Asfaltoinnit Raisiossa

Anonyymi

Surkuhupaisaa että Raisiolla varaa asfaltoida suht hyväkuntoinen Kaanaantie uudelleen mutta ELY-keskuksella ei varaa edes paikata isompia monttuja Raisiontiellä.

13

704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa olen miettinyt itsekkin että miksi ei Raisiontietä paikata. Kamali monttuja siinä Tikanmaan kohdalla.

      • Anonyymi

        ELY:lle mennyt palautetta monelta taholta mutta mitään ei tapahdu. Mikäli ensi talvi mennään tekemättä mitään, tiellä pystyy enää ajamaan maastoautot.


    • Anonyymi

      Rannikkoseutu -lehdessä juttu Raisiontien huonosta kunnosta. Ensi vuonna päällystetään. Ihmettelen vaan onko tien pohja enää siinä kunnossa vuoden kuluttua että uutta pintaa kannattaa laittaa. Valtio ”säästää” lykkäämällä pakollisia korjauksia eteenpäin. Vähän kuin siirtäisi vuotavan katon korjausta eteenpäin…

      • Anonyymi

        Kannattaisi varmaan poistaa koko asfaltti niin olisi parempi.


    • Anonyymi

      Ei niinkään hupaisaa, kaanaassa asuu Raision kerma, joten meille tiet kuntoon. Meitä asuu täällä monta Valtuustoon kuuluvaa, joten näin päätimme. Itse voi kulkea nesteentietä, joten jätetään monttutie rahvaalle..

      • Anonyymi

        Jos siellä asuu Raision kerma, miksi siellä ei ole mitään palveluita? Tai onhan siellä se pieni kebula ja sen vieressä jätepiste. Koulu on mutta Raision valtuutetut päättivät. että se tullaa lakkauttamaan. Linja autot kulkevat, kerran tunnissa ja vikonloppuna ei taida kulkea ollenkaan

        Heh, kermainen paikka kyllä. 😂


    • Anonyymi

      Meille tehdään uusi koulu vesitornin viereen. Tämän päätimme valtuustossa. Busseja emme kaipaa, kun jokaisella pihalla on monta autoa. Myös tulotaso on sitä luokkaa, että taksit kulkee..

      • Anonyymi

        Okei, ”teille” rakennetaan uusi koulu. Heh. Koulu tulee Pellonperään ja samaan kouluun siirtyvät mm. Tikanmaan ulkomaalaistautaiset lapsoset sillä muös Tikanmaan koulu suljetaan. Mutta hei, hienoa että päätitte sulkea oman koulunne ja rakentaa uuden lähelle Tikanmaata.

        Hieno asenne poliitikolta. Ei tarvita julkisia kun kaikilla perheillä on monta autoa ja taksillakin pääsee, Voisiko tästä saada kenties vaaliteeman seuraaviin vaaleihin? Ihmettelen vaan miten saamattomia poliitikot ovat kun Raisiontietä kulkee aamuisin ja iltapäivisin linja-autot 5 min välein ja Kaanassa vuoroväli tunti ja viikknloppuisin ei sitäkään.

        Ja miten on mahdollista että Kaanassa ei ole mitään palveluita. Ellei sitten jäteasemaa ja kebukioskiviritelmää lasketa sellaisiksi.

        Hih hoijaa! Eikös siellä Kaanassa asu se yks poliitikko joka vaihtanut puoluetta kuin sukkiaan?


    • Anonyymi

      Tsot,tsot Kaanaalaisena valtuutettuna ilmoitan, että kaanaan koulu, tikanmaan koulu, sekä tahvion koulu lopetetaan. Uudessa kaavassa tulee koulu pirilän peltoalueelle. Lisäksi ajamme valtuustossa uuden alaluokille tulevan koulun sijaintipaikaksi kaanaan vesitornin aluetta.. Kaanaan lapset tarvitsevat lähikoulun, ja rahvaan lapset saavat tulla kauempaa. Uudet rivitalot valmistuvat parhaillaan tulevan koulun lähelle.

      • Anonyymi

        Kaanaan vesitorni ei sijaitse Kaanaassa ja se koulu sijaitsee ihan yhtä lähellä Kaanaata, Tikanmaata ja Tahviota. Ymmärrän kyllä että poliitikolle ottaa koville oman lähikoulun sulkeminen niinpä helposti sortuu valehteluun selityksissään.

        Kerrotko vielä miksi iso osa Kaanaan asukkaista on pulassa toimimattoman joukkoliikenteen takia? Kaikki eivät halua taksilla lähteä esim harrastuksiin. Eivätkö Kaanaan poliitikot ole riittävän vaikutusvaltaisia kermaperseitä?


    • Anonyymi

      Missä se kaanaan vesitorni sitten sijaitsee? Tiedän toki,että Porin yyteriin mennessä on kaanaan vesitorni, jossa ravintola ylhäällä. Muuallakin voi olla. Kaanaalaisten kunto vaan kohenee kun vähän kävelee, tosin olemme valtuustossa päättäneet lisätä bussivuoroja varsinkin viikonloppuihin. Yhtenäiskoulu tulee lähelle vesitornia, kun vanhan koulun korjaaninen olisi maksanut 3 mijoonaa, niin päätimme rakennuttaa kokonaan uuden.

      • Anonyymi

        Kaanaan vesitorni sijaitsee Pellonperässä, ei Kaanaassa.


    • Anonyymi

      Olen myös kuullut huhuja, että vesitornin lähelle on suunniteltu koulua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe