Sähkön hinta kurittaa kohta kansaa lujaa - mitä hallituksen pitäisi oikein tehdä?

Anonyymi

Tuleeko nyt lisätä Lähi-itään ja Afrikkaan lähetettävää rahamäärää ja jos, niin kuinka paljon? Vai panostetaanko enemmän Italialaisten tukemiseen?

Tiedossa on, että "oma kansa edellä" on kovin väärä tapa toimia ja ajatella intersektionaalisessa feminismissä. Oman kansan priorisointi ja edelle asettaminen ei siis voi tulla kysymykseen. Miten sinä toimisit?

7

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Leipäjonojen kasvattaminen on ainoa mitä täällä osataan!

   • Anonyymi

    Suurta vääryyttä että omaa kansaa autetaan. Rahat pitää mitä pikemminkin ohjata ulkomaille. Toinen vaihtoehto on tietenkin ottaa pakolaisia ja ohjata rahat heille. Oma kansa ensin ajattelu on väärin. Oma kansa tulee kärsiä aina ja ikuisesti.


  • Anonyymi

   Juurihan on tiedotettu että KELAn kautta voi hakea erityiskorvausta (hallitus on päässyt sopuun)sähkölaskutukseen!!!

  • Anonyymi

   Suomi käyttää noin 20 miljardia uusiin hävittäjiin.
   Hornetien tilalle tulevien uusien hävittäjien hinta nousee yli 20 miljardiin euroon kun huomioidaan myös hävittäjien elinkaarikustannukset.

   Vanhat hävittäjät romukoppaan ja uusia hävittäjiä 20 miljardilla, velaksi, kun rahaa ei valtion kassassa uusien hävittäjien hankintaan ole.

   Rauhaanko varustaudutaan uusilla hävittäjillä? Kahdella suurimmalla ydinasevaltiolla, USAlla ja Venäjällä on 6000 ydinkärkeä kummallakin - osa niistäkin lienee odottamassa romuttamista.

   Suomi on köyhä valtio kylmässä, karussa Pohjolan kolkassa, hävittäjineenkin.
   Maaseudulle jääneet vanhukset jäävät ilman tarvitsemiaan palveluita.
   Maaseutu tyhjenee lopullisesti, kun vanhukset poistuvat ajasta ikuisuuteen. Jossakin järviseuduilla on ehkä vielä jonkin verran kesämökkiläisiä, mutta muutoin maaseutu tyhjenee ja kiinteistöt menettävät arvonsa.

   Hallituksen tulisi tehdä esitys maaseudun elinvoimaisuuden lisäämiseksi tukemalla erilaisia maaseudun elinkeinoja, pientiloja, maaseutu-matkailua, liikenneyhteyksiä, posteja ja kouluja jne.

   Ennen joulua yksi sadan euron korotus lapsilisiin ei tuo yhtään uutta työpaikkaa työttömille. Se satanen menee vauraissa perheisä lapsille avatuille sijoitustileille ja -kuoriin korkoa kasvamaan.

   Varattomien perusturvan oikeudenmukainen kehittäminen on sirpaleisen ja puutteellisen toimeentuloturvan sijaan ainoa ja oikea tukimuoto. Leipäjonot eivät ole sosiaaliturvaa — vaan köyhien kyykyttämistä.

   Suomalaisten hyvinvointi ei riipu hävittäjien määrästä ja lentokuntoisuudesta vaan yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta, kun ketään ei jätetä yhteiskunnan ulkopuolelle ja kun tuloerojen ja eriarvoisuuden ei anneta kasvaa.

   • Anonyymi

    >> Rauhaanko varustaudutaan uusilla hävittäjillä?

    Nimenomaan. Aseiden hankinta ja armeijan perimmäinen tarkoitus on, osoittaa sellaista aseellista voimaan ja uskottavuutta, ettei koskaan joudu sotaan.


  • Anonyymi

   tuli tänään ilmoitus, että sähkön hintaa nostetaan kaksinkertaiseksi. Mutta sekään ei riittänyt, myös sähkönsiirtomaksu kaksinkertaistuu!!

   - nyt olisi politikoilla tehtävää, - riisto seis.
   Ja sähköyhtiöille rajsat ja säästövelvoitteet, esim kallis johto lomautukseen !? ja osingot kuriin.

  • Anonyymi

   Eiköhän taas lisää aseita Ukrainaan,että Marini saisi voittonsa...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   41
   2260
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   306
   2224
  3. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   141
   1818
  4. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   116
   1710
  5. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   7
   1573
  6. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   98
   1516
  7. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   229
   1451
  8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   103
   1199
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   71
   1036
  Aihe