elävä usko ja farisealaisuus

Anonyymi

Farisealaiset eivät tunnusta lihallista syntiturmelustaan siksi he "vain" uskovat.
Mutta kun tulee puhe elävästä uskosta, joka tarkoittaa että Jeesuksen Kristuksen henki asuu jumalanlapsessa, niin silloin alkaa suuret selitykset!
Mutta mielestäni on outoa, kun farisealainen ei tunnusta elävää uskoa, ja samaan aikaan väittää olevansa synnitön,kun se on kiistaton fakta, että ihminen ei voi sotia lihaa vastaan lihalla,koska lihassa asuu perisynti, siksi synnin voima ei voi kukistaa syntiä, vaan tarvitaan Jeesuksen Kristuksen henki!
Joka on sama asia kuin elävä usko!
Niin kuinka farisealaiset sitten ovat synnittömiä,kuin ei heillä ole mitään millä sotia syntielämää vastaan,koska ainoastaan elävä usko eli Jeesuksen Kristuksen henki voi sotia saatanan henkiä vastaan?
Puhuvatko farisealaiset ehkä vähän omiaan vai eivätkö vain kehtaa tunnustaa syntejään?

Kuitenkin kaikki kristityt en teitä nuhtele synnin takia, kristityille sanon vaan, muistakaa mistä olemme hengen ja elämän saaneet, että uusisimme niitä liittoja päivittäin,
Eli tunnustaisimme syntimme ja uskoisimme kaikki synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä, Jeesuksen nimi todistaa synnit on anteeksi annettu Golgatan ristillä ja Jeesuksen veri puhdistaa! Veri ja vesi! Elämän veden lähteet virtaavat vieläkin. Ja matkasauvaa saa nojata, ei tarvitse omalla voimalla vaeltaa, ei tarvitse olla yksin ja ilman uskoa ja Jeesuksen Kristuksen henkeä!

Eipä muuta.

Itse olen huono tässä kristillisyydessä mutta silti totuuden puolesta haluan sanoa nämä, vaikka olen itse viallinen näiden sanojen alla,
Kuitenkin on parempi, että totuus puhtaana pysyy,vaikka se ei omaan elämään sopisikaan.

Yhteisen hyvän puolesta.

21

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eka. Toivotan vielä hyvät yöt ja. Siinä se. Lyhyesti mutta ytimekkäästi!

      • Anonyymi

        Jatkan vielä,mähän sanoin silloin että opetan kaikki ku mulla on sinkkuna aikaa, mutta en jaksa aina opettaa. Koska en edes ole opettaja ja muutenkaan seuroissa käyny silleen mutta mä kerron aina välillä kaikkee ku jaksan.
        Ei tarvi sitte miettii miten ne asiat menee "siellä liikkeessä" kun ne menee näin. Koska mulle aukes nää kerran ja mä voin siks kertoo näitä,vaikka mua ei periaatteessa ole kukaan henk kohtaisesti opettanut.
        Mutta joku asia avautuu se sit on näin, eikä siitä tarvi miettiä,onkohan se näin, koska se avautu näin, sit se on näin.
        Jos ei ole ,sit ei, mutta sekään ei ole mun vika, koska en voi omaa ymmärrystäni avata, vaan yksin Jumala voi avata. Ja jos ei avaa, niin sitte mennään väärällä opetuksella kunnes avaa oikein.

        Mutta jumalanlapsilla on kuitenkin se lohdutus että Jeesuksen Kristuksen henki todistaa heidän henkensä kanssa että he ovat Jumalanlapsia,niin silloin ei voi opetus olla ihan pielessä vaikka jotain olisikin vajavaisesti ymmärretty!


    • Anonyymi

      Mutta nyt on taas sellaisia aarteita laitettu kaikkien ihmisten nähtäville,että varmaan on hyvä olla hetki taas hiljaa, ettei lampaat rupea liikaan lihoamaan. Ainakin järjellä ajateltuna yleinsyöminen ei edistä terveyttä 🤔

    • Anonyymi

      Yhtä monta ihmistä kun olen puheillani turmellut internetissä epäuskoni aikoina ,yhtä monta ihmistä on mun johdatettava parannukseen ja seuroihin että saan taas itsekin voiman mennä seuroihin.vaikka mulle ei oo kukaan sanonu näin,mä tiedän että se on näin. Se oli sillä insestilläki apostolien seurakunnan aikana että hänen piti seurakunnan ovella itkien anoa että pääsee takaisin seurakunnan yhteyteen,kas kun Jumala ei katso läpi sormien ihan kaikkea, Jumala kun on tarkka kunniastaan, ja jos pilkkaat Jumalan seurakuntaa, siinä voi ovet mennä kiinni loppuelämäksi. Näitä sanon varoitukseksi muillekin.

