Osuuspankki auki enää kahtena päivänä

Anonyymi

Hyvä osuuspankin luottamusmiehet! Yhdistyminen isommaksi, miljoonien täysin turha remontti ja mitä seuraa? Pankkipalvelut huononee, vaikka kaiken piti jatkua ja parantua yhdistymisen avulla. Pankki auki enää kaksi päivää viikossa. Eihän sinne hienoihin uusiin tiloihin voi rahvasta päästää kuin vähän vaan! Johtajat vie luottamusmiehiä kuin pässiä narussa. Tuli alkuvuonna vain 5.5 miljoonaa voittoa, eihän se mihinkään riitä. Ahneus huipussaan.

57

2200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uudet johtajat katsoo vain lukuja.

    • Anonyymi

      Pankkipalvelut paranee.

      • Anonyymi

        Huononee ja paljon. Jonoja luvassa ja asioiden hoito vaikeutuu...


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Ala-arvoisia ovat.


    • Anonyymi

      Kaikki täysissä ruumiin ja sielun voimissa olevat ihmiset oppivat käyttämään tietokonetta tai älypuhelinta.

      • Anonyymi

        Se koira älähtää...


      • Anonyymi

        Aika monta vuotta eteenpäin vielä on ihmisiä, joilla ei ole tietokonetta/älyluuria saati sitten tieto/taitoa hoitaa niillä pankkiasioitaan.


      • Anonyymi

        en omista kumpaakaan ja olen silti täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Ehkä jopa paremmassakin kun ei tarvitse koko ajan roikkua somessa.


      • Anonyymi

        Tyydytä sitten itsesi omaan laskuusi ja itsesi aikaa kuluttaen toisten töitä tehden ja siitä heille maksaen. Palvele itse itseäsi. Nykyaikaa just tuommoinen psykopaattimainen empatiakyvyn puute. Se herättää vihaa. Sitä saa mitä kylvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        en omista kumpaakaan ja olen silti täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Ehkä jopa paremmassakin kun ei tarvitse koko ajan roikkua somessa.

        Just näin. Ei itse itseemme tyydytetä netissä ja ihmetellä kun ihraperse roikkuu.


      • Anonyymi

        SIELLÄ EI NÄÄ SETELEITÄ...........DIGITAALI HÄIVYTTÄÄ SETELIT........ROSVOJEN HOMMIA.


      • Anonyymi

        itse heitin tarkoituksella älypuhelimen jorpakkoon ja otin tilalle peruspuhelimen. En viitsinyt kantaa sitä halon kokoista puhelinta mukanani. Lisäksi ei ole kauheaa pelkoa puhelimen katoamisesta.


    • Anonyymi

      Nykyisin ei ole mitään ei edes pankkiryöstöjä, enne niitä oli Vammalassakin ja Keikyässä -90 luvulla ryöstettiin posti eikä muistaakseni selvinnyt koskaan, polttivat autonsa vehkakorventien alkupäässä kun metsä alue alkaa, siinä oli ruskettunut puu pitkään.

    • Anonyymi

      Pankit ohjaavat näin asiakkaansa s-pankkiin.

    • Anonyymi

      Eipä näy naista johtotehtävissä tässä pankissa.

    • Anonyymi

      Olen käynyt pankkikonttorissa viimeksi 8 vuotta sitten. Ei sinne paljoa enää tänäpäivänä asiaa ole ja jos on, niin sinne saa varattua ajan vaikka illalla, niin ei tarvi mennä jonottamaan kassalle palvelua.

    • Anonyymi

      Kiinni on vaikka pitäis olla auki.

      • Anonyymi

        Näin kävi kesällä kun pientä laskua (20e) olisin mennyt maksamaan. Aukiolon katsoin netistä mutta.
        Kuopion Op.ssä ei voinutkaan maksaa laskua sinä päivänä vaikka virkailijoita oli paikalla. Näin olivat yllättäen heikentäneet ennestään huonoa palveluaan. Myöhemmin selvisi että myös tällä toisen puolen tiskiltä voi laskun maksaa toisin kuin virkailija valehteli. Selvis kun ei ollut suoramaksut alkaneet laskuja hoitaa ja menin konttoriin. Myös toiselta puolelta onnistui laskun maksu kun sanoin ettei tee mieli osaamattoman virkailijan töpeksimisistä maksaa.. Vielä parinkympin laskuun. Sanoivat pankissa että R-kioskilla voisi sen maksaa. No, en kortilla hoida asioitani vaan käteistä nostin tapahtumaa varten. Myyjä kysyi milläs meinasin maksaa kun kerroin ettei kortissa edes maksuominaisuutta. Vastasin aivan ihmeissäni että rahalla, käteisellä. Se ei sopinut. Ei vaikka oli pieni lasku. Käännyin kannoillani ja poistuin ikiajoiks siitä paikasta. R-kioskikin on hyväksynyt asioiden hoitamisen vaikeuttamisen. Kyllä ahdisti kuinka toimin että lasku tulisi maksetuksi koska oli eräpäivä.
        Onneksi naapuri lupasi auttaa ja netissä maksoi sen laskun.
        Kunpa pääsisin pois tämmöisestä yhteiskunnasta. Jonnekkin jossa saisi rauhassa elää ja olla luonnonläheisemmin. Ei kiinnosta digit eiitsepalvelu eikä sovellusohjeet vaatimuksineen.
        Haluan oikeaa elämää kuten ennen oli.


    • Anonyymi

      S-pankki on hyvä, ei tarvi tapella sellaisten kanssa jotka palvelut poistavat.

      • Anonyymi

        S-pankilla ei ole yhden ainoatakaan konttoria koko maassa. Ei voi olls S-pankilla palveluita, joita kustannusten vuoksi vähentäisivät tai poistaisivat.

        Eihän semmoinen mikään oikea pankki ole, että S-pankin asiakkaana voi kaupan kassalla nostaa omalta tililtään käteistä rahaa. Kaikkien pankkien korteilla voi nostaa kassoilta käteistä rahaa jos tarvii.

        En oikein ymmärrä tuon S-pankin ideaa lainkaan, mitä hyötyä siitä on?


    • Anonyymi

      Ei sitä kaikkea ymmärrä juu.

    • Anonyymi

      Hölmön touhua

      • Anonyymi

        Aina te marisette


    • Anonyymi

      >> S-pankilla ei ole yhden ainoatakaan konttoria koko maassa.
      En oikein ymmärrä tuon S-pankin ideaa lainkaan, mitä hyötyä siitä on?>>

      S-pankin konttorit ja nettipankit palvelevat sinua nyt 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkina viikonpäivinä.
      https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000009066089.html

      Jos omalta tililtäsi pääsevät rahat loppumaan, samalla nettipankin istunnolla voit kätevästi käväistä naapurisi pankkitilillä. Sieltä voit ottaa tarvittaessa varoja ja avustusta omaan talouteesi.

      S-pankin tietotekniikka on joustavaa ja palvelualtista tekniikkaa.

    • Anonyymi

      Uudistetun konttorin avajaiset 25.10 lukee alueviestissä.

      Kahvitarjoilu koko päivän tai niin kauan kuin pullaa riittää


      Tehdään miljoonan remontti, mutta asiakkaille ei varata tarpeeksi pullaa ja kahvia.

      Missä vika ?

      • Anonyymi

        Ei ne halua jokaista köyhää tuomaan hiekka sisälle vain ilmase pullan ja kahvin takia


    • Anonyymi

      Valikoivat parhaat asiakaat, muut saa mennä säästöpankkiin.

      • Anonyymi

        niin paitsi säästöpankkihan rajoitti samalla tavalla lattian likaajia


    • Anonyymi

      Sillä rahalla, mikä laitettiin täysin turhaan remonttiin, olisi pitänyt pankin auki joka päivä kymmenen vuotta. Yhden virkailijan palkka on hyttysen pissa valtameressä verrattuna miljooniin, jotka meni kankkulan kaivoon remontissa. Olisi ollut Op: lle loistava ja uusia asiakkaita tuova erottautuminen muista pankeista. Mutta ei, onhan se hienoa sipsutella suljetussa pankissa pienellä porukalla. Johtajat vaihtoon!

      • Anonyymi

        Näin on. Johtajat vaihtoon. Nyt pankit kilpailevat kuka härskeimmin keksii kiusata asiakkaitaan.
        Alkakaa oikeasti keksiä pankille korvaavaa toimiaa. Jos sellainen tulee olen valmis joustamaan ja tekemään asian hyväksi paljonkin. Sen verran paljon toivon ettei pankinjohtajia ole enää kauaa olemassa. Ammatti menisi alta uuden kilpailija vietyä asiakkaat. Saisivatpa miettiä mikä meni vikaan. Mitäs eivät johtajat piittaa tavisten palautteista.
        Huonontakaa vain, kyllä se raja tulee vastaan. Toivon todella että jokainen saa tekojensa mukaan..


    • Anonyymi

      "Sillä rahalla, mikä laitettiin täysin turhaan remonttiin, olisi pitänyt
      pankin auki joka päivä kymmenen vuotta."

      Onhan Osuuspankki auki normaaleina työpäivinä aina. Vain kassapalveluja on vähennetty.

      Kassatoiminnoilla ei yksinkertaisesti ole liiketoimena minkäänlaisia selviämisen edellytyksiä. Hiljaisella kassatiskillä istuvat rouvat tuottavat työpäivänsä aikana pelkkää tappiota pankille.

      • Anonyymi

        Hiljaisella kassatiskillä? Missä mahtaa sellainen olla. Kuopiossa aikakin isot jonot niille tiskeille mutta vain yksi kassa käytössä. Ei sen väliä vaikka asiakkaan aikaa menee paljon odotellessa? Se asenne näkyy olevan. Sellaisesta ei ole kivaa maksaa. Toivottavasti pankit saavat kilpailijan. Loppuisi empatiakyvytön kyykytys ja jatkuva kampitus. Asiat on saatava hoitaa sujuvasti ilman esteitä ja ongelmia joita riittää nykyisin.


      • Anonyymi

        KYLLÄ AUKI ON........SETELIT LOPPU..........NUMEROT MENNEET MENOJAAN.
        SETELEITÄ EI RIITÄ.
        MILJARDEJA ON NUMEROITA.........SETELEITÄ JOKU MILJOONA.
        --
        HINNAT LAUKKAA.


    • Anonyymi

      Yksi mettäkulmajohtaja älähti. On aivan eri asia päästä pankkiin muutenkin kuin ajan varaamalla! Tiskin takana istuvat rouvat ei tuota.... Paljonko tuottaa ideoimanne remontti???!!

      • Anonyymi

        Kaikkia kiinteistöjä täytyy ylläpitää, etteivät ne ala rapistumaan. Kun pintoja uusitaan, ei se kustannuksia juurikaan nosta, vaikka laitetaan vanhan tilalla vähän uudenlaisia pinnoitteita ja muutetaan tilajakajilla alueen järjestelyitä.

        Mikä on sinun ehdotuksesi, minne ne remonttirahat olisi pitänyt laittaa?

        Tyhjässä pankkisalissa ei tosiaan ole mielekästä istuttaa kassarouvia. Ei sellaiseen 10 vuoden tiskillä istumiseen kannata laittaa remontiin varattuja rahoja, niin kuin joku edellä jo ehdotti.


    • Anonyymi

      Mitä tapahtuu jos kahvi loppuu…..

    • Anonyymi

      Kyllä kaikkia kiinteistöjä ja osakkeita pitää hoitaa. Edellisestä täydestä remontista samaan saliin on kuitenkin vain kymmenisen vuotta. On aivan eri asia laittaa uutta pintaa seiniin ja laittaa uusia tilanjakajia, kuin tehdä miljoonien remontti (voisiko pankii avoimesti kertoa kuinka paljon remonttiin meni rahaa?) Nyt vedettiin uudet sähköt, uudet ilmastoinnit ja muut LVI-välineet. Oli irtorahaa ja pankin johto keksi, että hei tehdään remontti. Ja luottamusmiehiä vietiin kuin pässiä narussa eikä kukaan uskaltanut kysenalaistaa hölmöilyä! Ja kuka remontin maksaa? Viimekädessä pankin asiakkaat.
      Pankki pitäisi pitää auki ma-pe. Mielellään yksi pankkineiti(vai pitääkö olla rouva?) joka päivä hoitamassa ikäihmisten rahannostoja, pankkikortin uusimisia yms. Kaikki eivät hallitse ATK-pohjaisia asiointeja eikä kaikilla läheskään vieläkään ole nettiyhteyttä! Sille samalle kassaneidille löytyy varmasti luppoaikana tuottavaa työtä. Tämä olisi vetonaula ihmisten saamiseksi osuuspankkiin. Monta vuotta olisi mennyt remonttirahoilla. Rahat olisi myös voinut käyttää erilaisten tilimaksujen pienentämiseen asiakkaitten hyväksi, mutta ei. Remontti vei ja on hienoa.

    • Anonyymi

      Alueviestissä juttua:

      ”Konttori ehostui vastamaan tämän päivän tarpeisiin”, tiivistää OP Satapirkan varatoimitusjohtaja Janne Pohjolainen

    • Anonyymi

      Johtajia ei näkynyt tänään pankilla, kun oli kahvitus.

    • Anonyymi

      >> Nyt vedettiin uudet sähköt, uudet ilmastoinnit ja muut LVI-välineet

      Nää on kyllä normaaleja kiinteistön ylläpidon korjaustoimenpiteitä. Jos edelliset sähkö- ja LVI-vedot oli 1960-luvulta, niin ei ollut yhtään pahitteeksi uusia ne nyt.
      Vai onko tiedossasi, että oli tuoreet, alle 20 v. sitten korjatut ja tehdyt LVI-järjestelmät tuolla?

      Olisin enemmän huolissani,. jos olisi laitettu uima-alalsosastoja ja saunoja kuntoon, että OP-herrat saa naisvieraidensa kanssa kännätä ja rillutella.

    • Anonyymi

      Kuopion Op laittoi kiinni maksupalveluluukun pankin seinästä ja lapun tilalle. "Palauta maksupalvelukuoret postilaatikkoon. Lähin torilla." Olipa siinä taas keino heikentämään valmiiksi huonoa palvelua. Miksi ihmeessä luukku ei saanut olla pankin seinässä johon olisi voinut laskunsa jättää? Teon takia turhaan kirjoittelin kiireessä opistolla laskuja pankkiin palautettavaksi. Miksi pitäisi jännittää ehtiikö laskut hoitua ajallaan kun Postin kautta kierrättää. Sen ylimääräisen postimaksun maksavat käyttäjät. Posti kulkee hitaasti ja pankki vaatii laskut viikkoa ennen eräpäivää. Näin sitä taas kiusataan vähävaraisempaa asiakasta. Rikkaille kyllä hienot huoneet palvelua varten. Rikkaiden palveluista maksavat myös köyhemmät törkeinä palvelumaksuina. Empaattisuus puuttuu täysin psykopaattimaisilta kiusaajilta jotka huonnnuksia kehittelevät. Tulisipa jokin uusi toimi/systeemi joka korvaisi kaikki pankin "palvelut".
      Olisin myös tyytyväinen jos ei tarvitsisi olla sähköfirman kanssa enää missään tekemisissä ja samoin kuin puhelinoperaattorin joka vanhoilta asiakkailta laskuttaa enemmän kuin nuorilta/uusilta.
      Ennen oli kunnia-asia palvella asiakkaita hyvin. Nyt on riiston ja ahneuden aikakausi.
      Suunnittelen kuinka pääsen erilleen tämmöisestä yhteiskunnasta ja laskuttajista.

    • Anonyymi

      Kuka täällä oikein kitisee kahdessa eri postissa pankeista? Eikö osaa käyttää pankin verkkopalveluita vai mikä on ongelma?

      • Anonyymi

        Kalliit korot ongelmana


    • Anonyymi

      Saako ketään enään kiinni…

    • Anonyymi

      Eikös tää op:n johtaja rakenna hulppeeta miljoona taloa nokkakylään eli jostain rahaa osuuspankille tulee.

    • Anonyymi

      Itse kuulemma rakentaa, antaa kaikille potkut, viimeksi sai lähteä tontilta ryhmärakentajat.

    • Anonyymi

      Kamerat surraa raksalla! Ketäs seuraavaksi kytätään?

    • Anonyymi

      Säästöpankki ja Osuuspankki suorastaan ajaa S-pankin asiakkaaksi. Hienoa S-pankki.

    • Anonyymi

      Joo kyllä S-pankki on asiakkaan pankki ja muuta ei tarvita.

    • Anonyymi

      Teslalla ajavat kaikki op porukka ja op koti porukka.
      Rahat otetaan nyt korkojen kera pois köyhiltä.

    • Anonyymi

      Ekoteko ajaa sähköautolla.

    • Anonyymi

      Päiväkin viikossa riittää kun ottaa aina rahhaa sen verran että riittää muutamaksi kuukaudeksi mitä sitä sieltä jokaista kahvikupposta varten hakkee itse asioin pankissa ehkä kerran kymmenessä vuodessa jos sitäkän.

    • Anonyymi

      UUSI PANKKI PERUSTETTAVA.....POSTI-PANKKI
      VALTION PANKKI, JOSTA SAA LAINAA.
      KAKSI PANKKIA VAIN TARVITAAN, TOINENVPERMAPANKKI, JOSTA SAA SIEMENTÄ.

    • Anonyymi

      Auki on kuitenkin vielä.

    • Anonyymi

      Pankkiasiat hoidetaan tätä nykyä kaikki netissä ja se on niin typerää

    • Anonyymi

      Missä nätit pankkitytöt

    • Anonyymi

      Kiikassakin oli ennen kolme pankkia , kymmenen kauppaa ja kaksi huoltoasemaa ja vielä hieno uimahalli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe