"Missä on Sanna?" hoitajat huusivat mielenosoituksessa Helsingissä

Anonyymi

17

171

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ottakaa huomioon nyt on perjantai ja viikonloppu tulossa. Marin hakee elämään iloa valoa ja tanssia, ei sitä saa paheksua. Julkkislokit varmaan jo odottaa.

  • Anonyymi

   Samassa mielenosoituksessa oli myös paljon kylttejä joissa luki "lahtarihallitus" Mitä on mennyt vikaan kun vihervasemmistolainen voimanaisten hallitus onkin naispuolisten duunareiden mielestä joukko lahtareita?

   • Anonyymi

    Niin asiat kääntyy päälaelleen, ilmoittihan kokoomuskin taanoin olevansa työväen puolue.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin asiat kääntyy päälaelleen, ilmoittihan kokoomuskin taanoin olevansa työväen puolue.

    Kokoomuksella onkin käytössä sama kallis mainostoimisto mitä vihreät (tunnetaan myös kokoomuksen puisto-osastona) käyttää. Mutta onhan tämä vissiin ensimmäinen kerta kun duunarit kutsuvat demareita ja vasemmistoliittoa suoraan ja avoimesti lahtareiksi?


  • Anonyymi

   Laittoi Jukka Gustafssonin huutamaan mielenosoittajille kun ei itseä kiinnostanut mennä heidän murheitaan kuuntelemaan. "lahtarihallitus" luki tosiaan hoitajien kylteissä.

  • Anonyymi

   Armeijan palveluksessa olevat miehet ymmärtävät etteivät voi mennä lakkoon. Poliisin ja pelastuspalvelun palveluksessa olevat miehet tietävät etteivät voi mennä ainakaan lakkoon niiltä osin joka uhkaisi ihmishenkiä. Siis miehet ymmärtää.

   Hoitajat tunnetaan Kokoomuksen äänestäjinä. Ja nyt siis haukkuvat lahtareita eikä nykyistä hallitusta. Siis mitenkähän tämä menee heidän omasta mielestään. Jätän nyt ton naiset sanan pois.

  • Anonyymi

   Perantaina kiire bileisiin?

  • Anonyymi

   Eiköhän juoppo ole jo karistanut eduskunnan pölyt jaloistaan. Ensimmäinen karpalolonkero lienee sihahtanut auki kun pääsi istahtamaan ministeri-auton takapenkille.

  • Anonyymi

   Täysin asiatonta syyttää Marinia Orpo-Sipilän tekemistä virheistä. Mihin hoitajien järki on hävinnyt.

   • Anonyymi

    Kerrotko vielä minkä virheen Orp ja Sipilä tekevätkään kun nyt hoitajat havahtuivat?


  • Anonyymi

   Tekivätkö Orpo ja Sipilä pakkolain hoitajille? Marin kehoitti pienipalkkaisia naisia menemään yleislakkoon, oppositiosta oli helppo huudella mutta nyt ei pääministeriä sovi kritisoida.

  • Anonyymi

   On tietyt alat useimmissa jos ei jopa kaikissa maissa joihin liittyy kysymys ihmishengistä, ja silloin on tietyt määräykset esimerkiksi lakkojen suhteen jos kyse noista ihmisten mahdollista kuolemista.

   Itse pidän selvänä että on lakko oikeus, mutta ymmärrän sen ettei sairaalaan teho-osaston tapainen voi jäädä lakkoon, ja että siellä työskentelevätkin on niin fiksuja että tämän ymmärtävät. Mutta väärässä olin. Saattaa olla jopa huolestuttavaa mitä porukkaa tuolla työskentelee. Voisi kuvitella että alalle hakeutuneet olisi ymmärtäneet tietyt asiat.

   Päättäjät, hallitus ja eduskunta ei ole neuvotteleva osapuoli työehdoista. Mutta sen vastuulla on ettei menetetä ihmishenkiä sen vuoksi ettei ole saatavilla hoitoa.

   Olen hyvin ay-liikkeiden toimia kannattava. Mutta nyt tulee mieleen että onko Superin ja Tehyn johdossa ihan loppuun asti ajateltu, tai ymmärretty.

   • Anonyymi

    Tämä Suomi24. Ei täällä suurin osa porukasta tajua mistään mitään kuten noista kirjoituksista näkee.

    Onhan tämä tietysti paikka jossa purkaa omaa huonoa oloaan ja tyhmyyttään ja omaa epäonnistumistaan elämässä.


   • Anonyymi

    Eikös Jyrki Katainen luvannut että jos Kokoomus voittaa vaalit ja hän on pääministeri niin sairaanhoitajat saa 500€ palkankorotuksen. Tuosta voisi päätellä että hallitus on osapuoli noissa neuvotteluissa. Mihin tässä enää me kaikkien hylkäämät sairaanhoitajat voidaan luottaa jos ei Kokoomukseen.

    Tarkemmin en tuota muista. Mutta taisi käydä niin että tuli joku suuri este sille ettei Katainen saanut meille tuota lupaamansa 500 euron palkankorotusta. Mutta joku Kokoomuksen ulkopuolinen taho sen kun kuitenkin kaatoi. Tai sitten vaan yksikertaisesti Katainen unohti.


  • Anonyymi

   Sannalla ollut pää piilossa pensaassa.

  • Anonyymi

   Kataisen hallituksessa oli myös demarit, Urpilainen toimi valtiovarainministerinä.
   Urpilainen leikkasi lapsilisää mutta alensi yhteisöverotusta, kirkon osuus yhteisöverosta olisi pudonnut mutta se korvattiin verovaroista.Rikas kirkko oli tärkeämpi kuin lapsiperheet, nyt sitten nillitetään alhaisesta syntyvyydestä.
   Kreikalle annettiin muka lainaa ja Urpilaisen mukaan hyödytään korkotuloista, eipä ole kertonut paljonko niitä korkotuloja saatiin.

  • Anonyymi

   Sanna pääsi katkolta ja perjantaina täytyi fiilistellä oli muuten mielenkiintoisessa paikassa! Kuvat painossa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   181
   5743
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   554
   2469
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1760
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1210
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1156
  6. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   347
   1145
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   766
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   744
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   56
   672
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   632
  Aihe