No mitäs nyt Tuppurainen ja hallitus? Uniperin tappiot ovat kasvaneet

Anonyymi

nopeasti ja merkittävästi heti Saksan valtion kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen heinäkuussa. Veronmaksajien ei pitänyt enään koskaan tukea, pääomittaa eurollakaan vai mitä Tuppurainen? Eli miljardit upposivat saksalaisten kankkulankaivoon.

Olisiko aika ihan ite vetää johtopäätöksiä.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vieläkö edetään Saksan kansallisilla ehdoilla vai voitaisiinko jo aukasita suut ja lyödä nyrkkiä äytään. Suomi ja suomalaiset veronmaksajat eivät maksa Saksa valtion energiapolitiikan mokien seurauksia olivat Saksa millainen rosvovaltio hyvänsä. Rosvoille ei pidä antaa periksi piiruakaan vaan asia on vietävä tarvittaessa kansainvälisen tuomioistuimen päätettäväksi.

    • Anonyymi

      Tuppurainen on hallituksen puhuva pää, jonka tehtävä on työntaa lantaa takaisin hevoseen ja työntää narusta. Hätävalhe- ja puppugeneraattori. Ilmiselvän perättömillä puheilla ostetaan aikaa Fortum-Uniper tilanteen käsittelylle. Suomessa ministeriksi valittavilta ei vaadita mitään ja siten ei pidä ihmetellä miksi Suomen kv-poliitiikka on pelkkää maksamista muille maille. Hyvänä esimerkkinä EU:n ehdottama raideleveyden muuttaminen. Suomessa ajatukseen suhtauduttiin kielteisesti ja tarpeettomana. Minkä tahansa muun EU-maan suhtautuminen vastaavaan ehdotukseen olisi ollut totemus, että jos EU maksaa kustannukset, niin laitetaan toteutukseen. Raideleveyden muuttaminen olisi tuonut työtä Suomeen miljardien edestä. Ei kelvannut Suomelle. Suomi haluaa kuulua Venäjän etupiiriin myös raideleveyden osalta. On vain ajan kysymys kun Putinille aletaan pystyttää uusia patsaita.

    • Anonyymi

      Annetaan Uniper Saksalle korvaukseski sen "valtavaista" uhraukista ja sotilasavusta Ukrainan hyväksi, jooko? Saksa ei ole historiansa aikana auttanut ketään tai mitään valtiota pyytettömästi, eikä se ole siitä muuttunut. Sen sijaan Suomessa typeryys ja naivius on periytyvää.

    • Anonyymi

      Pölvästejä demareita voi uunottaa mennentullen.

    • Anonyymi

      Uniperin tappiot vuorokaudessa ovat 5 kertaiset ilmoitettuihin nähden. Julkisuudessa siantuntijat, että Uniper tekee tappiota 100 milj./vrk kaasukaupoissa. Saksaan valtio takasi 15 miljardia elokuussa ja nyt ne ovat jo kuluneet. Sen perusteella 15 000 milj/ 30 vrk tappioksi tulee 500 miljoonaa, ei suinkaa 100 miljoona, joka oli silloin kun Venäjä vielä toimitti Nord Stream 1 kautta 40 % kaasusta. Joten olisiko aika jo kertoa totta?

      • Anonyymi

        Tytöt ei tunne nollien määrää. Miljoona tai miljardi on suurin piirtein sama asia. Jompikumpi oli vähän isompi kuin toinen. Humanistit ei käsittele nollia ja Siwan kassallakaan ei tarvi tuntea lukuja kuin yhden ja sadan väliltä.


    • Anonyymi

      Poliitikot eivät käytä omia rahojaan, vaan veroilla kerättyjä, eipä tunnu kovin pahalta.

    • Anonyymi

      Vasta 15 000 miljoonaan menetetty EU vauraimman kanssakun Saksan ja saksalaisten tukemieseen, joten mitään ei tarvitse tehdä Fortumin tai Uniperin johdolle, eihän? Annetaan jatkaa pohjalle asti. Valtio kun suurimpana Uniperin ja Fortumin omistajana ei voi tehdä mitään kun se on niin vaikeaa, tosi vaikaaaa...

      • Anonyymi

        Sdp tuhoaa kaiken, herätkää ihmiset.
        Myös demarit.


    • Anonyymi

      Juuri uutissa mainittii, että USA sotilasapu Ukrainalle on ollut juuri tuo sama 15 miljardia, jonka Suomen valtion on tuhlannut Uniperin kautta Saksan auttamiseen. Kumpihan tarvitsee apua enemmän USA avustama Ukraina vai Suomen avustama Saksa?

    • Anonyymi

      Hallituksen akat mahtavat olla kusessa, mistä rahaa, kun sähkö kallista ja yrityksissä siirrytään vihreään siirtymää, kaikki valot sammuvat.

    • Anonyymi

      Tuppuraisesta ei tiedä, mutta Urpilainen markkinoisi Uniperin työtä tekevälle luokalle suurena isänmaallisena voittona. Pelkkää voittoo piti olla Kreikalle annettu lainarahakin. Poliitikkojen puheissa veloilla on tapana muuttua saataviksi. Marinin tienesti on velkaannutta valtio halpojen korkojen aikana. Laskun maksaminen jää seuraaville hallituksille. Toivottavasti asuntovelkainen Marin on silloin työtön paska.

    • Anonyymi

      Tähän Uniper-sotkuun pitää löytyä vastuunkantaja!
      Kuka oli se joka halusi Fortumin ostavan Uniperia!??
      Nyt pää vadille!

    • Anonyymi

      Riittääkö 15 miljardia Suomen tappioksi? Tuppurainen puheisaan vaatiikonn mitä vain?

    • Anonyymi

      Tuppurainen uhoaa, että suomalaset eivät ala maksamaan saksalaisten sähkölaskuja. Eihän ne ala vaan ovat maksaneet jo maaliskuusta asti ja maksavat siihen asti kun pystyvät. Nyt Saksa lykkäsi vielä määräaikaa lokakuun alsuya marraskuun alkuun, jolloin kaasunhintaa voidaan nostaa kulutajille. Tuon yhden kuukauden aikana Uniper tekee noin 20 miljardia tappiota.

    • Anonyymi

      Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

    • Anonyymi

      Saksa on vietävä EU tuomioistuimeen ellei muuten rahaa löydy. Valtio ei voi sosialisoida omilla toimillaan yksityistä yhtiötä oli se kuinka merkittävä sen kansantaloudelle hyvänsä. Ja nythän ei edes ole kyse muusta kuin politiikasta. Scholz ei uskalla kanantuksen kadon pelossa kuluttajien kaasunhintaa. Ei se voi ola syy kansallsitaa ja ryöstää ulkomaalaista omistusta. Niin tehdessä Saksa on julistanut kauppasodan Suomea vastaan ei Venäjää.

    • Anonyymi

      Ja Fortumin osakekurssi vain nousee pörssissä. Tietysti nousee. Kansalaiset ja valtio pumppaa rahaa ja osakkeenomistajat odottavat vesi kielellä osinkoja, jos ei nyt, niin kyllä ne sieltä tulee.
      Tätä jos jotain voisi sanoa lypsämiseksi ja tulonsiirroksi. Saksaan ja fortumin omistajille.

    • Anonyymi

      Uniper alkaa jo olla menetetty tapaus, mutta mitä tekee hallitus ja Tuppurainen? Toteaako ainoastaan tilanteen vai puolustaako Suomen etua ja lähteekö Marinin kansa vetämään kännit ja nauttimaan jauhoista. Toteaa vaan, että tämä ministerin homma on kusitolppana olemista, kansa ei arvosta, vaikka kuinka selittää, että Saksan kansallinen lainsäädäntö ei salli mitään oikeuksia suomalaisille. On se vaan niin vaikeaa, todella vaikeaa.

    • Anonyymi

      Poliitikot kadun kulmaan myymän ahteria!

      • Anonyymi

        Se on pitänyt saada olla aina huseeramassa pitkin maailma ja kulkemassa veromaksajien kukkarolla tuputtamassa hyvinvointia pitkin maailmaa ja voivottelemassa omaa arvoa nostaen .Nyt ollaan sitten tässä .Rahat meni maailmanparantamiseen ja omat asiat on rempallaan perinjuuria myöden, eikä ole rahaa laittaa niitä kuntoon. Hieno suoritus politiikoilta.


    • Anonyymi

      Sekä Tytin että Sannan alettava syömään.Jatkuva stressi tekee tuhojaan. Ei ole kenenkään etu että vt ministerit sairastuu syömishäiriöön työnsä takia.

    • Anonyymi

      Tämä Stressitesti kestänyt jo yli kolme vuotta.Ihan hyvin naiset vetäneet rekeä.

    • Anonyymi

      Melko itsevarmaan tyyliin Tuppurainen kertoo, että "Saksa on se, joka tätä laskua saa nyt maksaa." Hyvä, jos niin on. Mutta kovat duubiot tämän suhteen kyllä on - Tuppurainen ja tekstiviestit eivät yksinkertaisesti vakuuta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe