Hallintojohtajalle mojova palkka

Anonyymi

Nyt on päätetty, että uudelle hallintojohtajalle maksetaan 6350€/kk. Saa ihmetellä, kennenkä työ on noin arvokasta. Muilla virkamiehillä palkka hipoo kymppitonnia. Kaupunginjohtaja tienaa eniten johtajista Pohjois-Karjalassa: yli 100 000 euroa vuodessa. Onko sen väärti?

35

909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuolla palkalla hallintojohtaja saa eläkettä puhtaana käteen neljä tonni ja risat.

      • Anonyymi

        Nyt on päässyt hillotolpalle. Kyllä kannattaa olla suhteita.


      • Anonyymi

        Just niin. Lieksahan on energinen ja rohkea menestyjä. Ja vain johtajille. Rupusakkia on kuntalaiset. Miten pitkään tätä menoa katsotaan vierestä?


    • Anonyymi

      Voi helvetti. Herroilla on millä mällätä. Veronmaksajan rahoja pistetään haisemaan.

      • Anonyymi

        Onko työtön kateellinen kuntouttavalla työtoiminalla 9 euron/palkalla eläkettä ei kerry työttömän on tultava toimeen 9 eurolla


    • Anonyymi

      Työtöm kulkee nöyryytyshommissa ja saa yhdeksän euroa päivässä. Joku tulee kohta tähän ketjuun sanomaan että mitä ruikutatte, mutta tästä voi nähdä mistä kansan vitutus kasvaa. Ei ole kyse ruikutuksesta, vaan puhtaasta, suomalaisesta vitutuksesta.

      • Anonyymi

        työtön saa vittuilut palkaksi jos aktivointitoimenpiteet ei onnistu


    • Anonyymi

      Duunari raataa perse ruvella itsensä sairaaksi eikä hänkään ikinä pääse ruollaisiin palkkoihin minkä joku saa lunkeissa toimistotöissä.

      • Anonyymi

        Just niin. On yhtä h.vettiä, että valtuuston määkijäporukka lisättynä vielä kaupunhinhalllituksen älyttömillä kokouspalkkioilla hyväksyy tämän kaiken. Johtavat virkamiehet ajavat vain omia etujaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just niin. On yhtä h.vettiä, että valtuuston määkijäporukka lisättynä vielä kaupunhinhalllituksen älyttömillä kokouspalkkioilla hyväksyy tämän kaiken. Johtavat virkamiehet ajavat vain omia etujaan.

        Äänestäjät ovat valinneet valtuustoon lammasmaisia määkijöitä jotka kyllä kylillä uhoavat ja lupaavat pitää kuntalaisten puolta, mutta lupaukseksi ne on jäänyt. Kun heille kokouksessa esitellään että sen johtajan palkkaa on nostettava niin lampaat määkivät päätöksen hyväksymisen puolesta ja kops nuija pöytään. Nämä määkijät ovat näitä valtuuston kiitos, kiitos porukkaa. Seuraavan johtajan palkankorotus tuodaan toiseen kokoukseen, että tämänkin pomon palkka pitää saada samalle tasolle kuin toisen pomon. Ja taas määkijät määkii ja kiitos, kiitos ja muut kunnat on kateellisia Lieksalle. 😂


    • Anonyymi

      Tässä ei ole kyse ruikutuksesta, eikä myöskään kateudesta, vaan siitä mikä on oikeudenmukaista ja reilua tässä yhteiskunnassa.

    • Anonyymi

      Kun olin aikoinaan johtavassa asemassa tiedemaailmassa sai vain uneksia yli 3000 euron kuukausitienestistä. Mikä tämän uuden hallintojohtajan osaamistaso on?

    • Anonyymi

      Kyllähän johtaja on palkkansa ansainnut, niin totesi entinen paperiliitonkin johtaja.

      • Anonyymi

        Lieksassa hallintojohtaja on edelleen pikku sihteeri. Aiemmin hallintojohtajan vastuuseen kuului talous. Nyt on perustettu talousjohtajan virka. Täytyy ihmetellä sihteerin palkkaa, kun ihan kaikesta kuntalaisia koskettavista palveluista pitää säästää. Se tarkoittaa, että palveluita ei ole. - Aivan uskomatonta meininkiä tämäkin Lieksan kaupungissa.


    • Anonyymi

      Puoletkin tuosta palkasta on liikaa, joku kaksi ja puolitonnia.
      EHDOTTOMASTI ON LEIKATTAVA YLISUURIA PALKKOJA.
      PÄÄMINISTERIN PALKKA, KASSALIKALLE RIITTÄÄ 1600 EUROA.

      • Anonyymi

        plus ilmaset ruuat , veronmaksajien piikkiin ;)


    • Anonyymi

      Joko jäi opintovapaalle?

      • Anonyymi

        Palkalliselleko?😅


    • Anonyymi

      Kansalaisten vitutus kasvaa. Koski-Jaakon kadun liiketilan vandalisointi ei ollut normaalia ilkivaltaa, vaan seinään oli töhritty viesti kaupungin johdolle.

      • Anonyymi

        Lieksa energinen ja rohkea menestyjä jossa kaikki eivät kuitenkaan ole niin energisiä ja rohkeita menestyjiä että voisivat nostaa ylettömiä palkkoja. Energisten ja rohkeiden menestyjien sisäpiiri pitää kyllä huolen itsestään. Kansanedustajalta hyvä kirjoitus eilisessä Lieksan lehdessä.


      • Anonyymi

        kiintiestö pitäisi purkaa oliko entinen myyryn kiinteistö oli linja-autoja muistaakseni Lieksa on vittula


    • Anonyymi

      Lieksan lehdessä kirjastovirkailija haemi, että koululaiset ja eläkeläiset on saatu kirjastoon takaisin korona-ajan jälkeen mutta työikäisiä ei näy. Johtuisikohan tuo paljolti myös kurjistetuista aukioloajoista kun työssäkäyvällä ei ole enää mahdollisuutta käydä kirjastossa? Lieksassa on Pohjois-Karjalan huonoimmat kirjaston aukioloajat nyt kun omatoimikirjastoakaan ei ole ja muualla on edes se.

      • Anonyymi

        Kirjastossa asiakkaiden määrä vähentynyt nykyiset aikakauslehdet ovat sisällöltää puolet mainoksia monella on netti kotona siitäkin voi lukea lehtiä kirjaston aineistosta


    • Anonyymi

      Kun asukasmäärä vähenee, kunnanjohtajan ja johtajien palkkoja pitäisi laskea suhteessa alaspäin. Lieksassa on sovittu määkijöiden toimesta ns. johtajasopimukset joilla nämä pomot saavat kultaiset kädenpuristukset kun työt loppuu. Onko kepulaiset ja kokkarit, saati persut äänestäjille kertoneet? Ei, eli näin teitä äänestäjiä kusetetaan.

      • Anonyymi

        Lieksan kaupunginjohtajan ja johtoryhmään kuuluvien peruspalkat vuodelta 2017 ilman kokemuslisää löytyy julkisesta tiedostosta jonka Yle julkaissut. Viidessä vuodessa ovat nousseet, eli se huomioitava lukiessa tilastoa.


    • Anonyymi

      Jos Lieksaa yritetään johtaa kuin yritystä, niin sen pitää perustua kuten yritysjohtajilla, yrityksen hyvään maineeseen ja jatkuvaan positiivisiin uutisiin mediassa. No, onko ollut positiivisia uutisia? Ei ole! Jatvuvasti lööpeissä milloin mistäkin (paitsi LL lipi-lipi😛).
      Kun ex. lieksaisilla on somessa suljettu ryhmä missä päivitetään Lieksasta uutisia, niin siellä ei ole kertojan mukaan muuta kuin negatiivista. Ja Huom. Päivittäjät ovat ns. menestyjiä elämässään. Tuodaan tämäkin nyt julki mitä ette ole tienneet ja mitä ei ikinä tulla kysyttäessä teille myöntämään.
      Eli se siitä pito- ja vetovoimasta ja LL kaunistelusta.

      • Anonyymi

        GFN infran rakentaminen, turhaan ym. keskustajohtoisen yrityksen ajaminen kuntaan ongelmia tiedostamatta ja kuuntelua.
        Susimyrkytys ja Rhy.
        Nämä on päällimmäisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        GFN infran rakentaminen, turhaan ym. keskustajohtoisen yrityksen ajaminen kuntaan ongelmia tiedostamatta ja kuuntelua.
        Susimyrkytys ja Rhy.
        Nämä on päällimmäisiä.

        Pitäähän sen palkan hyvä olla kun pystyvät hyvin tyrimäänkin, kuten vastottain tuli ilmi 180 000 euron kupru? Ei tuommoista pysty huonolla valvonnalla tekemään.


    • Anonyymi

      Onhan nämä johtajat saaneet mönjätehtään ja somalit Lieksaan. Ovat kyllä palkkansa ansainneet. Älkää olko persaukiset kateellisia.

    • Anonyymi

      Yrityksen johtamiseen kuuluu tuottamattomien ihmisten potkiminen pellolle kuvioista, ja siinä kohtaa Lieksaa johdetaan kyllä kuin yritystä.

      • Anonyymi

        Yrityksen johtamiseen kuuluu sekin, että tavan ihmisiä käytetään hyväksi minimipalkalla ja johto käärii itselleen isot rahat, ja tässäkin kohtaa Lieksaa johdetaan kuin yritystä.


    • Anonyymi

      Miksi valtuutetut ei kysele näiden ansioiden perään? Miksi nykyisen hyvinvointi ja hallinto johtajan palkkaa ei lasketa kun vastuukin laskee? Suhteilla vain levennetään johto ryhmän yläpäätä ja tavan työ tekijöiltä riistetään palkoista

      • Anonyymi

        Siksi, kun poijjista puoletkaan eivät tiedä eivätkä älyä mistään mitään. Tämä Jarkon diktatuuri on mahdollista sen takia, että porukka on pihalla kaikesta. Tämä ei tiedä hyvää ihmisille. Joku kirjoitti graffitiin: Jarkko tuhoaa Lieksan. Se on niin totta! Graffitit, "töhrytkö" ovat ihmisten ainoa tapa saada äänensä kuuluville?


    • Anonyymi

      Mitäpä noista rahoista, aika iso osa saa menee veron maksuun tuommoisesta kk liksasta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe