UMP merkintöjen poistuminen ja ref -merkinnät

Anonyymi

Onko kellään kokemusta millaisella aikataululla ulosoton asiakaspalvelu hoitaa tiedon maksuista asiakastietoon ja bisnodeen? Itselläni on saldot nollissa ja pyysin kk sitten ohjeen mukaan heitä ilmoittamaan tieto rekisterinpitäjille, mutta eipä ole sen koommin kuulunut mitään.

6

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pari päivää meni vuosi sitten, loma-aika nyt niin voi kestääkin. Jos sulla on uo kuitit päättyneistä niin voit itsekin ne laittaa.

      • Anonyymi

        Jep. Lomia veikkailen syyksi itsekin Odottelen elokuulle ja rupean pommittamaan uudelleen, mikäli ei edelleenkään tapahdu mitään. Reffit saisin tosiaan varmaan itsekin sinne, mutta UMP vaatii varmastikin kuittausta uo:lta, joten odoteltava on joka tapauksessa.


    • Anonyymi

      Mulla meni n viikko, vähän yli. Tosin yhteen merkintään unohtivat laittaa ref-merkinnän. Korjasivat nopsaan kun huomautin.

    • Anonyymi

      Minulla meni joskus 2020 keväällä joku kaksi kuukautta. Tosin se oli joku unohdus siellä päässä. Ei varmaan muuten noin kauaa ota.

    • Anonyymi

      Ap:llakin nyt asia kunnossa. Kuukausi meni ja varmaan tämä ajankohta oli suurimpana jarruna. Sehän olisi nyt sitten noin 8v ja kuluineen/korkoineen 100k ulosottoa takanapäin, eikä tämän asian toimittamisen jälkeen mitään asiaa enää hoidettavana vanhoihin velkoihin liittyen.

      Saas nähdä kauan kestää tajuta, että kukaan ei ole enää perimässä mitään ja rahaa saattaa liksasta jäädä välillä vähän käytettäväksikin.

      Tsemppiä muille samaa läpikäyville. Itsellä prosessi meni aika pitkälle niin, että ensimmäisen neljä vuotta pyrin lähinnä välttelemään/minimoimaan tilityksiä, koska olin varma etten tule niistä selviytymään, taulukkomaksujen yms. jäädessä pois tuli jonkinlainen rutiini maksamiseen ja kenties pieni toivonpilkahdus siitä, että kaiken pysyessä ennallaan velka saattaa joskus tulla joskus maksetuksi. Viimeisen kahden vuoden aikana aloin olemaan siitä varma, ja sen jälkeen tulikin sitten paniikinomainen kiire, jonka aikana työnsin jokaisen mistä tahansa raavittavan sentin voudille. Ei vaateostoja, lomailuja, autohuoltoja, tai mitään joka olisi voinut pidentää päivälläkään tätä paskaa. Taisin vähän siinä unohtaa elämisenkin sivussa, mutta hällä väli. Nyt ollaan omilla ja yhtäkään talouteen liittyvää päätöstä ei enää sanele se, että pitää maksaa sen ja sen verran rahaa joka kk velkojen lyhennyksiin. Saatan ehkä käydä ostamassa uudet kengät tai riipaisemassa kännin.

      • Anonyymi

        Vau mikä suoritus! Itellä vielä n.9000 maksettavaa ja pienoinen hulluus iskenyt tännekin. Jos vähääkään ylimääräistä, niin lyhennän lisää. Elo,syyskuu vapaakuuksusia, mutta ajattelin maksaa jonkun pienen velan pois silti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4730
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      276
      2844
    3. 134
      1737
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      209
      1437
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1099
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1077
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe