Maailman kaikkeuden lait ja perustukset sekä eliitti

Anonyymi

Maailmankaikkeudessa on yksi perus laki ja se on että ihmisellä on vapaa tahto.

Ja se tarkoittaa että saatana ei voi antaa meille suoraa omenaa minkä hän antoi Eevalle, vaan hänen pitää houkutella ensiksi että hän saa Eevan tahdon, ja vasta sitten hän antoi omena että Eeva söi sen omasta tahdosta!

Ja tässä erittäin tärkeä asia joka täytyy jokaisen ymmärtää!

Eliitti eikä saatana ei voi tehdä meille mitään ilman meidän vapaata tahtoa ja suostumusta!

Siksi he rummuttavat ensiksi esimerkiksi koronasta, ja kun uskomme siihen, niin silloin otamme vapaasta tahdosta esimerkiksi maskit!

Mutta jos he toimivat tätä vapaata tahtoa vastaan, silloin he rikkovat ensimmäisiä perustuslakeja jotka Jumala on säätänyt tähän maailmaan missä elämme!
Sen takia heidän täytyy ensiksi saada meidän mieli, ja vasta sitten he tekevät teot!

Eli jos lakkaamme uskomasta kaikkeen, mitä he syöttävät, silloin kaikki lakkaa, jos emme usko emmekä tahdo venäjän sotaa Ukrainan kanssa, silloin se lakkaa, he eivät voi tehdä sitä ilman meidän tahtoamme koska silloin he rikkovat Jumalan lakia joka on maailman perustamisessa säädetty joka on vapaa tahto!

Kieltäkää siis ne asiat mitä he tuputtavat, älkää uskoko niihin, älkää tahtoko niitä, sanokaa minä en tahdo sotaa, silloin he eivät voi tehdä sitä, koska sitten he rikkovat Jumalan lakeja jotka Jumala on maailman perustamisessa asettanut, ja se on vapaa tahto valita!

Mutta he ovelasti kääntävät Ihmisen mielen hyväksymään kurjuuden ja silloin tämä kurjuus tulee meidän tahdosta ja silloin he eivät riko Jumalan luomislakeja vastaan!

Mutta koska me lakkaamme haluamasta pahaa, niin he eivät voi tehdä meille pahaa, koska sitten he rikkovat maailman perustuslakeja vastaan!

Lopettakaa pahan hyväksyminen ja suostumus, sanokaa kaikki, emme tahdo tätä, ja jos he jatkavat, niin he rikkovat Jumalan lakia vastaan joka Karman laki; paha saa palkkansa, eli hän joka rikkoo vapaata tahtoa vastaan saa palkkansa!

Älkää siis antako tahtoanne pahaan, silloin he eivät voi tehdä pahaa!

Tämä on salaista tietoa, ymmärsin tämän kun selasin internettiä ja keskustelupalstoja ja huomasin jumalansanan valossakin että asia on näin, käärme tosiaan ei paratiisissa voinut antaa omenaa Eevalle vastoin Eevan omaa tahtoa!

Eliitin ja saatanan juoni onkin siis saada meidän vapaa tahto hyväksymään paha, silloin he voivat tehdä meille pahaa ilman että Jumala puuttuu peliin, koska me hyväksymme sen pahan vapaasta tahdosta!

Miettikää näitä ja ottakaa vaarin tekin jotka uskosta osattomat olette! Älkää antako vapaata tahtoanne pahalle, vaan seisokaa pahaa vastaan mielestänne, silloin pahalla ei ole Jumalan yli valtaa teihin!

Aamen!

24

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toivottavasti ymmärsitte viestin sisällön!

      Jos vielä yrittäisin tiivistää!

      Eli Jumala halusi antaa ihmiselle vapaan tahdon ja se on Jumalan yksi luomisessa asetetuista laeista!

      Siksi saatanan täytyy saada ensiksi meidän suostumuksemme eli tahtomme ennen kuin hän voi toteuttaa pahan!

      Ja jos me alitajuntaisesti hyväksymme pahan, silloin saatana saa "luvan " tehdä sitä!

      Mutta koska lakkaamme hyväksymästä, niin saatana menettää vallan!

      Edes yhtäkään viestiä hän ei voi täältä poistaa jos me emme sille anna lupaa mielessämme!

    • Anonyymi

      Tulkoot viisaudeksi kaikille, ja pahalle eli käärmeelle pään rikki musertamiseksi!.

      Aamen!

    • Anonyymi

      Älkää mielessänne suostuko pahaan niin saatana ei voi sitä tehdä, muuten hän rikkoo Jumalan luomis lakeja!

      Silloin hän ottaa karman lain päälle joka on: paha saa palkkansa, eli joka rikkoo vapaata tahtoa vastaan saa rangaistuksen!

    • Anonyymi

      Sanokaa jos ette ymmärrä niin selitän paremmin päivällä!

    • Anonyymi

      Siksi mm Seppo Parviainen sanoo aina että meillä olisi sellainen mieli "etten minä tahdo pahaa tehdä"

      Silloin saatana vetää karman lain päälleen jos hän väkisin vastoin Ihmisen vapaata tahtoa alkaa pahaa tekemään ihmiselle, saatana tietää, siksi hän houkuttelee syntiin ensiksi, ja kun hän saa mielen eli tahdon, sitten hän vasta syöttää omenan!

      Ymmärtäkää nämä ja olkaa viisaat!

      • Anonyymi

        Korjaan etten minä tahdo syntiä tehdä*

        Mutta sama asia.


      • Anonyymi

        Nyt en ymmärtänyt! Minulla on ilman esikoislestadiolaisuutta ollut aina ollut sellainen mieli. En tahdo pahaa tehdä. Onko Seppo minua enemmän pahaa tehnyt, kaikki kuitenkin anteeksi saanut? Kuka tietää? Vaito tai joku muu....Padasjoella ....?

        Saatana ei ole minua houkutellut syntiin, no joskus nuorena houkutteli ostamaan Marlboro -tupakkaa ja sitä polttamaan, siitä on kuitenkin jo ainakin 35 vuotta.

        Seppo on minulle arvoitus.


    • Anonyymi

      Kun me emme tahdo mitä ikinä saatana ja eliitti tekee jos emme tahdo mielestämme, he eivät voi tehdä sitä, jos tekevät he vetävät tuomion päällensä!

    • Anonyymi

      Älkää tahtoo sotaa, älkää tahtoko korkeita hintoja, älkää mielestänne suostuko niihin, silloin ne otetaan pois, he eivät voi rikkoa Jumalan perustuslakeja joista yksi on vapaa tahto!

      Älkää suostuko pahaan mielestänne, niin he eivät voi tehdä sitä!

      Muuten Jumala puuttuu peliin ja syöksee saatanan helvettiin, jos saatana alkaa rikkomaan Jumalan perustuslakeja! Hän ei voi tehdä sitä!

      Siksi he paljastan yhteiskunnan suunnitelmat ensiksi ja vasta sitten toteuttavat koska heidän täytyy saada ensiksi ihmisten vapaa tahto hyväksymään paha eli alistumaan sille, sitten he voivat vasta toteuttaa sen!

    • Anonyymi

      Lopettakaa pahan hyväksyminen ja älkää antako vapaata tahtoanne pahalle silloin paha ei voi tehdä mitään, Hän ei voi nousta Jumalan lakien yläpuolelle!

    • Anonyymi

      Perkele on ovela ja saatana, siksi he ottavat median, medialla he hallitsevat ihmisten mieltä, ja kun he saavat ihmisten vapaan tahdon kahlittua, silloin he voivat toteuttaa mitä he ikinä haluavat rikkomatta Jumalan luomislakeja!

      • Anonyymi

        Miten tiedät, että Perkele on Sinua ovelampi? Saatanaa en tunne, tuskin se ainakaan minua ovelampi on.

        Jumalan luomislait? Luuletko vai tiedätkö niistä.??

        Olet kuullut joidenkin niistä puhuvan?


        Miettikää nyt hyvät ihmiset, älkää uskoko kaikkea mitä teille yritetään "syöttää"!!!


    • Anonyymi

      Mitä ikinä lakkaatte haluamasta, sitä saatana ei voi tehdä vastoin teidän tahtoanne!

    • Anonyymi

      Sinä päivänä kun lakkaamme haluamasta sotaa, sota loppuu, saatana ei voi vastoin meidän tahtoamme tehdä mitään, muuten hän rikkoo Jumalan luomislakeja! Annammeko hiljaisen hyväksynnän sodalle, sitten sota jatkuu! Meidän tahtomme on silloin että sota voi olla, mutta jos lakkaamme haluamasta, saatana ei voi silloin sotia, koska meillä on vapaa tahto, mutta saatanalla ei ole, Jumala on antanut meille luomistyössään vapaan tahdon, mutta saatanalle ei ole annettu valtaa meidän tahtomme ylitse vahingoittamaan meitä! Mutta miksi saatana saa niin paljon pahaa tehdä, se johtuu siitä, että me mielessämme suostumme pahaan, meillä on vapaa tahto olla hyväksymmättä pahaa tai hyväksyä, ja sen mukaan saatana toimii, kuinka paljon pahaa hyväksymme, sitä enemmän saatana pahaa tekee!

      • Anonyymi

        Se oon suuri harhaoppi ja saatanan valhe että ihmisellä ei ole vapaata tahtoa se pelaa täysin saatanan pussiin! Kun ihminen hyväksyy pahan, silloin saatana saa luvan tehdä pahaa!

        Aamen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se oon suuri harhaoppi ja saatanan valhe että ihmisellä ei ole vapaata tahtoa se pelaa täysin saatanan pussiin! Kun ihminen hyväksyy pahan, silloin saatana saa luvan tehdä pahaa!

        Aamen!

        Sen takia saarnaavat myös apostolit kääntykää ja tehkää parannus!

        Siinä on hyvin selkeästi osoitettu että ihmisellä on vapaa tahto olla hyväksymättä saatanan metkuja!

        Ja minä en hyväksy enään, että Suomen kansa elää epäuskossa! En tahdo sitä, voitko perkele vietellä suomalaisia vielä, kun minä en tahdo sitä?

        En tahdo että Suomessa on epäuskoisia enään, tahdon että koko Suomi herää parannukseen ja uskomaan Herraan Jeesukseen Kristukseen! Sitä minä tahdon! En tahdo saatana sinua tänne Suomeen, mene pois täältä!

        Voitko rikkoa Jumalan lakia joka on ihmiselle annettu vapaa tahtoa, uskallatko saatana rikkoa Jumalan lakia?


    • Anonyymi

      Jumalani Jumalani en minä tahdo että saatana viettelee täällä meitä suomalaisia aja hänet pois täältä suomen Maalta, en tahdo nähdä häntä, muistatko Jumala vielä ne lait ja asetukset jotka sinä itse asetit kun maailmaa perustit, vieläkö muistat ne asetukset? En tahdo saatanaa edes nähdä, ota hänet pois täältä kiusaamasta, heitä vaikka tuliseen järveen jos haluat, mutta en tahdo häntä nähdä enkä palvella! Saako hän nyt rikkoa minun vapaata tahtoani vastaan ja sinun lakejasi vastaan jotka sinä itse olet asettanut Herra Sebaot?

    • Anonyymi

      Ihmisellä ei ole vapaata tahtoa. Näin Lestadiuskin antaa olla paikoillaan sen mitä Luther aikoinaan opetti.
      Ihminen on pelkää lihaa ja aina pyrkii tyydyttämään lihan himoa.
      Pitää olla asuvainen Pyhä Henki joka sotii tätä lihan himoa vastaan. Näin meillä kristityillä on aina sota lihan ja Hengen välillä.
      Vapaassa tahdossa on se ongelma, että se tuo mukanaan ihmisen oman ansion valintatilanteessa.
      Jumala vaikutaa Henkensä ja Sanansa kautta tahdon ja toimituksen.

    • Anonyymi

      "Anonyymi
      08.08.2022 02:20

      Se oon suuri harhaoppi ja saatanan valhe että ihmisellä ei ole vapaata tahtoa se pelaa täysin saatanan pussiin! Kun ihminen hyväksyy pahan, silloin saatana saa luvan tehdä pahaa!

      Aamen!"
      ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

      Viesti (kopio) on täyttä valhetta alusta loppuun.

      Perustuu Raamatun vastaiseen PINNALLISEEN (väärään) syntikäsitykseen.

      Silloinhan perkele saa vapaat kädet, kun se saa ihmisen uskomaan sellaisen valheen, että hän hallitsee Jumalaa, (pystyy muka elämään sekunnin tekemättä syntiä)

      Ei vain pysty, vaikka kaikkensa yrittää, sillä ihminen ON SYNTINEN, ja siksi tekee koko ajan syntiä, - ajatuksin, sanoin, teoin ja laiminlyönnein.

      Kun ihminen TIEDOSTAA olevansa lihansa puolesta synnin vankina, - hän EI KASVA SUUREKSI!! Hän ei elä luuloissaan, vaan totuudessa. Ja TOTUUS on tekevä usakovasta vapaan.

      Usko jonka mukaan joku kykenee elämään ilman syntiä, on kadotukseen johtavassa valheessa elämistä, se on Kristuksen pilkkaamista.

    • Anonyymi

      Avaus on täysin mieletön. Vapaasta tahdosta ei ole yhtä ainutta mainintaa koko Raamatussa. Aloittaja on perustanut oman opin.

      • Anonyymi

        Fariseukset uskovat oman tahtonsa vapauteen, se kuitenkin johtuu puhtaasti väärästä syntikäsityksestä.

        Avataan hieman pinnallista syntikäsitystä.

        Älä varasta. Henkilö ei ota toisen omaa, hän kokee, en ole varastanut Jumalan kiitos.

        Älä tee horin: Henkilö ei nussi avioliiton ulkopuolella, eikä samaa sukupuolta olevien kanssa, hän kokee, - en ole huora Jumalan kiitos.

        1. Hän ei tiedä ollenkaan sitä, eikä ymmärrä, että himoitseva katse, himoitsevat ajatukset, masturbointi, - ja henkilö on huorintekijänä matkalla helvettiin. Ellei hän tunnusta olevansa kadotettu, ja ota ota syntisenä vastaan syntinsä anteeksiantamusta Jeesuksen Kristuksen ansion tähden.

        2. Hän jättää rahan tarpeessa olevan lähimmäisensä auttamatta, vaikka itsellä on rahaa, hän hän ei tunne eikä tunnusta laiminlyöntiään kadottavaksi synniksi, eikä kadu, - hän tekee syntiä katumattomana. Ja on matkalla helvettiin.

        3. Hän asettaa ehdoksi autuudelleen esim. kuulumisen esikoislestadiolaisuuteen. Hän elää rakaassa synnissä katumattomana. Ainut tie on Jeesus, esikoislestadiolaisuus ei pelasta ketään helvetistä. Esikoislestadiolaisuuteen luottaminen on Kristuksen pilkkaamista.
        ¤¤¤¤¤¤¤¤¤

        Synti ei siis ole tekoja, vaan meissä asuva vastustamaton voima toimia Jumalan sanaa vastaan, ajatuksin, sanoin, teoin ja laiminlyönnein. Emme tiedosta montaakaan prosenttia kaikista synneistämme, mitä päivän aikana teemme. Siksi on julma kohtalo luottaa ihmislihalla kehitettyyn vanhurskauteen, se on raakaa pilkkaa ja Jeesuksen silmille sylkemistä.


    • Anonyymi

      Älkää uskoko saatanan valheita!

      Jumala on antanut ihmiselle vapaan tahdon valita!

      Ei voinut käärme Eedenin paratisiissa syöttää Eevalle omenaa vastoin Eevan omaa tahtoa, vaan käärmeen täytyi houkutella Eevan mieli syntiin!

      Niin on myös tänäpäivänä, vaan minun puheeni ei koske syntiä vaan sitä pahuutta joka meidän edessämme on, ja joka meille näinä päivinä ilmoitetaan! (Tai on ollut tarkoitus ilmoittaa)

      Täytyy vielä huutaa, älkää ihmiset antako teidän mieltänne pahaan, älkää suostuko siihen, vaan tehkää parannus ja uskokaa Herraan Jeesukseen Kristukseen!

      Aamen!


      Saatana ei voi vastoin Jumalan lakia toimia, jos me emme tahdo pahaa, ja se pahuus joka meidän edessämme on, ja joka meitä kohta kurittaa, meidän ei tarvitse suostua siihen, älkää uskoko okkultismia, joka sanoo; se tapahtuu näin, ja se on väistämätön, vaan se on noituutta ennustaa tulevaisuuteen! Ja saada meidän mielemme hyväksymään paha, että saatana saisi niin luvan tehdä pahaa okkultismin kautta, että ihmisten mielet on ohjattu hyväksymään paha!

      Vaan nouskaa vastaan ja älkää teidän mielestänne suostuko pahaan niin se pahuus eli kurjuus joka edessämme on ei meihin ylety vaan meidän Herramme Jeesus Kristus on suurempi kuin pahuus, ja siihen me saamme uskoa, me voimme suostua pahaan ja sanoa, se on kirjoitettu maailman alusta mitä tapahtuman pitää ja tapahtukoot Herran tahto,

      Mutta Herran tahto ei ole pahuus, Tehkää siis parannus ja älkää mieltänne antako, älkää mielestänne suostuko eli hyväksykö pahuutta, vaan hyvyys, ja turvatkaa uskolla meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimen päälle ja olkaa hyvässä turvassa lohdutetut, sillä meidän Herramme Sebaot kyllä kostaa kaiken vääryyden ajallansa, jota meille tapahtuu vastoin meidän tahtoamme!

      Aamen!

      • Anonyymi

        Se okkultismin Henki, se on joka puolella, se on youtubessa, se on maailmalla, se on maan alla eli piilossa jonka päällä on verho, mutta se ei pysy salassa, koska se on noituutta, ja se pitää kaikille tiettäväksi tehdä, että okkultismi on perkeleestä, ja meidän ei tarvitse salattuun tietoon turvata, vaan julkiseen , joka on julkisesti ilmoitettu ja kattojen päällä saarnattu kaikelle kansalle maan päällä, joka on Jeesus Kristus ja hänen vanhurskautensa!

        Aamen!


      • Anonyymi

        Minä puhun ja Pyhä Henki vahvistaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe