Onko Marin heittämässä Vasemmistoliittoa ulos hallituksesta?

Anonyymi

Vasemmistohallitus on murtamassa suomalaisten työläisten lakko-oikeutta ja Anna Kontula on antanut haastattelun MTV3:n uutisille jossa kertoo Vasemmistoliiton lentävän Marinin mukaan ulos hallituksesta, jos äänestää potilasturvallisuuslakia vastaan. Lilla Li Anderson on tietenkin vähän vaikeana tämän kommentin suhteen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/anna-kontula-vasemmistoliitto-lentaa-marinin-mukaan-hallituksesta-jos-aanestaa-potilasturvallisuuslakia-vastaan-li-anderssonilta-aivan-toisenlainen-lausunto/8512140

20

145

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toivottavasti koko hallitus heittäisi itsensä ulos, kun ei ole saanut mitään muuta aikaan kuin pelkkää erimielisyyttä ja epäluottamusta niin palkansaajien kuin yritystoiminnankin keskuudessa.

  • Anonyymi

   Ei Marin ketään heitä hallituksesta eikä vasemmistoliitto mihinkään ole lähdössä. Tämä on sitä halpaa teatteria mitä tämä tuhohallitus ajoittain esittää. Kova palkka ja ministerin pesti menevät aatteen edelle ja oma etu on tärkein asia.

   • Anonyymi

    Ainoa oikea teko olisi heittää Marin huitsin nevadaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainoa oikea teko olisi heittää Marin huitsin nevadaan.

    Mikä voima on pitänyt hallituksen kasassa? Talousasiantuntijat ovat suurimmaksi osaksi olleet sitä mieltä, että hallituksen talouspolitiikka on Suomen etujen vastaista. Palkansaajat ovat huomanneet ansiotason laskun ja inflaation negatiivisrn vaikutuksen. Yrittäjät ei voi luottaa tulevaisuuteen. Valtion velkakierre on tuonut vuosikymmenten maksut Suomelle. Sote toi lisää maksuja, vaikka sen piti tuoda säästöjä. Terveydenhuolto ei toimi ja jonot kasvaa. Vanhusten huolto ja hoito ei toteudu. Energiaratkaisut on kaikkea muuta kuin taloudellisia. Tässä vain murto-osa hallituksen epäonnistumisista.


   • Anonyymi

    Se on se kuuluisa hillotolppa. Ideologia vastaan hillotolppa. Hillotolppa voittaa aina?


  • Anonyymi

   Kiva että joku pitää työläisten puolta vasemmistohallituksessa.

   • Anonyymi

    Niin nyt nähdään että kumpa on vasemmistoliitolle tärkeämpi työväenluokan tukeminen vai hillotolppa? Demarit ovat jo osoittautuneet lahtareiden kannattajiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin nyt nähdään että kumpa on vasemmistoliitolle tärkeämpi työväenluokan tukeminen vai hillotolppa? Demarit ovat jo osoittautuneet lahtareiden kannattajiksi.

    Hoitajat ovat valmiita tappamaan rahasta, joten laki on tarpeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitajat ovat valmiita tappamaan rahasta, joten laki on tarpeen.

    Hoitajat tänään mielenosoituksessa kantoivat kylttejä joissa luki: "Lahtarihallitus". On aikoihin eletty kun työväki kutsuu vasemmistohallitusta lahtareiksi. Pitäisiköhän demareiden ja vasemmiston katsoa itseään peiliin ja miettiä valintojaan?


  • Anonyymi

   Marinilla tuntui äsken MTV3:n uutisten lyhyessä haastatteluissa olevan pinna aika kireällä vasemmistoliiton ja vihreiden toimintaan.

   • Anonyymi

    Voi olla myös pelkkää teatteria sehän näiltä onnistuu silmää räpäyttämättä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi olla myös pelkkää teatteria sehän näiltä onnistuu silmää räpäyttämättä

    Voi olla, mutta on se koko viikon ollut sen näköinen että rauhoittava ryyppy maistuisi.


  • Anonyymi

   No tuohon lakkokiistaan tehohoidon hoitamista koskien saatiin nyt oikeuslaitoksen päätös ja asian luulisi olevan sitä myöten selvä. Jos lainsäädäntöä uusitaan on aika ottaa tilanteen suoma aikalisä lainvalmistelulle jotta ei tule tehtyä sutta ja sekundaa riittämättömän lainvalmistelun kautta . Tällöin on myös aikaa hakea lainsäädännön puitteissa yhteisymmärrytä ja varmistaa lainsäädännön yhteyden mukaisuus ja varmistaa tulevan lainsäädännön laillisuus aste.

  • Anonyymi

   Ei hallitus kaadu tapahtuipa mitä tahansa, hölmöjen ämmien teatteria.

   • Anonyymi

    Ehkä näin, mutta pääsyliput tähän teatteriin maksavat tavalliset suomalaiset veronmaksajat ja niiden lippujen hinta on iso!


  • Anonyymi

   Ainakin Anna Kontulalta löytyy sen verran poliittista ideologiaa ja selkärankaa että aikoo äänestää pakkolakia vastaan kertoo YLE.

   "Eduskunta äänestää maanantaina kiistellystä potilasturvallisuuslaista. Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula pitää lakia vallitsevassa tilanteessa tarpeettomana"

   https://yle.fi/uutiset/3-12629521

  • Anonyymi

   5 vasemmistoliiton kansanedustajaa muisti edustavansa vasemmistoa ja työväen asiaa, muut eivät. Lahtarihallitus mursi työväen lakko-oikeuden. Synkkä päivä Suomen AY-liikkeen historian kannalta.

  • Anonyymi

   Ehkä Marinin ei tarvitse itse liata nytkään omia käsiään vaan vasemmistoliitto hoitaa homman sisäisesti? Kansan uutisten mukaan Saramo miettii jo seuraamuksia niille 5 jotka äänestivät lakko-oikeuden säilyttämisen puolesta. Jutun otsikkona oli: "Vastaan äänestäneet rikkoivat pelisääntöjä, seurauksiin palataan myöhemmin"

  • Anonyymi

   Ei ole. Vasemmisto unohti työläiset ja päätti että hillotolppa on heillekin tärkein ideologia.

  • Anonyymi

   Periaatteessa kannattaisi, eiköhän pari miljardia säästyisi kun ei ole vasureiden taloustaito kokonaisuudessaan edustettuna. Toisaalta jos tilalle tulisi vaikka Mäkynen tai joku muu yhtä onneton niin kalliiksi kävisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   325
   4174
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   2533
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   273
   2389
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   251
   1975
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1377
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   38
   1011
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   58
   957
  8. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   91
   951
  9. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   155
   868
  Aihe