Masentunut ei jaksa tehdä mitään

Anonyymi

Tuli tuossa puheeksi puolison kanssa, että miten sitä tunnistaa jos on masentunut. Puolisoni vastaus oli että noh, masentunut ei jaksa tehdä _mitään_ .Oon huomannut itsessäni masennuksen oireita enenevissä määrin, mutta pystyn vielä käymään töissä ja pyörittämään arkea jotenkuten. Tarkoittaako tämä, että en ole masentunut? :D

9

189

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jotkut ovat masentuneena jonkun aikaa "superteholla" suorittavat maanisesti ennen romahdusta.
   Jos kysyy asiantuntijalta apua?

   • Anonyymi

    Masennus pillerit tuhoaa kehon oman luomu serotoniin tuotannon, kun keino serotoniinia otetaan purkista, elimistön on pakko vähentää tasapainon saavuttamiseksi omaa serotoniini tuotantoa, muuten tulee mania tai ADHD ja univaikeudet ja riippuvuus masennus pillereistä.

    Psykiatrit ei ole mielen asiantuntijoita, vaan kemiallisen epätasapainon tekijoita pillereillään.

    Viimeisellä tuomiolla he huomaavat että on olemassa ikuinen ylösnouseva sielu, mutta mitään sellaista kaupallista psyykkeä, jota he pilleri kauppiaina markkinoi, ei ole olemassa, se on big farman huijauata, johon nuo itseään ihmistuntijoina kehuvat ovat sortuneet, eivätkä huomaa tulleensa huijatuksi kunnes viimeisellä tuomiolla.


  • Anonyymi

   Masis on joskus hyvin vaikeasti tunnistettava asia. Suomessa se jotenkin vielä katoaa sinne laisuuden ja "sisu" kulttuurin syövereihin, kunnes kakka tahtoo olla tuulettimessa.

   On hienoa, jos tunnistat itsestäsi jo hyvissä ajoin merkkejä väsymisestä. Kun tiedostat tämän, voit etsiä niin syitä ja toimintamalleja tilanteen korjaamiseksi. Jos ei onnistu yksin, niin kannattaa harkita myös ammattilaisen apua.

   Itse ajttelen että masiksen ja laisuuden ero, on se että silloin kun ei jaksa tiskata, niin masentunut ajattelee "junan alle hyppäämistä", eikä "television katselua."

   • Anonyymi

    Jos olet masentunut, käy valtion terveyden ulkopuolella tutkituttamassa vitamiinisi, mineraalisi, entsyymisi ja muut hyvinvointi aineet, joita koululäketiede ei tutki, koska psyykkepillereillä saa eniten rahaa ja uhrista ikuisen orjan, eli pysy kaukana orja kauppiasta.

    Sata vuotta sitten löydettiin B 12 vitamiini ja vastaavia on löydetty satoja sen jälkeen, mutta koululääketiede ei niitä tutki, koska niistä ei saa rahaa raapimalla ja ihmisten hyvinvointi tuhoaisi psyykkepilleri kaupan, siksi koululääke tiede ei ole listannut 100 vuoden aikana löydettyjä hyvinvointi vitamiineja tutkittavaksi ihmisiltä, koska silloin heitä ei voida markkinoida orjaksi hermomyrkky tehtaalle, joka on tuottosin bisness koululääketieteen liikelaitoksella.


  • Anonyymi

   Jos tunnet itsesi niin väsyneeksi ettet jaksa työn ja välttämättömien kotitöiden lisäksi mitään muuta, voi se olla merkki masennuksesta. Itse en noita merkkejä kuunnellut ajoissa ja tulos oli täysin totaalinen uupumus.

  • Anonyymi

   Netistä löytyy masennus kysely jota myös terveydenhuollossa käytetään.Eli tee se testi ensin ja sitten lääkäriin tekee se sama testi.Esim jos sulla on seksielämää niin silloin siitä kohdasta saa huonosti pisteitä.Itse sain siitä täydet pisteet kun en harrasta sinkkuna yhen illan juttuja tai räplää itseäni.Jo on siis seksiä niin silloin ei ole masentunut.

  • Anonyymi

   Neuroleptit sulkee dobamiinin ja siitä tulee krooninen masennus, voimattomuus, tulehdus ja syöpä alttius, koska neuroletit tuhoaa valkosoluja kuten HIV tai AIDS.
   Eli tulee kemiallinen leuco-ja neutropenia, johon AIDS potilaat kuolee

   • Anonyymi

    Mulla on ollut 22 vuotta unettomuuteen lääkkeet niin kerro viisaampana koska saan hivin ja koska kuolen aidsiin.Kiinostaa tietää näin 46-vuotiaana kuinka kauan mulla on elinaikaa.Kun mä tuun tosi huonosti kipeeksi ja en saa edes perusflunssaa.Saanko siis hivin helpommin kuin nuhan talvella? Eli kauan menee että saan hivin ketipinorista ja peratsinista? Ja koska mulla alkaa hivin oireet eli milloin voin alkaa odottaa että hivin oireet ilmenee mulla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mulla on ollut 22 vuotta unettomuuteen lääkkeet niin kerro viisaampana koska saan hivin ja koska kuolen aidsiin.Kiinostaa tietää näin 46-vuotiaana kuinka kauan mulla on elinaikaa.Kun mä tuun tosi huonosti kipeeksi ja en saa edes perusflunssaa.Saanko siis hivin helpommin kuin nuhan talvella? Eli kauan menee että saan hivin ketipinorista ja peratsinista? Ja koska mulla alkaa hivin oireet eli milloin voin alkaa odottaa että hivin oireet ilmenee mulla?

    Kysyisin vielä kun näytät tietävän että milloin mulla alkaa haittavaikutukset kun mulle noi ei aiheuta minkäänlaisia haittavaikutuksia muuta kuin uneliaisuuden joka on tarkoitustin saada.Eli onko hiv eka vaikutus eli tuleeko se ennen muita oireita.Kerro toki että koska ne haittavaikyukset alkaa niin osaan alkaa odottaa niitä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   437
   6253
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   5055
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   686
   2259
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   338
   2144
  5. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   126
   846
  6. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   162
   787
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   777
  8. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   751
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   75
   678
  Aihe