Osuuspankki enää kaksi päivää auki

Anonyymi

Hienoa osuuspankin luottamusmiehet! Uusi uljas Satapirkka! Yhdistytään, jotta voidaan muka säilyttää palvelut pankissa. Sitten pankin päättäjät päättävät tehdä monen miljoonan remontin täysin hyviin tiloihin. Huomataan, ettei alkuvuonna tule voittoa kuin vain 5,5 miljoonaa. Ei kun vaan pankki kiinni kolmeksi päiväksi viikossa. Hieno uusi pankki, mutta ei sinne tavallista kansaa päästetä joka päivä. Kyllä meitä on vielä paljon, joilla ei ole internettiä. Nyt sitten kahtena päivänä pitkät jonot. Hyvä pankin päättäjät! Ei ole ahneudella rajoja!

8

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuopiossakin oli OP huonontanut "palveluitaan" samalla tavalla eli oli vähennetty asiointiaikaa kolmeen päivään viikossa, aiemmin oli joka arkipäivänä mahdollista, tosin rajallisena aikana joten jonotusta oli sillonkin.
      Kun aukioloaikoja katsoin, en huononnusta huomannut vaan vääränä päivänä menin, turhaan. Sillon virkailija ei saanut laskua laittaa maksuun.
      Olen tosi vihoissani että asioiden hoitamista vaikeutetaan.
      Hyvä pankki ei yrittäisi asiakastaan kampittaa vaan tekisi asioiden hoidosta miellyttävää ja helppoa. Nyt ne vaan riistävät isoja palvelumaksuja!
      Valtion pitäisi puuttua kansalaisten kiusaamiseen.
      Neuvoin nuorisoa halveksimaan pankkibisnekseen kuuluvia henkilöitä.

      • Anonyymi

        Jätetään laskut maksamatta, kunnes löytyy jokin tolkku.


      • Anonyymi

        "Nyt ne vaan riistävät isoja palvelumaksuja!"

        Helsingin OP:n asiakkaana maksan 3,90 €/kk palvelumaksuna, joka on minun mielestäni varsin kohtuullinen hinta toimivasta sähköisestä asioinnista.

        Koska niitä asiakkaita, jotka eivät suostu käyttämään sähköisiä palveluita on vain muutama hassu prosentti kaikista pankkiasiakkaista, niin heidän pitäisi myös maksaa fyysisten palveluiden ylläpitämisen aiheuttamat kulut, mikä tarkoittaisi heille 100-150 €/kk palvelumaksua.


      • Anonyymi

        Pohjois-Savon Op, täysin mätä laitos. Aikoinaan sulautti monet alueen pienet pankit itseensä ja vei niiden varat. Fuusion jälkeen kaikki mahdolliset pienemmät konttorit suljettiin ja väki pellolle. Nyt monet vanhukset "asioivat" sadan kilometrin päässä ja maksavat siitä kalliisti. Suoraveloitusvaltakirjojenkin teon jälkeen on ollut erittäin hidasta niiden saaminen toimimaan. Joten palvelumaksut on huippuluokkaa. Muutenkin asiakaspalvelu, netissäkin, ala-arvoista. Mutta - toimitusjohtaja kertoo mielellään mediassa, miten paljon on taas saatu voittoa tehtyä. Sehän se onkin pääasia, muusta viis. Ettei vain ollut jossain uutisissa, että aikoo seuraavaksi "sulauttaa" etelä-Savonkin Op:t itseensä.


    • Anonyymi

      'Hienoa osuuspankin luottamusmiehet! Uusi uljas Satapirkka! Yhdistytään, jotta voidaan muka säilyttää palvelut pankissa. Sitten pankin päättäjät päättävät tehdä monen miljoonan remontin täysin hyviin tiloihin. Huomataan, ettei alkuvuonna tule voittoa kuin vain 5,5 miljoonaa. Ei kun vaan pankki kiinni kolmeksi päiväksi viikossa.'

      Seuraavaksi turhat konttorit suljetaan tyystin. Käteistä saa Osta&Nosta palvelun kautta R-Kioski / Tokmanni / K-Kaupat / Suomalainen . Laskut voi Visa MasterCard kortilta maksaa R-Kioskilta. Rahan nosto onnistuu Nosto / OTTO automaateilta, talletus OTTOPlus / TalletusOTTO .

      .....

    • Anonyymi

      Siis tämä ei ole totta. Netin käyttötaitoiset ihmiset purnaavat täällä etteivät saa laskuja maksettua! Käytetään tietokonetta ja osataan lukea muttei osata itse käyttää verkkopankkia. Aika moni palvelu on itseohjaava ja aika pitkälle pärjää lukutaidolla! Se pankki itsessään on pieni asia jos asiakkaalla on aivot ja niitä osaa käyttää edes jotenkin.

      • Anonyymi

        Jos kommentoijalla on aivot, hän tajuaa, että on paljon vanhuksia ja muita rajoitteisia, joilla ei vain ole mahdollista käyttää nettiä. Silloin palvelua tarjoava pankki on elinehto. Pitäisi osata ajatella muitakin, kuin tuijottaa omaan napaan ja ajatella narsistisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kommentoijalla on aivot, hän tajuaa, että on paljon vanhuksia ja muita rajoitteisia, joilla ei vain ole mahdollista käyttää nettiä. Silloin palvelua tarjoava pankki on elinehto. Pitäisi osata ajatella muitakin, kuin tuijottaa omaan napaan ja ajatella narsistisesti.

        Vaikeampi sinne pankkiin on huonokuntoisen koohottaa kuin vain maksaa se lasku.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe