Vanhanen pm 7 v velka 12 miljardia, Katainen 4 v velka 20 milj., Sipilä 6 milj, Marin 4 v 37 milj

Anonyymi

11

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvää faktatietoa

  • Anonyymi

   Suomalaisten ei pidä nurista vaan tehdä palkalla pienemmällä että veloista selvitään.Suomalaiset ovat lihavaa kansaa on siis aihettakin kiristää vyötä!

   • Anonyymi

    Sanna sanoi että olemme niin rikas valtio että kyllä meidän pitää auttaa kaikkia muita ja niin olemme velkarahalla tehneet.


  • Anonyymi

   Vasureitten tyyli on.. Tuhotaan suomi velanotolla..

  • Anonyymi

   Miksi punanahat ei mitenkään kommentoi??

   • Anonyymi

    Parempi vasta... mutta Sanna on selvä ykkönen.... velkaa otto listalla


  • Anonyymi

   Aloittajahan on varsin optimistisella tuulella, kun miljardit ovat muuttuneet miljooniksi.

   Miljoona = milj.
   Miljardi = mrd.

   Mistä olet talousoppisi hankkinut? Kiinalaisilta talousasiantuntijoilta kuten Niikkokin?

  • Anonyymi

   Onko ihan järkevää verrata näiden hallitusten ottamia velkamääriä suoraan keskenään? Aloittaja hupsuttelee tuossa Sipilän hallituksen ottamassa velkamäärässä, sillä jo pelkästään vuonna 2016 Suomi otti uutta nettovelkaa 5,96 miljardia euroa, joten aloituksen väite ei siltä osin pidä edes paikkaansa. Nimittäin viimeinen 2019 Sipilän hallituksen tekemä budjetti oli n. 1,5 miljardia alijäämäinen. En nyt lähtenyt tonkimaan asiaa enempää, mutta totuus on jotakin ihan muuta kuin aloittaja väittää.

   Nopeasti se on unohtunut Marinin hallituksen arvostelijoilta, millaisessa kriisiajassa nykyhallitus on elänyt. Ei yhdelläkään hallituksella ole ollut likikään vastaavanlaista tilannetta sotien jälkeen. Ja näitä rahoituksia ajettiin eduskunnassa yli hallitus/oppositio-rajojen, kun piti nopeasti löytää ratkaisuja, millä estettäisiin katastrofaalinen konkurssiaalto sekä siitä seuraava massatyöttömyys sekä tietysti myös torjuttua massiivinen terveysuhka. Eli osasta nykyisen hallituksen nostamasta velasta on osallisena myös oikeisto-oppositio.

   On äärettömän ikävää, että uutta velkaa on jouduttu ottamaan, mutta niin ovat joutuneet tekemään myös muissakin maissa, joten ei tämä mikään pelkkä Suomen asia ole. Miettikääpä velkamölisijät sitä, missä tilanteessa nyt oltaisiin, ellei sitä velkaa olisi otettu lainkaan, kuten te itse olette vaatineet?

   • Anonyymi

    Helpoin ajanjakso marinilla on..koronassa melkein kaikki oli yhtä mieltä toimista. Nato oli selvää pässin villaa porvareille heti alusta alkaen. Nikottellijat löytyy vasemmalta. Nato touhu on ollu yksimielistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Helpoin ajanjakso marinilla on..koronassa melkein kaikki oli yhtä mieltä toimista. Nato oli selvää pässin villaa porvareille heti alusta alkaen. Nikottellijat löytyy vasemmalta. Nato touhu on ollu yksimielistä.

    Helpoin ajanjakso? Et sitten yhtään kiinnittänyt huomiota, millaista luovimista varsinkin se rajoitusten aika oli? Vastuu oli kuitenkin hallituksella, mutta parlamentaarista työtä tehtiin yli hallitus/oppositio-rajojen. Oppositio toimi kerrankin sellaisena opponenttina hallitukselle, että kivet ja kannot käännettiin asioiden ympärillä ilman poliittista teatteria. Sellaiselle ei ollut aikaa. Se oli yhtä taiteilua lainsäädännön ja EU-säännösten kanssa. Se oli aikaa, jolloin kansakin koki yhteenkuuluvuutta lukuunottamatta niitä, jotka taistelivat kaikkia omia päänsisäisiä mörköjään vastaan.


   • Anonyymi

    Viisaita koitetaan olla, mutta järkipuuttuu aloittajalta.
    Sama jos vertaisi kahta eri talonostaja joissa kohteet ovat päällisin puolin samanarvoiset.
    Kunnes toiselleostajalle paljastui, että hänen olikin hometalo.
    Sitten ulkopuoliset kauhistelisi, että miten tuo hometalonostaja tekee noin kalliita remontteja.

    Koronapandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat yllätyksiä joita Marin hallitus hoitanut, kuten eninosa ihmiskunnasta myös mukana.
    Ihmiskunta taistelee nyt olemassaolostaan "hometalossa".


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2628
  2. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2118
  3. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   1636
  4. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   17
   1589
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   234
   1241
  6. 68
   1165
  7. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   273
   1059
  8. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   90
   1050
  9. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   347
   1045
  10. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   53
   983
  Aihe