Ei ole kyse vain tanssista

Anonyymi

Kuka kertoisi oikein hyvin käännettynä näille ulkomaan kohupoliitikoille, hilaryille ja muille ettei kyse ole nyt vain tanssimisesta, mutta toki maailmalle sopii että Suomessa on holtiton pääministeri, asiat on helppo puskea läpi sätkynuken kautta, vai mitä macron sanoo, ranskan lahja läheiseen "suhteeseen" kotimaan edustajamme kanssa. Fiksua naista tai miestä pääministerinä ei voi vedättää. Ei voi lahjoa kuin humalaisia yleensä, saat viinaa, saat julkisuutta, saat jotain ja vastineeksi ajat asiaa x suomessa. Niinkös?

Tätä katastrofaalista häpeää, turvallisuusuhkaa ja jauhojen seassa pyörinyttä valtion johtajaa ei voi enää kääntää millään valkopesulla vain tanssineeksi.

Eroa, nautit marin vain ja ainoastaan enää epäluottamusta, häpäisit suomen pääministerin instituution, virka-asunnon ja maineen. Vain pellenä enää näyt suurimman osan silmissä ja loppujenkin silmät avautuvat vielä.

Valehtelet paljon, vuodatat krokokyyneleitä ja rälläät kännissä aamuun, lapsesi kanssa et rentoudu. Markus on vetävä mies ja vastuullinen, hänelle varmasti löytyy ottajia ja joku kunniallinen, sympaattinen ja lasta rakastava puoliso. Kaikki tuki Sinulle Markus, vaikutat fiksulta ja hyväsydämiseltä mieheltä joka ansaitsee myös parempaa ja tunnerikadta, rakkaudellista elämää.

11

146

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juurikin näin, olisi suomen median aika sanoa suoraan tiedottamalla maailmalle mistä tässä kaikessa on kyse! Kertoa niinkuin suomalaiset ovat hänen tekonsa nähneet ja tuo valkopesu ei tosiaan auta. Rahahanat meni kii eu, sori. Ehkä pm ymmärtää myöhemmin että hän oli hoitamassa työtehtäviä, kunnes työttömänä saa ryypätä mielin määrin. Vastuullisuus puuttuu ja aina toisista kaivaa syyn, tietyn luonteen piirteitä. Häpeäksi koko maalle. Räikkönen toi hyvän suomikuvan, marin nolasi että saa valehdella ulkomailla jonkun muun kotimaaksi, sen verran häpeällinen haihattelija tuö äiti ihminen.

   • Anonyymi

    Antoi vielä ymmärtää et Kimi on miehensä. Juopon puhetta, ja vetää viattoman ihmisen lokaan. Aivan mielipuolista lepakon vouhotusta. Ystävät yllyttää yää nyyky yää


  • Anonyymi

   Tästähän on kyse, ei mistään muusta(uuninpankkopoika):

   Jos esitys epäluottamuksesta tehdään, niin se tehdään ihan oikeasti tanssimisen takia. Mitään muuta syytä ei ole, sillä kohu oli tekemällä tehty. En rupea enää sen vaiheita kertaamaan, joten lukekaa halutessanne aiemmat juttuni. Asiaa yritetään pohjustaa sotkemalla siihen Fortumin jättitappiot Uniperin takia ja vierittämällä vastuuta pääministerille, mutta omistajaohjaus kuuluu yksiselitteisesti omistajaohjausministerille. Hän kävi neuvottelut Saksassa kuten hänen tehtäviinsä kuuluukin. Parempaa sopimusta tuskin kukaan olisi saanut aikaan, mutta se tosiasia ei kiinnosta. Fortum osti Uniperin Sipilän hallituksen siunauksella, mutta se unohdetaan. Sekin unohdetaan, että sekä Fortum että Uniper ovat pörssiyhtiöitä, ja vaikka Fortumin suurin omistaja on Suomen valtio ja Fortum omistaa Uniperin melkein kokonaan, niin eivät omistajaohjausministeri tai pääministeri niitä johda. Yhtiöiden toimiva johto tekee päätöksensä itsenäisesti ja vastaa niistä itse. Tämä toimivan johdon vastuu on jäänyt uutisoinnissa melko vähälle huomiolle.

   Huom! ´Mitään muuta SYYTÄ EI OLE, kohu on tekemällä tehty!!!

  • Anonyymi

   Märini oli hoidellut uniper juttuja sähköpostilla eli kännissäkö?

   On niin ryvettynyt jo tuo jauhojengin jäsen että huono olo tulee hänen kuvistaakin.

   • Anonyymi

    Marin on voinut sähköposteja lähetellä pilettämisen lomassa ja onhan Alma ja muu kööri voinut auttaakkin.


   • Anonyymi

    Ilmeisesti et ole kuullut esim videoneuvotteluista, ei siinäkään ole neuvottelijat fyysisesti kasvokkain. Nykyaikana on paljon erilaisia keinoja hoitaa mm neuvotteluita, ei välttämättä tarvitse matkustella nykybensanhinnoilla paikasta toiseen, bitit kulkevat nopeasti 5G verkoissa!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ilmeisesti et ole kuullut esim videoneuvotteluista, ei siinäkään ole neuvottelijat fyysisesti kasvokkain. Nykyaikana on paljon erilaisia keinoja hoitaa mm neuvotteluita, ei välttämättä tarvitse matkustella nykybensanhinnoilla paikasta toiseen, bitit kulkevat nopeasti 5G verkoissa!!

    Eipä ollut videoyhteydellä, saksaan lähetellyt känniviestejä sähköpostillla ja ilta on sekavat ruisrokin jatkot samaisen jauhojengin kanssa. Uskottavuus marinin valheisiin nolla. Eroa.


   • Anonyymi

    Sehän siinä tuli ensimmäisenä mieleen kun luki uutisen, että Marin olisi bileviikonloppunaan hoidellut Uniperin asioita, Kännisäkö hän Saksan liittokanslerille soitti, jos kerran soitti???
    Eihän oikein muu ole edes mahdollinen kun biletti koko viikonlopun!


  • Anonyymi

   No ei kai nyt selvinpäin töissä tarvitse olla? Outoa että on virtaa ryypätä aamuun ja päivätolkulla, tuntuu että tuon ikäinen ei jaksa alkolla hypätä noin paljon kun on tuo vaativa työkin..

   Nyt on mokattu suomessa pahemmin kuin kukaan muu maailmalla. Harmittaa kansan, hänen pienen tyttären ja aviopuolisonsakin puolesta. Häpeätahra jäi vain.

  • Anonyymi

   Hilary clinton näkyy surullisen kuuluisan victoria secretin piireissä, jossa on myös pari surullisen kuuluisaa #metoo miestä, joista epstenn kai menehtyi vankilaan.

   Miten hilary katsoisi touhuja sormien läpi. Katsokaapa victoria secret nousu ja tuho televisiosta. Yrityksessä sikailtiin siihen asti kun tuli some-aikakausi ja nosti epäkohdat esiin, vaikka yhtiön johtaja uskoi olevansa lähes jumala. Nyt olemme samassa tilassa, jossa some-aikakausi nostaa ensin jonkun henkilön jalustalle, mutta jos ei hoida työtään hyvin, sikailee ja nauraa kansalle, on tippuminen jalustalta välttämätön ja veikkaan sen tapahtuvan kuukauden sisällä, suomi ei siedä tällaista.

   Jo tuo tuki twiitti hilaryltä kertoo paljon mistä piireistä verkosto löytyy.

  • Anonyymi

   Nyt käy ilmi että meilejä onkin lähetelty silloin tällöin eikä mitään osallistuttu uniperin hoitamiseen. Humalassa meilejä!!! Kaikki valheet, ne vanhat ja juuri pr-tiimin keksimät tulevat julki ennemmin tai myöhemmin, totuus paljastuu. Ei ole videoyhteyksiä jauhojengin kanssa ollessaan pitänyt, silloin oli ruisrok jatkot ja promillet päässä. Yhä pahenee tämä sotku tai pikemminkin paljastuu tämä todellisuus jonka olikin jo aika tulla näkyväksi että me suomen veronmaksajat näämme tämän räikeän holtittoman työtehtävien laiminlyönnin. Hyvä että täällä nostaa media rohkeasti asiat esiin ja paras media saa totuuden kaivetgua ensimmäisenä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   41
   2335
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   311
   2291
  3. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   152
   1964
  4. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   116
   1748
  5. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   7
   1628
  6. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   101
   1599
  7. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   234
   1488
  8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   109
   1274
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   72
   1076
  Aihe