I-sarjan joukkovelkakirja - "I-bond" säästöobligaatio

Anonyymi

Muuta elämäsi- RAHOITUS
Valinta on sinulla, kun teet seuraavan kerran budjettia, koska "budjetti on kuin ruokavalio", jonka laihdutat 20 tai 30 kiloa. Budjettia rajoitetaan ja rajoitetaan ennenkö menet kauppaan ja kävelet ulos ostoksien kanssa. Joten kyse ei ole koskaan budjetista vaan rahasi hallinnasta ja tässä on todellinen ongelma, ihmiset eivät tiedä kuinka paljon rahaa heillä on varaa tuhlata, jos ei tiedetä kuinka paljon he lopulta tienaavat. Joten sinun on ensin selvitettävä onko sinulla tarpeeksi rahaa tulossa, mihin rahasi menevät, mitä olet, kun tuhlaat sitä. Tee pieniä muutoksia elämässäsi, jos leikkaat hiuksia neljän viikon välein tai kuuden viikon välein, jos menet kerran viikkossa ulos syömään, mene ulos syömään kahden viikon välein. Tee pieniä asioita mutta älä mene sinne jos tunnet itsesi rajoitetuksi. Muuten räjäytät suuren ajan. Joten kaikki tämä ajatuksen toiveista ja tarpeista.

Toivon myös, että tiedät mitä erilaisia vaihtoehtoja on olemassa: Maailman taloustilanne, euroopan taloustilanne ja suomen taloustilanne taantuman keskellä, jos ensi vuonna siihen mennään voi olla sinun valintasi, kuinka säästötavoitteesi voisi poikia jopa 10 vuoden päähän vuosituottoja kasvattamaan.

Tulevaisuus on tässä: Pienellä "hätärahastolla" pääsee alkuun mihin jemmaat rahasi. Mieti säästötavoitteitasi 8-12 kuukauden ajalle. Kulutit mitä tahansa, joten 8-12 kuukauden "hätärahasto" kattaa kaikkien kulujen sitä varten, ei tarpeittesi, vaan rahasi mitä kulutat keskimäärin kuukaudessa. Joten 8-12 kuukauden "hätärahasto" voisi kääntyä voiton puolelle ja kestää 10-16 kuukautta, joten sinä voit kaksinkertaistaa sen, joten jos säästät kahdeksan kuukauden kokonaisuuskuluissa.

Tässä tule pääpotti, Jos suomessa myytäisiin näitä yhdysvaltain I-sarjan joukkovelkakirjoja sinusta voi tulla sijoittajana taloudellisesti menestyvä. Nämä on kuuminta mitä inflaation keskellä voi olla. I-sarjan joukkovelkakirja, joka jokaisella pitäisi olla juuri nyt. "Tämä on upea sijoitus”, sanoi Suze Orman, joka aloitti sijoittamisen I-lainoihin vuonna 2001.

Henkilökohtaisen rahoituksen asiantuntija Suze Ormanin mukaan, jos jokaisella pitäisi olla yksi sijoitus juuri nyt, se on I-sarjan joukkovelkakirjalaina velkasitoumus.

Joukkovelkakirjalainan vaihtuva korko perustuu inflaatioon, mikä tarkoittaa, että omaisuuserällä on tällä hetkellä korkea tuotto. Kuluttajahintaindeksi nousi toukokuussa 8,6 % , mikä on korkein kurssi sitten vuoden 1981. I-lainan vuosikorko on ennätys 9,62 % lokakuuhun 2022 asti.
Voit ostaa niitä vain suoraan Yhdysvaltain valtiovarainministeriön verkkosivustolta osoitteessa TreasuryDirect.gov. Saatavilla olevat summat alkavat 25 dollarista ja voit sijoittaa jopa 10 000 dollaria vuodessa, vaikka on joitain poikkeuksia, kuten mahdollisuus saada jopa 5 000 dollarin paperi-I-obligaatioita osana liittovaltion veronpalautusta.
Jos haluat ostaa paperisia joukkovelkakirjoja sähköisten sijasta, voit ostaa 50–1000 dollaria vuodessa.
Et voi lunastaa joukkovelkakirjalainaa yhden vuoden ajan ja jos lunastat yhden ennen viittä vuotta, menetät kolmen edellisen kuukauden koron.
Vaikka parasta on pitää joukkovelkakirjalaina vähintään viisi vuotta, mutta jos et usko, että pystyt siihen, älä anna sen estää sinua ostamasta. Älykkäiden sijoitusten lisäksi harkitse myös nykyistä taloudellista tilannettasi ja sitä, pystytkö jatkamaan kulujen kattamista vai et, Suze Orman sanoi.

Toista vastavaa joukkovelkakirjaa ei löydy mistään ja ne, jotka joukkovelkakirjat käyvät kauppaa alhaisilla koroilla ei tule ikinä voittamaan tätä I-sarjan joukkovelkakirjaa, joka on parempi, kuin yhdysvalloissa nykyinen inflaatio. Tässä sijoittajat suojaavat rahansa ja pitävät rahan turvassa.

2

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oiva tilaisuus, jos yhdysvalloissa olisi joku sukulainen jolle lainaisi rahaa ja ostaisi I-lainan itselle sijoitukseksi ja odottaa 5 vuotta. I-laina voi ostaa vain yhdysvaltain asukas tai kansalainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe