äärioikeisttolaisten yhteys

Anonyymi

On kai tästä puhuttu telkkarissa uutisissakin ja tehty tutkimuksia että äärioikeistolaisilla on usein vihamielinen suhtautuminen sairaisiin, lääketeollisuutta kohtaan, ja eivät pidä myöskään poliiseista, psykiatreista, psykologeista ja eivät usko rokotteisiin ja sivuuttavat usein myös tieteet. Ketä on sitten äärioikeistolaiset tarkalleen ottaen? En usko että katsoo ammattiin ollenkaan. Oon pannu merkille sen että äärioikeistolaisissa on eniten esim lääketeollisuutta vastustavia. Samat tyypit myös inhoaa usein sosiaaliturvalla olevia. Yleensä myös samat henkilöt ei pidä poliisista ja psykiatreista. On tästä käsittääkseni puhuttu jo kauan suomen päämedioissa uutisia myöten. On puhuttu päämediassa äärioikeiston nousevasta uhasta. Tutkijat on siitä huolissaan. Se on oikeasti uhka , erityisesti meille sairaille. Psykiatreissakin saattaa olla äärioikeistolaisia.

Ajattelin tehdä tämän julkaisun vaikka tiiän että saatan sohaista ampiaispesää. Aihe on arka koska tiiän että monta äärioikeistolaista saattaa kirpaista tämä julkaisu mutta mulla on tapana sanoa suoraan asiat. Voi olla että tulee myös niitä kommentteja nyt että taidat liikaa pelätä että olisin peloissani. No on totta se että mulla on lievä skitsofrenia mikä voi meinata sitä että huoleni on ylimitoitettuja mutta ei se näin toisaalta välttämättä ole kun kuuntelee ja lukee muiden ihmisten mielipiteitä ja heidän pelkoja nousevasta äärioikeiston uhasta. Ovatko siis muka kaikki pelkäävät ihmiset sitten skitsofreenikkoja? En usko että kaikki ovat.

Käsittääkseni tämä julkaisu on ihan aiheeseen liittyvä vaikka puinkin politiikkaa mutta käsittääkseni tämän pitäisi olla julkaisukelpoinen julkaisu koska tämä julkaisu sisältää mm kirjoituksia psykiatreista, lääketeollisuudesta ja minun peloistani sekä muiden ihmisten peloista.

1

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ottakaa huomioon myös semmonen seikkaa että kun minua on koko elämäni ajan kiusattu paljon(esim kaikissa kouluissa mua kiusattiin joka päivä) niin se meinaa sitä että saatan pitää joitakin ihmisiä pahoina eli tästä voi olla johtuvaa se että näen pahoja ihmisiä myös paljon eli todellisuus voi ollakin jotakin muuta eli niitä pahoja ihimsiä ei ehkä ookkaan niin paljoa todellisuudessa. Lisäksi pelkojeni takia pelkoni voi olla ylimitoitettuja. Toisaalta kuten sanoin niin muutkin ihmiset pelkää ja onko välttämättä niin että kaikki pelkäävät on automaattisesti skitsofreenikkoja?? Ja toisaalta pahojakin asioita tapahtuu mikä on myös totta sillä ei tarvi kuin avata telkkari tai lukea aikakausilehteä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   146
   4886
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   505
   2332
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   511
   1845
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1554
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   67
   1518
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   12
   1134
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   7
   1051
  8. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   252
   980
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   230
   934
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   40
   854
  Aihe