Nuoret motoristit ja liikennekäyttäytyminen.

Anonyymi

Kylläpä taas tänääkin nähtiin miten ääliömäistä ja välinpitämätöntä tuo nuorten mopoilijoiden ja kevarikuskien liikennekäyttäytyminen on. Lapsiperheitä sankoinjoukoin menossa tivoliin niin joku vajakki kotarilla ajaa keulat pystyssä autosta ohi kun lähdet liikennevaloista nopeusrajoitus 40km/h ensin rajoitinta vasten huudatetaan niitä isien ostamia romuja liikennevaloissa vapaalla ja sitten vielä keulitaan ja kaahataan ohi. ja kun kaverit ajaa autoni takana liikennesääntöjen mukaan niin vajakki pentu vielä ajaa pyörätielle odottamaan,että muut tulevat perässä ja samaralli jatkuu lohtajalle asti. Missähän apukoululaisten autokoulussa suorittanut tuokin penikka ajokorttinsa tai liekkö olemassakaan. Älyäisivät nuo penikat tuon ääliömäisen liikenteenvaarantamisen vaarat itselle ja muille liikkujille. Moottoripyöräharrastuksessa ei oo mitään vikaa ja ne kotarienskat ihan hienoja pelejä vaan älkää penikat tappako niillä itseänne ja muita. Menkää santamäkeen ajamaan enskaa tai crossia niin ei tarvii hengenvaarallisia temppuja tehdä yleisessäliikenteessä. Onhan nuita kaahaajia kuollut harva se kesä kajaaninkin taajamassa kun keulitaan ja ylinopeutta ajetaan,jokainen kuolema on turha ja kaahajan omavika.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      onko jäänyt elämästä ks. asia välistä kun täällä pitää itkeä??? mene itseesi..

      • Anonyymi

        Harvinaisen typerä kommentti erittäin hyvään ja tärkeään aloitukseen.

        Tasaisin väliajoin luonto korjaa näitä asennevammaisia pösilöitä liikenteestä pois kokonaan. Voi vain toivoa ettei kenellekään sivulliselle käy mitään.


      • Anonyymi

        Pointti oli varmaan ettei kukaan tervejärkinen ei ajele niin kuin tuossa kerrotaan. Luetun ymmärtäminen tai muuten vajaa kommentti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harvinaisen typerä kommentti erittäin hyvään ja tärkeään aloitukseen.

        Tasaisin väliajoin luonto korjaa näitä asennevammaisia pösilöitä liikenteestä pois kokonaan. Voi vain toivoa ettei kenellekään sivulliselle käy mitään.

        Vanhalla hautuumaalla Prisman risteyksen keulijan hauta.Hyvin on hoidettu.....? Eipä tuo näytä vaikuttavan nykynuorison ajokäytökseen mitenkään. Sitä saa mitä tilaa.


    • Anonyymi

      Virkavallan pitäisi hieman lisätä liikenteen partiointia varsinkin keskustan alueella. Mopoilijat ja moottoripyöräilijät eivät noudata yhtään liikennesääntöjä.

      • Anonyymi

        Eikä pyöräilijät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä pyöräilijät

        Heillä on kans tyyli mitä sattuu. Jalkakäytävillä ajellaan, suojatiet kaahataan yli, ajetaan autoteitä vaikka vieressä pyörätie. Valojakaan eivät käytä ja siitä pitäis poliisin sakottaa. Oulussa ratsaavat ja kainuussa tuskin vain.


    • Anonyymi

      Sopivassa tilanteessa kun näkee moottoripyöräiijän perseilevän niin eikun vain autoa väliin/eteen niin se ajo voi katketa...jopa lopullisesti...sillä kaahaajalla. Ei siitä saa kuin sakot.

      • Anonyymi

        Tuskin tulee, taidat olla vähän vesipää.


    • Anonyymi

      Vanhemmat vois opettaa niille penikoilleen liikeennekäyttäytymistä. Tietysti kun isät on samanlaisia juntteja liikenteessä bemareineen niin eipä paljoa voi vaatia lapsiltakaan.

    • Anonyymi

      Kevarien helvetin koviin ääniin pitäis poliisin puuttua! Korvat halkee kun niitä on vielä useita ääliöitä. 500€ sakko yhden varoituksen jälkeen, kun pappa betalar niin varmasti äänet lähtee tai pyörä on kellarissa, poliisit herätkää!!

      • Anonyymi

        Poliisi (nyyh).... : mut kun ne vaan haistattelee ja näyttelee keskisormeaan, nyyh... minkäs niille mahtaa, nyyh...


    • Anonyymi

      Yksi asia joka on mailman huonoin keksintö, nimittäin sähkölaudat! Nuoret eivät enää kävele, pyöräile, vaan mennään lyhyetkin matkat laudalla, tosi älytöntä. 04.00 mennään humalassa jopa 2 päällä baarista kotiin!

    • Anonyymi

      Juurikin näin. Älykännykkä,sähkölaudat ja someääliöpenikat maailman turhimmat keksinnöt.

      • Milläpä ite kirjoittelet jos et puhelimella?


    • Anonyymi

      Pöytäkoneella.

    • Anonyymi

      Nuoret on nuoria,vaan entä nämä impotentit 50-60 citymaasturi ja sähkövatkainkuskit ilman vilkkua kännykkäkorvalla ja takavalot pimeenä näitä voisi sakottaa🤠

      • Anonyymi

        99% törttöilevistä nuorista oppii ajamaan asiallisesti, 100% törttöilevistä kyöttänöistä ei!


    • Anonyymi

      Ei riitä sähkö eikä äly käyttää vilkkua

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3387
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      92
      3120
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2328
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1549
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe