Pelkkä vaalitemppu Marinilta?

Anonyymi

Onko tämä kohu Marinin ovela vaalitemppu jolla hän yrittää uusia pääministerin virkaansa ja sdp yrittää taas päästä ykköseksi Arkadiamäelle. Jopa demarien ja liittojen vanhat pierut ovat innoissaan ja taputtat käsiään sekä ylistävä kilvan Sannaa.

9

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä. Alunperin oli suunnitelma että kun video julkaistaan, media ja julkkiset ylistävät taas kilpaa nuorekasta uudenaikaista pääministeriä joka ravistelee pääministeri-instituutiota.
   Jauhojengi-sana videolla tuli yllättäen ja käänsi puheet huumeidenkäyttöön mitä Marin ei ollut ottanut huomioon. Aika näyttää miten tämän uuden julkisuustempun kanssa Marinille käy.
   Videon tekijä on myös sama henkilö, joka otti kuvan Marinista marssimassa Ruisrockiin revityissä farkuissa ja nahkatakissa. Tämäkin temppu oli sovittu, kuten on tullut ilmi.

  • Anonyymi

   Ensi vuoden vaaleissa Sanna ei pääse enää ministeriksi, sen jälkeen eroaa Markuksesta ja myöhemmin hänestä tulee Marin-Uusivirta.

  • Anonyymi

   Katsos poika me vanhat pierut, ollaan nähty maailmaa. Sulla vielä haparia askeleita.
   Politiikka on jotain muuta kuin, reppu nahkatakki tai yksityiselämä. Pierut ovat juhlineen ja tanssineen ennen ja nyt, meillä ei ole tuota pahaa sairautta kateus. Teidän vihapolitiikka ei palvele kuin vähäistä kansanryhmää. Lähdetään töihin 🤔 niin nyt mietit miksi, sekin vähänkuuluu kansalaivelvollisuuksiin, että elättää itsessä.

   • Anonyymi

    Mitä tuo purkaus tarkoitti? Suomessa on aina ihannoitu juoppoja mutta luulin sen ajan olevan jo ohi. Nuorista suurin osa ajattelee jo nykyään ettei ryyppääminen ole niin coolia kuin demarit johtajaansa seuraten luulee.


  • Anonyymi

   Ihan laskelmoitu juttu tuo oli. Marin vaan kuvitteli kaiken menevät läpi. Katsokaa miten ihana olen.. Mutta laski väärin.

  • Anonyymi

   Yrittää epätoivoisesti kalastella nuorten ääniä sehän on nähty monet kerran tänä vuonna.

  • Anonyymi

   Aloittaja on sikäli oikeassa, että Marin on tuotteistanut itsensä alusta alkaen. Kaikki on laskelmoitua ja perustuu somen käyttöön imagon rakentamisessa. Lopputulos on muovinen, mutta näyttää monen kohdalla toimivan kuten on suunniteltu.

   Entä itse se politiikka?

   https://www.youtube.com/watch?v=fkZNQOHBbr8

   https://www.youtube.com/watch?v=4zYP9fho3b0

  • Anonyymi

   Sannan politiikka perustuu siihen, että kun ottaa velkaa miljardin kuussa ja jakaa surutta rahaa eteenpäin, niin saa varmasti kavereita. Kaikki vähänkin kiusallisemmat päätökset on siirretty seuraavalle hallitukselle. COOL!

  • Anonyymi

   Marin on tuote. Selvästi oli tarkoitus, että videot sopivasti vuotavat tukemaan Marinin imagonrakennuskampanjaa. Ilmeisesti aiempi ylistäminen teki varomattomaksi, joten homma lähti lapasesta.

   Selitellessään Sanna vetäisi pakista itkut. Kannattajat ihastuivat ikihyviksi ja vastustajat suorastaan halveksivat entistäkin enemmän. Lopputuloksena entistäkin kärjistyneempi kahtiajako. Politiikassa politiikka on nyt sivuosassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   1497
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   61
   1191
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   964
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   932
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   892
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   857
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   850
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   59
   791
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   739
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   699
  Aihe