Tavako Oy kokemukseni

Anonyymi

Etsin viime vuonna ennen itsenäisyyspäivää tyylikästä mutta edullista Suomen pöytälippua jalustalla ja päädyin ostamaan sen Tavako Oy:stä. Hintaa tuotteella oli vain 19,00€, toimituksineen 21,90€ ja kuvan mukaan lippu ja jalusta oli juuri sellainen mitä etsin. Tein tilauksen 27.11.2021. Toimituksessa kuitenkin kesti ja paketti tuli vasta 23.12.2021. Paketti oli oudon pieni ja siellä olikin vain viiri, eikä edes Suomen viiri, vaan joku minulle tuntematon sinivalkoinen viiri, ilman jalustaa tai tankoa.

Lähetin Tavakoon yhteydenoton kahta eri kautta, joissa sanoin tuotteen olevan väärä, ja kysyin miten tuotteen palautus tai vaihto onnistuu. En saanut mitään vastausta. Tuotekin oli häipynyt Tavakon nettikaupasta.

Yritys josta paketti minulle lähetettiin oli JM Reklaam & Trükk OÜ. Lähetin sinne viestin 13.1.2022, jossa kerroin saman asian. Sieltä vastattiin heti samana päivänä. He sanoivat toimittavansa tilausta vastaavan tuotteen, ellen halua perua kauppaa. Ja että voin pitää väärän tuotteen. Vastasin että haluan oikean tuotteen ja että on hienoa että asia tulee vihdoin kuntoon.

Mitään ei enää kuulunut. 22.2.2022 kysyin että edistyikö asia, tai mikä on tilanne. Ei enää vastauksia. 13.3.2022 lähetin viestin, että perutaan aiempi ja haluan rahani takaisin. Ei vastauksia.

Ehdin vähän jo luovuttaa, mutta en unohtaa, asian, kunnes 31.5.2022 Tavako Oy:stä tulee sähköpostilla tilausvahvistus, kopio siitä marraskuun tilausvahvistuksestani. Innostuin että nytkö se oikea tuote lopulta tulee. Mitään ei kuitenkaan koskaan kuulunut.

Lähetin viime viikolla eli 21.8.2022 kysymyksen liittyen tuohon tilausvahvistukseen, ja koko asiaan muutenkin, selittäen uudelleen tämän kaiken ja kertoen että koen tulleeni huijatuksi, ja että en jaksaisi parinkymmenen euron takia viedä asiaa eteenpäin, mutta minun rahoistani ja minua kohtaan tehdystä huijauksesta kuitenkin on kyse. Pyysin suoraa vastausta, että lähettäkää tuote tai sanokaa suoraan jos sitä ette jostain syystä pysty toimittamaan ja palauttakaa siinä tapauksessa rahani. Vastauksena automaattiviesti, että kiitos yhteydenotosta, palaamme siihen mahdollisimman pian. Ei vastausta viikon aikana, eli tähän päivään mennessä.

Tänään taas googletin firman nimeä Tavako Oy ja Tavako.com, etsien paikkaa missä voisi arvostella tai jakaa kokemuksia yrityksestä, mutta kyseinen firma ei taida olla missään arvostelusivustoilla listattuna, siksi kirjoitin tänne.

Yksi Googlen hakutulos oli sivuilta Protestilista, jossa lukee että Verohallinto on tehnyt protestin(?) Tavakoa kohtaan koskien 3140 euron summaa, eli maksamattomia veroja veikkaan.

Tässä siis kokemuksia yrityksestä Tavako Oy. Päivitän tänne jos asia jotenkin vielä edistyy.

1

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ota oppirahoina ja jatka elämää. Ensi kerralla toisesta kaupasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   222
   1774
  2. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   945
  3. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   146
   844
  4. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   835
  5. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   43
   769
  6. kohta on venäjä suomen vallannut

   tuhansia kymmeniä tuhansia nuoria miehiä saapuu joka päivä venäjältä suomeen,näin ilmansotaa putin valtaa suomen.
   Ylivieska
   86
   767
  7. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   53
   765
  8. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   26
   753
  9. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   22
   745
  10. Kansalaisten luottamus YLE uutisiin on romahtanut täysin Sanna Marinin sekoilujen myötä

   Myös YLE toimittajat ovat osoitautuneet patoloogisiksi valehtelijoiksi monet. Eikö uutistenlukijoita hävetä kertoessaan valheita mitä valehtelijat läh
   Maailman menoa
   254
   737
  Aihe