Kapponkatu rauhoittunutko?

Anonyymi

Ei oo aikoihin sieltä mitään kuulunut. Joko hörhöt sieltä saaneet lähtöpassit?

27

796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä siellä niitä juoppoja ja huumeiden käyttäjiä löytyy. Ei riitä edes kahden käden sormet laskuissa.

    • Anonyymi

      Raision sossu pitää porukan tyytyväisenä.

    • Anonyymi

      Raisiossa on vasemmisto enemmistö, joka haluaa huumeet vapaaksi.

    • Anonyymi

      No, vastahan siellä kloppi ryösti pienemmältään sipsipussin veitsellä uhkaillen.
      Sama meno jatkuu kuin ennenkin.
      Kammottava paikka kerta kaikkiaan!

      • Anonyymi

        Siis ryösti sipsipussin? Eikö tosiaan mitään muuta vienyt kun vain sipsipussin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis ryösti sipsipussin? Eikö tosiaan mitään muuta vienyt kun vain sipsipussin.

        Sekin täyttää rikoksen tunnusmerkit.
        Ja puukolla uhkailu vielä paremmin.


    • Anonyymi

      No,raisiossa ei KOSKAAN ole ollut elämää ja muutama juntti siellä köpöttelee kuvitellen, että olisi ihan oikea tori ja jopa ravintola! "Lähtöpasseja" ei kukaan ole koskaan saanut,kun ei sinne kukaan eksy paskanhajuiseen kylään! Hifki tosin eleli muutamia vuosia siellä, mutta taitaa olla menehtynyt sekin Tuomisen FIKSU mies jo vuosi pari sitten? Reka oli tietysti myös rehti äijä, vaikka thaimaalaisen muijan ottikin. Kauppa kävi ja virun viinoo sai aina puhelinsoitolla kotiovelle asti! No, PR oli sinänsä persiistä mutta koko kylä on nykyään hanurista!

      • Anonyymi

        Pakettiautomies toi aina tekojärvelle itsetehtyä, ja juoppojen pikapankkikortit tietty kanissa. Mahtaako kauppa vielä käydä?


    • Anonyymi

      Kapponkadun ympäristö muodostaa slummin!
      Kaikki slummin tunnusmerkit täytyvät kun sitä touhua katselee.
      Kaupungissa häiriköiviä nuoria paimentamaan on kuulemma jalkautettu nuoriso-ohjaajia. No, ei niitä ainakaan Kapponkadun liepeillä näy.
      Ja vanhempi väki siellä Kapponkadun nurkilla. Hehän ovat vain niin onnellisia olossaan, kun ei millään ole väliä, niin mikäs siinä. Tai no, sillä on toki väliä, että juotavaa riittää, ja sitten saa hillua niin määrättömästi kuin haluaa.
      Slummi se Kapponkadun ympäristö on!

      • Anonyymi

        Onnellinenhan sitä ihminen on, kun ei ole huolen häivää. Paitsi juoman riittävyydestä.
        Ei tarvitse välittää maailman menosta mitään, kaikki reilassa ja hauskaa riittää.
        Jos tarve tulis, niin monikohan niistä Kapponkadun suuriäänisistä hillujista joutuisi maataan puolustamaan? Olisko ykskään kelvollinen.
        Ja nuorison suhteen, järkevä nuoriso tekee jotain järkevää, mutta tää porukka täällä, niitten järki ei riitä muuhun kuin häiriköintiin!
        Parempien perheiden lapset katselevat kuin pikkukakkosta tuon rellestävän porukan touhua.


    • Anonyymi

      Olen poistanut neljä viestiä,koska kannatan sananvapautta. T. VARTIJA.

      • Anonyymi

        Et kuulosta henkilöltä, joka voi poistaa viestejä näiltä palstoilta.


    • Anonyymi

      Mihin se olisi rauhoittunut, kun koko Varsinais-Suomi sinällään on villiä aluetta. Viime viikonlopulta uutisoivat: tyttö kuristi toista Turussa, jossain päin maakuntaa ellei peräti Turussa nuori mies kaasutteli moottoripyörällä poliisi perässään hirveillä nopeuslukemilla, maaseudun puolella joku jahtasi kakaroita veitsi kädessä.
      Kapponkatu, slummi, siellä on niin yksinkertaista ja maailman menosta täysin ulalla olevaa sakkia, että niitten päivän puheenaiheeksi pääsee se, että joku teki jotain normaaliin elämään kuuluvaa.
      Toivottavaa olisi, että mielenterveysyksikkö hoitaisi nuo pahimmat hörhöt jo laitokseen. Vaan turha toive. Kakaransa opettavat omille jäljilleen. Ei tarvitse siis miettiä, miksi Raisio on mitä on.
      Kakaralauma tekee kaikkensa, yksinkertaisen ohjauksessa, jotta häiriköinti jotenkin mitätöityy... Aivoja ei voi ostaa... Kannattaisi kakaroiden hakeutua parempaan seuraan.

    • Anonyymi

      Ei järkevän ihmisen asuinpaikka kapponkatu

      • Anonyymi

        Muutenkin kunnon ihmiset asuvat omakotitaloissa.


    • Anonyymi

      Alaikäiseltä tappouhkaus: "Tapan sut!"

      No, tervetuloa vaan, ei siinä mitään, ihan odotankin että tapat, mut muista sitten, että jos lain mukaan mennään, niin se olet kyllä sinä, alaikäinen, joka joudut pitkäksi aikaa kiven sisään eli laitokseen!

    • Anonyymi

      HS uutisoi 11-vuotiaasta, joka Tampereella likkkui teräasearsenaali repussaan kaupungilla.

      Mitäs raisiolaiset alaikäiset kantelevat taskuissaan ja repuissaan?

      Kova tarve näillä nippa nappa 10 vuotta maailmaa katselleilla on esittää järkeään ja yleviä ajatuksiaan sekä mielipiteitään. Siitä huolimatta, ettei niillä aatoksilla juurikaan kantokykyä ole! Ja erityisesti sitä järkeilyä alkaa esiintyä siinä vaiheessa, kun pitää pahantekoaan peitellä, kääntää huomiota muualle, perustella järjettömyyksillä!

      Ei sitten löydy mitään järkevää harrastusta Kapponkadulla pyörivälle jengillekään?

      Tappouhkauksia ladellaan! Mahtaa ollakin todella iso hätä, jos kuvaa kännykameralla samaan aikaan kun käyttää jotain sumutinta, jonka kantama on peräti 50 cm! "Kato mulla on ase tässä!"


      No, aloitat sitten pahoinpitelyllä, ja siitä sitten tappamaan!
      Tervetuloa vaan, mutta jos nyt yhtään voi Suomen lakia uskoa, niin se on sitten aika pitkä tuomio, kun rupeat tappamaan! Tervetuloa vaan, minä mielelläni suon sinulle sen laitoshoidon!

      Raision kullannuput!

      Poliisi se jaksaa ensikappaleessa mainitussa uutisessakin länkyttää: "Tiedättekö te, vanhemmat, mitä lapsenne puuhaavat?"

    • Anonyymi

      Elottomien esineiden pahoinpitelystä ihmisten pahoinpitelyyn ovat valmiita siirtymään nämä raisiolaiset kullannuput!
      On muuten ihmisellä aika leveä olemus, jos ei parkkipaikan levyisellä alueella skuutilla hurjasteleva raisiolaiskullannuppu mahdu menemään edestä päin tullessaan ohitse muuta kuinliki ojan kautta! Ja väärältä puolelta ohittaa jopa... ja kun kerran ojan kautta liki kaahaa, niin mahtoiko sitä toinen kulkea ihan keskellä tietä... ja jos olis kulkenutkin, niin toki, miltä puolelta tahansa olisi ohitse päässyt yhtään millään lailla pelleillen. Juu, esimerkki taas siitä alaikäisen älyn toiminnasta!

