Aineissa riehujat

Anonyymi

Nyt on ilmeisemmin aineissa riehuttu kings grillillä halpahallissa ja aiemmin autogrillillä. Yhteistä näissä että kahdessa ensimmäisessä on ollut nuori nainen, jälkimmäisessä keski-ikäinen nainen. Tähän pitää puuttua ennenkuin jotain sattuu. Korostan vanhempien vastuuta kysyä nuorempien vointia ja oloa. Keski-ikäisen vointia voi tarkkailla esim. terveyskeskus, ikä-ihmiset eivät välttämättä voimiltaan sitä kykene ymmärtämään. Tämä huumeongelma tuntuu leviävän ja purkautuvan sivullisiin, eli kyllä sivulliset joutuvat nyt vaaraan ja tähän pitää puuttua.

34

1722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisiko terveyskeskus siirtyä halpahalliin.

    • Anonyymi

      Tai grilli terveyskeskukseen

    • Anonyymi

      Friistaiö, watamatofuka friistailo

    • Anonyymi

      Narkkarit käyttävät melekein kaikki rahansa nuihin päätä huumaavikn aineisiin, siksi säästävät kaikessa missä voivat ja varastelevat. Halpahalleissa, gtilleillä sekuavat kun ovat narkanneet rahnansa ja muut eivät anna ruokia

      Hälytyskellot pitäisi soida jos joku on kovin kyselemässä jotakin ilimasiks, alennuksella, laittaa muut maksammaan, on hyvin pihi rahnan käytössä jos kyse ei ole aineesta joita tuskin ilimasin saa.

      • Anonyymi

        Voisiko terveyskeskuksen hälytyskellot asentaa grilliruokaan.


    • Anonyymi

      Tk voisi asettaa tarkkailun alle kaikki nargomanit, kyllä siellä on epäilyksiä ja tietua alkkiksista ja nargeista. Menee turvattomaksi kun joutuu pelätä kaupoisa ja grillillä että joku narggi sekuvaa.

      Kyllä normaali silmällä erottaa aika hyvin nargit kun ovat luurangon laihoja, tietysti talvella toppaset takit vähän hämää silmää. Nargit ei tykkää maksaa ruokansa eteen ja siksi riehuvat grilleillä tai voivat ostaa alennusruokaa tai syödä toisten ruokia, ystävät, sukulaiset, vanhemmat, miesystävät, naisystävät, niillä on keinoja.

      Usiasti esittävät että ovat oikein ystävällisiä ja sytämmellisiä ihimisiä, kaikkein kavereita, kunnes sitten huonona aine päivänä sekuavat. Tuli dokumentti jossa näytettiin että oikeinkin nargit esiintyivät kuin kahta elämää viettävänä, hyvin esittivät osan aikaa normaaleita ja sitten sekusivat tuntemattomille kaupungilla. Sama se on silloin tässäkin kaupungissa.

      Tämä on jo ongelma ylivieskasa. Nyt jo nuori ja keski-ikäinen narggi riehunut grilleillä, pollarit vois tarkkailla näitä ja ostoksiaan ja pistää kuriin ennemmin kun moponuoria joilla on kuitenkin vain terveet nuorten harrastukset.

      • Anonyymi

        Voisiko sinut tukkia sinne terveyskeskuksen ilmanvaihtohormiin.


    • Anonyymi

      Onko ostokset kurissa jos ne on korissa

    • Anonyymi

      Nyt on joku turhan toimittaja kirjoitellut tänne kun on tunkemassa ihmisiä ties mihin, olisi syy ottaa pakkohoitoon kun äityy nuin akressiiviseksi mutta niinhän se vanha sanonta kuuluu, sen koira älähtää, keneen kapula kalahtaa. Kukas muuten suojaa jos nistillä on koiria tai kissoja? Lapset, eläimet ym läheiset ovat silloin avuttomia ja avun tarpeessa. Tästä pitäisi tk:n tai eläinsuojelun ottaa myös koppia.

      • Anonyymi

        Sinusta sen tk.n pitää koppi ottaa ja pistää koppiin .


    • Anonyymi

      Huomaa että ylivieskassa on aggressioita jonkun narkin pään sisällä, tk voisi tarkkailla enemmän ettei mitään satu kun sivulliset vaarantuu kaupoissa ja grilleillä.

      Paras pysyä jokaisen vain turvallisten kaverien lähellä ja jättää pois ystäväpiiristä, jos epäilystä on, nistit vetävät kavereita mukanaan ikäviin juttuihin. On ylivieskassakin on ihan kuultu että on pitänyt vanhoja ystäviä jättää kun on aineet vieneet. Eihän se helppoa ole, mutta jokainen tietää ettei nistiseurassa pyöriminen tuo elämään mitään hyvää tai positiivisia asioita. Siksi kehoitan kyllä arvioimaan seuransa tarkasti ja järkevästi.

    • Anonyymi

      Valikoitte ystävät tarkemmin ja jos ystävä valitsee nistin tien, on järkevää etsiä uusia, tervepäisiä kavereita.

      Näillä nisteillä on kuule usiasti myös asiakkuutta alkkis ja mielenterveyspuolelle, ongelmavyyhtejä ei kannata jäädä selvittelemään, tuovat ongelmia joka paikkaan missä liikkuvat, siinä se ohje sulle lyhykäisyydessään. Tämä ihan ystävällisyydellä tk:n ammattilaiselta. Tiedän kuule mistä puhun. Ongelmia tuottavat lähipiiriinsä aina ja esittävät sitten itse uhria. Tiedä se ja pysy kaukana nististä.

      • Anonyymi

        Ovatko kaikki ystäväsi tk.ssa


    • Anonyymi

      Tottahan tuo kommennti on, jättää huonoille teille ajautuneet kaverit pois niin ongelmat vähenee, eikä tarvihte etes olla mielenterveyshoitsu tätä tietääkseen, ihan elämänkokemuksella sen voin ihtekin sanua.

    • Anonyymi

      Jos että tiejä miten nistit elää, kahtokaa vaikka dokumentti, tai käykää kylillä yöllä. Kyllä nistin tunnistaa kun kuihtuvat pois, luonto korjatkoon pois nämä länkisääriset yksilöt, ennen riisitauti aiheutti sen, nykymaailmassa aineet.

      Kylillä pitää olla hyvä kulukia, lasten ei tarvihe todistaa aikasen ihmisen sekuamista aineissa. Eikä aikasten peljätä turvallisuuestaan. Nistit on näyttelemisessä hyviä, piilottavat hyvin nuot tavat. Tuli dokumenttia miten salaavat jopa lähipiiriltään, kunnes tulee yllätyksenä kun purkavuu raivuamisena julkisella paikalla.

    • Anonyymi

      Nuin ne käyttävyy, ikävää että julkisilla paikoilla tuntemattomillekin, vaaraksi yleiselle turvallisuujelle keinot vähissä kun ei kämpässään pysy nivusiin piikillä.

    • Anonyymi

      Tämä. Valihtee seuransa paremmin. Elämä menee piloille jos alkaa nistejä hyysäämään, pahimman sortin hyväksikäyttäjiä, myyvät vaikka mummonsa jos rahnaa saa.

    • Anonyymi

      Missä on siis kings grili? rose grillin tiedän kyllä nyt syön kylläkin ananasta ja pizzaa ja juon pirkka oluttaa (ei mainos)

    • Anonyymi

      King meal pikaruoka grilli ja aiempi aineissa riehunut keski-ikäinen nisti riehunut autogrillillä jossa muinoin oli macusa niminen grilli. Molemmat ihan ylivieskan keskustassa olevia ruokapaikkoja.

      • Anonyymi

        Eikö ne olekkaan halpahallissa


    • Anonyymi

      On se ihme että aineissa holtittomat voi riehua, eikö näitä voi pidättää ja laittaa pakkohoitoon, miksi ylivieska sallii tämän vaaran julkisilla paikoilla ja miten lastensuojelu, eläinsuojelu tms taho edes voi katsoa onko nistin kotona muita, mitä jos suojaa tarvitsevat ovat "heitteillä"? Ei nistit osaa valvoa lapsiaan tai eläimiään. Jos ei ole kouluikäinen lapsi vaikka vielä, kuka turvaa jos kuraattori ei näe. Jos on eläimiä nurkissa, kuka turvaa aineen vaikutuksen alla, näitä tapauksia tulee kauhealla tavalla julki välillä uutisissa, on lapsi heitteillä, eläin nääntynyt, toivoisin että ylivieskaan saada jokin valvontarinki joka tarkistaisi asiat jos epäilyksiä herää tai on aineissa jollakin alueella rähjännyt. Jokin matalan kynnyksen taho ilmoittaa ja ystävällisesti tarkistaa.

      • Anonyymi

        Mene johonkin hakemaan apua noihin pelkoihisi. Tuo ei ole enää normaalia.


    • Anonyymi

      Ylivieska kasvattaa yhdessä. Olen samaa mieltä aiemman kirjoittajan kanssa, että on koko kaupungin tehtävä puuttua ongelmiin ja jokaisen henkilön velvollisuus. Ei ole turhaa pelkoa jos olisit kuule oman perheesi kanssa ollut aineissa riehujan lähellä, kirjoitappas tänne sitten kokemuksesi kun olet ollut (jos sinulla edes on lapsia että ymmärrät miten he pelkäsivät ja tietysti aikuiset myös, aineissa ihminen on täysin arvaamaton). Kun saat kokemusta asiasta, voit kirjoittaa haitko sinäkin sitten apua pelkoosi, jos olet yhä kunnossa ja kertomassa..nistien käytöksestä kun et voi olla välttämättä kohtauksen päälle tullessa turvassa. Täysin asiaa on puhua ikävistäkin ylivieskan ilmiöistä.

      • Anonyymi

        Sinähän olet sama ihminen😁


    • Anonyymi

      Siellä Yliviskassa riehuvassa ja naisia ja lapsia pelottelevassa penikkalaumassa ilmeisesti joku tai jotkut haluaa päästä oikeasti hengestään?
      Tarpeeksi väärille ihmisille kun huutelee ja uhittelee tämä toppatakkijengi niin järjestetään pikkiu veripirskeet

    • Anonyymi

      Nämät aineissa riehuvat on ollu ylivieskassa naisia, jopa aikanen alkka myös riehunu, että miehet osaa täällä käyttävyä kyllä, mutta ei tuo tietysti hyväksi tälle kaupungin maineelle ole, kyllä näillä on aina näkijänsä ja juttu leviää naapurikuntiinkin. Kyllä niitten ystävät onneksi jättävät sitten ja vaihtavat seuraa, ei nuista saa kukaan kun ongelmia.

    • Anonyymi

      Kannattaa haistella lisää sitä liimaa niin tulee euforia

    • Anonyymi

      Aineissa Olevaan kohtaan oli sitten ilman naisia tai ei.
      Kuntosali riehuvat jotka on voimaa täynnä ja hakevat kierto rinkien kautta on todellinen vaara.
      Aina ei edes näy kun tatuoitu avain verkko ympärillä piiriin onko kirjaamaton laite.

    • Anonyymi

      Jaa se on viikonloppu taas alkanut piippuviinan vetäjillä.

    • Anonyymi

      En tiä mitä porukka on vetänyt, mutta juttujen oikeinkirjoitusasun perusteella muutakin kuin pulkkaa...

    • Anonyymi

      Tsemppiä Ellulle. Koita nousta ylös siitä suosta missä olet

    • Anonyymi

      Antakaa ihmisten vetää mitä haluaa. Mitä te täällä oikein saarnaatte.

    • Anonyymi

      Siis tuo on niin tod persiistä tuo nnuorten käyttäytyminen nykyään äähh miksei polisiit tai joku tee mitään?? niilläki on ihan liian korkeat palkat saavat veronmaksajien varoilla käydä syömäsä mussuttamasa sitä kallista ruokaa varsinki ne poliisipäälliköt mussuttajat

    • Anonyymi

      Suurin syyllinen taitaa olla kaikenmaailman aineissa riehujat sekakäyttäjät sekopäät,Tuskin enää nuoret jaksaa edes potkia postilaatikoita

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe