Salamurhattiinko Kuningatar Elisabet II K piikityksellä verisuonitukoksia

Anonyymi

Vaikka Englannin hallitsija esiintyi pirteänä, heräsi huolestunut keskustelu hänen poikkeuksellisen sinertävistä käsistään.

Lääkärit aavistivat kohtalon
Vain kaksi päivää ennen kuolemaansa Elisabet edusti hyväntuulisena. Hän tapasi linnassa virastaan luopuneen Boris Johnsonin ja maan uuden pääministerin Liz Trussin.

uutine 10.9.2022
https://www.seiska.fi/Ulkomaat/Tamako-oli-kuningatar-Elisabetin-kuolinsyy-Viimeiset-kuvat-paljastivat-lahestyvan-kuoleman


Daily Mail -lehden mukaan lääkärit olivat kiinnittäneet huomiota kuningattaren käsiin, jotka saattoivat kieliä siitä, että hän tulisi menehtymään muutaman päivän sisään.

– Kuva osoittaa, että hän saattoi kärsiä perifeerisestä verisuonitaudista. Se on verenkiertohäiriö, joka aiheuttaa sydämen ja aivojen ulkopuolisten verisuonten ahtautumista ja tukkeutumista. Tämä yleensä johtaa sydämen vajaatoimintaan. Se voi myös olla merkki elinten vajaatoiminnasta, australialaislääkäri Deb Cohen-Jones sanoo FEMAILissa

uutinen 9.9.2022
https://www.dailymail.co.uk/femail/health/article-11195689/Australian-doctor-points-Queen-Elizabeth-IIs-mottled-hands-Liz-Truss-meeting-death-neared.html

Perifeerinen verisuonitauti voi oireilla monella tapaa, kuten kipuiluna, lihasväsymyksenä ja kouristeluna. Raajat saattavat tuntua kylmiltä, ja ne pistelevät ja puutuvat. Cohen-Jonesin mukaan Elisabetin tummat kädet viittasivat siihen, ettei hänen sydämensä enää jaksanut pumpata verta tehokkaasti.

Oliko Elisabetilla tuskia?
Lääkäri Cohen-Jonesin mukaan Elisabet on saattanut kärsiä sairaudesta jo pitkään.

– Elisabetin kohdalla sairaus näytti jo melko vakavalta. Valitettavasti hänellä on voinut olla tuskia, Cohen-Jones toteaa.

Kuningattaren kumara olemus johtui Cohen-Jonesin mukaan todennäköisesti korkeasta iästä ja osteoporoosista.

35

887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mulla on ollut juuri tuollaisia kämmenenselän mustelmia kanyylien jäljiltä.

      Tiputuksin "pidetty elossa" tmv?

      • Anonyymi

        Aiheesta kertonut useat lääkärit, sen takia myös tuhannet sairaanhoitajat ja lääkärit irtisanoutuivat kun eivät halunneet k piikkiä.


    • Anonyymi

      Hänen isänsä Ykä kuudes murhattiin antamalla yliannostus huumeita. Eiköhän Lissullakin ollut sama kohtalo kun niin kovasti hymyili Trussia kätellessään. Vaan kuka hyötyi eniten tästä salamurhasta ? Andrew on poissa laskuista sillä nyt hänen asemansa huononi. Jaska olisi tyhmä jos sellaista suunnittelisi. Minäpä epäilisin Williamia sillä hän ei aijo nyhjätä elämäänsä virkaheittona kuten Jaska joutui.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joku ei sensuroi salamurhan syitä niin, k piikki aiheetsa löytyy kyllä tietoa suomenkielellä. Twitterissä Ossi Tiihonen Vapauden liitto puolueesta.

        https://koronarealistit.com

        https://rokotehaitat.fi

        https://www.virkamafia.fi

        Noissa sinun linkittämissä sivuissa ei löydy tietoa ja faktoja, pelkkää salaliittohörhöilyä ja valheita.