      Ja isoja miehiä ollaan olevinaan, sähkötupakat suussa (ikäraja 18 v käyttöön ja hankkimiseen) ja taloyhtiön yleisissä tiloissa (joissa lain mukaan on kielletty tupakointi, myös sähkötupakalla). Kun mennään varmistamaan ettei taas jotain elottomaan esineeseen kohdistuvaa pahoinpitelyä ala tapahtua, niin siinä isoa miestä leikkii ja inisee "älä lyö, älä lyö", niin kuin sitä jätkää olisi koskaan sormellakaan koskettu. Mutta kakarahan on kakara ja valheella yrittää monta asiaa säätää, oppinut varmaan isommiltaan!
      Iso mieshän se on, kun se kysymykseen "mikäs järki tossa taas oli" vastaa "mömmönmmmööömömmööö!"
      RAISION KULLANNUPUT!

      OC:tä sumuttelee.... No, sumuttele pois vaan... aseellas!

    • Anonyymi

      Skuuttipoika kaverineen on palannut juhannuksen vietosta. Ja niinpä niin, perätöntä ilmiantoa mukamas... No, skuuttipojalle tiedoksi, ettet sitten hoksaa, että mekkalan kuuli ympäristökin. Tervetuloa vaan tappamaan!

      • Anonyymi

        Skuuttipojan naama on näkynyt etummaisena elottomaan esineeseen kohdistetuissa pahoinpitelyissä. Heti ensimmäisellä kerralla viime syksyn loppupuolella ja sen jälkeisillä kerroilla. Mitenkäs nää kullannuput tekemisensä perustelevat, olisko yhtäkään tervettä syytä löydettävissä!
        Kuka näitä kasvattaa? Vaikutuspiirinä Kapponkadun slummi! Esimerkkiä antamassa täysikasvuiset slummiasukkaat, ihan samaten voi niiltä kysyä, että tervettäkö on käyttäytymisenne!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Skuuttipojan naama on näkynyt etummaisena elottomaan esineeseen kohdistetuissa pahoinpitelyissä. Heti ensimmäisellä kerralla viime syksyn loppupuolella ja sen jälkeisillä kerroilla. Mitenkäs nää kullannuput tekemisensä perustelevat, olisko yhtäkään tervettä syytä löydettävissä!
        Kuka näitä kasvattaa? Vaikutuspiirinä Kapponkadun slummi! Esimerkkiä antamassa täysikasvuiset slummiasukkaat, ihan samaten voi niiltä kysyä, että tervettäkö on käyttäytymisenne!

        Tässä Kapponkadun nimenomaisessa tapauksessa ei todellakaan tarvitse miettiä, mistä se malli ja esimerkki tulee...
        Klopin oma vanhempi tulee sitten lopulta myös pahoinpitelemään elotonta esinettä, ja kun mennään heti siinä välittömästí tapahtuman jälkeen katsomaan, niin ketään muuta ei paikalla ole kuin se jätkä, se känninen jätkä likasen naamansa kanssa, voi jeesus sentään, kun olikin likanen naama, ja se jätkä on "en minä sitä tehnyt". No, eipä siinä ketään muuta paikalla ollut.
        Tolta jätkältä ja sen kaltaisilta ne sen käytöskaavansa saavat. Ja jätkä ei nyt kakaralaumansa kanssa todellakaan ymmärrä, että kyllä sen kaikki kuulevat mistä päin se porukka laukkaa, missään muussa asunnossa ei tollasta sakkia ole, ja kuulevat myös ne kovavoimaiset hakkaamiset ja potkimiset. Ja jos vaivautuvat ikkunoista ulos katsomaan tai yleensäkään seuraavat ketä siinä talon liepeillä liikkuu, niin kyllä tiedetään kenestä on kyse!

        "Ei ole todistajia" tuota länkyttää, sen sijaan että häpeäisi tekemisiään. Kato, siinä on kasvatusmetodit selvät!

        Slummin väki!

        Tappouhkaustilanne herätti myös huomiota ympäristössä!
        Ei siinä mitään, ihan siis kriminaalin elkeet kun mietitään että "ei o todistajia, lälllälläää!"

        Ihmetelläänkö vielä, mistä tota porukkaa sikiää!

        Ja ei se paljon ota tolta jätkältä sekään, että sylkee kaljalta löyhkäävät räkänsä naamalle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä Kapponkadun nimenomaisessa tapauksessa ei todellakaan tarvitse miettiä, mistä se malli ja esimerkki tulee...
        Klopin oma vanhempi tulee sitten lopulta myös pahoinpitelemään elotonta esinettä, ja kun mennään heti siinä välittömästí tapahtuman jälkeen katsomaan, niin ketään muuta ei paikalla ole kuin se jätkä, se känninen jätkä likasen naamansa kanssa, voi jeesus sentään, kun olikin likanen naama, ja se jätkä on "en minä sitä tehnyt". No, eipä siinä ketään muuta paikalla ollut.
        Tolta jätkältä ja sen kaltaisilta ne sen käytöskaavansa saavat. Ja jätkä ei nyt kakaralaumansa kanssa todellakaan ymmärrä, että kyllä sen kaikki kuulevat mistä päin se porukka laukkaa, missään muussa asunnossa ei tollasta sakkia ole, ja kuulevat myös ne kovavoimaiset hakkaamiset ja potkimiset. Ja jos vaivautuvat ikkunoista ulos katsomaan tai yleensäkään seuraavat ketä siinä talon liepeillä liikkuu, niin kyllä tiedetään kenestä on kyse!

        "Ei ole todistajia" tuota länkyttää, sen sijaan että häpeäisi tekemisiään. Kato, siinä on kasvatusmetodit selvät!

        Slummin väki!

        Tappouhkaustilanne herätti myös huomiota ympäristössä!
        Ei siinä mitään, ihan siis kriminaalin elkeet kun mietitään että "ei o todistajia, lälllälläää!"

        Ihmetelläänkö vielä, mistä tota porukkaa sikiää!

        Ja ei se paljon ota tolta jätkältä sekään, että sylkee kaljalta löyhkäävät räkänsä naamalle!

        Klopin vanhempi, eli yhden sen porukan klopin vanhempi. Skuuttipoika taitaa olla vaan porukan jäsen.

        Ja siitä vanhemmasta: "Jos sinä tietäisit kuka minä olen, niin et uskaltais sanoa yhtään mitään." Toi on sen sanomaa. No, kerronpa tähän käsitykseni kyseisestä jätkästä: Aika iso raukka ja ainoa mihin se pystyy on kiusanteko!

        Jätkä sanomaa tämäkin: "Sinä et täällä enää pitkää aikaa asu!"
        Eli kaikki ne tapahtumat joita on sattunut viime syksyn loppupuolelta lähtien, elottomien esineiden pahoinpitelyt, toistuvat kakaroiden tekemät ja lopulta sen kännisen jätkän itsensä tekemä, niin juu, se häätää ihmistä asunnostaan!
        Kato, näitä ennen se onkin, varmaankin kännipäissään, kirjoittanut poismuuttoilmoituksen, kirjoittanut myös sitten tuon jälkeen päättömiä tarinoita englannin kieltä yrittäen ja laittanut talon ilmoitustaululle esiin... Kerää nimilistaa että saa ajettua ihmisen asunnostaan! Ihmeellistä että englannin kielellä, kas, kun asukkaat ovat suomenkielisiä sinä ajankohtana olleet...

