Remtoiminen

Anonyymi

Toivottavasti olisi tässä kunnassa opittu jo entisistä remonteista se ettei uudella maalipinnalla kun siirretään ongelmat eteenpäin..täytyisi ymmärtää ja ottaa vakavasti vaihtaa uudet seinäelementit ,keittiökalusteet ,pesuhuoneiden täysi remontoiminien ,lattioiden vanhat muovimatot pois liimoineen ettei tule VOIC PÄÄSTÖJÄ JOTKA ON MYRKYLLISIÄ HENGITYSELIMILLE täällä on jo pidemmän aikaa VEDETTY maalit vanhojen jopa 3kerrosta olevan tapetin päälle purkamatta seinäelementtejä...ikkunapokiin on lisätty vaan maalia kun koko ikkunat menisi uusiksi ja ikkunoiden yläpuolelle kunnolliset ilmanvaihto pelkkä talotuuletin ei riitä kun huoneet on pieniä. Ja sitten salaojaputkiin sadevesiviemärivesi valuu rakenteisiin no juuri ihme että rakennukset pilaantuu..alapohkan juuressa kasva rehottaa nurmikot ..jep..kyllä ok-taloja omistajat pitävät talonsa reunat puhtaina ja ylimääräiset puut poissa jotta juuristo ei kasva alspohjassa.. Paljon on parannettavaa että saataisiin ilmastollisesti puhtaampia asuntoja..en ihmettele Yhtään ettei Polvijärvellä ole halukkaita muuttamaan kun rakennukset ovat todella huonossa kunnossa ja se, raivsusahalla rakennusten reunojen siistiminen on naurettavaa..olisi paljon tärkeämpääkin.. siihen lisäisin että voisi raivata rivitalojen ympäriltä noi jumalattomat pajuryteiköt..sekä tehdä kunnon ojitukset ..en uskookaan etteikö työmiehiä löydy raivaus sahan varteen ja sisähommiin ammattilaisia eikä mitään sisustus suunnittelijoita....???? Joilla ei pätevyyttä riitä kun vähän pensseli heiluttamaan.. KYLLÄ tänne pitää saada kunnon johto ja ammattitaitoinen valvonta!!!!

5

807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haiskahtaa vähän että joku sosiaalihuollon elätti ei ole taas saanut tahtoaan läpi.

    • Anonyymi

      Ja osoite on Tapiontie Polvijärvi

    • Anonyymi

      Kannattaako mokoman kuolevan kylän kiinteistöihin kuluttaa rahaa,20v ja koko kunnassa asu ketään kun vanhat jäärät on kuolleet

    • Anonyymi

      Minkä ihmeen takia nämä jotka jatkuvasti narisevat kunnan asuntojen kunnosta ja vaativat remontteja,eivät osta omia asuntoja ja tee niihin niin paljon remontteja kun haluavat?

    • Kävin etelässä vanhaa koulukaveria moikkaamassa. Valitteli, että heidän paikkakunnallaan ei ole enää kuin muutama kaikki eläkerahat vievä vanhusten palveluvuokra-asunto. Kunnalla ei ole enää tavallisia vuokra-asuntoja, vaan ne vähät mitä löytyvät ovat yksityisten vuokraamia.
      Hänen tuttavansa oli joutunut yksityisen vuokraamaan asuntoon, jossa wc:n käsienpesuallas rönötti lattialla. Asunut kuukausia, allas lattialla vieläkin. Vuokra-isäntä ei välitä korjata huoneistojaan, vaikka kunnan kautta otettu myös yhteyttä.
      Asunnon omistaja on kertonut että hänen omistamansa lukuisat vuokra-asunnot tullaan purkamaan maantasalle. Kunnan puolesta ollaan hipihiljaa, jotta suunnitelmaa ei panna nopeammin käyttöön.Jonkinlaista tienestiä kunnalle vuokralaisistakin?
      Sairaanhoidon tapaan, vuokra-asuntoa tarvitsevat ohjataan muille paikkakunnille.
      Poltsillakin on aloitettu kannattamattomien/huonokuntoisten rivi-taloasuntojen purku.Otetaan kartta käteen koska mekin pääsemme täältä suunnistamaan rikkaampiin leipäpitäjiin vuokralle nopeammin kuin arvaammekaan.Siellä ei itikan itku kuulu piimäkirnussa olipa vaiva päässä tai toisessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      241
      2308
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1555
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1326
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1255
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1162
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      89
      1089
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      948
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      909
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      902
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      789
    Aihe