Eriskummallinen harrastus - Turn off?

Anonyymi

Eli ihan rehellisesti; pystyisitkö tosissaan ihastumaan henkilöön, joka keräilee tyhjiä tölkkejä ja pulloja harrastuksenaan? En siis tarkoita mitään kaukaa salaa katselua, jota kukaan muu ei saa tietää, vaan jos oikeasti pitäisi ajatella jotain tapailua esimerkiksi.
Pelottaisiko, mitä muut ajattelisivat - ystävät, tuttavat ja tuntemattomat?
On nimittäin aika jyrkästi mielipiteitä puolesta ja vastaan jakava harrastus.
Vastaajan sukupuoli ja ikäluokka olisi hyvä lisä vastauksiin.

21

350

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No ois ihan ok,jos muulla tavoin kuitenkin itsensä elättäis :) itsekin kerään aina pullot ja tölkit mukaan jos jossain sattuu kohdalle,ei ole harrastus mut jos sattuu nenän eteen kulkiessa...luonnon siivoustahan se on

  • Anonyymi

   Kerääkö rahan takia vai koristeeks? 🙂

   • Anonyymi

    Olen tähän mennessä kaiken kaikkiaan suunnilleen täysperävaunuyhdistelmän nupillisen verran kerännyt. Ei ne tänne kämppään koristeeksi mahtuisi.


  • Anonyymi

   Outo aloitus tämä. Pullojen keräämisessä ei ole mitään vikaa.

  • Anonyymi

   En mä kerää mitään pulloja. Mistä tommoista kuvittelet? Vien kauppaan vain omat pullot.

   • Anonyymi

    Miks niitä sit on niin paljon?


  • Anonyymi

   Ei väliä kunhan laittaa harrastuksellaan rahoiksi.

  • Anonyymi

   Kerääjät pitävät kaupungin siistinä.

  • Mulla oli tyttöystävä joka harrasti ruoan dyykkausta kauppojen roskiksista ja samalla reissulla kerättiin kaikki hylsytkin, jos niitä vastaan tuli. Kiva likka.

  • Anonyymi

   En ihastuis. Pitäisin sitä ihan tollona ja olisin häpeästä punainen. Lisäksi miettisin koko ajan mitä muut fiksummat ja paremmat ihmiset ajattelisivat.

  • Anonyymi

   Äitiskö sulle elämänkumppanin aikanaan valitsee?
   Jos pidän jostain henkilöstä, niin on se ja sama mitä muut ovat hänestä mieltä ja harrastaa saa mitä lystää niin pitkään kuin touhu on lain kirjainten sisällä eikä aiheuta lähipiirilleen ylimääräistä xöniä. Joku kerää postimerkkejä, toinen hyönteisiä joten mainitsemanne harrastukset sopivat sekaan hienosti, luontokin peukuttaa.

  • Anonyymi

   Totta kai pystyisin. On niitä huonompiakin harrastuksia ja tulee samalla liikuttaa ulkona raittiissa ilmassa. En minä käytän energiaa mihinkään häpeämiseen. En voi kyllä sanoa, että täysin häpeämätönkään olisin.

  • Anonyymi

   Sanoin just kaverille, et voisin olla vaikka roskakuskin kanssa, kaveri nauroi ja sanoi ja nii myös muiden kuskejen ja laitosmiesten kanssa😂...siis mitä niin tietysti..eihän tämäkään poikkeaisi niistä.. eihän rakkaus tollaisia katso.

  • Anonyymi

   Aloittaja kommentoi:
   On ollut aika pitkiäkin katseita erään jumalattoman kauniin nuoremman naisen kanssa. Mutta järki sanoo, että ei se voi oikeasti olla kiinnostunut, koska hän saisi varmasti ihan kenet vain haluaisi.

   • Anonyymi

    Tsiisus, kuka vaan voi saada lähes kenet vaan, en ymmärrä negatiivisiä ihmisii ja tuhlataan aikaa tollaiseen miettimiseen.. elämä ei ole et " voisi saada kenet vaan"...virta vie ja jos teidät on tarkoitettu niin tulee myös tapahtumaan. Älä suotta mieti tollaisii..elämä on lyhyt!


  • Anonyymi

   Lisätienisti on vaa iso + . Ihan sama miten se tapahtuu, pullojen/tölkkien keräily on vai eko teko..

  • Anonyymi

   Ajatelkoot muut mitä ajattelevat pullojen/tölkkien keräämisestä, ihan sama. Ei haittaa, luonto kiittää, tuollahan voi toisen harrastuksen rahoittaa tai saa helpotusta kauppalaskuun. Ei huono homma yhtään.

  • Anonyymi

   Outo ajattelutapa aloittajalla.

  • Anonyymi

   Onko jokainen kerätty pullo erilainen? Maksaako mitä vaan saadakseen puuttuvan kokoelmaan? Kertyykö kokoelma juomalla? Missä pullot on esillä? Kaikki nuo vaikuttavat suhtautumiseen.

  • Anonyymi

   Aloittaja vieläkin pohtii, että minkähän ikäisiä nämä vastaajat suurin piirtein ovat?
   Iän myötä ihminen tulee ehkä armollisemmaksi, mutta nuoremmilla voi ryhmäpaine olla aika suurikin ja moni taipuu sen alla.
   Kuunnellaan samanlaista musiikkia, pukeudutaan samalla tyylillä ja ehkä valitaan samantyylinen kumppani, kuin kaverillakin. Ettei vaan erotuta massasta.
   Veikkaan, että aika harvassa ovat ne, jotka oikeasti ajattelevat laatikon ulkopuolelta ja voisivat kuvitella alkaa olemaan jonkun itseään vanhemman oman tien kulkijan kanssa.
   Poikkeuksiakin tietysti on.

   • Anonyymi

    Toisaalta voisi myös ajatella, että ilman tätä harrastusta hän ei varmaankaan olisi edes koskaan kiinnittänyt minuun mitään huomiotakaan. Jäin ainakin mieleen. Muuten olisin varmaankin sekoittunut harmaaseen massaan, eikä hän olisi edes huomannutkaan minua.
    Eikä tästä mitään valtavia summia kerry. Mutta ihan kohtalaisesti taskurahaa kuitenkin, kun se on periaatteessa kuitenkin ylimääräistä. Tässä kuussa kertyi 382,55€. Se on minulle neljänneksi paras kuukausi koskaan, tähän mennessä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   404
   1797
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1550
  3. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   53
   1334
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   431
   1110
  5. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   46
   1089
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   65
   1037
  7. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1019
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   985
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   64
   924
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   91
   872
  Aihe