Sähköpula iskee ensitalvena

Anonyymi

Ja sähkön käyttöön on tulossa rajoituksia. Niin on se vaan sitten PIRUN viisas järki homma pistää tuo Haapaveden 156MW turvevoimala JÄTELAVALLE, Eläköön Vihervasemmiston Poliittinen Älymystö.

4

280

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mites käy haapavetisen jääkiekkoilun nyt ku ei oo Eskon rakentama sähkönsäästöhalli käytössä? Taitaa olla Haukiputaan tie ja ensitalvi pelataan ulkojäillä!

  • Anonyymi

   Kun näitä ilmastonmuutoksia seuraa pitäisi tyhmemmänkin huomata mihin ollaan menossa. Kohta koko Eurooppa on kuivumassa pulaa tulee olemaan vedestä ja ruuasta. Persuthan vieläkin puhuu ilmastohömpästä, mutta totuus on toista.

   Kannattaisi kuunnella toisella korvalla mitä Vihreät sanovat heidän kannattajansa on pitkälle koulutettua jotka perustaa ajatuksensa tutkimustietoon. Ajatelkaa miten maapallon luonnonvarat on pilattu muutamassa vuosikymmenessä jos sama jatkuu tuho on edessä.

   • Anonyymi

    Todellinen ongelma on maailman liian suuri väestömäärä, joka edelleen kasvaa Suomen asukasluvun verran aina kolmessa viikossa!

    Suomi kelpaa esimerkiksi ja tavoitteeksi koko maailmalle! Meillä on sopivasti väestöä pinta-alaan nähden sekä riitävästi myös omaa energiaa ja raaka-aineita.

    Suomen vihreät tuhoa tulevaisuutemme, kun kulkevat EU:ssa ja maailmalla vaatimassa meille aina suurempia veroja ja rangaistuksia, joille ei ole vähäisimpiäkään asiaperusteita!!!


   • Anonyymi

    Totta puhut!Kyllä Ville Niinistö ja Satu Hassi tietävät kaikessa Suuressa Viisaudessaan,kuinka meidän tulee elää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   181
   5743
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   554
   2469
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1760
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1210
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1156
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   347
   1145
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   766
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   744
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   56
   672
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   632
  Aihe