Missä on helvetti?

Anonyymi

Usko Jeesukseen pelastaa ihmisen kuten Raamattu opettaa. Tämä tieto on suurin tunnetuista uskonnoista.

Mitä se kuitenkin pitää sisällään?

Tämä ajatus lähtee liikenteeseen siitä, kuinka kaiken luoja on tylsistynyt ja luo itselleen leikkikalun, ihmisen. Sitä käyttääkseen sadistisesti hyväkseen, Hän tekee hyvän ja pahan ja saa tekosyyn heittää kaikki ikuiseen kidutuskammioon ilman mahdollisuutta pelastukseen.

Jossain vaiheessa tämä sadisti kuitenkin kyllästyy yksipuoliseen kidutusleikkiin ja hyppää itse mukaan asiaan. Ne jotka eivät usko satunnaista huhua kuitenkin jatkavat kitumista, kun taas ne jotka uskovat siihen ovat ikuisia robotteja, joilla ei ole vaihtoehtoa kuin palvoa tätä sadistia.

Tai sitten tämä on vain sadistisen henkilön fantasia, jota ajatellessa hän voi tyydyttää itseään.

Tämä helvetti on vain sairaan mielen tuotos.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ArtoTTT

      Kuulostaa ihan rikollisen mieleltä, kaikki syy on aina jossakin muussa ja minä itse olen syytön, minulla ei ole mitään vastuuta omista teoistani eikä valinnoistani.

    • Helvetti muistuttaa internetin anonyymeja keskustelupalstoja. Täällä maan päällä meidän ei ole pakko osallistua keskusteluun, mutta helvetissä valinnanvapautta ei ole.

      Helvetissä keskustelet esimerkiksi omahyväisen jumalankieltäjän kanssa, joka on joko liian tyhmä ymmärtääkseen tai liian pahantahtoinen suostuakseen ymmärtämään, että ateismi on järjenvastaista hölynpölyä. Mutta sinun on pakko saada hänet vakuuttumaan. Et pääse helvetistä, ennen kuin hän on vakuuttunut.

      Toinen esimerkki voisi olla transkulttiin hurahtanut sekopää, joka sinun on saatava vakuuttumaan siitä, ettei 14-vuotiaalle tytölle saa tehdä mastektomiaa.

      Kolmas esimerkki voisi olla psykoottinen henkilö, joka sinun on saatava vakuuttumaan siitä, etteivät hänen kokemuksensa ole todellisia.

      Helvetissä sinä olet ainoa terve ja tervejärkinen, ja sinun on ikuisesti keskusteltava houkkien, hullujen ja harhaisten kanssa.

      Tätä voidaan kutsua myös yksinäisyydeksi.

    • Anonyymi

      Muuten ihan hyvä mutta sinäkin tiedät ansaitsevasi helvetin. Lopeta turha teeskentely ja pelleily. Haluat vain haaskata muiden aikaa ja omaasi et ymmärrä käyttää mihinkään järkevämpään mikä kuvastaa valheita ja pahuutta rakastavaa luonnettasi.

      Jeesus asetti kadotustuomion ristillä kaikille niille jotka eivät häneen usko ja häntä rakasta. Jokainen ihminen kuka katsoo välinpitämättömänä ristillä kärsivään Kristukseen joutuu itse samaan tilaan. Hänen iankaikkista kärsimystään ja piinaa tullaan ikuisesti katsomaan. Tämä on vain oikein koska minkälainen sontaläjä katsoo toisen tuskaan, vieläpä viattoman ja iankaikkisen Jumalan Pojan, kuka kärsii meidän synneistä, katumatta niitä syntejä joiden vuoksi Jumala on ristillä? Vastaväitteet ei kiinnosta.