        Se tässä on kummallista, että kyseisen jätkän nimi ei ole millään tiedossa sillä jota se ajaa pois, kyseinen ihminen ei myöskään missään vaiheessa elämäänsä ole mitään tolle jätkälle tai sen suvulle tehnyt, ja hirvee ajojahti, ja suoraan sanoen vainoaminen... Vainoamista se on, kun jatkuvasti ollaan häiriköimässä!
        On sekin tietty raukan merkki, ettei saa nimeään edes talon asukasluetteloon talon seinälle.
        On se kuulkaa kova jätkä!

        Ja kakaralauma seuralaisinaan.

        Ei voi tollasta tyyppiä terveeksi sanoa. Ei niin millään!

        Niin, että jos kakarat kerskuvat "ei ole todistajia" niin on se kyllä aika selvä merkki kasvatuksellisten toimien laadusta ja tasosta. Kato, tee vaan, ei sillä ole todistajia.... lällällläällläääää!

        Voi tähän kirjoittaa senkin, että varsinaissuomalaisissa näkyy suomalaisten pahin ryönä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Klopin vanhempi, eli yhden sen porukan klopin vanhempi. Skuuttipoika taitaa olla vaan porukan jäsen.

        Ja siitä vanhemmasta: "Jos sinä tietäisit kuka minä olen, niin et uskaltais sanoa yhtään mitään." Toi on sen sanomaa. No, kerronpa tähän käsitykseni kyseisestä jätkästä: Aika iso raukka ja ainoa mihin se pystyy on kiusanteko!

        Jätkä sanomaa tämäkin: "Sinä et täällä enää pitkää aikaa asu!"
        Eli kaikki ne tapahtumat joita on sattunut viime syksyn loppupuolelta lähtien, elottomien esineiden pahoinpitelyt, toistuvat kakaroiden tekemät ja lopulta sen kännisen jätkän itsensä tekemä, niin juu, se häätää ihmistä asunnostaan!
        Kato, näitä ennen se onkin, varmaankin kännipäissään, kirjoittanut poismuuttoilmoituksen, kirjoittanut myös sitten tuon jälkeen päättömiä tarinoita englannin kieltä yrittäen ja laittanut talon ilmoitustaululle esiin... Kerää nimilistaa että saa ajettua ihmisen asunnostaan! Ihmeellistä että englannin kielellä, kas, kun asukkaat ovat suomenkielisiä sinä ajankohtana olleet...

        Se tässä on kummallista, että kyseisen jätkän nimi ei ole millään tiedossa sillä jota se ajaa pois, kyseinen ihminen ei myöskään missään vaiheessa elämäänsä ole mitään tolle jätkälle tai sen suvulle tehnyt, ja hirvee ajojahti, ja suoraan sanoen vainoaminen... Vainoamista se on, kun jatkuvasti ollaan häiriköimässä!
        On sekin tietty raukan merkki, ettei saa nimeään edes talon asukasluetteloon talon seinälle.
        On se kuulkaa kova jätkä!

        Ja kakaralauma seuralaisinaan.

        Ei voi tollasta tyyppiä terveeksi sanoa. Ei niin millään!

        Niin, että jos kakarat kerskuvat "ei ole todistajia" niin on se kyllä aika selvä merkki kasvatuksellisten toimien laadusta ja tasosta. Kato, tee vaan, ei sillä ole todistajia.... lällällläällläääää!

        Voi tähän kirjoittaa senkin, että varsinaissuomalaisissa näkyy suomalaisten pahin ryönä!

        Hoida toi skitsofrenias jos vielä mitään tajuat


    • Anonyymi

      Miten meni skitsokyylän jussi?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lääkkeitä jotkut kakarat todella tarvitsevat, tekevät tyhmyyksiä ja joutuvat viranomaisten hampaisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeitä jotkut kakarat todella tarvitsevat, tekevät tyhmyyksiä ja joutuvat viranomaisten hampaisiin.

        Vaikutat harhaiselta


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe