Siinä meni Nato voidaan jo sanoa. Turha haikailla enää.

Marin pride kulkueen johdossa, presidentin vaikokin. Nato haaveet kyllä uppoaa tuollaisella toiminnalla. Tulee iseampikin maa vastustamaan Nato liitäntää.
Kyllä se on totta. Siellä mukana marssii. Pitäisi pääministerin asemassa olla jonkunlaista arvostelukykyä. Huh että puistattaa miten Suomen käy kansainvälisillä markkinoilla. Nato haaveet saa kohta unohtaa, Pride tärkeämpi. Kuka homomaan johtoa tulee pelastamaan, ei järkevät ainakaan. Saattaa maa olla parempana kun Putin ottaa omakseen. Loppui siihen maan puolustus into hyvin monilla.

Ei tiedä itkeäkö vai nauraa Marinin touhuille , Venäjä tuhoaa Ukrainaa sekä hyökkää kohta Länsi -Eurooppaa ja Suomen pääministerti on Pride - kulkueen kärjessä !
Naurettavaa ja vaarallista , Marin on tyhmempi kuin saapas .
Aivan täysin totaalisen pihalla turvallisuuspolitiikasta ja puolustuspolitiikasta koska ymmärrys ei vaan riitä kuin Pride kulkueen suojeluun .
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eabbe1c8-bd60-42aa-b3ed-367c8478ac07

4

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi meni nyt pesuveden mukana, mitä pääministeri ja presidentin rouva harjoittavat.
      Suomi on nyt jakaantunut myös Naton pyrkimiseen, kannattaako tällaista maata puolustaa jossa homot, pedofiilit vedättää. Taitaa nyt erkaantua armeijasta, ei ole minunkaan armeijani enää.

      Ihmisoikeus asiat ovat tietty tärkeitä ja Suomessa ne tunnutetaan kiistatta. Ne eivät ole kuitenkaan poliittisia asioita ja maan johdolta oletetaan maan yhteisten asioihin keskittymistä ja sen myötä elinolojen ylläpitoa ja parantamista. Seksuaalivähemmistöjen asiat sivuavat kovin kaukaa poliittisen saran tehtäviä vaikkakin maamme johto edes ajaa kaikkien kansalaisten asioita yhtäläillä persoonaan menemättä. Seksuaalivähemmistöillä on eturyhmittymänsä erikseen joka ajaa heidän asioitaan ja varmasti jos aihetta on edustava taho vie tarpeen niin vaatiessa asiat kansanedustajiemme tietouteen. Valtiollisessa toiminnassa tosin vieraillaan ja pidetään yhteyttä eri tahoihin ,mutta nyt taitaa kyllä menne pahasti sekaisin valtiollisten asioiden hoitamisen tarkoitus ja kansanliikkeiden asiat ,joiden välissä on toimiraja .

    • Anonyymi

      Sama persutrolli monella nimimerkillä ja samat toistot!

    • Anonyymi

      Jos venäjä valloittaa Suomen Nato ei ole velvollinen Suomea puolustamaan, oli sanottu juhlapuheissa miten tahansa. Onkin aikaa vuoteen 1809 kun Suomi edellisen kerran liitettettiin Venäjään, josta 1917 erkani omaksi itsenäiseksi valtioksi, jota vastusti Venäjän Bolseviikkien kätyri silloinen SDP. Siinä kahakassa Suomi menetti 60 000 henkilöä, kun Stalin vielä 30 -luvulla tapatti Venäjälle paenneita punaisia n 35000.
      Että kovin oli verinen Suomen alkutaival itsenäisenä valtiona. Yksiselitteisesti Venäjä yllytti aseelliseen kapinaan, josta liitos olisi ollut takaisin Venäjään mm Stalin kävi SDP puoluekokouksessa marraskuussa 1917 yllyttämässä tovereita tähän julmaan tekoon.
      mm Koivisto sanoi 80v haastattelussaan, ettei olisi paluuta jos punaiset olisi voittaneet.
      Nyt Putin hamuaa Neuvostoliiton aikaa, ottaa takaisin maat jotka menetti.

    • Anonyymi

      Tämä maa ei ole enää puolustamisen arvoinen. Suomi on taantumassa kovaa vauhtia norsunluurannikon tasolle jossa seksiasiat ovat päällimmäisiä ja millään muulla ei ole mitään väliä. Poliitikot kähmivät kuin afrikassa ikään. Eduskunnassa on enemmän avustajia kuin vammasia poliitikkoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      181
      10677
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      139
      1887
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      237
      1305
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      930
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      870
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      818
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      717
    8. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      669
    9. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      669
    10. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      25
      645
    Aihe