Kelakyytien yhdistely on osoitus toimistotyöläisten tyhmyydestä

Anonyymi

Matkoihin ja niiden järjestämiseen käytettävä aika ja raha ovat resursse- ja, jotka voisi käyttää järkevästikin, eikä ajaa päämäärästä kauempaan suuntaan ja tuhlata kaikkien aikaa turhaan odotteluun. Varsinkin työtä tekevien kuljettajajie työajan tuhlaaminen odotteluun on typeryyden huippu. Odottelu on pois seuraavasta ajosta, jonka vuoksi tapahtuu myöhästymisiä. Myöhästyminen on aina välityskeskuksen typeryydestä johtuvaa.

Matkojen yhdistämiseen tuhlautuva aika viivästyttää myös usein perille ehtimistä. Toisinaan pitää odottaa esimerkiksi puoli tuntia, joskus tuntikin ilman ajoka. Lisäksi yhteiskuljetukset kestivät pidempään kuin matkat yksin, eikä matkustajien ja kuljettajien ajalla ymmärretä olevan mitään merkitystä. Varsinkin työssä käyvällä taksinkuljettajalla ja matkustajalla olisi muutakin tekemistä kuin hoidossa käyminen ja oleskelu taksisssa turhaan.

Yhdistelyllä tavoiteltu taloudellinen hyöty menee aina miinusmerkkiseksi. Välityskeskukset yhdistelevät niitä typerästi ja ahneuttaan, koska jokaisesta yhdistelystä maksetaan palkkio takseja välittäville keskuksille, joilla ei ole yhtään autoa,, mutta ei ajoja tekeville taksiyritykselle, eikä kuljettajalle.

Yhdistelystä hyötyvät vain palkkioita keräävät välittäjät.

3

156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yhdistelykyydit kannattaa melkein aina hylätä. Menee työaikaa hukkaan. Parempi ajaa muita kyytejä kuin odotella ilman palkkaa.

  • Anonyymi

   Onko kelamatkojen yhdistely otettu taas käyttöön, kun se oli koronan aikana pois käytöstä? Tuossa heinäkuun lopussa ainakin sain istua ihan yksin kelataksimersun takapenkillä.

   • Anonyymi

    1.9.22 lähtien yhdistely on voimassa koko maassa.

    Edellisenä päivänä tilatun taksin pitää saapua 15 minuutin sisällä sovitusta noutoajasta. Taksin tulo minuutilleen on turha haave, koska Kela ei maksa päivystyksestä.

    Jos taksi tilataan samana päivänä, niin taksin pitää tulla 2 tunnin sisällä tilauksesta terveydenhuoltoon mennessä. Paluumatka terveydenhuollosta pitää toteutua tunnin sisällä tilauksesta.

    Kelakyytien ohi menevät kaikki muut ajot, koska Kelan maksama korvaus on niin pieni.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   120
   4294
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   455
   2201
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   458
   1505
  4. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   58
   1372
  5. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1366
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   11
   971
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   6
   970
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   229
   839
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   219
   803
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   727
  Aihe