aamuteeveen pörssiläiset

Anonyymi

Ylen aamutelevision jälkipörssiläiset voisivat siivota suunsa. Se tyhmä finanssialan blondi Pia-Noora täytyy lähettää kokeilemaan vuoden ajaksi elämää alle tonnin tuloilla kuussa. Siis brutto. Voisi ilkeämielinen hymy hyytyä.

En tiedä missä lasitiilitalossa hyö hesalaiset elävät, mutta sen tiedän ettei aivoja ole jaettu aikanaan. Eivät olisi noin kieroiksi kasvaneet. Silmissään killuu kolikot ja syammessä tikittää aika pommit. Nyt Yle, kuuntele köyhää ja ota sinne raatiin vaikka Rafu Sund tai ainakin joku vastanäkijä näille ällöille rahamassien eteen meijät kansalaiset myyville. Haisevat pahasti rahalle ja omahyväisyydelle, se on kuin vaippapöksy miun nokkaan.

8

131

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näinä vaikeina aikoina soittavat suutaan! Pilkkaavat kansaa. Häpeähäkkiin joutavat.

  • Anonyymi

   Oli kyllä aika hirveää kuunnella kokoomus-Kaupin ehdotuksia. Veroja alas (rikkailta?), ei missään tapauksessa saa laskea sähkön hintaa. Huippuna - ei tunnu missään jos nyt vähän tinkii elintasosta kolme euroo päivä ja silleen...

   • Anonyymi

    Samaa kuuntelin ja koin isoa myötähäpeää. Tunsin itseni kunnon ihmiseksi, koska kolmella eurolla ruokin 6-henkisen perheen päiväksi. Iso kukkakaali (1,50), maitolitra (0,90) ja 2 kananmunaa. Laatikko uuniin muhimaan ja pöytään! Meillä ei kärsitä verenpaineesta eikä suonien tukkeutumisesta.


  • Anonyymi

   Ihmetystä sai aikaan kommentointi. Kaupin opastus, että markkinat määrää hinnan kuulostaa orwellilta tällaisina aikoina, jolloin jokainen näkee näiden yhtiöiden voitontavoittelun ykkösprioriteettina. Ja että muka ohjaa säästämään energiaa.... kyllä vaan, koska elämään ei jää enää mahdollisuuksia. Kylmässä torpassa ei jaksa enää herätä, ruokaa ei voi valmistaa saati ostaa, eikä terkkariinkaan enää pääse syrjäkylän vanhukset. Milläs kuljet ilman julkista liikennettä, milläs mälläät kun mitään ei jää tilille laskujen maksun jälkeen ja ulosotto vie lopulta viimeiset pennisi ja omaisuutesi.
   Kun sähköyhtiö katkaisee sähköt, siellä pimeässä onkin kiva rollalla köpötellä ulos pensaan juurelle tarpeillesi.
   Kauppi on omituinen. Ei suomalainen luonne.

  • Anonyymi

   Aloittajapummi valittaa vaikka toimeentulotukilaiset ovat ainoita joiden tuloja koko ajan nostetaan. Töissä käyvät ovat lujilla.

   • Anonyymi

    Minä olen siis pummi. Vanhuuseläkeläinen.
    Sähkön hinta suurenee 1.10. alkaen monisatakertaiseksi. Hinnaksi arvellaan tulevan noin 7500 euroa vuodessa, 1700 euron sijaan. Saan eläkettä 8500 eli laskutoimitusta voi jokainen tehdä.
    Aloittajapummi aikoo rasvata köyden. Se helpoin ratkaisu tälle yhteiskunnalle. Ei tartte jatkossa satsata yhtään sote-rahaa minun hoitooni.


  • Anonyymi

   Kun hyväosaiset keskustelevat, ei kenellekään heistä tule mieleen, että käytettävissä olevan rahan määrä rajoittaa valinnanmahdollisuuksia. Esimerkiksi ihmetellään, miksei maalla osteta enemmän sähköautoja, vaikka monella olisi lataus helposti järjestettävissä.

   • Anonyymi

    Juuri näin. Tai että miksei asenneta aurinkokennoja katolle, osteta uutta lämmitysjärjestelmää tai vaikka ilmalämpöpumppua. Ihan ensiksi tarvitaan rahaa, tuloja, palkkaa, lainaa tai säästöjä. Ja toiseksi elinikää maksaa kulut ja ootella sitä aikaa kunnes uusi järjestelmä alkaa tuottaa voittoa. Hulluksi on mennyt tämä elämä. Johtajatason tyypit ovat likasankotasoa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   440
   6400
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   5213
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   696
   2336
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   352
   2189
  5. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   128
   864
  6. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   162
   815
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   803
  8. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   779
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   78
   704
  Aihe