Takaapäin perseesen on paras

Anonyymi

Joskus tuppaa laiskistumaan ja ei jaksa hirveästi voimistella ihmeemmin, niin arjessa petipiuhatkin hoituu usein lusikassa ja saksiasennossa.

Eilen komensin rouvan kontalleen sängyn reunalle. Pimppa oli vähän menkkainen niin en alkanut nuolemaan sitä, vaan revitin vähän perseposkia ja himokkaana nuolin pyllynreikää hänen ynistessä kontallaan sängyllä.

Työnsin ensin pilluun... liukas keli ja kertasurvaisulla sisään pohjaan asti... samalla hän vähän voihkaisi. Ensin rauhallisesti samalla persettä peukuttaen, mutta sitten kunnolla olkapäästä ja lantiosta kiinni, niin että pallit lätisi pillua vasten. Ihanat väkevät tuoksut nousi, kun annoin mennä kunnolla sisään menkat ei haitanneet enää siinä vaiheessa yhtään. Hetken päästä otin liukkaan limaisen munan ja aloin herkuttelemaan sitä perseeseen. Se oli jo niin rento ja nuoltu, että meni aika helpolla ja liukasteeksi riitti ihan omat limat. Ai että kuinka tiukka ja ihana se olikaan pillun jälkeen. Todella napakka puristus. Täytyy sanoa, että en kyllä kauan ehtinyt tyontelemään, kun ruiskin mällit syvälle perseeseen.

Vetäydyin ulos ja sieltä turahti vähän mälliä ja ihailin kunnolla sotkettua takalistoa. Suihkuhommiin siitä sitten enimmät sotkut pesemään pois.

Teki hyvää. Millaisia aamuja muilla näin viikonloppuna. Onko persettä saatu ja annettu?

8

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Anoppi antaa vaimo ei, olen jäänyt oikein koukkuun osaa antaa niin hyvin, tuntuu kuin imisi ja lypsäisi kulliani kun olen sen tiukassa anaali puristuksessa, ihana tunne kun on niin sileä ja puristaa kulliani kunnolla kunnes laukean voimalla anoppini sisään!!!

      • Anonyymi

        itte en oo aamuisin saanut kuin straponi peppuun mutta mahtavalta tuntu


      • Anonyymi

        Taitava nainen osaa tehdä juuri noin, lypsää kullia perseellä. Kun löytyy sopiva rytmi, se on taivaallista. Oma vaimo antaa persettä harvakseltaan, mutta yhtä naista kävin panemassa silloin tällöin naapurikaupungissa - ja aina perseeseen. Se tuntui niin riettaalta meistä molemmista. Ensin suuhun, pilluun ja aika nopeasti kakkoseen ja mällit sisään. Toisella kierroksella sai panna suoraan sinne ilman kommervenkkejä. Aikuinen nainen, mutta olin eka kuka sai panna häntä kakkoseen. Siitä jäi sitten mukava oppi ja tapa. Kehittyi ajan kanssa taitavaksi. Treenasi toisenkin miehen kanssa välillä

        Harmi kun homma katkesi muihin asioihin. Tuo muutaman vuoden ajan toiminut symbioosi oli täydellinen molemmille. Kummankaan ei tarvinnut kysellä mitään eikä selitellä. Munaa perseeseen vaan, kumpikin halusi sitä. Se on parasta.


    • Anonyymi

      olen mies ja tykkään antaa mieluiten takaa tulee niin syvälle voi kun kaveri jaksais kauan

    • Anonyymi

      Yksi jäi mieleen yli kaiken vuosien takaa. Ex tyttöystävä joka antoi persettä ensimmäisen kerran minulle oli kaupungissa käymässä. Seurustelin silloin toisen naisen kanssa, jolle perse ei ollut optio.

      Näin hänet kapakassa ja menimme hotellille yöksi. Ja panin kumin kanssa pilluun ja perseeseen vuoron perään. Otin lopuksi takaapäin ja työntäessäni pilluun kumi poksahti rikki. Nainen alkoi pyrkimään ylös, että aletaan kaivamaan uutta kumia. Sanoin, että ei tarvi. Heitin kumin pois ja työnsin paljaan sykkivän kullin perseeseen ja laskin sinne lastit. Muistan sen hetken jotenkin niin ihanana ja kiivaana, vaikka olin pannut häntä puolitoista vuotta hanuriin aivan hulluna. Meillä ei ollut ehkäisyä muuta kuin kumi, mutta kakkoseen sai panna mielin määrin. Ja suuhun tietenkin laskea.

      Sen jälkeen nukahdin, mutta panin vielä kahdesti aamulla suoraan perseeseen käymättä edes pillussa. Aamulla hän sitten istui pytyllä ja piereskeli spermaa naureskellen. Siinä oli jotain niin rivoa ja kiihottavaa sillä kertaa.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti perseeseen kun nainen on kontillaan. Tiukka ja ihana reikä on siinä parhaiten tarjollaan, antaen kipakat kyydit. Ensin naidessa pilluun, voi sormella öljyn kanssa persettä rennoksi ja lopuksi työntää sinne, mällit lopuksi laskien sisään.

      • Anonyymi

        Itte en vaan innostu. Vaimon perse usein edessä tarjolla ja hyvältä se näyttää mutta pimpsa siinä alempana houkuttaa enempi. Vaimo tahtoo molempiin ja aikoinaan sanoi sen usein mutta nyttemmin jäänyt. Liekö muualta hakee haluamansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itte en vaan innostu. Vaimon perse usein edessä tarjolla ja hyvältä se näyttää mutta pimpsa siinä alempana houkuttaa enempi. Vaimo tahtoo molempiin ja aikoinaan sanoi sen usein mutta nyttemmin jäänyt. Liekö muualta hakee haluamansa.

        Jos nainen pyytää panemaan perseeseen, se pitää tehdä myös. Jos toinen tykkää siitä, siis niitä naisia on, jotka oikeasti rakastaa sitä, että heitä pannaan perseeseen, pitää toive toteuttaa . Juu ja kyllä, ne hakee sen kokemuksen muualta. Itse kysyn aina, saako panna perseeseen, aina. Yleensä saa. Ja jos on varattu, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saa panna kun mies ei pane.


    Ketjusta on poistettu 44 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe