Raskaana unessa-kauhea kokemus

Anonyymi

Näin unta, että olen raskaana, pitkällä - maha oli jo tosi suuri ja lapsi liikkui kovasti. Unessa ymmärsin, että lapsi oli laitettu alulle keinotekoisesti, en ilmeisesti sitä itse olisi halunnut. Uni oli todella todentuntuinen ja tunsin ja näin ison mahani ja lapsen liikkeet.
Olin unessa kauhuissani, että miten tämän jutun selitän muille ihmisille, kun asia tuli itsellekin järkytyksenä, vaikka raskaus oli todella pitkällä. Heräsin ja meni tovi ja valtava helpotus, että se olikin vain unta.
Oikeassa elämässä ei iän puolesta enää mitään lapsi tai lapsenlapsi haaveitakaan.

5

320

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Unien tulkinta henkilökohtaisemmalla tasolla voi tarvita ammattilaisen apua. Kirjoitetusta unikirjasta et ehkä löydä etsimääsi merkitystä. Kirjoissa unien tulkinnat ovat niin monimutkaisia, että niitä lukiessa tuntee menevänsä vain enemmän sekasisin ja olevansa vielä tietämättömämpi unen merkityksestä kuin ennen. Nykyään on todella taitavia tulkitsijoita, jotka voivat auttaa sinua uniesi tulkinnassa. Minä itse käytän usein ammattilaisten apua. Puhuessani tulkitsijan kanssa saan myös henkisiä neuvoja, kuinka edetä ja neuvoja siitä, mitä uni kertoo. Enkeliviesti.fi sivuilla on monia hyviä unen tulkitsijoita ja neuvonantajia.

   • Anonyymi

    Ainakin monesti olen huomannut, että unet voivat viestiä joistain omista elämänkokemuksista. Joko suoranaisesti tai vertauksellisesti. En tiedä voisiko psykologiasta tietävän kanssa keskusteleminen avittaa asiaa, jos johonkin uneen ei löydä itse helpolla apua jonkun unen tulkintaan.


  • Anonyymi

   Samanlaista unta se jokin syötti itsellenikin.
   Olin riippukeinussa huoneessa ja joku mies-porukka selitti nurkassa, että jotain kummallista siellä on. Samaan aikaan tunsin kauhun laskeutuvan mustana seiniä pitkin, joka muuttui tähtien saattelemaksi, muttei kauhua lopettanut, vaan heräsin tuohon painajaiseen.

  • Anonyymi

   No, eipä ollutkaan varmasti kaikkein mukavin uni, jos et lapsia ole halunnutkaan tai se elämänvaihe on jo ohi. Tuo uni ei kyllä välttämättä merkinnytkään mitään, vaan liittyi enemmänkin ihmisen ymmärrykseen itsestään. Olethan kuitenkin nainen ja ehkä kaikesta huolimatta tunnet myötätuntoa niin lapsia, äitejä kuin odottavia äitejäkin kohtaan. Kannat ikään kuin alitajunnassasi huolta myös näistä ihmisryhmistä, mikä kertoo sinun empaattisuudestasi paljon.

   Ehkä sinulla lähipiirissäsi on juuri näitä ihmisryhmiä, joten unesi oli todellakin merkki vain empaattisuudestasi. Ahdistavan siitä teki vain se, että koit sen unessa itsesi kohdalle, mikä ei enää ollenkaan ollut realistista tai edes toivottua todellisuudessa. Voi hyvin!

  • Anonyymi

   Joku yrittää siirtää hommiaan sinulle mitä et halua ottaa vastuullesi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   406
   1807
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1571
  3. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   53
   1418
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   431
   1117
  5. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   46
   1095
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   65
   1044
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1019
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   989
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   64
   928
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   91
   878
  Aihe