No mitäs nyt Tuppurainen ja hallitus? Uniperin tappiot ovat kasvaneet

Anonyymi

nopeasti ja merkittävästi heti Saksan valtion kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen heinäkuussa. Veronmaksajien ei pitänyt enään koskaan tukea, pääomittaa eurollakaan vai mitä Tuppurainen? Eli miljardit upposivat saksalaisten kankkulankaivoon.

Olisiko aika ihan ite vetää johtopäätöksiä.

24

173

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vieläkö edetään Saksan kansallisilla ehdoilla vai voitaisiinko jo aukasita suut ja lyödä nyrkkiä äytään. Suomi ja suomalaiset veronmaksajat eivät maksa Saksa valtion energiapolitiikan mokien seurauksia olivat Saksa millainen rosvovaltio hyvänsä. Rosvoille ei pidä antaa periksi piiruakaan vaan asia on vietävä tarvittaessa kansainvälisen tuomioistuimen päätettäväksi.

  • Anonyymi

   Tuppurainen on hallituksen puhuva pää, jonka tehtävä on työntaa lantaa takaisin hevoseen ja työntää narusta. Hätävalhe- ja puppugeneraattori. Ilmiselvän perättömillä puheilla ostetaan aikaa Fortum-Uniper tilanteen käsittelylle. Suomessa ministeriksi valittavilta ei vaadita mitään ja siten ei pidä ihmetellä miksi Suomen kv-poliitiikka on pelkkää maksamista muille maille. Hyvänä esimerkkinä EU:n ehdottama raideleveyden muuttaminen. Suomessa ajatukseen suhtauduttiin kielteisesti ja tarpeettomana. Minkä tahansa muun EU-maan suhtautuminen vastaavaan ehdotukseen olisi ollut totemus, että jos EU maksaa kustannukset, niin laitetaan toteutukseen. Raideleveyden muuttaminen olisi tuonut työtä Suomeen miljardien edestä. Ei kelvannut Suomelle. Suomi haluaa kuulua Venäjän etupiiriin myös raideleveyden osalta. On vain ajan kysymys kun Putinille aletaan pystyttää uusia patsaita.

  • Anonyymi

   Annetaan Uniper Saksalle korvaukseski sen "valtavaista" uhraukista ja sotilasavusta Ukrainan hyväksi, jooko? Saksa ei ole historiansa aikana auttanut ketään tai mitään valtiota pyytettömästi, eikä se ole siitä muuttunut. Sen sijaan Suomessa typeryys ja naivius on periytyvää.

  • Anonyymi

   Pölvästejä demareita voi uunottaa mennentullen.

  • Anonyymi

   Uniperin tappiot vuorokaudessa ovat 5 kertaiset ilmoitettuihin nähden. Julkisuudessa siantuntijat, että Uniper tekee tappiota 100 milj./vrk kaasukaupoissa. Saksaan valtio takasi 15 miljardia elokuussa ja nyt ne ovat jo kuluneet. Sen perusteella 15 000 milj/ 30 vrk tappioksi tulee 500 miljoonaa, ei suinkaa 100 miljoona, joka oli silloin kun Venäjä vielä toimitti Nord Stream 1 kautta 40 % kaasusta. Joten olisiko aika jo kertoa totta?

   • Anonyymi

    Tytöt ei tunne nollien määrää. Miljoona tai miljardi on suurin piirtein sama asia. Jompikumpi oli vähän isompi kuin toinen. Humanistit ei käsittele nollia ja Siwan kassallakaan ei tarvi tuntea lukuja kuin yhden ja sadan väliltä.


  • Anonyymi

   Poliitikot eivät käytä omia rahojaan, vaan veroilla kerättyjä, eipä tunnu kovin pahalta.

  • Anonyymi

   Vasta 15 000 miljoonaan menetetty EU vauraimman kanssakun Saksan ja saksalaisten tukemieseen, joten mitään ei tarvitse tehdä Fortumin tai Uniperin johdolle, eihän? Annetaan jatkaa pohjalle asti. Valtio kun suurimpana Uniperin ja Fortumin omistajana ei voi tehdä mitään kun se on niin vaikeaa, tosi vaikaaaa...

   • Anonyymi

    Sdp tuhoaa kaiken, herätkää ihmiset.
    Myös demarit.


  • Anonyymi

   Juuri uutissa mainittii, että USA sotilasapu Ukrainalle on ollut juuri tuo sama 15 miljardia, jonka Suomen valtion on tuhlannut Uniperin kautta Saksan auttamiseen. Kumpihan tarvitsee apua enemmän USA avustama Ukraina vai Suomen avustama Saksa?

  • Anonyymi

   Hallituksen akat mahtavat olla kusessa, mistä rahaa, kun sähkö kallista ja yrityksissä siirrytään vihreään siirtymää, kaikki valot sammuvat.

  • Anonyymi

   Tuppuraisesta ei tiedä, mutta Urpilainen markkinoisi Uniperin työtä tekevälle luokalle suurena isänmaallisena voittona. Pelkkää voittoo piti olla Kreikalle annettu lainarahakin. Poliitikkojen puheissa veloilla on tapana muuttua saataviksi. Marinin tienesti on velkaannutta valtio halpojen korkojen aikana. Laskun maksaminen jää seuraaville hallituksille. Toivottavasti asuntovelkainen Marin on silloin työtön paska.

  • Anonyymi

   Tähän Uniper-sotkuun pitää löytyä vastuunkantaja!
   Kuka oli se joka halusi Fortumin ostavan Uniperia!??
   Nyt pää vadille!

  • Anonyymi

   Riittääkö 15 miljardia Suomen tappioksi? Tuppurainen puheisaan vaatiikonn mitä vain?

  • Anonyymi

   Tuppurainen uhoaa, että suomalaset eivät ala maksamaan saksalaisten sähkölaskuja. Eihän ne ala vaan ovat maksaneet jo maaliskuusta asti ja maksavat siihen asti kun pystyvät. Nyt Saksa lykkäsi vielä määräaikaa lokakuun alsuya marraskuun alkuun, jolloin kaasunhintaa voidaan nostaa kulutajille. Tuon yhden kuukauden aikana Uniper tekee noin 20 miljardia tappiota.

  • Anonyymi

   Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

  • Anonyymi

   Saksa on vietävä EU tuomioistuimeen ellei muuten rahaa löydy. Valtio ei voi sosialisoida omilla toimillaan yksityistä yhtiötä oli se kuinka merkittävä sen kansantaloudelle hyvänsä. Ja nythän ei edes ole kyse muusta kuin politiikasta. Scholz ei uskalla kanantuksen kadon pelossa kuluttajien kaasunhintaa. Ei se voi ola syy kansallsitaa ja ryöstää ulkomaalaista omistusta. Niin tehdessä Saksa on julistanut kauppasodan Suomea vastaan ei Venäjää.

  • Anonyymi

   Ja Fortumin osakekurssi vain nousee pörssissä. Tietysti nousee. Kansalaiset ja valtio pumppaa rahaa ja osakkeenomistajat odottavat vesi kielellä osinkoja, jos ei nyt, niin kyllä ne sieltä tulee.
   Tätä jos jotain voisi sanoa lypsämiseksi ja tulonsiirroksi. Saksaan ja fortumin omistajille.

  • Anonyymi

   Uniper alkaa jo olla menetetty tapaus, mutta mitä tekee hallitus ja Tuppurainen? Toteaako ainoastaan tilanteen vai puolustaako Suomen etua ja lähteekö Marinin kansa vetämään kännit ja nauttimaan jauhoista. Toteaa vaan, että tämä ministerin homma on kusitolppana olemista, kansa ei arvosta, vaikka kuinka selittää, että Saksan kansallinen lainsäädäntö ei salli mitään oikeuksia suomalaisille. On se vaan niin vaikeaa, todella vaikeaa.

  • Anonyymi

   Poliitikot kadun kulmaan myymän ahteria!

   • Anonyymi

    Se on pitänyt saada olla aina huseeramassa pitkin maailma ja kulkemassa veromaksajien kukkarolla tuputtamassa hyvinvointia pitkin maailmaa ja voivottelemassa omaa arvoa nostaen .Nyt ollaan sitten tässä .Rahat meni maailmanparantamiseen ja omat asiat on rempallaan perinjuuria myöden, eikä ole rahaa laittaa niitä kuntoon. Hieno suoritus politiikoilta.


  • Anonyymi

   Sekä Tytin että Sannan alettava syömään.Jatkuva stressi tekee tuhojaan. Ei ole kenenkään etu että vt ministerit sairastuu syömishäiriöön työnsä takia.

  • Anonyymi

   Tämä Stressitesti kestänyt jo yli kolme vuotta.Ihan hyvin naiset vetäneet rekeä.

  • Anonyymi

   Melko itsevarmaan tyyliin Tuppurainen kertoo, että "Saksa on se, joka tätä laskua saa nyt maksaa." Hyvä, jos niin on. Mutta kovat duubiot tämän suhteen kyllä on - Tuppurainen ja tekstiviestit eivät yksinkertaisesti vakuuta.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   1751
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   64
   1462
  3. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   430
   1077
  4. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   46
   1070
  5. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   49
   1063
  6. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   84
   1002
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   64
   997
  8. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   963
  9. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   64
   910
  10. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   81
   817
  Aihe