Jälkipörssistä kuultua.

Anonyymi

Jälkipörssissä eräs "asiantuntija" antoi ymmärtää että meilläkin energian hinnannousu johtuu Ukrainan sodasta, ei siitä ettemme halua ostaa venäläistä energia niinkuin vielä viime vuonna. Siinä annettiin ymmärtää että sähkön kulutuksen vähentäminen on ainoa keino hillitä sähkökulutusta teollisuudessa. Niin on ja se on helppoa kun tehtaat suljetaan 2 viikoksi kuukauden välein ja väki lomautetaan, näin kuluu sähköä huomattavasti vähemmän.

4

114

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koskaan maassamme ole ollut näin arkitodellisuudesta vieraantuneita politiikkoja kuin nyt. Olen vuosien ajan luullut että vain kokoomuksen sekä vihreiden kansanedustajat ovat älykääpiöitä mutta nyt olen huomannut että heitä on kaikissa puolueissa. Kun kuuntelen heitä niin ihmettelen että kuka äänestää heitä, sen täytyy olla joku toinen älykääpiö.

  • Anonyymi

   Jälkipörssissä ainakin kaksi fossiilikalkkista. Vesala ja Pursiainen jotka fanitttaa vanhentunutta Bruttokansantuote-käsitettä.
   Reaaliaaikaa nykyisin vastaa Ostovoimakorjattu bruttokansantuote per capita. Sen avulla saa vertailukelpoista tietoa ihmisten ostovoiman kehittymisestä verrattuna muihin maihin,
   Sattuneista syistä tämä vaietaan kuoliaaksi sekä poliitikkojen että ko ekonomistien puolesta. Koska arvo negatiivinen suomen osalta kolmattakymmentä vuotta!

  • Anonyymi

   Se on taloudellisesti järkevä ratkaisu kun emme osta mitään Venäjältä, esimerkiksi energiaa ja raaka-aineita sekä lannotteita. Tehtaissa sekä maataloudessa energiaa kuluu vähemmän kun töitä on vähemmän. Itä-Suomessa venäläisten turistien vähyys on koettu positiivisena koska mitä vähemmän myönnetään viisumeja venäläisille niin sitä vähemmän töitä ja enemmän vapaa-aikaa turismista leipänsä tienaaville.

  • Anonyymi

   Olen henkilökohtaisesti boikotoinut jo pitkään Venäjää ja venäläisiä. En ole soittanut 6 vuoteen venäläistä kaksirivistä haitariani, en syönyt itse tehtyjä blinejä ja en myöskään syönyt Suomessa valmistettuja venäläisiä suolakurkkuja mutta olen hakannut säännöllisesti venäläistä muijaani. Näin vaikutan siihen että Putinin valta Venäjällä loppuu joskus, ei se voi ikuisesti jatkua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   216
   6503
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   91
   2064
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   431
   1545
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1411
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   280
   1374
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1124
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   1005
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   954
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   62
   875
  Aihe