Kehtaako PV olla samaa mieltä uutisten "sotatieteilijöiden" kanssa?

Anonyymi

Eli niistä jotka joskus noissa sotapropagandasanomissa on ollut pätemässä ukrainan sodasta?

Pieleenhäön ne on mennyt ja paljon on jäänyt huomaamatta taikka sitten on huomattu mutta lakaistu aihe maton alle.

Sitä vaan mietiskelen tässä, että olisi kyllä aika hirvittävää jos niin huonosti olisi asiat että kaikki propaganda olisi mennyt PV läpi ja vielä kamalampaa jos olisivat mukana siinä.

Eihän se hirvittäisi meitä jotka ollaan asioista paremmin perillä, mutta teille se olisi aika kova kolaus ja siksi kai se lakaisu maton alle tapahtuukin.

Juu ei muuta, koittakaas poijaat jo antaa jotain oikeaa analyysia tilanteesta.

Kerran vähän nauratti kun jotkut eliittihörhöt menivät ukrainaan poseeraamaan ja kävelemään jonnekin joukkohaudoille tms.
minäkin löysin kerran metsästä luurangon ja tiesin heti että se oli puuttinin tekosia, ei tarvittu tutkia sen enempää, se oli oikeasti ollut joku paikkakuntalainen, mutta ei kai sitä nyt voi antaa omien pahojen suunnitelmien mennä metsään, valehtelemalla vaan uutisten kautta saatiin jälleen höynäytettyä ihmiset luottamaan rikollissakkiin ja laittamalla murhat toisen piikkiin saatiin niille omille pahoille teoille syntipukki.

Sellaista, ei muuta.

Ronald Reaper kuittaa

12

296

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin ku ihan oikeasti nyt hei, kehtaatteko te oikeasti puoltaa niitä idioottien lehtijuttuja?

   Otetaan nyt yksi esimerkki niistä idiootti valheista.

   Eli se että venäläiset syövät kulkukoiria siellä kun ei ole ruokaa.

   Montako kertaa on esim. Suomessa harjoituksissa kun tykit savuaa, maa järisee ja taivas jylisee kun panokset paukkuu ym. kulkukoirat taikka metsän eläimet tulleet siihen leirintäpaikalle syötäväksi?

   Vittu kun on kuulemma niin sellanen näytös, että vihollinenkin jo paskat housuissa pakenee, niin miten sitten se kulkukoira tai joku vitun muu eläin siihen uskaltaisi lähistölle?

   Ihan oikeasti nyt tumpelot, järki päähän, ei käteen.

   Nyt olisi ihan oikea aika myöntää vähän sitä, että olette vähän ehkä bluffannut ja valhetellut.

   Ja joku naton propagandatrollikka voi sitten pysyä siellä bunkkerissaan, eikä tarvii tulla aukomaan sitä päätään, kun paskaahan sieltä suusta vaan ulos tulee.

   Ei muuta, natorölleille lyödään nyt luu kurkkuun.

   • Anonyymi

    "natorölleille lyödään nyt luu kurkkuun."

    Miten voit odottaa voittavasi, jos puhut samalla tavalla kuin hän? Jos väkivaltaan vastataan väkivallalla, tuloksena on puolin tai toisin tappioita. Jos musta sulautuu mustaan, tai valkoinen valkoiseen, kuka huomaa eron? Ei kukaan.
    Sama jos yrittäisi alkaa kultaamaan täysipitoista kultaa, tai maalaamaan valkoliljaa valkoiseksi.


  • Anonyymi

   Aloittaja on oikeassa. Kantsii lukea myös Venäjän mediaa, sekä vaihtoehtomedioita kuten mv lehteä ja tehdä omat johtopäätökset. Jos tuntuu siltä, ettei kavereihin voi sen jälkeen enää luottaa, voi kysyä: kuka sellaista haluaa?
   Näyttää siltä, että mitä hyväuskoisempi median suhteen joku on, sen enemmän se saa myös katsoa kenet valitsee "kaltaistensa porukkaan".

   Ja jos virallinen propa uppoaa kansaan, ni mitä vielä uppoaa kansaan sitten kun Venäjä on täällä? Miten lehdet siten ajattelee alkaa "ryhdistäytymään"? Pitääkö PV:n mennä valvomaan mitä toimittajat kirjottaa?

   Saanen huomauttaa, että ne on valkoisia, ÄO jossain 90-97 paikkeilla jotka tuolta Venäjältä tulee, eikö niin? Ne on myös kristittyjä. Heidän edeltäjänsä olivat ensimmäisinä avaruudessa. He ovat vieneet avaruuteen muidenkin maiden tekniikkaa. He ovat tulleet länttä ystävällisesti vastaan myös autojen rekisterikilpien suhteen niin, että kyrillisiä osaamaton pystyy ymmärtämään ne.

   Ja viralliselta medialtahan odotellaan edelleen Ukrainan armeijan sotarikosten ja venäläisvähemmistön vainojen julkituomista.

   Se, mitä Venäjän edustaja sanoi YK:n kokouksessa, kannattaa noteerata:

   "Venäjän tiedetään olevan suurin ukrainalaisten pakolaisten vastaanottajamaa. Kaikkiaan yli 3,7 milj. ihmistä saapui Venäjälle Ukrainasta, DPR:stä ja LPR:stä, joista 600.000 on lapsia. Jos tästä määrästä vähennetään DPR:n ja LPR:n kansalaiset, joilla on Venäjän passi, Venäjälle lähteneiden Ukrainan kansalaisten määrä on YK:n pakolaisjärjestön arvioiden mukaan yli 2,4 milj. ihmistä.

   "Ja näitä ihmisiä ei pidetä vankiloissa, kuten esim.i Guantanamossa, vaan he elävät vapaasti ja vapaaehtoisesti Venäjällä. Kukaan ei kiellä heitä lähtemästä maasta. Luuletteko, että niin monta ihmistä voidaan tuoda väkisin ja vaientaa?

   Monet heistä kirjoittavat vaikutelmistaan ja arvioistaan sosiaalisissa verkostoissa, antavat haastatteluja, ilmaisevat kiitollisuuden sanoja maamme puolesta. Heidän julkaisujensa perusteella on selvää, että ihmiset pakenevat Ukrainasta henkensä puolesta ja pakenevat rikollista hallintoa, joka ei sallinut heidän evakuoitua ja käytti heitä ihmiskilpenä”, Venäjän YK-edustaja sanoi."

   Entä Ukrainassa?

   "Kun edellinen vetäytyminen suoritettiin Kiovan, Sumin ja Chernigovin alueelta keväällä, iso osa siviiliväestöä joutui Ukrainan armeijan raakojen kostotoimien kohteiksi.
   Tällöin Venäjän korkeimmasta johdosta todettiin, ulkoministeri Lavrovin suulla, että näiden kokemusten valossa vetäytyminen vapautetuilta alueilta olisi moraalitonta."

   Mutta EU:ta ei kiinnosta? Ehkä Suomessa ymmärretään kun tilanne on meitä vastassa?

  • Anonyymi

   Mutta mitäpä aloittaja tuumaa tästä? Minä ainakin kyseenalaistan PV:n järjen juoksun... ellei se sitten ole tarkoitettu pääasiassa muiden, un kansalaisten harhauttamiseksi.

   Kenr. Toveri (osuva nimi verrattuna "EUSSR -aikaan"!) sanoi, että Venäjä heti häviäisi, jos Suomeen hyökkäisi. Tekeekö hän tuon tahallaan, vai onko hän unohtanut, että "älä koskaan aliarvioi vihollista".

   Mutta:

   Jouko Pihon sivut, kuten tiedämme, ovat lähes täynnä useiden eri suomalaisten näkyjä ja varoituksia, (myös minun), että Venäjä valtaa Suomen. Eikö PV ole tästä tietoinen, vai haluaako se sivuuttaa sen uskottavuuspropagandan takia?
   Tieteellä ja tiedustelulla ei ole varaa uskomuksiin.

   On ymmärrettävää, että jotkut näyt voivat olla niistä jutuista johdattuneita, kun paljon luetaan - ne tulevat uniin. Mutta minäkin olen nähnyt unia, ja ne eivät tiettävästi olleet johdattuneita mistään. Jos unissa on perää, onko PV:llä varaa kieltää Suomen lipun viesti?
   Jos Suomen lippu (ja muut pohj.maiden liput) perustuu mielikuvitustarinaan, miksei sitä voida suoraan sanoa?

   Viimesodassa rukoiltiin Jumalaa ja Jeesusta ja selvittiin täpärästi. Supo on vaatimassa, että netin kautta tehtävä yritys vaikuttaa valtakunnallisesti, kriminalisoitaisi. Eli jos varoitetaan, että ei aleta kaavamaisesti tappelemaan RF:aa vastaan, se on rikos?
   Alan olla yhä enemmän sitä mieltä, että paholainen loikkasi NL:sta länteen. Kaikki viittaa siihen, koska totuus näyttää tulevan esille, jos tietyt asiat kääntää toisinpäin.

   Suomella on kokemusta vain NL:oa vastaan taistelemisesta. RF on toista kaliiperia, ja siellä on läjäpäin organisaatioita, joista ei tiedetä juuri mitään. Moniko suomalainen on RF armeijan kanssa tekemisissä, ja kertoo mitä siellä tapahtuu?

   • Anonyymi

    Jotain outoa on menossa, uutisointi on sotapropagandaa ja jos vain hiukankin ihmisiä totuus kiinostaa sen saa uutisistakin selville.
    Esim. se kun un porukka meni poseeraamaan jonnekin joukkohaudoille, riittikö se?
    Venäjä on löytänyt ja tutkinut niitä joukkohautoja ja ruumiita jo pidemmän aikaa, se on valtamediassa sensuroitu.
    Nyt löydetään joku joukkohauta, ei yhtään muuta kun heti on joukko globalisteja tarpomassa kameroiden edessä ja sillä perusteella tiedetään kaikki uhrit, kenen tappamia koska ja miten jne.

    Sellaiset joukkohaudat vaatii kaivurit ym jne. ei niillä venäjän soltuilla ole aikaa lapioida ja haudata ruumiita parissa päivässä, se oli temppu vierittää ne ukrainan omat kansanmurha rikokset venäjän niskaan.

    Toinen juttu on se irak ja kemialliset aseet, niitähän ei loppujen lopuksi ollut.
    Nyt globujen biolabrat ja kemialliset aselabrat ukrainassa, niistähän on jopa todisteet ja aluksi kiellettiin, tuli pieni tietovuoto ja sitten myönnettiin ja asia lakaistiin maton alle globujen toimesta.
    Eli sellaista "selvitystyötä" globujen kartelleissa tehdään, valehtelua ja mielivaltaista yhteen hiileen puhaltamista jotta eivät ne omat rikoksensa paljastuisi.

    Sitten ne sairaala ja päiväkoti iskut ym iskut siviilikohteisiin.
    Siitä on se yksi hyvä videotodiste kun ohjus iskee kerrostaloon.
    Uutisointi oli venäjä iskee siviilikohteisiin, mutta videossa näkyy kellonaika ja aurinko.
    ohjus tulee ukrainan omilta joukoilta ja se on menossa kohti venäläisten joukkoja, mutta kun ne onnettomat mokailee ja tappaa omiaan ja vierittää syyn venäjän niskaan, kuten heillä tapana on.
    Totuus puhuu toista mitä paskamedioiden sotapropaganda kertoo.
    Koko homma näkyy ja on päivän selvä jos pikkaisenkin vaivautuu miettimään asiaa.
    Siksipä mietinkin miksi PV ei ota kantaa asiaan?
    Jos siellä on sotatieteilijät ja upseerit sitä mieltä, että se uutisointi on totta, niin kyllä tietotaito ja järki laahaa pohjamudissa.
    Ovatko mukana valheessa ja puolustamassa ja salaamassa sotarikosta vai muuten vain vähän typeriä?

    Ainakin kansalaiset aliarvioidaan ja luullaan että propaganda uppoaa kansaan, että siellä raiskataan vauvoja lapsia ym, syödään koiria ja isketään vain siviilikohteisiin.
    Niin paksua pajunköyttä että ei kyllä pitäisi upota jos ÄO on vähintään 65.

    Sitten kaikki vihanlietsonta Venäjää ja venäläisiä kohtaan.
    Suomen maaperää ei saisi käyttää sellaiseen sotatoimeen ja kansojen vastakkainasetteluun, mutta näköjään jollain kyber osastoilla on pääsy vaikuttamaan median kautta Suomen maaperällä.
    Se vihanlietsonta on ollut hirvittävää.
    Pakotteetkin on osunut vain omaan nilkkaan jne.
    Kaikki se kauhun ja vihanlietsonta ja siihen päälle natotus, eli luotiin pohjaa ja tarvetta sille keinotekoisesti valheilla ja vihaa ja pelkoa lietsomalla.
    Sekin vaatisi lakien ja sääntöjen mukaan kansanäänestyksen, mutta oikeusvaltiossa median tilattu galluppi ajoi saman asian ja säännöt ja lait tulkittiin vähän uudestaan tai kierrettiin kuten tapana kaikkien no bail out ja muiden yhteisten tukipakettisääntöjenkin kanssa on käynyt.

    Korruptio on siis aivan käsittämätöntä ja valheet niin räikeitä, että aika tyhmä saa olla ellei näe läpi taikka sitten todella korruptoitunut rikollinen, jos on siinä mukana.

    Venäjää kyllä aliarvioidaan todella rankalla kädella ja jos se pitäisi paikkansa, niin ei olisi senkään vuoksi tarvetta liittyä mihinkään natoon.
    Vähän kuin tuolla metsässä on hirvi, mutta ei siitä ole vaaraa, varaudumme kuitenkin sen onnettomaan hyökkäykseen ydinasein viimeisen sukupolven hävittäjillä ja nato jäsenyydellä, on se sen verran vaarallinen taikka siis vaaraton eläin että pitää varautua viimeisen päälle.
    Ja toisaalta kun olen päättävässä asemassa ja minulla on vähän sijoituksia noihin naton asevalmistajiin, niin sekin tässä vähän painaa päätöksen teossa ja antaa suuntaa.....

    Mutta näinhän nyt tapahtuu, korruptio tulee esiin kaikkien nähtäväksi, ei tarvitse kuin katsoa todisteita ja tehdä oma johtopäätös asioista ja jättää se pakkosyötetty propagandateksti ja vihanlietsonta syrjään.

    Mitä tulee uskon asioihin, siinäpä on jotain ihmeellistä tapahtumassa kun katselee tätä toimintaa kun näemme että joku taho on valheen(propagandan) kaikella voimalla eksyttämässä kansoja.
    Vähän niin kuin edeltä olisi kerrottu, mikä on aikamoinen kolaus varmaan monelle uskosta osattomalle kun he näkevät ennalta ilmoitettujen asioiden olevan käymässä toteen.
    Se nostaa myös moraalia, mikäli siis on voittajan puolella, mikäli on taas häviäjän puolella, se saa aikaan paniikkia ja kiireessä hutiloimista ym. mokia ja virheitä mitkä ovatkin jo näkyvillä.
    Heillä pahan ja valheen palvelijoilla on kiire ja kiireessä kun hutiloivat tulee niitä lipsahduksia, toki he selittävät asioita uusilla valheilla kuten heillä on tapana.

    No puolensa ovat itse valinneet ja loppunsakin sen mukainen.
    Ahneella on paskainen loppu ja paha saa palkkansa sekä sellaisia korruptoituneita päättäjiä ja johtajia Herra vihaa ja tuomitsee ja vaatii heiltä maksun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jotain outoa on menossa, uutisointi on sotapropagandaa ja jos vain hiukankin ihmisiä totuus kiinostaa sen saa uutisistakin selville.
    Esim. se kun un porukka meni poseeraamaan jonnekin joukkohaudoille, riittikö se?
    Venäjä on löytänyt ja tutkinut niitä joukkohautoja ja ruumiita jo pidemmän aikaa, se on valtamediassa sensuroitu.
    Nyt löydetään joku joukkohauta, ei yhtään muuta kun heti on joukko globalisteja tarpomassa kameroiden edessä ja sillä perusteella tiedetään kaikki uhrit, kenen tappamia koska ja miten jne.

    Sellaiset joukkohaudat vaatii kaivurit ym jne. ei niillä venäjän soltuilla ole aikaa lapioida ja haudata ruumiita parissa päivässä, se oli temppu vierittää ne ukrainan omat kansanmurha rikokset venäjän niskaan.

    Toinen juttu on se irak ja kemialliset aseet, niitähän ei loppujen lopuksi ollut.
    Nyt globujen biolabrat ja kemialliset aselabrat ukrainassa, niistähän on jopa todisteet ja aluksi kiellettiin, tuli pieni tietovuoto ja sitten myönnettiin ja asia lakaistiin maton alle globujen toimesta.
    Eli sellaista "selvitystyötä" globujen kartelleissa tehdään, valehtelua ja mielivaltaista yhteen hiileen puhaltamista jotta eivät ne omat rikoksensa paljastuisi.

    Sitten ne sairaala ja päiväkoti iskut ym iskut siviilikohteisiin.
    Siitä on se yksi hyvä videotodiste kun ohjus iskee kerrostaloon.
    Uutisointi oli venäjä iskee siviilikohteisiin, mutta videossa näkyy kellonaika ja aurinko.
    ohjus tulee ukrainan omilta joukoilta ja se on menossa kohti venäläisten joukkoja, mutta kun ne onnettomat mokailee ja tappaa omiaan ja vierittää syyn venäjän niskaan, kuten heillä tapana on.
    Totuus puhuu toista mitä paskamedioiden sotapropaganda kertoo.
    Koko homma näkyy ja on päivän selvä jos pikkaisenkin vaivautuu miettimään asiaa.
    Siksipä mietinkin miksi PV ei ota kantaa asiaan?
    Jos siellä on sotatieteilijät ja upseerit sitä mieltä, että se uutisointi on totta, niin kyllä tietotaito ja järki laahaa pohjamudissa.
    Ovatko mukana valheessa ja puolustamassa ja salaamassa sotarikosta vai muuten vain vähän typeriä?

    Ainakin kansalaiset aliarvioidaan ja luullaan että propaganda uppoaa kansaan, että siellä raiskataan vauvoja lapsia ym, syödään koiria ja isketään vain siviilikohteisiin.
    Niin paksua pajunköyttä että ei kyllä pitäisi upota jos ÄO on vähintään 65.

    Sitten kaikki vihanlietsonta Venäjää ja venäläisiä kohtaan.
    Suomen maaperää ei saisi käyttää sellaiseen sotatoimeen ja kansojen vastakkainasetteluun, mutta näköjään jollain kyber osastoilla on pääsy vaikuttamaan median kautta Suomen maaperällä.
    Se vihanlietsonta on ollut hirvittävää.
    Pakotteetkin on osunut vain omaan nilkkaan jne.
    Kaikki se kauhun ja vihanlietsonta ja siihen päälle natotus, eli luotiin pohjaa ja tarvetta sille keinotekoisesti valheilla ja vihaa ja pelkoa lietsomalla.
    Sekin vaatisi lakien ja sääntöjen mukaan kansanäänestyksen, mutta oikeusvaltiossa median tilattu galluppi ajoi saman asian ja säännöt ja lait tulkittiin vähän uudestaan tai kierrettiin kuten tapana kaikkien no bail out ja muiden yhteisten tukipakettisääntöjenkin kanssa on käynyt.

    Korruptio on siis aivan käsittämätöntä ja valheet niin räikeitä, että aika tyhmä saa olla ellei näe läpi taikka sitten todella korruptoitunut rikollinen, jos on siinä mukana.

    Venäjää kyllä aliarvioidaan todella rankalla kädella ja jos se pitäisi paikkansa, niin ei olisi senkään vuoksi tarvetta liittyä mihinkään natoon.
    Vähän kuin tuolla metsässä on hirvi, mutta ei siitä ole vaaraa, varaudumme kuitenkin sen onnettomaan hyökkäykseen ydinasein viimeisen sukupolven hävittäjillä ja nato jäsenyydellä, on se sen verran vaarallinen taikka siis vaaraton eläin että pitää varautua viimeisen päälle.
    Ja toisaalta kun olen päättävässä asemassa ja minulla on vähän sijoituksia noihin naton asevalmistajiin, niin sekin tässä vähän painaa päätöksen teossa ja antaa suuntaa.....

    Mutta näinhän nyt tapahtuu, korruptio tulee esiin kaikkien nähtäväksi, ei tarvitse kuin katsoa todisteita ja tehdä oma johtopäätös asioista ja jättää se pakkosyötetty propagandateksti ja vihanlietsonta syrjään.

    Mitä tulee uskon asioihin, siinäpä on jotain ihmeellistä tapahtumassa kun katselee tätä toimintaa kun näemme että joku taho on valheen(propagandan) kaikella voimalla eksyttämässä kansoja.
    Vähän niin kuin edeltä olisi kerrottu, mikä on aikamoinen kolaus varmaan monelle uskosta osattomalle kun he näkevät ennalta ilmoitettujen asioiden olevan käymässä toteen.
    Se nostaa myös moraalia, mikäli siis on voittajan puolella, mikäli on taas häviäjän puolella, se saa aikaan paniikkia ja kiireessä hutiloimista ym. mokia ja virheitä mitkä ovatkin jo näkyvillä.
    Heillä pahan ja valheen palvelijoilla on kiire ja kiireessä kun hutiloivat tulee niitä lipsahduksia, toki he selittävät asioita uusilla valheilla kuten heillä on tapana.

    No puolensa ovat itse valinneet ja loppunsakin sen mukainen.
    Ahneella on paskainen loppu ja paha saa palkkansa sekä sellaisia korruptoituneita päättäjiä ja johtajia Herra vihaa ja tuomitsee ja vaatii heiltä maksun.

    Sitten vielä vähän niistä uskon asioista ym. lopunajan merkeistä.

    Juuri päivä pari sitten jotkut sen uuden james webbi vai mikä oli kuvien perusteella huomattiin että big bang ei taidakkaan olla tapahtunut.
    Se jättää aika vähän vaihtoehtoja meille luoduille hyvin suunnitetuille ihmisille, että ehkäpä tällaista erittäin hienoa ja monimutkaista luomusta ei synnykään ja kehity tyhjästä virheillä ja sattumilla hallitsemattomalla pamauksella ja sattumilla jotka johtaa epäjärjestykseen ja kaaokseen vaan ehkäpä alkaa maisutumaan se tosiasia, että luoduilla on luoja.

    Mitäs muuta?
    Joo, tuossa maailmalla tapahtuu kaikenlaista merkkiä ja asiaa joista on jo ennalta kerrottu ja ilmoitettu, me olemme täällä nyt sen kaiken todistajia ja voisi sanoa että: What a time to be alive.

    Niitä ufo havaintoja on tehty aika paljon ja jokin aika sitten nasa palkkasi pappeja töihin, että johonkin kohtaamiseen ovat kai varautumassa?
    Vähän niinkuin taivaalla olisi jotain merkkejä näkynyt siitä, että jotain sieltä olisi tulossa.

    Sitä kannattaa olla suhteet kunnossa yläkerran kanssa, jos haluaa välttää tuomion joka sieltä tulee maan päälle.
    Ei se neuvotteluja enää kaipaa tai vaadi, asiat on ilmoitettu ja päätetty kauan sitten ja aikaa on ollut enemmän kuin riittävästi tehdä parannus.

    Se aika on tullut, se on niinkin lähellä kuin oven takana.
    Se on vähän kuin omistaja tulisi takaisin taloonsa ja on jo oven takana ja mitä on odotettavissa? no että hän avaa oven ja astuu sisälle omaan taloonsa.
    Jos sietä talosta löytyy sekamelska, vierasta sakkia, varkaita, murhaajia ym, niin voi heitä miten heille käy.
    Tämä omistaja on muuten sitten suurempi ja vahvempi kuin kaikki se mitä luotu on.
    Ei ole turhaan sanottu, että Herran pelko on viisauden alku ja että älkää pelkätkö ihmistä joka voi tappaa ruumiin vaan häntä joka voi tappaa ruumiin ja heittää sielunkin helvettiin.
    Niin, häntä te peljätkää ja kunnioittakaa ja tehkää hänen tahtonsa, sillä hirmuista on langeta elävän jumalan käsiin ja joutua tuomittavaksi, että kannattaa valita puolensa viisaasti, ettei löydä itseään taistelemasta jumalaa vastaan, siinä kun ei hyvin käy.

    No joo, tässä pieni heräte jos jonkun silmät hiukan avautuisi ja alkaisi näkemään että nyt on sellaiset ajat, ettei kellekään jää mitään millä puolustaa itseään.
    Jos tietää jo itsekin toimivansa väärin, niin siinä ei paljon puolustella.
    Sellainen ajatus että jumalaa ei ole eikä tuomiota tule on vain valheellinen ajatus joka voi innostaa tekemään pahaa koska sillä ei olisi seurauksia kunhan ei jää kiinni.
    Toisaalta taas kuten huomaatte se luste on erittäin hyvin näkyvissä ja silloinhan juuri on tullut sen kuuluisan elonkorjuun aika.
    Se on niin hyvin näkyvissä, että mediat kautta maailman sitä julistavat, toki väittävät sitä hyväksi viljaksi, mutta se on myrkyllistä kelvotonta lustetta ja valhetta.
    Kyllähän te tiedätte miten sille lusteelle käy ja miten sille vihamiehelle käy joka sen kävi kylvämässä.
    Paha saa tuomionsa ja palvelijansakin tuomitaan siinä samalla.
    Sen takia onkin jo ollut sitä paniikkia ja hosumista näkyvissä ja pahan joukoista lähtee porukkaa karkuun, eikä ihme sillä riivaajatkin pelkäävät ja vapisevat korkeimman edessä.
    Monet ovat vihollisen juonet ja suunnitelmat, mutta ne kaikki epäonnistuvat.
    Se on valheellinen Illuusio mikä teille on annettu, eikä teillä ole mitään mikä pitäisi teidän joukkonne koossa korkeinta vastaan.
    Kun teidän joukkonne pysyy koossa rahalla, lahjuksilla, uhkailuilla ja kiristämisellä, siinä ei ole todellista voimaa eikä pitävää sidettä eikä valehtelijoiden keskellä ole todellista luottamusta, vain valheellinen illuusio ja uskottelu.

    Kyllähän te tiedätte sen, että ei se kauppias teiltä halua muuta kuin hyötyä ja se kyllä mainostaa vaikka valheellisesti että tuotteensa menisi kaupaksi kuten ihan selvästi jo nähdään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitten vielä vähän niistä uskon asioista ym. lopunajan merkeistä.

    Juuri päivä pari sitten jotkut sen uuden james webbi vai mikä oli kuvien perusteella huomattiin että big bang ei taidakkaan olla tapahtunut.
    Se jättää aika vähän vaihtoehtoja meille luoduille hyvin suunnitetuille ihmisille, että ehkäpä tällaista erittäin hienoa ja monimutkaista luomusta ei synnykään ja kehity tyhjästä virheillä ja sattumilla hallitsemattomalla pamauksella ja sattumilla jotka johtaa epäjärjestykseen ja kaaokseen vaan ehkäpä alkaa maisutumaan se tosiasia, että luoduilla on luoja.

    Mitäs muuta?
    Joo, tuossa maailmalla tapahtuu kaikenlaista merkkiä ja asiaa joista on jo ennalta kerrottu ja ilmoitettu, me olemme täällä nyt sen kaiken todistajia ja voisi sanoa että: What a time to be alive.

    Niitä ufo havaintoja on tehty aika paljon ja jokin aika sitten nasa palkkasi pappeja töihin, että johonkin kohtaamiseen ovat kai varautumassa?
    Vähän niinkuin taivaalla olisi jotain merkkejä näkynyt siitä, että jotain sieltä olisi tulossa.

    Sitä kannattaa olla suhteet kunnossa yläkerran kanssa, jos haluaa välttää tuomion joka sieltä tulee maan päälle.
    Ei se neuvotteluja enää kaipaa tai vaadi, asiat on ilmoitettu ja päätetty kauan sitten ja aikaa on ollut enemmän kuin riittävästi tehdä parannus.

    Se aika on tullut, se on niinkin lähellä kuin oven takana.
    Se on vähän kuin omistaja tulisi takaisin taloonsa ja on jo oven takana ja mitä on odotettavissa? no että hän avaa oven ja astuu sisälle omaan taloonsa.
    Jos sietä talosta löytyy sekamelska, vierasta sakkia, varkaita, murhaajia ym, niin voi heitä miten heille käy.
    Tämä omistaja on muuten sitten suurempi ja vahvempi kuin kaikki se mitä luotu on.
    Ei ole turhaan sanottu, että Herran pelko on viisauden alku ja että älkää pelkätkö ihmistä joka voi tappaa ruumiin vaan häntä joka voi tappaa ruumiin ja heittää sielunkin helvettiin.
    Niin, häntä te peljätkää ja kunnioittakaa ja tehkää hänen tahtonsa, sillä hirmuista on langeta elävän jumalan käsiin ja joutua tuomittavaksi, että kannattaa valita puolensa viisaasti, ettei löydä itseään taistelemasta jumalaa vastaan, siinä kun ei hyvin käy.

    No joo, tässä pieni heräte jos jonkun silmät hiukan avautuisi ja alkaisi näkemään että nyt on sellaiset ajat, ettei kellekään jää mitään millä puolustaa itseään.
    Jos tietää jo itsekin toimivansa väärin, niin siinä ei paljon puolustella.
    Sellainen ajatus että jumalaa ei ole eikä tuomiota tule on vain valheellinen ajatus joka voi innostaa tekemään pahaa koska sillä ei olisi seurauksia kunhan ei jää kiinni.
    Toisaalta taas kuten huomaatte se luste on erittäin hyvin näkyvissä ja silloinhan juuri on tullut sen kuuluisan elonkorjuun aika.
    Se on niin hyvin näkyvissä, että mediat kautta maailman sitä julistavat, toki väittävät sitä hyväksi viljaksi, mutta se on myrkyllistä kelvotonta lustetta ja valhetta.
    Kyllähän te tiedätte miten sille lusteelle käy ja miten sille vihamiehelle käy joka sen kävi kylvämässä.
    Paha saa tuomionsa ja palvelijansakin tuomitaan siinä samalla.
    Sen takia onkin jo ollut sitä paniikkia ja hosumista näkyvissä ja pahan joukoista lähtee porukkaa karkuun, eikä ihme sillä riivaajatkin pelkäävät ja vapisevat korkeimman edessä.
    Monet ovat vihollisen juonet ja suunnitelmat, mutta ne kaikki epäonnistuvat.
    Se on valheellinen Illuusio mikä teille on annettu, eikä teillä ole mitään mikä pitäisi teidän joukkonne koossa korkeinta vastaan.
    Kun teidän joukkonne pysyy koossa rahalla, lahjuksilla, uhkailuilla ja kiristämisellä, siinä ei ole todellista voimaa eikä pitävää sidettä eikä valehtelijoiden keskellä ole todellista luottamusta, vain valheellinen illuusio ja uskottelu.

    Kyllähän te tiedätte sen, että ei se kauppias teiltä halua muuta kuin hyötyä ja se kyllä mainostaa vaikka valheellisesti että tuotteensa menisi kaupaksi kuten ihan selvästi jo nähdään.

    "Niin, häntä te peljätkää ja kunnioittakaa ja tehkää hänen tahtonsa, sillä hirmuista on langeta elävän jumalan käsiin ja joutua tuomittavaksi,"

    Miksi lässytät? Tuo on vanhankantaisten puhetta. Ei yksikään Jumalan kenraali voisi puhua noin. Kun ihminen ymmärtää eron Jeesuksen ja kirjanoppineiden välillä, hänen luulisi ymmärtävän myös eron tämän päivän ennustetun Jumalan kenraalin ja kansan käsitysten välillä.

    Minun on ollut vaikea olla vertaamatta ihmisiä lampaisiin ja lehmiin, vähintäänkin kivikauteen, koska he käyttäytyvät samankaltaisesti. He eivät näytä etsivän viisauksiakaan - eivät omasta ammattialastakaan. Luonnonlaeista ja taivaanlaeista tuskin paljoakaan ymmärtävät, ja menevät omien mieltymystensä mukaisesti ottamatta niistä selvää.
    Ihmiset ajattelevat kuin kivikaudella, ja älykännykät ja nykymuotivaattet eivät asiaa muuta.

    "Kun paritteluhalu voittaa eläimen, se pariutuu ensimmäisen saatavilla olevan parin kanssa yhteensopivuudesta riippumatta. Älynsä ohjaamana ihmiset osoittivat varovaisuutta valitessaan puolison elämänkumppanikseen... Taivas järjestää ihmisille avioliitot." (Zohar)
    Mikäpä syy raamatussa olisi kirjoittaa: "He kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaa petosta.... Tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, ja hän synnyttää pettymyksen... Jumalattomat turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion."

    Mies, joka osoitti toista harjoituksissa rynkyllä, ja sanoi, "nyt sä kuolet", oli luonteeltaan tiettävästi metallilohikäärme. Mitä muuta kuin kalun saamista ajatteli se, joka hänet synnytti? Eläimet eivät luonteista ymmärrä. Ihminen, jolle on jätetty kertomatta näistä asioista, on annettu jäädä käsityksissään kivikaudelle.

    Tolla on ihmisiä, joissa on pakonomainen ohjelmointi valua kehityksessä ja tiedossa alaspäin. Jos ihmisten käytös on taivaan kappaleiden ohjelmointia, onko raha syynä siihen, että tämä ohjelmointi kielletään, koska jo antiikin aikoina todettiin, että lääkäri joka ei tiedä astrologiasta, ei saa toimia lääkärinä?
    Paljonko rahaa lääketiede menettäisi, jos astrologiasta ymmärrettäisi, että se selittäisi useat "mielisairaudet"? Luonnolla ei ole varaa jättää kaikkia henkiin, mutta tämä välttämättömyys halutaan pakolla tyrmätä, joka menee siihen, että sitten kuollaan rapistuen. Mutta epähän tarvi kuulla pelottavia laukauksia, eikä kenenkään tarvi tappaa ketään? Aika tappaa, ja aika parantaa, sanotaan. Odotan aikaani...

    Kuten olen sanonut ihmisistä: liittele oikein, aseta täyte, ja hallitse. Eräs tutkija sanoi, että moniavioisuus ja järjestetyt aviot voisivat auttaa pienempiä kansoja pelastamaan itsensä. Mutta jos valtion "virallinen linja" on ateismi (vert. napakymppi -ohjelmaan), se ei tule onnistumaan, vaan hoidetaan kuten lapset jakavat lelunsa ja kuten kivikaudella mentiin naimisiin - kunhan pärstäkerroin on 10 niin ok?
    Sellainen on askelten ottamista taaksepäin kehityksessä. Jos Jeesus oli about 2000 vuotta aikaansa edellä... mitä joutuvat kärsimään ne, jotka ovat samankaltaisia?

    Aika ei ole vain tässä ja nyt, vaan ihmisissä on menneisyys ja tulevaisuus.

    Maxim Gorki sanoi: "... olivat epäoikeudenmukaisesti pahoinpidellyt, koska he olivat edellä aikaansa, ja heidän humanisminsa oli siten näkymätön useimmille ihmisille."

    Eikö paholainen ole se, joka kiihottaa massat? Mikä kiihotus on alkanut Venäjää vastaan? Vieraan vallan lippuja Suomen valtion alueella, ja saman valtion tunnusnauhoja myydään askarteluliikkeissä.

    Mitä on tässä kehityksessä jälkeenjääneessä lapsellisessa kiukuttelussa, jos mitään muuta, kuin ripaus sitä, mitä paholainen haluaa - kehittymättömyyttä ja taaksepäin menemistä. Ei raamatussakaan muuten varoitettaisi: "Se pyrkii muuttamaan ajan..."

    Ukrainan armeijan rikosten, vähemmistön sorron ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena tehtyjen veritekojen julkituomista odotellessa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Niin, häntä te peljätkää ja kunnioittakaa ja tehkää hänen tahtonsa, sillä hirmuista on langeta elävän jumalan käsiin ja joutua tuomittavaksi,"

    Miksi lässytät? Tuo on vanhankantaisten puhetta. Ei yksikään Jumalan kenraali voisi puhua noin. Kun ihminen ymmärtää eron Jeesuksen ja kirjanoppineiden välillä, hänen luulisi ymmärtävän myös eron tämän päivän ennustetun Jumalan kenraalin ja kansan käsitysten välillä.

    Minun on ollut vaikea olla vertaamatta ihmisiä lampaisiin ja lehmiin, vähintäänkin kivikauteen, koska he käyttäytyvät samankaltaisesti. He eivät näytä etsivän viisauksiakaan - eivät omasta ammattialastakaan. Luonnonlaeista ja taivaanlaeista tuskin paljoakaan ymmärtävät, ja menevät omien mieltymystensä mukaisesti ottamatta niistä selvää.
    Ihmiset ajattelevat kuin kivikaudella, ja älykännykät ja nykymuotivaattet eivät asiaa muuta.

    "Kun paritteluhalu voittaa eläimen, se pariutuu ensimmäisen saatavilla olevan parin kanssa yhteensopivuudesta riippumatta. Älynsä ohjaamana ihmiset osoittivat varovaisuutta valitessaan puolison elämänkumppanikseen... Taivas järjestää ihmisille avioliitot." (Zohar)
    Mikäpä syy raamatussa olisi kirjoittaa: "He kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaa petosta.... Tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, ja hän synnyttää pettymyksen... Jumalattomat turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion."

    Mies, joka osoitti toista harjoituksissa rynkyllä, ja sanoi, "nyt sä kuolet", oli luonteeltaan tiettävästi metallilohikäärme. Mitä muuta kuin kalun saamista ajatteli se, joka hänet synnytti? Eläimet eivät luonteista ymmärrä. Ihminen, jolle on jätetty kertomatta näistä asioista, on annettu jäädä käsityksissään kivikaudelle.

    Tolla on ihmisiä, joissa on pakonomainen ohjelmointi valua kehityksessä ja tiedossa alaspäin. Jos ihmisten käytös on taivaan kappaleiden ohjelmointia, onko raha syynä siihen, että tämä ohjelmointi kielletään, koska jo antiikin aikoina todettiin, että lääkäri joka ei tiedä astrologiasta, ei saa toimia lääkärinä?
    Paljonko rahaa lääketiede menettäisi, jos astrologiasta ymmärrettäisi, että se selittäisi useat "mielisairaudet"? Luonnolla ei ole varaa jättää kaikkia henkiin, mutta tämä välttämättömyys halutaan pakolla tyrmätä, joka menee siihen, että sitten kuollaan rapistuen. Mutta epähän tarvi kuulla pelottavia laukauksia, eikä kenenkään tarvi tappaa ketään? Aika tappaa, ja aika parantaa, sanotaan. Odotan aikaani...

    Kuten olen sanonut ihmisistä: liittele oikein, aseta täyte, ja hallitse. Eräs tutkija sanoi, että moniavioisuus ja järjestetyt aviot voisivat auttaa pienempiä kansoja pelastamaan itsensä. Mutta jos valtion "virallinen linja" on ateismi (vert. napakymppi -ohjelmaan), se ei tule onnistumaan, vaan hoidetaan kuten lapset jakavat lelunsa ja kuten kivikaudella mentiin naimisiin - kunhan pärstäkerroin on 10 niin ok?
    Sellainen on askelten ottamista taaksepäin kehityksessä. Jos Jeesus oli about 2000 vuotta aikaansa edellä... mitä joutuvat kärsimään ne, jotka ovat samankaltaisia?

    Aika ei ole vain tässä ja nyt, vaan ihmisissä on menneisyys ja tulevaisuus.

    Maxim Gorki sanoi: "... olivat epäoikeudenmukaisesti pahoinpidellyt, koska he olivat edellä aikaansa, ja heidän humanisminsa oli siten näkymätön useimmille ihmisille."

    Eikö paholainen ole se, joka kiihottaa massat? Mikä kiihotus on alkanut Venäjää vastaan? Vieraan vallan lippuja Suomen valtion alueella, ja saman valtion tunnusnauhoja myydään askarteluliikkeissä.

    Mitä on tässä kehityksessä jälkeenjääneessä lapsellisessa kiukuttelussa, jos mitään muuta, kuin ripaus sitä, mitä paholainen haluaa - kehittymättömyyttä ja taaksepäin menemistä. Ei raamatussakaan muuten varoitettaisi: "Se pyrkii muuttamaan ajan..."

    Ukrainan armeijan rikosten, vähemmistön sorron ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena tehtyjen veritekojen julkituomista odotellessa...

    Ai mitä lässytän?
    Ja mikä se ero on, mitä Jeesus sanoi?
    "Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää."

    Ero on siinä minä ymmärrän sen eron, sinä et jos tätä kysyt.

    Onko se sitten brutaalia?
    Katsos maailmassa on väkivaltaa ja kaikenlaista, on sotaa ja tapetaan.
    Kyse ei ole siitä, että sitten sitä tultaisiin tekemään vaan kyse on tuomiosta jossa mitataan sillä mitalla jolla ovat mitanneet.

    Sen jo pitäisi olla kuin kehotus tekemään parannus, meinaan kaikki maksetaan ja jokainen lisää tehty rikos ei auta vaan se lisätään tuomioon, ihan yksinkertainen päivän selvä juttu.

    Jos maailma on jo niin korruptoitunut, että oikeutta ja totuutta ei enää oikein löydy, niin se tulee korkeimman kädestä.
    Hän vaatii kaikki tilille ja maksaa palkan.
    Ja kun hän heittää helvettiin, niin sieltä ei pääse ennen kuin on maksanut sen viimeisenkin rovon.
    Sitä ei pääse pakoon ja sieltä ei pääse pakoon.

    Kerron vähän miten se toimii.
    Jos olet korkeassa asemassa niin sinulta enemmän vaaditaan.
    Jos olet päättävässä asemassa, olet vastuussa päätöksistä ja niiden vaikutuksista.
    Jos sinä vaikka laillistat abortit, niin maksat jokaisesta abortoidusta.
    Jos lääkärinä tai päättäjänä vaikka lobbaat tutkimatonta rokotetta palkkiota vastaan, olet myös vastuussa seurauksista.

    Jos lääkefirma lahjoo päättäjän tai lääkärin, on sekin vastuussa vaikka olisikin kirjoitettu vastuuvapauksia ym. laittomia sopimuksia. Sellaisetkin asiat juuri ovat ristiriidassa.
    "En ota tuotteestani vastuuta, koska sen vaaroista ei tiedetä, mutta silti lahjon jotta myyntiä ja menekkiä riittää."
    Vaikka sopimus vahvistettaisiin lahjotun taikka laittoman tai korruptoituneen tahon toimesta, niin se ei päde.
    Eikä sellaista voi vahvistaa edes laillisen tahon toimesta jos sen taustalla on petosta tai rikosta.
    Mitään rikoksia tai petoksia ym. laittomuutta ei voi tehdä lailliseksi sopimuksella eikä vahinkoa voi siirtää tai vierittää siten uhrin vastuulle.

    Se mitä taustalla on tapahtunut ja on ollut motiivina, se ratkaisee.
    ne on kovia juttuja.
    Vaikka maailmassa ne menisivät läpi, niin korkeimman oikeudessa ne eivät mene läpi.


  • Anonyymi

   Homma Ukrainan kanssa alkaa mennä samaan kun syyskuun iskujen kanssa oli - "muslimit ainoita syyllisiä".
   Ja nyt on Guantanamot yms. EU alueellakin, mutta niistä ei puhuta. Kuka kieltää mediaa tekemästä juttuja? Paljastuisiko tuhansia uhreja? Tarvitaanko tekoälyjen keksimille myrkyille niin paljon lisää ihmiskokeita?
   Jos on jotkut, jotka katsovat itsensä muita ihmisiä ylemmiksi... mitä heille muutama ihmishenki merkkaa, kun heidät on puhuttu tiettyyn uskoon, ja varsinkin, jos he kuuluvat porukkaan, joka on menettänyt käsityksensä luonnonlaesta?
   Maailma on yks kersala. Ja kaikkea keksitään, että voidaan osoittaa, että ollaan uskottavia. Tuolla on sellaisia kilipäitä, että jos kansa saisi tietää, he menettäisivät uskonsa sivistykseen ja kaataisivat hallinnot.

   Mikä kärsineiden kuolleiden kasa "ylempien" jalkojen alla on, siitä tekee jutun vasta Messias? Jos epäilyttää, katso youtubesta satanistin todistus, koska jos ihmiset eivät uskalla kohdata totuutta, he eivät voi kohdata Jumalaa.

  • Anonyymi

   Jostain näitä Venäjän ymmärtäjiä tännekin löytää. Mikä lie siinä itäisessä onnelassa niin kiehtovaa ?

   • Anonyymi

    Jostain näitä USA:n ja EUSSR:n ymmärtäjiä tännekin löytää. Mikä lie siinä läntisessä sekakansalaisuussopassa niin kiehtovaa?


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   120
   4447
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   470
   2228
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   458
   1557
  4. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   60
   1407
  5. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1392
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   12
   1005
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   7
   985
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   230
   863
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   223
   840
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   34
   742
  Aihe