      • Anonyymi

        ...
        Kyseessä on oikeudenmukainen kosto kaikille valhetta rakastaville. Helvetti ei ole mitään sellaista mitä sinne joutuvat ihmiset eivät ansaitsisi. Mutta kuka määrittelee mitä ihminen ansaitsee ja mistä? Jumala. Ei ihminen päätä tuomiotaan ja rangaistustaan. Ihminen suosii itselleen läheisiä ihmisiä tuomioissa, varsinkin itseään. Ihminen on siksi väärätuomari. Kelvoton koska ei osaa tuomita oikein.
        Mutta Jumala tahtoo että kaikki tekevät parannuksen ja uskovat Jeesukseen, ja ne jotka eivät, heitä hänen tahtonaa on oileudenmukaisesti vihata ikuisesti. Ja hehän vastustivat, pilkkasivat ja vihasivat häntä, joten heidän rangaistus on ansaittu, se vastaa sitä mitä he synneillään tekivät Jeesukselle.


    • Anonyymi

      Kukaan ei voi pelastua omilla töillään.
      Jokainen voi pelastua omista töistään huolimatta.
      Jeesus, Jumala, rakasti meitä, aloittajaakin, niin paljon, että uhrasi itsensä meidän puolestamme. Hän loi jokaiseen ihmiseen vapaan tahdon. Voimme valita ottaa vastaan hänen rakkauden tekonsa tai päättää mennä sinne, minne tekojemme ansiosta kuulumme, helvettiin. Jumala ei luonut robotteja. Rakkaus antaa vapauden. Vain pahuus pakottaa. Elämme jo antikristuksen ajan esivaiheita ja sen henki on jo syvällä yhteiskunnassa. Uskovien ylöstempauksen jälkeen, ehkä jo hyvin pian, asiat pahenevat entisestään. Aluksi tosin voi olla näennäisen rauhan aika kolme ja puoli vuotta, mutta sen jälkeen seuraavat kolme ja puoli vuotta ovat pahinta, mitä maailmassa on koskaan tapahtunut. Nyt on vielä hetki aikaa tehdä parannus, uskoa Jeesukseen, ja olla mukana tempauksessa taivaan häihin. Vaihtoehto on ikuinen kärsimys. Valinta on sinun!

    • Anonyymi

      Olettaisin, että helvetti on tasaisesti jakautunut näihin kaikkiin yksityisiin vaivaistaloihin, joissa vanhukset vaikertavat vaipoissaan?

    • Anonyymi

      Ei Jumala halua sinun menevän helvettiin. Siksi Hän lähetti Poikansa meille Pelastajaksi.

      Tältä helvetti näytti, kun Jumala sen minulle näytti:
      "Helvetti on täynnä kilttejä ja viisaita ihmisiä. He eivät enää halua lisätä tuskaansa ja siksi kukaan ei edes harkitse mitään synnin tekemistä. Jos pääsisit haastattelemaan heitä, he kertoisivat rehellisesti kaiken elämästään. Kukaan ei halua puhua siellä eikä olla tekemisissä toisten kanssa sillä heitä hävettää oma tilansa niin paljon. He tietävät, että he olisivat päässeet pois helvetistä pyytämällä ajoissa anteeksi syntejään ja uskomalla Jeesukseen. Ne synnit, joita he ovat tehneet, kulkevat jatkuvasti heidän mielensä läpi ja he tuntevat kovaa tuskaa niiden takia. Välillä he puraisevat kieltään saadakseen edes pienen helpotuksen olotilaansa. Kyyneleitä valuu heidän poskelleen mutta ne kuivuvat ennenkuin ne ehtivät suun kohdalle."

    • Anonyymi

      Onko mennyt Jumala ja Saatana sekaisin? Saatanalla on helvetti ja Jumalalla on vain taivasten valtakunta. Ja jos tarkkaan tutkit, niin löydät tiedon, että uskonto ja kirkko keksi helvetin ja Jumalan, joka oikeasti onkin Raamatun mukaan Saatana.

      Tästä syystä uskovaisten Jumalalla on helvetti.

      Kannattaa kuitenkin olla tarkkana: uskovaisten Jumalalla ei ole ollenkaan taivasta. Kaikki uskovaisten puheet edellä mainitusta syystä ovat Raamatun mukaan valetta.

      Tämä on älyjuttu.

      • Anonyymi

        Siis uskovaisten puheet taivaaseen menosta. He ovat matkalla Jumalansa luo helvettiin. Löytyy 1Kor.3:11-13.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis uskovaisten puheet taivaaseen menosta. He ovat matkalla Jumalansa luo helvettiin. Löytyy 1Kor.3:11-13.

        Ei ole Raamatun mukaan olemassa mitään saatanajumalaolentoa, jolla olisi sekä taivasten valtakunta että myös helvetti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole Raamatun mukaan olemassa mitään saatanajumalaolentoa, jolla olisi sekä taivasten valtakunta että myös helvetti.

        Mutta antaa heidän mennä helvettiinsä, ja näin toteutuu Jeesuksen sanat: ensimmäisiksi itseään luulevat tulivatkin viimeisiksi. Onkohan ketään muita kuin Luther, joka tämän tajusi?


    • Anonyymi

      Erillistä konkreettista helvettiä eikä taivasta ole missään. Ne ovat vain meidän jokaisen omissa sydämissämme.

      • Anonyymi

        Totta kai molemmat on ihan konkreettisesti jo meidän eläessämme olemassa. Jokainen ihminen pystyy luomaan itselleen ikioman helvettinsä, kuten myös sisällisen taivasten valtakunnan Jeesuksen moraalisin ja eettisin opetuksi, josta myös löytyy se paratiisi ja ikuisen elämän puu. Kaikki on ihmisen kahden korvan välissä, joiden korvien merkitystä Jeesus juuri lakkaamatta Raamatussa korostaa.


      • Anonyymi

        Sydän ei ole ihmisen tärkein elin, vaan aivot. Sydämellä ei ole merkitystä ilman aivotoimintaa, joka elin nimeltä aivot käytössä vain terävöityy. Eivätkä aivosolutkaan - niiden määrä - ole kovin ratkaisevaa, vaan niiden viestihaarakkeiden (dentriittien) määrä, joista tuhansia tuhoutuu ja uusia syntyy joka päivä sen mukaan, että miten käytämme aivojamme.


    • Helvetti voi myös olla olotila johon päädytään luonnollisen prosessin kautta.

      • Anonyymi

        Juu, just niin, ihminen luo itselleen helvetin oman toimintansa kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, just niin, ihminen luo itselleen helvetin oman toimintansa kautta.

        Ja tästä syystä onkin järkevää toimia niin, ja tehdä vain niitä tekoja, jotka oma mieli ja järki hyväksyy. Ihminen on paras itsensä syyttäjä.

        Ja jos anteeksiantoa ja armoa anotaan, niin useinmiten ihmisen olisi syytä anoa sitä juuri itseltään.


    • "Tämä ajatus lähtee liikenteeseen siitä, kuinka kaiken luoja on tylsistynyt ja luo itselleen leikkikalun, ihmisen. Sitä käyttääkseen sadistisesti hyväkseen, Hän tekee hyvän ja pahan ja saa tekosyyn heittää kaikki ikuiseen kidutuskammioon ilman mahdollisuutta pelastukseen."

      Ehkä hiukan kyseenalainen aloitus. Suoraan sanottuna vaikuttaa pelkältä trollin tunteenpurkaukselta. Mitä tunteita siellä sitten on? Vaikea sanoa, kun aloittajan kirjoituksen sävy ei vaikuta vilpittömältä.

      Ajatus Jumalasta sadistina on aika kulunut.

      Ei oikein kiinnosta vastailla pitempään. Missä on kaikki fiksut Pride-aloitukset? Nythän on Pride-viikko. Eikö ketään kiinnosta vai onko helle vienyt voimat? Olen pettynyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe