Haittaako jos 69:ssä naisen alapää haisee sillille?

Anonyymi

Miten on? Suostutko jos lemuaa?

2

399

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huomaatte jokaisessa "Ketjusta on poistettu monia sääntöjenvastaista viestiä." eivät tarkoita sitä että joku keskustelija olisi kommentoinut tähän ketjuun niin monta kertaa ja sen olisi sitten joku toinen keskustelija ilmoittanut poistettavaksi, ja viestit olisivat poistuneet.

   Ei. Homma ei toimi noin yksinkertaisesti!

   Nuo poistetut viestit ovat bottien lähettämää mainosroskaa. Kun botti lähettää mainosviestin, palstaa valvova algoritmi, joka on myös botti eli ohjelmanpätkä, huomaa että mainosroskaa on tullut ja se poistaa sen kyseisen viestin silmänräpäyksessä!

   Käytännössä kyseinen viesti ei ehdi edes näkymään tällä palstalla, kun se on jo poistunut. Mutta, vaikka se ei näy palstalla, se kuitenkin lisää aina yhden luvun tuohon ketjusta poistettujen viestien lukumäärään.

   Nyt sinä tietysti terävänä henkilönä ihmettelet että miksi täällä kuitenkin on tuota mainosroskaa? Siksi että palstaa valvovat botti ei ole ihminen ja se ei pysty tunnistamaan kaikkea roskaa. Roska pystytään tunnistamaan sekä lähetyskohteesta, eli osoitteesta, tietyistä avainsanoista ja muusta vastaavasta selkeästi tunnistettavasta ominaisuudesta. Jos noita avainkohtia ei ole botin "tietoihin" lisätty, niin silloin ne pääsevät palstalle.

   Eli lyhyesti sanottuna, sinun avauksesi, jotka eivät ole novelleja, eivät ole herättäneet intohimoa puoleen eikä toiseen. Sen sijaan ainoa mitä noille sinun avauksille on nyt tehty, on se että ne on ilmoitettu poistettavaksi, koska sinä et A) Kirjoita novelleja ja B) Et keskustele.

   Sinun pitäisi xx- vuotiaana omata jo sen verran järkeä että ymmärrät tämän! Koska jos et sitä suostu ymmärtämään, se tulee tarkoittamaan sitä että toistuvien sääntörikkomusten vuoksi sinut tullaan bannaamaan tältä sivustolta lopullisesti ja kirjoittelusi loppuu tällä sivustolla siihen!"

   (Tällaisia viestejä "anonyymi" suomi24 sivujen "imagosta" huolissaan oleva botti-ukko/ trolli tai muu onneton...lähettelee eri sivuille kirjoittaneille!
   Nyt ennakoiden tulevaa saatte sen tässä myös! Siis ei liian asiallisia avauksia *A ja *B vaan toimintaa räiskettä ja rivoutta ja rikolöista niitä säännöt sallii nyttemmin!)

  • Anonyymi

   Painu jo nimenomaan idiootti

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   659
   2434
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1811
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   298
   1549
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1292
  5. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   28
   1220
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   87
   1055
  7. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   982
  8. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   76
   976
  9. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   40
   936
  Aihe