    • Netissä leviää video, jossa kuningatar Elisabeth kättelee sitä naista, käsi mustan valkoisena. No, tähän on olemassa teoria.

      Kun kuningatar Elisabeth ojensi paljaan kätensä kätelläkseen vastapuolta, vastapuolella olikin kämmenen puolella pieni myrkytetty paperinpala, joka hankautuessaan toisen ihoa vasten aktivoitui myrkyksi.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Älä linkkaa noita valhesivustoja enää.


    • Anonyymi

      Kun tieto Elizabethin heikosta tilasta tuli julki vaikutti että hänen laskettu aikansa olisi ollut enemminkin tämä 9.11 koska:

      Ellu syntyi 21.4

      21.4 = vuoden 111 päivä
      11.9 = vuotta jäljellä 111 päivää
      111 111 = 222 (2022)
      96 vuotta ja 143 päivää
      96 143 = 239
      Balmoral = 74/11
      Elizabeth Alexandra Mary = 225/9 - rd = 99 = 9 x 11

      Ehkä tuohon oli tähtäilty mutta näinhän ei kuitenkaan onnistunut käymään vaan hänen majesteettinsa poistui vähän etuajassa. RIP.

    • Anonyymi

      96-vuotiaana ihmisen kunto voi romahtaa hyvin nopeasti "hyväkuntoisesta" suoraan kuolemansairaaksi ja kuolemaan. En näe tässä mitään epäilyttävää.

      • Anonyymi

        Maailmassa on myös yli 100 vuotiaita, jotenka onhan se nyt mahdotonta ettei elänyt niin vanhaksi.


    • Anonyymi

      Valtaosa suomalaisista jotka ovat jo kuolleet tai tulevat kuolemaan k piikki aineeseen on vanhuksia. Heidän ottaessa vain yhden tai kaksi k piikki voi aiheuttaa veritukoksia ja kuoleman. Useita urheilijoitakin kuolee veritukoksiin kesten jalkapallopelin tai urheilu suorituksen.

      • Anonyymi

        Paitsi että tutkitut todisteet kertovat muuta, Suomessa olikohan pari ihmistä kuollut suoraan Itse rokotteeseen ja jotain viisi rokotteen otto myötävaikuttanut kuolemaan muun syyn ollessa pääsyy.
        Eli alle kymmenen kuollut rokotteeseen Suomessa millään tavalla.


    • Anonyymi

      Erikoista kun vasta Elisabetin kuoleman jälkeen, alkoi Ukrainassa laaja vastahyökkäys taistelu jossa Ukrainan joukot ovat vallanneet voitokaasti takaisin maita joita Venäjä valloitti heiltä.
      Englanti ja heidän armeija laajasti tukee Ukrainaa.

      • Anonyymi

        Venäjän ja EU:n välinen kriisi laajentunut heti Elisabet II kuoleman jälkeen.

        Venäjä julistanut osittaisen liikekannallepanon ja venäläisiä pakenee länteen.


    • Anonyymi

      Veren vauriot selittävät monet koronarokotusten aiheuttamat haitat
      "Tällaisia ilmiöitä ei ole koskaan ennen nähty minkään aikaisempien rokotusten jälkeen"
      ULKOMAAT la 10.09.2022 11:43
      https://oikeamedia.com/o1-187108
      Ruumiinavaukset paljastavat ihmisten kuolevan koronarokotuksiin.

      Tämän vakavan tosiasian Oikea Media toi esille jo 1.3.2022.

      Oikean Median uutinen perustui laajalti arvostetun tohtorin, lääkäri Joel S. Hirschhornin LifeSiteNewsissä julkaisemaan artikkeliin, jossa hän totesi:

      "Voidaan vain kuvitella, kuinka monia tuhansia rokotteen jälkeisiä kuolemia olisi voitu todentaa johtuneen rokotepiikeistä, jos yksityiskohtaisia ruumiinavauksia olisi tehty ja tulokset julkistettu."

      Hirschhorn huomautti, että joissakin tapauksessa ei ole edes oireita, jotka toimisivat varoituksena traagisesta seurauksesta. Lisäksi hän kertoi, että sairaalat jopa taivuttelevat kuolleiden omaisten perheitä tuhkauttamaan kuolleitten rakkaittensa ruumiit, jotta ruumiinavaukset voitaisiin näin estää ja karmea totuus koronarokotteiden takana ei paljastuisi.

      Tuoreimmassa LifeSiteNewsin artikkelissaan "Veren vauriot selittävät monet COVID-'rokotteiden' haittavaikutukset" 29. elokuuta 2022 tohtori Joel S. Hirschhorn katsoo, että pitkälle kehitetyillä tutkimusmenetelmillä yksityiskohtaisesti selvitetyt "veren vauriot" ovat "puuttuva palanen" selittämään monia negatiivisia terveysongelmia, kuten sydänvaivoja, syöpiä, heikentynyttä immuniteettia ja kuolemia.

      "Veren kärsimät vahingot ovat keskeinen biologinen selitys haitallisille rokotteiden vaikutuksille", Hirschhorn summaa.

      Hirschhorn käyttää sanaa "rokote", mutta sanoo olevansa täysin selvillä siitä, että "COVID-rokotteet/tehosterokotteet eivät ole oikeita rokotteita".

      Hän kutsuu mieluumminkin niitä "eräänlaiseksi geneettiseksi hoidon muodoksi".

      "Toisin kuin oikeat rokotteet", ne "eivät todellakaan estä sairastumasta tautiin", tohtori Hirschhorn selventää.

      Hän painottaa, että kuolemantapaustiedot Euroopasta, Uudesta-Seelannista, Australiasta ja Kanadasta osoittavat maan laajuisen ylikuolleisuuden vuonna 2022 olevan suurempaa kuin vuosina 2020 ja 2021, ja parhaiten selitettävissä Covid-rokotteiden laajalla käytöllä vuonna 2022 eikä Covid-infektiokuolemilla.

      Rokotettujen verinäytteistä löydettiin monimutkaisia rakenteita, jotka olivat samanlaisia kuin rokotteissa. Tekoälyn (artificial intelligence, AI) kuva-analyysin avulla vahvistettiin ero rokotettujen ja rokottamattomien ihmisten veren välillä.

      Kiteisiä muodostelmia löytyi kaikista rokotetuilta ihmisiltä otetuista verinäytteistä."

      "Jatkamme näiden muodostumien analysointia", kirjoittajat totesivat.

      Ryhmä havaitsi myös punasolujen raharivimuodostumia kaikissa rokotetuissa näytteissä ja huomasi usein epätavallisen nopeaa erityyppisten solujen hajoamista rokotetussa veressä.

      "Lipidinanohiukkasten vaipan stabiilisuus liittyy kiinteästi rokotteen haittavaikutuksiin ja vammojen esiintyvyyteen. Mitä vakaampi tämä vaippa on, sitä suurempi on soluihin tunkeutuvan mRNA:n määrä, joissa sitten piikkiproteiinien tuotanto tapahtuu.

      Nämä tulokset vastaavat niiden patologien havaintoja, jotka ovat tehneet ruumiinavauksia rokotevamman vuoksi kuolleille ihmisille. Piikkiproteiineja havaittiin vaurioituneessa kudoksessa. Tutkijat epäilevät, että piikkiproteiini on itsessään myrkyllistä."

      AstraZenecan, BioNTech/Pfizerin ja Modernan rokotteiden injektiopulloja tutkittaessa havaittiin odottamatta seuraavia pääasiassa metallisia alkuaineita:

      Alkalimetallit: cesium (Cs), kalium (K)

      Maa-alkalimetallit: kalsium (Ca), barium (Ba)

      Siirtymämetallit: koboltti (Co), rauta (Fe), kromi (Cr), titaani (Ti)

      Harvinaiset maametallit: cerium (Ce), gadolinium (Gd)

      Kaivosryhmä/metalli: alumiini (Al)

      Hiiliryhmä: pii (Si)

      Happiryhmä: rikki (S)

      Tohtori Joel S. Hirschhorn näkee, että Covid-rokotteiden aiheuttamat verivauriot ovat kansalaisille "keskeinen puuttuva linkki", joka hänen mukaansa voi selittää sen, mistä hän ja monet muut ovat raportoineet monien kuukausien ajan.

      "Nimittäin lukuisat haitalliset terveysvaikutukset ja kuolemat, mihin terveydenhuoltolaitokset, kansanterveyslaitos, valtamedia ja valtion virastot edelleen painostavat kansalaisia.

      • Anonyymi

        Koko kirjoitus on pelkkää sontaa ilman faktoja.


    • Anonyymi

      Kuningatar Elisabethin silmistä näki, että on aika lähteä. Antaa kuningattaren nukkua rauhassa.

    • Anonyymi

      Tässä taustatietoa Ellun kuolemasta: https://rumble.com/v1jj2vd-the-queen-is-dead-boom-week-in-full-swing-darkness-to-light.html
      Kohdasta 8 min. eteenpäin asiaa Euroopan tulevasta.
      Kohdassa 10:40 on mitä Ellulle oikeasti tapahtui.
      Kannattaa kuunnella myös alkupuoli, joka koskee USA:ta. Netistä löytyy lista 17:sta suurkaupungista, joihin ei missään mimessä kannata matkustaa USA:ssa lähiaikoina.
      Tämä video on sarja, jossa meille kerrotaan, mitä mahdollisesti on edessä maailmalla. Etsimällä nuo aikaisemmat 7 videota, voitte arvioida, onko tekijän videot katsomisen arvoisia.

      • Anonyymi

        Tottakai kuninkaalliset pitää rokottaa, etteivät sairastu koronaan. Oliko ottanut neljä vai viisi, ketä tietää?


      • Anonyymi

        Venäläisten rahoittamaa, tai vähintään venäjämielistä salaliittohöyryilyä tuo Rumble, samaa kastia RT:n kanssa. Ei kannata lukea tuollaisia juttuja, jos haluat pysyä erossa propagandasta.


    • Anonyymi

      Onhan se nyt mahdotonta että 96-vuotias kuolee luonnollisesti. Mikä tahansa salaliittoteoria on todennäköisempi.

      • Anonyymi

        Niin sitä nyt yritetään kiemurrellen selitellä salamurhaa sillä perusteella, jotta kyllähän sitä nyt vanha ihminen olisi muutenkin kuollut jo viisivuotta sitten. Ilmastonmuutostakin kielletään sillä perusteella, jotta ainahan ilmasto on muuttunut.


    • Anonyymi

      tais mennä sinnillä miehensä kuolemasta lähtien, tutustuivat kun Elisabeth oli 13-v, sääli et näki euroopan tässä jamassa, no ehkä ajatukset oli jo ikuisuuskysymyksissä

    • Anonyymi

      Eikä, lapsista kiduttamalla otettava ”elämän eliksiiri” vaan loppui raukalla kesken, Trump räjäytteli liikaa tunneleita joissa majaili lapset, labrat ja kueenin laborantit.

      • Anonyymi

        Koska yhtään lasta ei ole julkisuudessa nähty perheineen, tai sukulaisineen, niin tarkoittaaks toi sitä että:

        1) Trump varasti lapset omaan ja Jeffreyn käyttöön?
        2) Lapset ja luolat räjäytettiin yhdessä?


    • Anonyymi

      Varmaan sitä tymäkintä AZ:aa.
      Sillä vaihtaa hiippakuntaa joutuin.