      • Anonyymi

        Kun ei sinne omalla voimalla voi mennä vaikka kuinka yrittäisi. Sama on uskon ja elävän uskon kanssa. Pilkkaajat istuvat ulkopuolella koirien ja velhojen kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei sinne omalla voimalla voi mennä vaikka kuinka yrittäisi. Sama on uskon ja elävän uskon kanssa. Pilkkaajat istuvat ulkopuolella koirien ja velhojen kanssa!

        Ja ennen kuin avaat suusi pilkkoja puhumaan, muista ,että voit sillä sulkea usko, elävän uskon eli Jeesuksen Kristuksen hengen,ja elävän Kristuksen seurakunnan ovet loppuelämäksesi!
        Joten ennen kuin avaat suusi, mieti,oletko todella valmis siihen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ennen kuin avaat suusi pilkkoja puhumaan, muista ,että voit sillä sulkea usko, elävän uskon eli Jeesuksen Kristuksen hengen,ja elävän Kristuksen seurakunnan ovet loppuelämäksesi!
        Joten ennen kuin avaat suusi, mieti,oletko todella valmis siihen!

        nukutko nyt sitten koko päivän?

        miksi et yöllä nukkunut !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nukutko nyt sitten koko päivän?

        miksi et yöllä nukkunut !

        En nuku. Ellen nuku silmät auki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En nuku. Ellen nuku silmät auki.

        Jatkan vielä,katsos kun se on niin että Jumalanlapsilla on pidemmät päivät kun aurinko ei pääse laskemaan, siksi voi ilta venyä pitkäksi, näin sen nään, voin olla väärässäkin.

        Mutta oikea syy on että ei ole päivisin aikaa.
        Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

        Jos puhuin jotain väärin,opeta sä oikein,se on sun vastuulla jos ymmärrät jotain ja et kerro sitte mun kadotus on sun syy koska et kertonut. Joten kyselemisen sijaan opeta.

        Kyllä mä sen tiedän mitä Raamattu tästä sanoo,että yöllä valvovat varkaat jne... Mutta voit olla ihan huoletta,en mä sun oven taakse tule, mulla on kyllä rahaa ihan tarpeeksi.


    • Anonyymi

      Kumpikin täytyy olla esillä. Lain saarna lihalle herätykseksi ja parannukseksi, Niin että lihan pysyy Kristuksen kanssa ristiin naulittuna. Ja evankeliumi puhtaana. Minun rikokseni ja syntini Kristus sovitti ristillä, vuodatti verensä ja antoi henkensä. Jeesus kuoli koska synnin palkka on kuolema. Viaton Jeesus Kristus otti koko maailman synnit harteilleen ja kärsi niiden rangaistuksen joka on iankaikkinen kuolema ja kadotus. Jeesuksen veri pesee pois synnit. Vanha ihminen ei voi pelastua, sen paikka on olla haudattuna yhdessä Kristuksen kanssa. Uusi, hengestä syntynyt ihminen elää Kristuksessa Jeesuksessa, hänen vanhurskaudellaan puettuna.

      Meissä kaikissa on farisealaista henkeä, siksi ei ole oikein leimata niin, että tuolla on farisealaiset ja täällä on ei farisealaiset. Kysymys on siitä, tunnemmeko tämänkin heikon syntisen puolen itsessämme, tunnustammeko sen ja anomme Jeesuksenlta voimaa pysyä uskossa ja luottamuksessa häneen.

      Joka pahana uskoo, se pyhänä pysyy.

      Ihmiset joilla ei omasta mielestään syntiä ole, ovat ulkopuolella Jumalan valtakunnan.

      Dan. 2:20 Daniel lausui ja sanoi: "Olkoon Jumalan nimi kiitetty iankaikkisesta iankaikkiseen, sillä hänen on viisaus ja voima.

      1. Kor. 1:20 Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?


      ***) 1. Kor. 1:21 Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi ...

      ***) .... saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,

      1. Kor. 1:22 koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta,

      ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
      1. Kor. 1:23 me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
      1. Kor. 1:24 mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.
      ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

    • Anonyymi

      Mistä asti sekava höpötys on ollut oikeaa uskoa?

      • Anonyymi

        Kun en puhu lampusta niin kuin sinä vaan siitä öljystä mitä laitetaan siihen lamppuun että se alkaa palamaan! Ymmärrätkö?


    • Anonyymi

      Jeesus kyllä puhui vertauksin, mutta niissä oli jotain järkeä.

      Fariseukset pillastuivatkin hänelle kun ei viisaista opetuksista huolimatta viettänyt sapattia eikä pitänyt sitä arvossa, vaan sanoi Jumalan Poikana voivansa tehdä mitä haluaa sapattina. Josta tietenkin Hänet piti tappaa kuten Tooran ohje oli.

      Joten ei Raamatun kertomuset ole mitään sekavaa höpinää, vaan melko rankkoja kertomuksia siitä mitä ihmisen sisällä hengellisesti on.

      • Anonyymi

        Mun pointti on jo toisessa avauksessa eli Jeesus on fyysisesti meidän keskellämme Jeesus on itse öljy,muutamat ottavat lampun eli uskon mutta ei öljyä eli Jeesusta. Jeesus on yhä henkensä kautta fyysisesti läsnä tässä maailmassa meidän keskellämme. Se on mun pointti, miksi tyytyä lamppuun kun voi laittaa lamppuun öljyä eli ottaa Jeesuksen Kristuksen asumaan henkensä kautta omaan ruumiiseensa.


      • Anonyymi

        Etteikö Jumala pitänyt säätämäänsä sabattia arvossa? Sinähän kummallisia kirjoittelet!
        Juutalaisten RABBIEN keksimiä yli 600 isäin säädöstä on toinen juttu, osa näistä koski sabatin viettoa.

        Toisekseen Jumala ei tee koskaan mitä huvittaa, sillä hän pitää aina kiinni SANASTAAN ja toimii sen mukaisesti.

        Ihmisten puheet, mielipiteet, aivoitukset, ajatukset, himot, halut, teot, NÄMÄ OVAT SEKAVAA HÖPINÄÄ, johtuen syntiinlankeemuksen viasta. Jumala on valo, eikä hänessä ole mitään vääryyttä tai kieroa, se on hänen luomissaan ihmisissä. Juuri tätä eroa ihmisen tahdon ja Jumaan tahdon välillä kutsutaan SYNNIKSI, se on raatleva tuhoava voima ihmisissä.


    • Anonyymi

      Noin jos tekee nin aletaan haukkua hurmahengeksi, lahkolaiseksi ja on pahin kaikista.

    • Anonyymi

      Jeesuksen ajan palestiinassa oli muitakin uskontupuolueita kun fariseukset. Esimerkiksi ylipapit eivät olleet fariseuksia, he olivat nautintokeskeisiä, kansan ylimystöä, puolueen nimeä en nyt muista. Saddukealaisia ilmeisesti, jotka eivät uskoneet kuolleista ylösnousemiseen.

      Fariseukset ja essealaiset olivat tarkimmat puolueet, jotka elivät mukamas Moodeksen lakien mukaisesti.

      On typerää puhua fariseuksista "ne", koska se on jokaisen ihmisen langenneessa luonnossa elävä voimakas ominaisuus, tekopyhyys, virheettömän näytteleminen, halu olla parempi kuin on ja parempi kun muut ihmiset ovat, tämä on juuri se karvasjuuri ihmisessä, YLPEYS, Ylpeys on lihassamme asuva voima, joka kieltäytyy näkemästä tosiasioita ja toimimasta niiden edellyttämällä tavalla. Esimerkki: Rikoksista kiinni jäänyt, koittaa viimeiseen asti selitellä itsensä pois siitä rikoksesta.

      • Anonyymi

        Kiitos opetuksesta ja en nyt tällä seuraavalla lauseella kumoa kaikkea,
        Edelleen toistan

        Eivät he ole fariseuksia jotka ottavat öljyä lamppuihinsa, miksi he ottavat? Koska he tuntevat syntinsä!

        Mutta miksi kaikki eivät ota öljyä! Koska he kieltävät syntinsä eli ovat fariseuksia eli ne;
        Tyhmät neitseet juuri "ne"

        Mutta viisaat ei farisealaiset jotka tunnustavat syntinsä ja pahuutensa ottavat öljyä lamppuihinsa!
        He eivät ole fariseuksia vaan jumalanlapsia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos opetuksesta ja en nyt tällä seuraavalla lauseella kumoa kaikkea,
        Edelleen toistan

        Eivät he ole fariseuksia jotka ottavat öljyä lamppuihinsa, miksi he ottavat? Koska he tuntevat syntinsä!

        Mutta miksi kaikki eivät ota öljyä! Koska he kieltävät syntinsä eli ovat fariseuksia eli ne;
        Tyhmät neitseet juuri "ne"

        Mutta viisaat ei farisealaiset jotka tunnustavat syntinsä ja pahuutensa ottavat öljyä lamppuihinsa!
        He eivät ole fariseuksia vaan jumalanlapsia!

        Eikö jumalanlapsessa voi olla yhtään farisealaisuutta, pienikin määrä farisealaisuutta on kadottava, kadu syntejäsi tee parannus, ota öljyä lamppuusi
        Usko että Herra Jeesus Kristus on sovittanut sinun syntisi!

        Öljyä saa vesilähteeltä!
        Vesilähteet on kristityn kielen alla!

        Pyhän hengen lahjan saat Raamatun mukaan kätten päälle panemisesta!


    • Anonyymi

      Tämä on Jumalan sanan vastainen väite:"Pyhän hengen lahjan saat Raamatun mukaan kätten päälle panemisesta!"

      N o miten JUmalan sanan mukaan ihminen saa pyhän Hengen lahjan?

      Käydään tämä taas kerran lävitse:

      Ap. t. 2:38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ...
      ... ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi,
      ***) ... niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.

      • Anonyymi

        Kun he laskivat kätensä heidän päällensä saivat he pyhän hengen lukee apostolien teoissa! En halua pelastaa sinua,joten etsi itse.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe