Olenko ainoa

Anonyymi

Olen 36 vuotias ihan tavallinen perheen äiti. Minua kiihottaa suuresti käydä kävelylenkillä yleisillä paikoilla niin, että minulla on vibraattori alushousuissa. Yleensä kävelen ilman rintaliivejä niin että kivikovat nännit paistaa läpi. Olen todella häveliäs kotona ja porukoissa. En edes heitä tuhmia vitsejä. Joskus autoa ajaessakun kiihotun yksin, vedän tissit paljaiksi. Ja toivon että joku vastaan ajava näkee...Ja sormetan orkut yleensä bussi pysäkillä

28

3558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerro lisää itsestäsi miten yhteyttä jne?

    • Anonyymi

      Ei ne rivot jutut kerro ihmisestä mitään, ne on ennemmin hyväksynnän hakemista. Tuo taas, mitä sinä teet, se kertoo rohkeudesta ja halusta. -m45-

    • Anonyymi

      Vaimoni harrastaa myös tuon kaltaisia juttuja. Pukeutuu minihameeseen ja laittaa alle sukkanauhaliivit ja sukat. Yläosana hiukan läpinäkyvä tiukka toppi. Ja kävelee esim festareilla tai muilla yleisillä paikoilla. Hän haluaa saada huomiota. Jokainen huomautus tai vihellys kiihottaa häntä.

      • Anonyymi

        liivit pitäs kieltää kesällä ihmetyttää nää silikoni tissit ei ees nänni näy


    • Anonyymi

      Vastahan tuota on muutama sata kysellyt täällä.

    • Anonyymi

      Et varmasti, kun joskus muistelisin kuulleeni tai jopa nähneeni telkkarista joskus naisen, joka ajoi pyörää saman aikaan kun dildo oli pyörän satulassa kiinni ja joku toinen taas tykkäsi sauvakävellä vibraattori päällä ollessaan. Mutta tommoset jutut on kyllä aika kiihottavia mitä teet ja tulee ihan kiimanen olo noista jutuista joita kerroit ja tekee ehdottomasti mieli alkaa runkkaamaan jotain seksikästä mimmiä katsoen ja jos olisi sun kuva niin runkkaisin ehdottomasti mieluummin sille.

      • Anonyymi

        laita geisha kuulat peppuun ja lähde käveleen mulla ainakin seisoo koko ajan naiset kyllä huomaa


    • Anonyymi

      Vaimo tykkäsi pukeutua kotona seksikkäisiin alusvaatteisiin ja korkea korkoisiin kenkiin, siis kymmenisen vuotta sitten. Oli tosi kiva katsella ja muutakin. Seuraava vaihe oli julkinen esiintyminen seksikkäästi pukeutuneena, esim. tanssipaikalla. Sen jälkeen seksiä täysin tutemattomien kanssa. Ja nyt noita kimppajuttuja. Että siis sillailla ne fetissit muuttuvat iän myötä.

    • Anonyymi

      No olet ainut koko maailmassa.

      Oletko nyt tyytyväinen!

    • Anonyymi

      Wow, just tuollainen "kiltti" perheenäiti on ihan parasta Suomen kesässä. Kiihoittuu huomiosta ja nauttii saamastaan flirtistä :)

    • Anonyymi

      Ehkä mahdollista, mutta ei ihan tavallista.

    • Anonyymi

      Nainen ilman rintaliivejä ja nännit kovina paidan kangasta vasten, on herkullinen näky!

    • Anonyymi

      Olet nainen minun makuuni

    • Anonyymi

      Bongaispa Sut tienpäältä tai bussipysäkiltä ;)

    • Anonyymi

      Voisitko juttele kanssani

    • Anonyymi

      Sanoin kerran yhdelle Vittu sanaa käyttäneelle liki 60v naiselle että sanaa käytetään toisenlaisessa tilanteessa, niin hän lopetti sen. Ei sillä kyllä minä olisin häneltä sitä halunnut.

    • Anonyymi

      naiset vaan näyttelee ei ne uskalla pyytää ees nuoleen pimppaa tuolla jossain kelvillä

    • Anonyymi

      Samanlaisia mielihaluja aloittajan kanssa. Aluksi lähinnä mieheni vaatimuksesta, mutta kepeä seksikäs pukeutuminen ei ole itsellekään ollut vastenmielistä. Onhan se tosi kiihoittavaa, kun vieraat miehet huomioivat. Lähinnä vain rohkeus on puuttunut, mutta kun oma mies on siihen rohkaissut, niin asia on lähtenyt käyntiin.

      Siinä vain ruokahalu on kasvanut syödessä, rohkeus kasvanut ja varsinkin helleaikoina vaatetus keventynyt ja ohentunut.

      Mies osti keväällä kauko-ohjattavat geishakuulat, Lovelife Krush merkkiset, joita olen joutunut/päässyt käyttämään liikkuessani myös ulkona.

      Viimeksi olimme Turussa kolme päivää vähän aikaa sitten, kun siellä oli nää jotkut keskiaikajutut sattumoisin samaan aikaan. Minä sitten jouduin, no pääsin liikkumaan ohuessa, kepeässä kesämekossa ilman liivejä ja pöksyjä ja osan aikaa nämä kuulat pimpissäni, mieheni säädellessä kännykästään kuulien toimintaa, joskus aivan yllättäen.

      Liikuimme paljon pitkin Aurajoen vartta, föri tuli koettua useamman kerran kuulien sykkiessä pimpisäni ja samoin näillä keskiaikamarkkinoilla.

      Tiesin, että varsinkin vasten aurinkoa lyhyen mekkoni läpi kuultaa kaikki vartaloni muodot ja näkyy selvästi, ettei muuta vaatetusta alla ole.

      Ihan huikea tunne, kun jonkun myyntikojun luona ihmisten joukossa pimpan kuulat alkavat äkkiä sykähdellä ja elää. Siinä väkisin hengitys tiivistyy ja pylly työntyy taaksepäin seistessä ja kävellessä. Huisi tunne. Samoin muiden huomio ohuen mekon suhteen.
      Suosittelen kokeilemaan.

      • Anonyymi

        Kokeiltu on vikingin botskilla risteilyn aikana. Huisi tunne tanssia vieraan miehen kanssa kun pimpissä alkaa yhtäkkiä sykkiä ja väristä, eikä siihen pysty itse vaikuttamaan oman miehen säädellessö värinöitä kännykällään.


      • Anonyymi

        Ohut mekko vasten auringon valoa, on enemmän kuin esittelevä. Hyvä asuvalinta ;)


    • Anonyymi

      Olen ruotsinlaivalla tanssittanut naista, jolla oli joku värisevä laite pillussaan. Nainen sai kesken kaiken orkut ja meni lähes jalattomaksi vähäksi aikaa kesken tanssin. Ihmetellessäni mistä oli kyse hän vähän punastellen paljasti asian.

    • Anonyymi

      Saisko kuvan kävelyllä viraattori sisällä autossa sormetat rintojasi kivikovista nänneistä Kiinnostunut olen 56v mies whatsapp 0409320389

    • Anonyymi

      Minä taas kävelen usein ilman kalsareita verkkareissa jotta kalu voi vapaasti heilua siellä.
      Jossain rauhallisessa paikassa,yleensö metsässä lasken housut nilkkoihin ja runkkaankalun pystyyn, vedän verkkarit ylös ja jatkan matkaa metsäpolulla kalu kovana sojottaen ,se pysyy melko kauankin pystyssä,varsinkin jos vastaan tulee naisia joiden katse kiinnittyy tuohon pulllistumaan sinisissä verkkareissa.
      Tykkään esitellä vehjettäni naisille mutta paljaana se ehkä olis liian rivoa, nöin hieman peitossakin erektio tuntuu hyvältä ilman laukeamista.
      Mutta olisipa hienoa jos sinä kotirouva kävelisit joskus vastaan Helsingin metsissä;)
      Reidar 60

    • Anonyymi

      Olisi kiva jutella sinun kanssa noista haluistasi. Laita viestii

    • Anonyymi

      Ah ihanan kiihottavaa itse olen mies ja runkkasin spermat Eilen metrossa!ja ei ollut eka kerta myös muut julkiset paikat kiihottaa kuhan joku tyttö näkee kun laukeen aaah mega orkku tulos ja sit pissaan vielä suuhuni

    • Anonyymi

      Kesällä naapurin Reetta kitki kukkapenkkiään vaaleissa farkkushortseissa, ja liian monta ylänappia avoinna olevassa pellavapaidassaan. Mikäs siinä oli jutellessa, kun naisen kumartuessa paidan entistäkin väljempi kaula-aukko avasi kunnolliset näkymät vaaleille rinnoilleen. Muutenkin juttelutuokiomme aikana naisen puuhailu, kyykistelyt ja kurottelut kukkapenkkinsä ympärillä esitteli upeasti myös lantiota ja farkkupersettä. Jotenkin tuli tunne Reetan äänensävystäkin, että naista kiihoittaa toisen miehen katseet vartalollaan. Siitä olikin helppo kysäistä, kelpaisiko Sulle juomapaussi terassilla?

    • Anonyymi

      H­­ei! Ku­­tsum­me sinu­t kä­­ymään u­­­udess­­­a cha­­tis­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­joona! 👉 http://7vip.biz/H/X6n9A3

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe