Elämä on helppoa kun toiset sanovat,,

Anonyymi

Elämä on helppoa kun ei itse tarvitse ajatella mitä tehdä, vaan toiset sanovat sen. Ei tarvitse itse kantaa vastuuta mistään asiasta. Eikä kannata tehdä omia ratkaisuja vaan täytyy pyytää aina muita ratkaisemaan omat asiansa. Silloin asiat tulevat oikein. Muut näkevät mitä joku tarvitsee elämässään, itse ei sitä näe eikä tiedä joten muut osaavat neuvoa ja luoda säännöt ja ohjeet minkä mukaisesti elät ja mitä elämässäsi havittelet.

Pitää luottaa toisiin ja erityisesti niihin joita ihailee jollakin tavalla että he ajattelevat asiasi juuri oikealla tavalla joka hyödyttäisi sinua. Erityisestitäysi luottamus sellaisiin jotka haalivat itselleen kaikkea, he osaavat neuvoa mitä sinun tulee tehdä, heihin vain tulee luottaa kuin vuoreen. Muut tietävät osaatko tehdä jotain tai etkö osaa, itse sitä ei tiedä. Kannattaa aina mennä kysymään muilta ja hyväksyttää heillä mitä aikoo tehdä niin se tulee oikein..

Mitä mieltä olette aidosti tästä "elämänfilosofiasta" ?

5

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alempiarvoisen henkilön täytyy olla alisteisessa suhteessa ylempiarvoisempien kanssa ja olla uskollinen ja lojaali palvelija. Ylemmät ovat niitä jotka määräävät alempien asiat alempiarvoisen tulee vain uskoa vuorenvarmasti siihen että ylempi ajattelee juuri hänen hyötyä eikä esimerkiksi käytä alempaa vain hyödyksi itselleen. Nöyryys ja tottelevaisuus ja sokea usko ylempiään kohtaan ja elämä on helppoa.

    • Anonyymi

      Aloittajan " filosofiassa " ei ole mitään järkeä.
      Tuollaisella tavalla olisi täysin mahdotonta olla itse pärjäävä, omista asioistaan vastaava, omillaan toimeentuleva ihminen.
      Varmasti ei arvostaisi itseään yhtään, alistuisi aina muiden tahtoon, joka ajaisi jatkuvasti itsetuntoa alemmas ja alemmas, eikä siinä olisi mitään helppoa, päinvastoin.

      Tuolla tavoin ei pystyisi ikinä olemaan tyytyväinen itseensä ja elämäänsä.

    • Anonyymi

      Itselläni motto!Älä elä muiden elämmä.Älä vertaa omaa elämäsi muihin.Usko itsesi.Olet paras versio itsestäsi selaisena kuin olet avuinesi vikoinesi.Hyväksy siis itsesi.Jätä taksesi henkilöt jotka pyrkivät halita elämäsi vaika olis lähisukua.Sinun elämäsi on.Sinä kävelet omissa kengissäsi ei muut.Kunioita itseäsi.rakasta itseäsi selaisena kuin olet.Etsi itsesi kaltasia ihmisä elämäsii ,jotka eivät vaadi, motkota arvostele van ovat ystävydessä tasavertaisia kanssasi. sempiä. terv. Kontula Helsinki 94. ps. kun itse laitoin pois halitsevat vativat arvostelevat ihmiset.Ole voinut hyvin ja voin edellen:heitä ei ikävä vaikka olivat lähisukua!Ystäviäkin.Etsikön uuden urhinsa.Minulla on elämä!

    • Anonyymi

      Sanoisin että jos tekee vaan mitä muut sanoo, niin tulee tekemään helposti vahinkoa itselleen ja muille. Ihminen on erehtyväinen, ja on monia jotka säälimättä hyväksikäyttävät helppouskoisia ja nauravat kun toiselle tulee vahinko.

      Kyseenalaista se mitä sinulle sanotaan!

      Mutta tärkeä taito onkin huomata että voi myös itse olla väärässä, ja kaikillehan sitä on joskus sattunut vaikka on järkkymättä ollut asiastaan varma.

      Pitää luottaa omiin kykyihin! Jos ei luota, ei edes yritä, ja silloin on ainakin varmaa ettei missään onnistukaan.

      Se että haalii itselleen kaikkea, ei suoranaisesti tarkoita millään tavalla sitä, että olisi usein oikeassa, tai välttämättä edes kovin järkevä.

    • Anonyymi

      Mun sisko on tämmöinen...kun ei ole osannut tehdä omia ratkaisuja niin multa voi kysyä ja syyttää sitten minua. Mulle voi myös kertoa koko ajan mitä teen ja tunnen väärin tietenkin ja hän oikein. Eikä hän tietenkään tarkoita mitä sanoo jos se loukkaa. Sitä ei lasketa.... mutta laitetaan sa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe