Ei ole kyse vain tanssista

Anonyymi

Kuka kertoisi oikein hyvin käännettynä näille ulkomaan kohupoliitikoille, hilaryille ja muille ettei kyse ole nyt vain tanssimisesta, mutta toki maailmalle sopii että Suomessa on holtiton pääministeri, asiat on helppo puskea läpi sätkynuken kautta, vai mitä macron sanoo, ranskan lahja läheiseen "suhteeseen" kotimaan edustajamme kanssa. Fiksua naista tai miestä pääministerinä ei voi vedättää. Ei voi lahjoa kuin humalaisia yleensä, saat viinaa, saat julkisuutta, saat jotain ja vastineeksi ajat asiaa x suomessa. Niinkös?

Tätä katastrofaalista häpeää, turvallisuusuhkaa ja jauhojen seassa pyörinyttä valtion johtajaa ei voi enää kääntää millään valkopesulla vain tanssineeksi.

Eroa, nautit marin vain ja ainoastaan enää epäluottamusta, häpäisit suomen pääministerin instituution, virka-asunnon ja maineen. Vain pellenä enää näyt suurimman osan silmissä ja loppujenkin silmät avautuvat vielä.

Valehtelet paljon, vuodatat krokokyyneleitä ja rälläät kännissä aamuun, lapsesi kanssa et rentoudu. Markus on vetävä mies ja vastuullinen, hänelle varmasti löytyy ottajia ja joku kunniallinen, sympaattinen ja lasta rakastava puoliso. Kaikki tuki Sinulle Markus, vaikutat fiksulta ja hyväsydämiseltä mieheltä joka ansaitsee myös parempaa ja tunnerikadta, rakkaudellista elämää.

11

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juurikin näin, olisi suomen median aika sanoa suoraan tiedottamalla maailmalle mistä tässä kaikessa on kyse! Kertoa niinkuin suomalaiset ovat hänen tekonsa nähneet ja tuo valkopesu ei tosiaan auta. Rahahanat meni kii eu, sori. Ehkä pm ymmärtää myöhemmin että hän oli hoitamassa työtehtäviä, kunnes työttömänä saa ryypätä mielin määrin. Vastuullisuus puuttuu ja aina toisista kaivaa syyn, tietyn luonteen piirteitä. Häpeäksi koko maalle. Räikkönen toi hyvän suomikuvan, marin nolasi että saa valehdella ulkomailla jonkun muun kotimaaksi, sen verran häpeällinen haihattelija tuö äiti ihminen.

      • Anonyymi

        Antoi vielä ymmärtää et Kimi on miehensä. Juopon puhetta, ja vetää viattoman ihmisen lokaan. Aivan mielipuolista lepakon vouhotusta. Ystävät yllyttää yää nyyky yää


    • Anonyymi

      Tästähän on kyse, ei mistään muusta(uuninpankkopoika):

      Jos esitys epäluottamuksesta tehdään, niin se tehdään ihan oikeasti tanssimisen takia. Mitään muuta syytä ei ole, sillä kohu oli tekemällä tehty. En rupea enää sen vaiheita kertaamaan, joten lukekaa halutessanne aiemmat juttuni. Asiaa yritetään pohjustaa sotkemalla siihen Fortumin jättitappiot Uniperin takia ja vierittämällä vastuuta pääministerille, mutta omistajaohjaus kuuluu yksiselitteisesti omistajaohjausministerille. Hän kävi neuvottelut Saksassa kuten hänen tehtäviinsä kuuluukin. Parempaa sopimusta tuskin kukaan olisi saanut aikaan, mutta se tosiasia ei kiinnosta. Fortum osti Uniperin Sipilän hallituksen siunauksella, mutta se unohdetaan. Sekin unohdetaan, että sekä Fortum että Uniper ovat pörssiyhtiöitä, ja vaikka Fortumin suurin omistaja on Suomen valtio ja Fortum omistaa Uniperin melkein kokonaan, niin eivät omistajaohjausministeri tai pääministeri niitä johda. Yhtiöiden toimiva johto tekee päätöksensä itsenäisesti ja vastaa niistä itse. Tämä toimivan johdon vastuu on jäänyt uutisoinnissa melko vähälle huomiolle.

      Huom! ´Mitään muuta SYYTÄ EI OLE, kohu on tekemällä tehty!!!

    • Anonyymi

      Märini oli hoidellut uniper juttuja sähköpostilla eli kännissäkö?

      On niin ryvettynyt jo tuo jauhojengin jäsen että huono olo tulee hänen kuvistaakin.

      • Anonyymi

        Marin on voinut sähköposteja lähetellä pilettämisen lomassa ja onhan Alma ja muu kööri voinut auttaakkin.


      • Anonyymi

        Ilmeisesti et ole kuullut esim videoneuvotteluista, ei siinäkään ole neuvottelijat fyysisesti kasvokkain. Nykyaikana on paljon erilaisia keinoja hoitaa mm neuvotteluita, ei välttämättä tarvitse matkustella nykybensanhinnoilla paikasta toiseen, bitit kulkevat nopeasti 5G verkoissa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti et ole kuullut esim videoneuvotteluista, ei siinäkään ole neuvottelijat fyysisesti kasvokkain. Nykyaikana on paljon erilaisia keinoja hoitaa mm neuvotteluita, ei välttämättä tarvitse matkustella nykybensanhinnoilla paikasta toiseen, bitit kulkevat nopeasti 5G verkoissa!!

        Eipä ollut videoyhteydellä, saksaan lähetellyt känniviestejä sähköpostillla ja ilta on sekavat ruisrokin jatkot samaisen jauhojengin kanssa. Uskottavuus marinin valheisiin nolla. Eroa.


      • Anonyymi

        Sehän siinä tuli ensimmäisenä mieleen kun luki uutisen, että Marin olisi bileviikonloppunaan hoidellut Uniperin asioita, Kännisäkö hän Saksan liittokanslerille soitti, jos kerran soitti???
        Eihän oikein muu ole edes mahdollinen kun biletti koko viikonlopun!


    • Anonyymi

      No ei kai nyt selvinpäin töissä tarvitse olla? Outoa että on virtaa ryypätä aamuun ja päivätolkulla, tuntuu että tuon ikäinen ei jaksa alkolla hypätä noin paljon kun on tuo vaativa työkin..

      Nyt on mokattu suomessa pahemmin kuin kukaan muu maailmalla. Harmittaa kansan, hänen pienen tyttären ja aviopuolisonsakin puolesta. Häpeätahra jäi vain.

    • Anonyymi

      Hilary clinton näkyy surullisen kuuluisan victoria secretin piireissä, jossa on myös pari surullisen kuuluisaa #metoo miestä, joista epstenn kai menehtyi vankilaan.

      Miten hilary katsoisi touhuja sormien läpi. Katsokaapa victoria secret nousu ja tuho televisiosta. Yrityksessä sikailtiin siihen asti kun tuli some-aikakausi ja nosti epäkohdat esiin, vaikka yhtiön johtaja uskoi olevansa lähes jumala. Nyt olemme samassa tilassa, jossa some-aikakausi nostaa ensin jonkun henkilön jalustalle, mutta jos ei hoida työtään hyvin, sikailee ja nauraa kansalle, on tippuminen jalustalta välttämätön ja veikkaan sen tapahtuvan kuukauden sisällä, suomi ei siedä tällaista.

      Jo tuo tuki twiitti hilaryltä kertoo paljon mistä piireistä verkosto löytyy.

    • Anonyymi

      Nyt käy ilmi että meilejä onkin lähetelty silloin tällöin eikä mitään osallistuttu uniperin hoitamiseen. Humalassa meilejä!!! Kaikki valheet, ne vanhat ja juuri pr-tiimin keksimät tulevat julki ennemmin tai myöhemmin, totuus paljastuu. Ei ole videoyhteyksiä jauhojengin kanssa ollessaan pitänyt, silloin oli ruisrok jatkot ja promillet päässä. Yhä pahenee tämä sotku tai pikemminkin paljastuu tämä todellisuus jonka olikin jo aika tulla näkyväksi että me suomen veronmaksajat näämme tämän räikeän holtittoman työtehtävien laiminlyönnin. Hyvä että täällä nostaa media rohkeasti asiat esiin ja paras media saa totuuden kaivetgua ensimmäisenä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2594
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1942
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1413
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1285
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1201
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1121
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe