Pysäyttkää Yle

Anonyymi

Nyqvist on pohjanoteeraus, jota Ylen oma kommenttitoimisto (Nyqvistin roolihahmon tapaiset kirjoittajat ) ylistää netin keskustelufoorumeilla.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaksoi tätä 5 minuuttia katsoa ja se riitti.

    • Anonyymi

      Jaksoin katsoa ensimmäisen osan ja olin typertynyt ja sanaton. Mitä mieletöntä ala-arvoista kohellusta. Puskateatteria perähikiältä, ei jaksa näitä.
      Mikä ihmeen osaamattomuus on näillä tekijöillä, sitä voipi kysyä, kun suurin osa suomalaisista sarjoista on typeriä. Ylinäyteltyjä, huonoilla repliikeillä ja varsinkin harrasteteatterinsta roolitetuilla näyttelijöillä!

      Sitä yhtä huokailevaa jeparia, jonka roolinimeä en muista, mutta Virtasen näytöstä, ei jaksa sen ulosannin vuoksi. Ei saa mitään selvää kun koko sarja on yhtä yhden miehen draamaa. Pysyykö ukko hengissä astmakohtauksissaan!
      Se Jymalan synnit tms. on hyvä! Sen tarinan uskoo. Se on ammattilaisesti tehty.
      Mutta Nyqvist, se ei.

    • Anonyymi

      En ole katsonut ensimmäistäkään pätkää enkä katso jos siinä on Ville Virtanen, sitä ei jaksa.
      Mutta nämä uusinnat, tämä kakkoselta alkanut ihme sarja Karjalan kunnaiden jälkeen, olen sanaton, mitä paskaa Yle suoltaa parhaaseen katsoma-aikaan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ihan kohtuullinen kysymys jos ei ole mitään uutta näytettävää niin näyttäkää sitä testikuvaa sitten
        "Iltalehti kysyi Yleltä, MTV3:lta ja Sanoma Media Finlandilta yhden satunnaisesti valitun lokakuun viikon vapaasti katsottavien tv-lähetysten määrän sekä sen, moniko ohjelmista oli uusinta ja moniko ensiesitys.

        Ylen kanavista mukana olivat TV1, TV2 ja Yle Fem (Teema), MTV3:lta MTV3, Sub ja AVA sekä Sanoma Media Finlandilta Nelonen, Hero, Jim ja LIV.

        Nämä kanavat lähettivät yhteensä 2 324 ohjelmaa, joista 1 661 oli uusintoja ja 663 ensiesityksiä. Lähetyksistä 71,5 prosenttia oli siis uusintoja ja vain 28,5 prosenttia ensiesityksiä.

        Jos kyselyn kohteeksi olisi otettu joku kesäviikko, uusintojen osuus olisi ollut huomattavasti korkeampi."


    • Anonyymi

      Maantieteelle ja Ylelle emme voi mitään.

    • Anonyymi

      Itänaapurilla pelottelua huumorin varjolla.

    • Anonyymi

      Takinkääntäjäjälkiviisaiden kerho tuolla Ylessä. Uutisissakin VAIN talousnäkökulma, vaikka talouden kohoumat eivät enää tuo edes työpaikkoja, yksittäisiä kroisoksia vain, jotka nyppivät rusinat pullasta. Laadullisesti Yle draama on muutamia poikkeuksia lukuunottamatta askartelukerhon tasoa. Mikäs on askarrellessa. kun kukaan ei estä eikä välitä ja kaikki toimii kuin nykyjunan haiseva vessa.

    • Anonyymi

      Syöhän jengi paskaruokaakin ihan tyytyväisenä, joten sama kelpaa joka tuutista. Siihen asiaan Ylekin luottaa ja siihen perustuu se, että on ihan sama mikä mössö siellä ruudussa tai kajarissa velloo, palkka ja edut juoksevat Yleloisille, ja joku dille varmaan vielä ihaileekin.

      • Anonyymi

        Tähän on juu tultu.
        Osittain syynä sekin, että telkku on ollut aina auki niin nykyperheissä kuin laitoksissakin. Ihan sama mitä silmäillään, kukaan ei keskity kuitenkaan. Vastuuta ei kanneta (Yle) eikä mitään rimaa enää pidetä. Aivan sama mitä katsovat, kunhan ohjelma virtaa.

        Katson itse vain harkiten ohjelmia, siksi nyppii niin maan pirskuleesti nuo uusinnat ja alatyylinen tuuba. Verorahoilla on saatu kotimainen laatu ajettua alas, eihän Yle kanna vastuuta, he vain tilaavat ja tekijät tekevät. Yle on unohtanut mistä rahat tulevat. Pieneläkeläisen pakkoverotuksesta ja lapsiperheitten muonista. Ja kaikkien veronmaksajien verosiivuista. Maksat vaikket edes katso tai kuuntele!


    • Anonyymi

      Tuossa aiemminhan tuli selväksi myös se, miten valtion ylin valvoja suhtautuu Ylen koko ajan lisääntyvään pierupaskapornomurha -ohjelmistoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe