Ei sitä tiettyä

Anonyymi

mekko porukkaa. Kaikkien niiden rankkojen vuosien takia se on mahdotonta. En jaksa kokea sitä kipua yhä uudelleen, siksi samassa tilassa oleminen mahdotonta, en voi edes kuvitella puhuvani hyviä sanoja. Olen hauras ja rikkinäinen ja haluan unohtaa kaikki muutamat viime vuodet ja niiden aiheuttamat kärsimykset. Kahdeksan vuotta sitten olisi pitänyt tehdä toisenlaine ratkaisu työhön liittyen.

2

151

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se että vietiin työntekomahdollisuus sillä esityksellä arjessa. Se on tuntunut kauheimmalta kokemukselta ikinä. Pelkästään kun sitä muistelee, se saa aikaan valtavan ahdituksen tunteen. Sitä oli käsittämättömän kauan ja kukaan ei halunnut kuulla sitä hätää, miten paljon se vahingoitti ja siksi sen olisi pitänyt loppua vuosia sitten. En tunne hyviä tunteita sellaista ihmistä kohtaan, jonka hätä asetettiin tärkeämmäksi kuin minun hätäni. En halua nähdä erästä tiettyä ihmistä koskaan, siksi että pelkästään kaikki hänen pituisensa ihmiset laukaisevat stressin ja ahdistuksen. Samoin tapahtuu aina kun näen koiran. Voin todella huonosti sen takia mitä olen joutunut kokemaan ja haluan vain tuttuja ihmisiä elämääni.

   • Anonyymi

    Olet mukana tossa hommassa, kun kaikki tiedät! Sairaat on sairaita ja niitä pitää kohdella, työpaikalla ei tarvi pelätä ketään ja jos tarvii, pitää soittaa virkavalta paikalle! Käytös on kunniasana!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4638
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1705
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1067
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   928
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   906
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   817
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   759
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   750
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   749
  Aihe