Eräässä viestissä uskosta oli tehty Jeesus

Anonyymi

Ei ihme ole että ihmiset on sekaisin, kun ihminen luulee uskonsa olevan kaikkivaltias Jumala.

Asia ei ole näin. Avaus jossa tuo viesti oli, ("... usko eli Jeesus tulee eläväksi ...") oli muutoinkin pihalla kristinuskosta.

Kaikkivaltias Jumala on Isä Poika ja Pyhä Henki.
Kaikkivaltias on yhtä kuin hänen on kaikki valta ja kunnia iankaikkisesti.
Ihminen on maata. Jumala loi hänet maasta ja puhalsi häneen elämän hengen.


Ihmisiä on alusta saakka vallinnut himo tulla Jumalan kaltaiseksi.
Kun käärme tämän kortin näytti, "ette suinkaan kuole, vaan te tulette yhtä viisaksi kun, Jumala tietämään hyvän ja pahan". Se oli menoa. Tämän seurauksena ihminen on sokea, köyhä, ontuva, raukka, raadollinen, vaikka hän olisi hurskain ja viattomin ihminen maan päällä, omasta mielestään.

Näitä turvonneita ihmisiä on vaikea saada pieniksi Herralta Jeesukselta armoa kerjääviksi, armosta ja Jumalan anteeksiantamuksesta eläviksi JUmalan lapsiksi.
Suuruus ei tahdo hävitä, tarvitaan raskaita koettelemuksia sairauksia kipua, lähimomaisten kuolemia tuskia, eivätkä kaikki tämänkään jälkeen sure kun sitä, mistä saisi viinaa ja pillereitä, joiden avulla voisi estää kohtaamasta totuutta. Siis ihmisen pienuutta heikkoutta syntisyytta.

Toiset pakenevat valheisiin, uskonnollisuuteen, katsomaan ylen muita, "puhtaine käsineen". Ylpeys on pirullinen tauti, kun sairastunut ei huomaa sitä ollenkaan.

Me kaikki olemme suuressa vaarassa langeta ylpeyteen, uskommekin muuttuu eläväksi Jeesukseksi. Ja kirves heiluu tiuhaan tahtiin, kun hakataan Jeesuksen ruumiista osia irti ja tuomitaan helvettiin. Jos ihminen kieltäytyy kohtaamasta omaa pahaansa, vaikkapa uskovaisuudellaan, niin hänestä tulee helposti peto.

Siksi oman heikkouden, syntisyyden ja muiden ihmisten avun tarpeen tiedostaminen on niin merkittävä asia. Siksi Jumalan KAIKKIVALTIUDEN ja suuruuden tiedostaminen on niin tärkeätä. On myös tärkeätä tiedostaa, että jokaisessa ihmisessä, myös minussa, on hyvin paljon sellaista jota Jumala vihaa. Me olemme, tahdoimme tai emme, erittäin paljon Jumalan tahdon vastaisia. - Joka ei vielä tiedä olevansa tällainen, hän ei ole vielä herännyt synnin unesta. Tällaisten itseään tuntemattomien ihmisten röyhkeitä kirjoituksia näkyy palstalla päivittän. Sen sijaan että he todistaisivat Kristuksesta, he todistelevat olevansa niitä herroja ja narreja, jotka päättävät kuka pääsee taivaaseen ja kuka ei pääse.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      16. III. Ettekö te tiedä teitänne Jumalan templiksi*, ja että Jumalan Henki asuu teissä?
      17. Jos joku Jumalan templin turmelee, sen Jumala turmelee; sillä Jumalan templi on pyhä, niinkuin tekin olette.
      18. Älkään kenkään itseänsä pettäkö: jos joku teistä luulee itsensä viisaaksi* tässä maailmassa, se tulkoon tyhmäksi, että hän viisaaksi tulis.


      Niin tulee usko eläväksi Pyhästä Hengestä!

      Joilla ei lamppu pala, todistavat ainoastaan uskosta, mutta joilla palaa lamppu, tai ovat muuten maistaneet Pyhää Henkeä, eivät todista ainoastaan uskosta vaan myös Pyhästä Hengestä!

      Koska ei usko mitään ole ilman Henkeä niin on myös ruumis ilman henkeä kuollut!

      Jeesus Jeesus te sanotte mutta ette tunne Jeesusta koska Jeesus ei asu teissä, olette hengettömät ja vedettömät lähteet,

      Tehkää parannus ja tulkaa Genesaretin järven rannalle, sinne missä apostolit heittävät verkkoja veteen ja katsokaa sitä kalansaalista mikä on pyydystetty Pyhän Hengen verkoilla, siinä ei ole Ihmisen oma voima ja järkeisusko niin suuressa roolissa vaan Pyhän Hengen voima!


      Usko nyt Paavalin opetuslapsi mutta toivottavasti ymmärrät sen että Paavali tuli uskoonsa Pyhästä Hengestä, Paavali olisi helvettiin mennyt jos ei Jeesus olisi ilmestynyt Henkensä kautta hänelle damaskon tiellä!

      Paavali oli silloin myös uskossa, mutta ei vain oikean Hengen päälle! Mahtoiko Paavalia auttaa usko ennen kuin Jeesus ilmestyi hänelle damaskon tiellä? Paavalin uskohan oli ennen sitä päivää luontoa; tapa oikeita kristityitä ja vainoa heitä!


      Mitä luulet Tuomas ilmestyykö Jeesus sinulle jos et tule Jeesuksen opetuslapsien joukkoon?

      Ei kukaan uskoa huonoksi sano, mutta niin kauan kun Jeesus ei ole sinulle ilmestynyt uskosi on kuollut, et tiedä kehen uskot.

      Paavalin kirje korintolaisille 3luku

      16. III. Ettekö te tiedä teitänne Jumalan templiksi*, ja että Jumalan Henki asuu teissä?

      • Anonyymi

        Puhuuko Paavali siis pelkästä uskosta?

        Ei vaan uskosta ja Hengestä!

        16. III. Ettekö te tiedä teitänne Jumalan templiksi*, ja että Jumalan Henki asuu teissä?

        Voi teitä tietämättömiä, mutta kuinka voisitte tietää, jos ei kukaan ole opettanut, ja kuinka voisitte oppia kun ette tule sinne missä oikea oppi saarnataan Pyhän Hengen voimasta!


    • Anonyymi

      Mutta miksi teillä sitten ei ole Hengen janoa?

      No se johtuu siitä, että te ilolla huoraatte! Huoruus sammuttaa Hengen janon!

      Pyhä Henki vihaa huoruutta, ei voi olla ihmisruumiissa huoruus ja Pyhä Henki samaan aikaan!

      Siksi vihatkaa huoruutta niin teille syttyy Hengen jano!

      Vihatkaa perkeleitä niin te rakastatte Pyhää!

    • Anonyymi

      Hämmästyttävän vahvana riehuu omavanhurskaus vastaajien sydämissä, ei puhettakaan että suostuisivat pienenmään kaikivaltiaan Jumalan edessä.

      Pyhä Henki on kaikkivaltias persoona, eikä hän ole kenenkään ihmisen ohjailtavissa.

      Pitää olla hyvin vahvasti omassa vanhurskaudessa marinoitu ihminen, joka kuvittelee ohjailevansa ja määräilevänsä kaikkivaltiasta Jumalaa, Isä Poika ja Pyhä Henki.

      Jumala on Herra, hän antaa Henkensä kenelle HÄN tahtoo. Ei Jumala voi sellaisen ihmisen sydämeen tulla, joka on suuri ja mahtava, Jumalan lasten pilkkaaja ja halveksuja. Ihmisen on tultava Jumalan sanan valossa tyhjäksi, muutoin ei sydämessä ole tilaa Jeesukselle ja Jumalan armolle. Ihmisen ylpeys ja oma liha hallitsee itseään kersuvaa ihmistä.

      Ef. 2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja-
      Ef. 2:9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

      Jos ihminen ei suostu luopumaan kaikista ansioistaan ja kuvitelliusta henki-voimistaan, niin ei hänestä tule armonkerjäläistä.

      Näitä taivaaseen pyrkiviä on valtavat määrät, joiden matka päättyy ahtaalle portille, he ovat keksineet tavan vierittää pois syntinsä, tulematta ensin tyhjiksi kaikesta omastaan.

      Ahdas portti on uskoa syntisenä itsensä armosta autuaaksi, Jeesuksen Kristuksen ansion tähden. Kaita tie on pysyä YKSIN KRISTUKSESSA, lisäilemättä mitään omiaan autuutensa perustuksiin.

    • Anonyymi

      Hän on Kristuksessa vaikka hänellä ei ole Pyhää Henkeä?

      Kuka Kristus se on?

      En minä tunne sellaista Kristusta jolla ei ole Pyhää Henkeä, se on kuollut Kristus!

      Vaan ei ole Kristus kuollut vaan ylösnoussut!

    • Anonyymi

      Voi te huoruuden hekuman palvelijat, kun te niin paljon huoraatte että Pyhä Henki teistä pakenee ja viimein teistä tulee Pyhän Hengen vainoojat!

      Voi Hoosea Voi Hoosea kun sinä nyt huutaisit tälle huoruuden sukukunnalle parannusta huoruudesta ja syntien anteeksi antamusta elävässä ja totisessa Israelin Jumalassa!

      Korota nyt äänesi sinä oppinut fariseus ja kerro meille miksi huoruus on niin petollinen?!

      Vaan et voi kertoa koska itse huoruudessa elät!
      Ja siksi vihaat Pyhää Henkeä!


      Huoruus teitä viettelee Pyhän Hengen kieltäjiksi ja vainoojiksi, huoruus huoruus!

      Perkeleitä te rakastatte enemmän kuin Pyhää Jumalaa!

      • Anonyymi

        Kääntykää ja tehkää parannus Sodoma ja Gomorra huoruuden sukukunta!


    • Anonyymi

      Muuten hyvä kirjoitus, mutta vihaako Jumala minua, olenko Jumalan tahdon vastainen?

      En ymmärrä.

      MISTÄ OPETUKSESTA on ihminen saanut tuollaisen käsityksen?

      • Anonyymi

        Jos meet pyytämään Esikoislestadilaiset RY:ltä anteeksi, niin saat, muuten et. Vai oliko esikoislestadiolaset, Tatu tietää,. On leikkiin lähtenyt.


      • Anonyymi

        Me olemme olleet siitä asti, kun me olemme eläneet Jumalan tahtoa vastaan jo Aadamin ja Eevan ajoilta asti kun he lankesivat paratiisissa käärmeen kautta!

        Ei Jeesus Kristus tullut tänne maan päälle sen takia että hän olisi tullut tuomaan armoa armon päälle!

        Vaan armoa kadotetuille!

        Armoa eksyneille ja langenneille!


    • Anonyymi

      Kaikki me olemme rikkoneet Jumalan lain, Mutta sen takia on Jumalan Poika Jeesus Kristus ilmoitettu syntisille!

      He yrittävät muutamat sanoa, että Jeesus olisi ikään kuin pahuuden peite, ja niin he ilolla tekevät syntiä ja kaikkea riettautta ja niin eksyttävät itse itsensä niin kauaksi Pyhiltä paikoilta, että viimein alkavat vihaamaan ja vainoamaan kristityitä ja Pyhää Henkeä!

      Emme kukaan ole synnitön, mutta tulkoot synnistä murhe , niin se on Jumalan mielen jälkeen ettemme perkeleen hengestä iloitse vaan Pyhästä Hengestä!

    • Anonyymi

      Luulisin että Nooaa syytettiin siitä että hän päättää kuka pelastuu.

      Jumala ei muuta sanaansa. Onneksi on niin. Joka ei uskonut juuri niin kuin Nooa ei pelastunut.

      Näin on tänäkin päivänä. Jos joku on löytänyt Jumalan valtakunnan hän tietää miten Jumala pelastuu ja voi ja hänen tulee rohkeasti saarnata niin kuin Nooa.

    • Anonyymi

      Jos ei synnistä tule murhe, kuinka voi syntien anteeksi antamuksesta eli armosta tulla ilo ja rauha?

      Ei voi ihminen rakastaa perkelettä ja Kristusta samaan aikaan, joko rakastat syntiä tai sitten Kristusta ja Pyhää Henkeä!

      Siksi muutamat ennen kristityt eivät tänään jaksa olla uskomassa ja tulla elävään seurakuntaan, heille on tullut niin paljon synnin rakkautta että Pyhän Hengen rakkaus on jäähtynyt ja sydän on kylmettynyt kuin routa ja pakkanen!

      Puhalla nyt Pyhä Henki heidänkin sydämiinsä ja lämmitä heitä sinun armollisella vitsallasi, tuo synnistä murhe, mutta syntien anteeksi antamuksesta ilo ja rauha!

      Ei meidän ilomme pidä olla synnissä vaan Kristuksen verisissä haavoissa eli syntien anteeksi antamuksessa ja Pyhän Hengen osallisuudessa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6273
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3808
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1975
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1478
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1468
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe