Puhutaanko vaikka siitä..

Anonyymi

..siitä, ei siitä mitä sinä luulet, vaan siitä mitä minä juuri ajattelin? Ongelmana on vain se, että juuri sinun pitää arvata mitä minä ajattelin. Se on mahdotonta - eikö niin? Kyllä vain.. ottelujen ennakoiminenkin on siksi vaikeaa kun ei voi arvata varmasti - eikö niin? Vaikeaksi menee, vaikeaksi menee. Vastustajalta on paras maalintekijä pois - miten muu joukkue reagoi. Et voi varmasti tietää - eikö niin? Löytyykö tilalle joku toinen pelaaja, joka pysty tekemään maaleja. Et voi varmasti tietää - eikö niin? Pallo on pyöreä - eikö niin? Kaikkihan sitä nyt osaavat potkaista - vai osaavatko?

Miten palloralli tenniksessä päättyy - maailman ykkönen ja kehtaakin hävitä. Ja nainen kaiken lisäksi. Tuttu tunne - eikö totta?

Tennis, tuo kaikkien vedonlyöntikohteiden syöpä. Onko naistenniksen maailmanranking suurin kusetus ikinä? Ranskan avoimissa kaikki kärkisijoitetut tippuneet tai tippumassa jatkosta. Järjestettyä lottoa, ei sitä voi paremmin ilmaista.

Jääkiekko, miksei paras voita - miksei?

3

264

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksei voisi siansaksan sijaan puhua voittavista vedonlyöntikohteista. Ei perusteluita, vain osuvia kohteita näkyville. Vai onko tämä palsta jonkun tyrannin valvonnan alla, jossa ei suvaita sitä, että tavikset tekee tuohta? No oli miten oli niin ite ainakin teen ja paljon - fyffeä, tuohta, rahan paskaa, valuuttaa, vaihdon välinettä jne.

  • Anonyymi

   Hei, Gilbert täällä! Olisiko teillä hetki aikaa puhua nuorista miehistä ja juhannuksenvietosta? Tilanne on kohta akuutti. Savon sydän kutsuu jälleen nuoria, hinteliä ja karvattomia miehiä. Pistäkäähän privaattiviestiä, niin laitetaan pyörät pyörimään.

  • Anonyymi

   Taavetti hukkui velkoihinsa!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6623
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3137
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   98
   1457
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1419
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1198
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1181
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   400
   1098
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   986
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   899
  Aihe