaamaan ja rakastamaan heitä.

        Ratkaise itse miten rauha ja Totuus voivat samaan aikaan vallita?

        TUNKEUTUJA ON MITÄ PAHINTA LAJIA, nimen omaan tunkeutuja joka kaikea menetelmiä käyttää ja kun jälet näitten paljastaa mitä ovat.


    • Anonyymi

      KAIKKI ON KAIKKEUTTA, ei siinä etuoikeuksia anelemalla tipu eikä maahan lyömällä ihteesä vaikas kunka vielä ohtaasa siihen hinkaisi, kyllä totuus on tämä ja kaikki ovat samalla viivalla taivaan valvonnassa ja pysyvästi näin

      ELÄMÄN JALOSTUS TAPAHTUU PÄTKISSÄ SILTI IKUISESTI

      • Anonyymi

        KAIKKEUS ON LAIT LUETELLUT, EIKÄ PUHUNUT ISLAMISTA MITÄÄN
        - KOSKA ON KOKONAISUUTENA TÄYSIN KUOLLUTTA HUUHAILUA JA HUHUILUA


    • Anonyymi

      >> Kain vastasi: »En tiedä. Olenko minä veljeni vartija?» <<

      TUON LAUSEEN MEITIN PITÄÄ TAJUTA TOISIN PÄIN
      - ETTEMME ANNA ITSEÄMME TUHOTA EMMEKÄ TUHOUTUA

      SIINÄ ILMENEE KOKO PUOLUSTUKSEMME SALAISUUS

    • Anonyymi

      Shalom!

      Judgement Day eli tuomiopäivä alkaa kun Roomalaiset leiriytyvät maahan nimeltä:
      Daabiq
      Kun tuon sanan lukee lopusta alkuun päin saadaan sana KIOVA.
      QIABAD
      QIOVAD
      KIOVAD

      Varmaa on että Mahdin tulo lähellä ja samoin Tuomiopäivä.

      Mikä ja millainen on tuomiopäivä sitä ei täällä pohjoisessa tiedä kukaan . Vain etelä on saanut ohjeet kuinka toimia ja selviytyä tuomiopäivästä.
      Se merkitsee että me rikkaat olemme koston kohteena olevat uhrit joilla ei ole mitään tosi tietoa Jumalan vanhurskaasta tahdosta ja Jumalan valtakunnasta.
      Me olemme niitä joita ei kutsuttu Jumalan valtakuntaan.....

      • Anonyymi

        SINUT SYÖVÄT EKANA JUOKSE SITTEN EELLÄ


    • Anonyymi

      Etelä on täynnä kirjoja ja lehtiä jotka kertoo mikä tuomiopäivä on. Meillä lehdistö ja kirjailijat ovat olleet aivan hiljaa. Ehkä Jehovan todistajat vähän yrittivät, mutta käyttivät sanaa Harmageddon , joka on väärä. Ja lisäksi väittivät että jumalattomat syntiset tuhotaan mikä myös oli aivan väärin sanottu. Jeesus teki sovun jumalattomien kanssa ja kutsui juuri heitä.

      Islam kirjallisuus on vasta Suomessa vauva-asteella. Hämeen-Anttila on kymmenkunta kirjaa perusteista tehnyt, mutta ei mitään syvällistä.
      On selvää että kun tuomiopäivä tulee ollaan tietämätön ja ovet avoinna kaikkiin suuntiin pitänyt täysi sekopää kansakunta.

    • Anonyymi

      Jäätiin jälkeen 150 vuotta muista ehkä joskus 1880 tienoilla. Alettiin vaatimaan suomen kielelle asemaa ja itsenäisyyttä Venäjästä. Tuolloin englannin kielelle käännettiin kaikki tärkeät teokset uskonnon kannalta, mutta Suomessa ei käännetty juuri mitään tärkeitä teoksia, vaan pelkkää roskaa ja tuhkaa.

      Ollaan yhä 150 vuotta muita jäljessä. Suomi ei ole jalo ja sivistynyt maa vaan melkoinen takapajula. Nyt ei enää ole mitään tehtävissä. Internet tuli liian myöhään. Siellä on 10 viime vuoden aikana tullut kaikki tärkeät teokset englannin kielellä, mutta Judgement Day on jo ovella.

      Jeesus sanoi KUN TÄMÄ VALTAKUNNAN EVANKELIUMI ON JULISTETTU KAIKKIALLA MAAILMASSA TULEE LOPPU.

      Se on tapahtunut viimeisen 20 vuoden aikana että evankeliumin nyt tuntee kaikki kansat.
      Loppu on edessä jos Jeesus puhui totta.

      • Anonyymi

        EVANKELIUMI ON SYNTYESSÄ JO MEISSÄ JOKAISESSA ISTUTETUNA KUVAINOLLISESTI

        KAIKKEUDELLA ON VAIN OMAT MITAT MITEN ANTAA ELÄMÄMME KULKEA IKUISESTI


        JOKA ELÄÄ TÄMÄ ELÄÄ ,,, MUTTA JOKA KUOLEE KUOLEE

        YKSILÖINÄ ELÄMME JA VAIN YKSILÖINÄ


    • Anonyymi

      Shalom!

      Luin eilen Bibliasta Danielin kirjan 11. Lukua.
      Sen perusteella päättelen että Mahdi vaikuttaa Pohjoisessa ja Muhammed (saas) etelässä. Ja he vähän ovat sodassakin keskenään.

      Muhammed (saas) on kuudes Kuningas jolle valta aina kuuluu, mutta Mahdi on seitsemäs Kuningas jolle kuuluva valta on rajoittunutta. Ajallisesti ja muutenkin.

      Koko seuraava 1000 vuotta on melkoista kamppailua noiden kahden välillä, jossa kärsii kaikki rikkaat pohjoisessa ja myöhemmin vuosituhannen lopussa etelä.

      Jumalan Sana on niin tiukka ja niveliin asti ulottuva miekka ettei siitä ole pääsytietä.

      Vain Intia ja Yhdysvallat voivat oikeina opettajina pärjätä nykyisenä 1000 vuotiskautena.

      • Anonyymi

        Vaikka Jumalan Sana on kovaa ja tuomiojulistuksia sisältävää asiaa niin se juuri laitetaan toteen ja siitä juuri pidetään kiinni.
        Mahdin tuomat uudistukset poikkeavat Jumalan sanasta liikaa jotta niiden voisi sallia tulevan voimaan.

        Jumalan Sana voittaa kaikki hyvät aikeet ja tarkoitusperät kansoja kohtaan. Siis kannattaa lukea sitä ja pitää kiinni siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka Jumalan Sana on kovaa ja tuomiojulistuksia sisältävää asiaa niin se juuri laitetaan toteen ja siitä juuri pidetään kiinni.
        Mahdin tuomat uudistukset poikkeavat Jumalan sanasta liikaa jotta niiden voisi sallia tulevan voimaan.

        Jumalan Sana voittaa kaikki hyvät aikeet ja tarkoitusperät kansoja kohtaan. Siis kannattaa lukea sitä ja pitää kiinni siitä.

        Lukekaas lukekaa siinähän aikaanne kulutatte.

        MUTTA ELÄMÄN LUOJASTA JA YLLÄPITÄJÄSTÄ TEILLÄ EI OLE MITÄÄN KÄSITYSTÄ

        MITÄS TE SILLÄ KÄSITYKSELLÄ TEKISITTEKÄÄN,
        - KUN TEILLE SE KIVI ON AINOKAISENNE.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe