Prisman vessa!

Anonyymi

Miksi ei saada Orismaan kunnoñ vessaa?? Viikollakin oli suljettu ja vesi oli tulvinut vessasta ulos. Kamalassa siivossa yleensä. Joku mies sielä viipyili ja kamala mahorkan haju, kesdua sielä veteli. Lattialla oli jotain tabuja. Miksi liike jossa käy päivittäin paljon asiakkaita kohtelee heitä noin huonosti. Minne menet kun tarvit vessaa asioidessasi? Menetkö pukukoppiin siellähän luultavasti roskakoreja. Eikö henkilökunnan wc pitäisi olla asiakkaitten käytössä kun vessa suljettu. Ja miksi miehet ja naiset käyttää samaa? Miehet yleensä porsastelevat vessassa saparo ei ojennu pyttyyn ja jälki on sen näköistä. Ja kärsäkään ei tiedä mitä saparo tekee. Sen huomaa seuraava asiakas vessassa kun kengät tarttuu kiinni saparon suhinoihin lattialla ja rinkan reunalla on saparo heilunut oikealle ja vasemmalle! HYI!

8

1105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siellä vessassa on myös käynyt useamman jätkän porukoita. Ihan karsea sotku. Kerran kun olin siellä siivoushommissa, paskaa oltiin levitelty peilille ja molempiin lavuaareihin, klöntti pehmoista myös istuimella ja lattialla. Tervetuloa käyttämään Prisman vessaa, ei sitä enää koskaan saa aidosti puhtaaksi :(

    • Anonyymi

      Joskus siellä kävin ja en käy enää, mielummin kus#en ja pas#kon housuuni. Kauhea sikolätti koko wc tila. Joskus kun tuolla kävin, niin yleensä siellä wc:ssa edellinen kuppasi todella pitkään.

    • Anonyymi

      Joskus on pakko käydä ja inho valmiina sinne meen. Luulis että prismalla ois halu tehdä asialle jotain. Rahaa kyllä firmalla on ja asiakkaita, joiden pitäis olla ensisijalla. Lapsiperheitäkin tosi paljon siellä mihin vievät lapsensa pissille ja kakkimaan kun hätä iskee? Ja siivoojan tehtävä ei tosiaankaan ole monesti miellyttävä jos p ja k siellä ympäriinsä sotkettu. Kummallista ku aikoinaan niin halusivat monien taistojen jälkeen rakentaa omanlaisensa liikkeen, niin ei panostettu asiakasviihtyvyyteen. Toinen kerros ei käynyt kyseeseen missään nimessä wc ois voinut olla siellä niin ei kaikki sotkijat ois sinne menneet. II kerros kahvila ym myytävää sinne ulkoterassi ym. Nythän ilmeisesti haluavat laajentaa Raahelaan päin.

    • Anonyymi

      Ja hyi se haju.

    • Anonyymi

      Outoa, että muissa "Lähi" Prismoissa on ihan tavalliset vessat. Ylivieskan Prisman ja Limingantullin Prisman vessat ovat ihan normaalikuntoisia ja perussiistejä.

      Miten ette saa remontoitua edes yhtä vessaa tai siirrettyä sitä muualle valvonnan alle, jotta päihdekäyttäjien ei tarvitsisi pitää tätä Raahen AINUTTA julkista vessaa "huume-/rahanvaihto pisteenä" ?

      • Anonyymi

        Parempi olisi lopettaa koko Prisma Raahesta.
        T. Oukke


      • Anonyymi

        Vartija ettei narkkarit ja spurgut pääse sisälle paskomaan paikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parempi olisi lopettaa koko Prisma Raahesta.
        T. Oukke

        Raahen Prismassa ei käy kuin eläkeläisiä enää. Taitaa lahkolaiset tulla tässäkin jo tiensä päähän. Suuret ikäluokat kuolee, tehtaalta loppuu työntekijät, mutta samalla menee vanhoilliset hautaan, ihan hyvä niin. Ehkä Raahekin voi vielä pelastua, kun saataisiin vain iloisempaa ja kevytmielisempää porukkaa vanhoillisuuden tilalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe