Dropshipping/Print on demand

Anonyymi

Verkkokaupan luominen onnistuu ja tuotteiden graafinen suunnittelu mutta muusta ei sitten olekaan tietoa...

Oon pyöritellyt ideaa että Printful palvelun kautta alottaisin pyörittämään jonkun sortin verkkokauppaa mutta mm. verotuksesta ei ole mitään käryä eikä siit minkä tyyppinen yritys pitäisi perustaa?

Printfulilla tuoteet tulee latviasta ja suomeen olisin näillä näkymin myymässä, ulkomaille ehkä joskus, sillä kuulemma on vertuksen kannalta jokin merkitys?

Kiitoksia vinkeistä etukäteen!

6

3949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Latviasta? Miksi ei Suomalaisesta firmasta?

      • Anonyymi

        Ei suomessa voi kilpailla myymällä toisen suomalaisen tuotteita jälleenmyyjänä.

        Mutta aloittajalle. Verotuksen miettimistä tärkeämpää on, mistä asiakkaat? Kirjanpitäjä osaa kyllä auttaa noissa nippelijutuissa, mutta asiakkaita se ei tuo.


    • Anonyymi

      Kannattaa valita sellainen yhtiömuoto jonka saat alv-rekisteriin, silloin saat ostettua alv0:na tuotteet Printfulista koska EU:n sisäinen kauppa. Ja jos pelkästään suomessa myyt niin silloin veloitat asiakkailta 24% alvin. Jos myyt muihin EU-maihin ja myyntisi on max 10 000€/vuosi, voit käyttää suomen alv-kantaa ja tilittää alvit suomeen ja tuossahan tapauksessa voit hyödyntää alvin alarajahuojennuksen. Jos myynti on suurempaa, tilität alvit maakohtaisesti mutta sekin on nykyään simppeliä keskitetysti yhdellä ilmoituksella. Itse juuri rakentelen loppusuoralla olevaa Printful/Shopify kauppaa ja on tullut perehdyttyä aiheeseen, voin tarvittaessa jeesaa enemmänkin.

      "EU-maissa oleville asiakkaille suunnattuun etämyyntiin sovelletaan arvonlisäveron osalta 10 000 euron raja-arvoa. Tätä raja-arvoa pienempien summien osalta televiestintäpalvelut, radio- ja televisiolähetyspalvelut ja sähköiset palvelut sekä tavaroiden etämyynti EU:ssa voivat olla arvonlisäveron alaisia siinä EU-maassa, johon verovelvollinen on sijoittautunut.

      Jos olet verkkomyyjä tai myyt verkossa toimivilla markkinapaikoilla tai alustoilla, voit rekisteröityä alv:n ilmoittamista ja maksamista varten yhdessä EU-maassa kaiken tavaroiden etämyynnin ja EU:ssa oleville asiakkaille toimitettavien rajat ylittävien palveluiden osalta."

      • Anonyymi

        "Itse juuri rakentelen loppusuoralla olevaa Printful/Shopify kauppaa ja on tullut perehdyttyä aiheeseen, voin tarvittaessa jeesaa enemmänkin."

        Hei. Tämähän on mielenkiintoista. Itsellä sama tavoite ja loppusuoralla mennään.
        Viitsitkö laittaa sähköpostin tai numeron niin voisi vähän vertailla ongelmia ja tavoitteita.


    • Anonyymi

      Miten ne tullit menee niin, että asiakkaan ei tarvitse maksaa tulleja?? Että hänelle ei tule ilmoitusta vaikka tilaus ylittäisikin 150e.

    • Anonyymi

      Ennen kuin alat miettiä yrittäjyyttä, kannattaa oikeasti tehdä sinunkaupat oman pääsi kanssa. Erityisesti se että työtä pitää tehdä jos aikoo leipänsä saada, onko sinusta siihen?

      Työn tekeminen, aloittavan yrittäjän ideoiden pursuaminen ja kokeilu, kaikkeen sitä tuleekin sotkeuduttua. Jos mietit jotain verkkokauppahommaa, erityisesti rahattoman droppauskauppaa, olet väärällä polulla. Se on hidas tie, välistävetäjiä on paljon, rahaa ja prosentteja on jokainen välistävetäjä vailla.

      Yrittäjän tie on yksinäinen, kavereita on vähän, lähinnä toisia yrittäjiä. Voin paljastaa taikasanan VERKOSTOIDU. Yksin et pitkälle pääse, mutta jos on vieressä muita yrittäjiä joilla on samanlainen kivinen tie, toisianne tukien pääsette eteenpäin.

      Eli sinun pitää olla tosissasi, ei mitään leikkimistä tai kokeilua. Yrittäjänä olet kusessa munaskuita myöten, kun asiat eivät suju. Toisaalta kun saat asiat rullaamaan, tuloa kertyy todella hyvin jos olet kasvuhakuinen. Yrittäjät eivät ole superihmisiä, mutta he ovat oivaltaneet että raaka työnteko ja hallittu riskinotto vie elämässä eteenpäin.

      Paljon on näitä pakkoyrittäjiä, jotka ovat 15 vuotta painaneet töitä saaden sen pari tonnia kuussa palkkaa nostettua. Oikeastaan suurin osa suomen yrittäjistä on näitä yhden miehen tai naisen yrityksiä. Heillä on harvoin mahdollisuutta jäädä eläkkeelle normi-ikäisenä kertyneen eläkkeen pienuuden takia. Moni ei eläkkeelle pääse, sydäri tai joku pöpö vie hautaan seittenkymppisenä kesken työpäivän.

      Yrittäjyys on elämäntapa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe