Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nubira CDX:n soitin

PPLehto

Onko muilla ollut ongelmia tuon Blaukkarin viiden levyn CD-soittimen kanssa? Minulla on uudesta asti ollut ongelmana se, että kun vaihtaa soitettavaa levyä, soitin ilmoittaa noin joka kolmannella kerralla "CD ERROR" ja siirtyy seuraavaan levyyn. Välillä soitin saattaa käydä koko pakan läpi soittamatta levyäkään ja välillä kaikki soivat. Levyn tunnistuksessa on siis jotain omituista. Soitin on myös alkanut hyppiä soittaessa (myös uusilla levyillä).

Viime viikonloppuna soitin jumitti täysin niin, että mikään levy ei soinut, levyä ei voinut vaihtaa eikä levyjä saanut ulos soittimesta. Vain virta-avaimella virran katkaisu ja etupaneelin irtiotto saivat CD-soittimen "resetoitumaan", jolloin soitin alkoi taas toimia. Radiossa ja kasettisoittimessa ei ole ollut mitään ongelmia. Soitin ja auto on tänään takuuhuollossa, joten soitin lähtee varmaankin korjattavaksi mutta olisi mielenkiintoista kuulla olenko ainoa ongelmista kärsivä...

6

1341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -ah-

      Ei ole ollut mitään ongelmaa vaan hyvin toimii.

      • PPLehto

        Hyvä tietää, että tuo levyjen hylkääminen ei ole ominaisuus, kuten aluksi epäilin... Soitin lähti nyt korjattavaksi. Toivottavasti tulisi toimivana takaisin.


      • PPLehto
        PPLehto kirjoitti:

        Hyvä tietää, että tuo levyjen hylkääminen ei ole ominaisuus, kuten aluksi epäilin... Soitin lähti nyt korjattavaksi. Toivottavasti tulisi toimivana takaisin.

        ... mutta ongelmat eivät ainakaan täysin poistuneet. Kolinat vähenivät, kun nyt on uusi levyjen vaihtomekanismi mutta edelleen on jo pariin kertaan tullut CD-error, kun soitin on yrittänyt lukea levyä. Kerran myös soitin alkoi hyppiä yhtä kappaletta omituisesti vaikka levyssä ei ole mitään vikaa. Täytyy katsoa, miten jatkossa toimii, jos vaikka laittaisi uudestaan huoltoon. "Aika" surkea kapistus tuo tuntuu olevan...


    • CDX

      ...ongelmia.

    • yks

      Taitaa olla yksi tyypillisimmistä vioista, koskettaa kaikkia muitakin malleja joissa sama soitin. Kurkatkaapa joskus autoliikkeen huollon taakse tiskille, ainakin Espoossa näkyy siellä pino 5-levyn soittia autoista poistettuina. Uuden saanee vaatimalla.

      • oulu

        mullon ollu nubira wagon lokakuusta ja soitin on jo toista kertaa huollossa... Ekakerralla katkoi itsestää virtoja. 2 viikkoa sittä lähti uudestaa huoltoon. Kun levyä kuunteli, (alkuperäistä) ihan ku olis kuunnellu radioa huonolla taajuudella. eikä levyllä tai vaihtajan lukijalla ollu väliä. paska mikä paska. Nyt laittovat mulle opelin CD-soittimen sijaismankanksi. Ei näyttöä, antennipiuhan pää ei passaa soittimeen ja pesusieni puristaa laitteen siihen ettei laite liiku. WAU! Onneksi otin kuvia digikameralla.:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe