Skorpioni on minusta hyvä merkki koska

Anonyymi

Omat kokemukseni on skorpioneista hyviä mun 40 vuoden elämäni aikana. Olen itse aurinkomerkiltäni härkä. Tiiän paljon skorpioneja joiden kanssa tuntuu yhteys sujuvan tosi hyvin. Sellaista hidasta energiaa skorppareissa aivan kuten härässä ja syväulotteista ajattelua kuten härällä. Vaikka härkä ja skorpioni mielletään toistensa vastakohtamerkiksi niin itse tulen hyvin toimeen skorpionien kanssa. Esim julkkis skorppareissa on joitakin tosi miellyttävänoloisia ihmisiä ja nimenomaan sanoisin heistä "inhimillinen ihminen" tai ihminen isolla I-kirjaimella. Skorpioni on varmasti pisteliäs suuttuessaan, mutta eipä nuo skorpparit ole mua piikitelleet koskaan ilman mitään syytä. Väitänkin että skorppari on yksi horoskooppiradan aliarvostetuista merkeistä. Panin merkille astral tv ohjelmassa että hyvin monet ennustajat ja horoskooppeihin perehtyneet melko usein kritisoi skorpionia ja tuntui että myös härkä ja rapu oli hampaissa eli ilmeisesti astral tv;ssä oli paljon hitaiden horoskooppimerkkien vastustajia. Onko niin että hitaita ja herkkiä sekä heikkoja ihmisiä kiusataan????????

2

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitenkä kaksi itseppäistä Skorpioni ja härkä tulevat keskenään toimeen. En jääräpäisempiä ihmisiä tunne kuin nämä kaksi horoskooppi merkkiä. Päällepäsmäreitä, eikä tuumaakaan periksi.

      • Anonyymi

        Todellisuudessa emme ole itsepäisiä/jääräpäisiä vaan kaikki johtuu hitaista ja heikoista energioista mikä johtaa siihen, että toimimme usein oman voinnin mukaan eli jos kutsu käy niin emme välttämättä tule vaan jäämme kotiin jne eli sen selittää hitaat ja heikot energiat eli todellisuudessa emme ole silloin jääräpäisiä vaan se johtuu hitaista ja heikoista energioista se miten me toimimme ja taas ääripäässä on ne nopean ja vahvojen energioiden horoskooppimerkit jotka liikkuu paikasta A paikkaan B kun kutsu käy ja heitä on myös leimattu rauhattomiksi sieluiksi tai huithapeleiksi mutta kun tieto lisääntyy astrologiasta ja tieteen merkitys lisääntyy ja empatia(humanististen tieteiden lukeminen on myös tärkeää) sekä psykologia niin väitämme että tietyt luonnetta kuvaavat ominaisuudet vähentyy kuten nuo mainitsemani esimerkit eli itsepäinen, rauhaton sielu tai joku muu vastaava. Kaikelle on siis syy ja seuraus-suhde. Ei toki kaikki skorpparit ja härät ole samanlaisia luonteeltaan vaan toisilla korostuu enempi omien vanhempien horoskooppikartan piirteet ja jollakin ihmisyksilöllä oma aurinkomerkki ei ole niin vahvasti esillä hänen luonteessa , toimintatavoissa ja arvoissa. Jos et tiedä ketkä horoskooppimerkit omaavat hitaita ja heikkoja energioita niin voin kertoa eli härkä, rapu, kalat ja skorpioni. Hitaiden ja heikkojen energioiden ihmisillä on myös yleensä enemmän mielenterveysongelmia mikä on aika luonnollista kun pohtii sitä syväulotteisemmin. Nopeiden ja vahvojen energioita omaavia horoskooppimerkkejä ovat kaikki muut paitsi härkä, skorppari, kalat ja rapu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      140
      2046
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1672
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      87
      1374
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1354
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      134
      1188
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1182
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      903
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      871
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      803
    Aihe