    • Anonyymi

      Simpsons piiretyissä on jakso jossa Kuningatar Elisabet on arkussa ja siinä vieressä on vuosiluvut 1926 - 2022 , piirrossarja piirtäjä on vapaamuuraita. Se on ehkä Season 24 Episode 9 jakso jossa kerrotaan jotain suurta tapahtuva 29.9.2022

      • Anonyymi

        Tuo on netissä sittemmin osoitettu jonkun tekemäksi editoinniksi alkuperäiseen kuvaan, eli tällä kertaa ei ennustanut.

        Tosin kun nyt otit aiheen puheeksi.

        Miten paljon rasistisessa Englannissa hypittäisiinkään päällään jos joku keksisi iskeä hautajaisissa onnistuen niin että kruunu jää Harryn lapsille.


    • Anonyymi

      Muistaako kukaan, mitä diana sanoi ellusta? Siitä ei ole mediassa juuri hölisty.

      • Anonyymi

        Ellu murhautti Tianan ja nyt Ellu murhattiin. Kuka murhataan seuraavaksi ? Komisario Palmu on laitettava tutkimaan murhia ennenkuin saamme kolmannen uhrin vaikkapa jonkin vielä tärkeämmän ihmisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ellu murhautti Tianan ja nyt Ellu murhattiin. Kuka murhataan seuraavaksi ? Komisario Palmu on laitettava tutkimaan murhia ennenkuin saamme kolmannen uhrin vaikkapa jonkin vielä tärkeämmän ihmisen.

        Diana elää edelleen, ja kosti?


    • Anonyymi

      Mitähän muille feikkielluille tapahtuu. Aitohan on muuttanut jo ajat sitten.

    • Anonyymi

      Kas kummaa kun Naton, EUn ja euroopan sota kiihtyy ja jumalattomia lakeja säätävät heti Elisabethin kuoleman jälkeen.

      • Anonyymi

        Miten Ellu liittyy asiaan?

        Ei hänellä ollut mitään poliittista asemaa valtionjohdossa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      156
      3569
    2. Missäs lynkkausjoukot piileksii?

      Tänään lähilehden kirjoituksessa paikallinen entinen pizzayrittäjä kertoi muuttaneensa pois Sysmästä. Syynä oli koulukiu
      Sysmä
      57
      1246
    3. Mies hävisi oikeudenkäynnin koronapassista valtiota ja Fazeria vastaan määrättiin korvaamaan lähes

      https://yle.fi/a/74-20091554 Henkilö liikkui ilman Koronapassia ja yritti päästä aamiaiselle Fazer kahvilaan,
      Maailman menoa
      249
      1086
    4. Haluisin jutella sulle siitä

      Mistä mennään. Tiedän yhteyden.
      Ikävä
      43
      970
    5. Suomen edesottamukset Ukrainan sodassa jaksavat ihmetyttää ulkomaisia työkavereitani

      Työskentelen korkean teknologian yrityksessä, jossa on ihmisiä ympäri maailmaa. Suuri osa ulkomaisista on kotoisin Aasia
      Maailman menoa
      299
      944
    6. Tulihan tästä

      Meidän "jutusta" vähän turhan suuri show tänne palstalle. Sivusta seurasin sitä enimmäkseen.
      Ikävä
      68
      913
    7. Haluaisitko sitten mies

      Että ottaisin sinuun yhteyttä?
      Ikävä
      53
      912
    8. Mitä ajattelisit siitä

      Miten reagoisit jos kaivattusi ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      52
      874
    9. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      54
      869
    10. En ymmärrä käytöstäsi, mies

      Jotain miehen logiikkaa? Et siis halua tutustua yhtään millään tavoin paremmin, vaikka ajatuksissasi näköjään joskus pyö
      Rakkaus ja rakastaminen
      65
      854
    Aihe