Huomioita PoSa -paikkakunnalta:

Anonyymi

Huomioita PoSa -paikkakunnalta:

1. Lehtimaailma on Satakunnassa yksinapista, Helsingistä syötettyä ja käskettyä Mediapolin, suurjäsenen, Hesarin, pakkotyrkyttämää puolivaletta. Ennen paikallinen pyrki jotakin ja Satakunnan Kansa sai paperille joskus omaperäistä. Nyt kaikki on Mediapolin puristamaa moskaa!

2. Alueelle on ilmestynyt toinen susimies. Viljelijä Anttilan viereen oli pellolla jolkutellut susi. Ei puukottanut sitä kuin teki ykkössusimies, mutta susifobia laukaistiin taas tehokkaasti väestöön. Muistakaa satu Poika ja Susi, kun näitä puolen vuoden välein huudetaan kylään.

3. Kankaanpään seutu on sähkönjakelussa aivan yhden toimijan mielivallassa. Vatajankoski on kymmenen kalleimman huipussa 170 Suomessa toimivan jakeluyhtiön joukossa. Ministeri Lintilä sanoi "Ei sille mitään voi - kärsikää!" Hieno ajatus miljonääriministeriltä, joka ei maksa samaa siirtomaksua kuin minä!

4. Mitä tekevät pohjoissatakuntalaiset kansanedustajat tiemäärärahoissa ja niiden jakamisessa? Täällä ajavat kärsivät asfalttireikätiesta, kulumisurateistä ja kaikesta rappeutumisesta enemmän kuin lomamatkallani havaitsin Lapissa, Kuusamossa tai Savossa. Meiltä on jopa edustaja, joka haltioituneena selitti, kuinka Suomi on asfaltoinit Tanzaniaan, Keniaan ja Mosanbikiin teitä kehitysapuna 1 700 kilometriä!!! Niin se raha pitää kiskoa verossa ja heittää muualle. Saman puolueen pääministeri oli riemuissaan miljardista, jotka työnnämme EU-Italiaan ja Espanjaan, että he peruskorjaavat asuntonsa, siltansa ja asfalttinsa Välimeren rannoilla!

5. Verenpaine nousee .... en viitsi enempäääääää....

17

710

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   " Lehtimaailma on Satakunnassa yksinapista, Helsingistä syötettyä ja käskettyä Mediapolin, suurjäsenen, Hesarin, pakkotyrkyttämää puolivaletta."

   Ei tainnut pilkutus aivan onnistua.

   • Anonyymi

    Missä sinun kysymysmerkki on?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä sinun kysymysmerkki on?

    "Ei tainnut pilkutus aivan onnistua."
    "Missä sinun kysymysmerkki on?"
    Ei tuo ollut kysymys, vaan toteamus. Siihen ei odoteta vastausta, ja sen voi aivan oikein lopettaa pisteellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Ei tainnut pilkutus aivan onnistua."
    "Missä sinun kysymysmerkki on?"
    Ei tuo ollut kysymys, vaan toteamus. Siihen ei odoteta vastausta, ja sen voi aivan oikein lopettaa pisteellä.

    Et siis ymmärtänyt metaforaa? Saat välttävän arvosanan.


  • Anonyymi

   Ei hätää! Me suomalaiset ja etenkin kankaanpääläiset juuri tykätään paskatiestä, valeuutisista, kehitysavusta ja kanamaisista kansanedustajistamme.

   • Anonyymi

    olet hyvä vihiriänliikkeen horatsu


  • Anonyymi

   entäs sitten so what?

  • Anonyymi

   Kaikki nuo asiat ovat juuri noin.
   Suurin osa ei edes tiedä mikä Mediapoli on. Toimii muuten Huooltovarmuuskeskuksen alaisuudessa yhden ministerin käskyissä.
   Vatajankosken hallinnossa istuu ihmisiä, joille todellinen siirtomaksu on tuntematon asia. Heille sähkö tulee ilmaiseksi.
   Suomen maantiet menivät heti EU:n liittymisen jälkeen paskaksi. Rahamme valuu kiihtyvästi etelään. Ohisalo vaati kaksinkertaistamaan kehitysavun vuoden 2023 budjettiin.
   Minullakin alkaa verenpaine kihistä!

   • Anonyymi

    Se Vatajankski minua on aina ihmetyttänyt. Veroja ei juuri menneinä vuosia tarvinnut maksaa. Nytkin taitaa alv-palautuksia tilille juosta. Johtajaa ja päällikkö näyttää riittävän joka asialle ja perkeleelliset palkat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se Vatajankski minua on aina ihmetyttänyt. Veroja ei juuri menneinä vuosia tarvinnut maksaa. Nytkin taitaa alv-palautuksia tilille juosta. Johtajaa ja päällikkö näyttää riittävän joka asialle ja perkeleelliset palkat.

    Ei se Fortumista poikkea. Toisaalta Kankaanpään seutu ei osaa vaatia parempaa johtajiltaan. Muistakaa, että päälliköksi voi päästä ihan tavallinen persreikä!


  • Anonyymi

   Kankaanpään politiikot tulevat hekin vanhoiksi ja saavat tuta kun on työntekijöiden hyvinvoinnista ovat säästäneet. Sairaalassa poistumaa joka yksiköstä ja tilalle ei tulossa väkeä kun maine on kiirinyt. Saattaa olla tukalaa kun soittokelloa soittaessa ei kukaan tule auttamaan varsinkin iltaisin.

   • Anonyymi

    ei saa pelottaa


  • Anonyymi

   Työn ilo on kadonnut kaiken kehittämisen jälkeen, ei löydy työntekijöitä.
   Kuinka paljon ihmisiä on kotona joiden tilanne on katasrofaalinen ,ei ole apua pärjäämiseen eikä omaishoitajat saa vapaapäiviä eikä lomia. On erittäin väsyttävää hoitaa montaa kotia ja hoitajissa on epärehellisiä joukossa joihin ei voi luottaa mikä on ikävää, se tuottaa myös omaisille huolta.

   • Anonyymi

    Köyhien pitää mennä kyykkyyn ja kuolla pois silmistä!


  • Anonyymi

   Oi, pakahdun nerouttasi ihaillessani!

   • Anonyymi

    Odotan että eutanasia sallitaan ja uskon että moni muukin haluaisi päästä pois ennen kuin tilanne on se mitä monelle vanhukselle yksin kotona päivästä toiseen ilman hoivaa, ruokaa, hygieniaa ja hätääntyneenä.
    Erilaisia vanhustentaloja esim attendo rakennutti ja nyt ei voi ottaa sisään asiakkaita kun työntekijät puuttuu, Kun säästäsyistä on väki minimissään ollut jo vuosia ja ei sellaisessa pakkotahtisuudessa kukaan viihdy kun ei saa töitään tehtyä JA USEIMMITEN PITÄISI OLLA VAJAAMIEHITYKSELLÄ KUN SIJAISIA EI SAA sairauslomiin


  • Anonyymi

   Olkaa valmiit kuolemaan naton, usa:n ja niinistön puolesta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 272
   2698
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   8
   1934
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1750
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   370
   1531
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   231
   1305
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   14
   1130
  7. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1101
  8. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   10
   1083
  9. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1042
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   245
   792
  Aihe