Viiniä saksasta

Anonyymi

Varoitus. Tilasin viini laatikon Netpris nimisestä saksan nettikaupasta jonka sivulle on linkki Shippii kuljetus yritykseen. Tein tilaukset ja sain vahvistukset maksuista. 25.05.2022. Shippii sivuston seurannassa on ilmitus että tavara on tullut heille, sen jälkeen ei mitään. Eivät vastaa e postiin ei puhelimeen. Kehoitan karttamaan netpriissiä, taitavat olla turkkilaisia huijareita. Ei koskaann enää.

3

596

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sama juttu. Eivät vastaa yhteydenottoihin. Samoin Netpris.net ilmoittaa ettei asia kuulu heille. Ensikädessä olen kuitenkin ollutnetprisin asiakas. Eli tökeröä toimintaa heiltäkin. Varokaa näitä.

  • Anonyymi

   Itsekin tilasin ja tuli perille ilman ongelmia.

  • Anonyymi

   Netprisin tilauksesta ainoastaan 2 laatikkoa neljästä tuli suht nopeasti, loput 2 ovat maanneet jo 1,5 kk jossain. Shippii vastasi s-postiin vasta monen viikon jälkeen kun olin lähettänyt sinne jo useita sähköposteja ja väitti, että UPSilla on ongelmia. UPS taas syytti Shippiitä kun soitin sinne (palvelua sain tosin vain englanniksi). Ongelma ei varmaankaan ole Netprisillä, vaan näissä kahdessa umpisurkeassa kuljetusyrityksessä. En suosittele todellakaan tilaamaan Netprisiltäkään mitään, koska suosittelevat Shippiitä kuljetusyrityksenä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6591
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3104
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   96
   1441
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1399
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1194
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1181
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   399
   1091
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   981
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   894
  Aihe