Hoitaja alan vaikea saada palkankorotuksia koska,...

Anonyymi

Suomen eduskunta oppositio mukana haluaa tukea Ukrainaa suurilla rahallisilla summilla, aseistustuella ja muu sotilastarvikeapu. Lisäksi erityisen kalliiksi tulee majoittaa ne kaikki arviota 40 000 ukrainalaita pakoaista Suomessa, niiden lisäksi oletettavasti hakeutuu Suomeen afrikanmaa pakolaisia. Pakolaisista keitään ei pakoteta mihinkään, viimeisi joitain viikkoja sitten uutisoitiin että ainoastaa 300 ukrainalaista olisi hakeutuut TE-palvelun listoille. Eilen tai toissapäivänä kertoi Porin seudu ruoka-apua jakelevat olevanvaikeuksissa eivätkä voi juurikaan enää jakaa ruokia koska ruokaa hakee aivan valtvat määrät ukrainalaisia pakolaisia ja saman aikaisesti ovat muutenki saanee vähemmän ruokaa jaettavaksi.
Huomaa että propakadaa vain ukrainaaisten hyväksi on jo aivan likaa, Suomessa on joukko monenlaista suomalaista jotka kärsii hinnan nousuista. Kuulin erään valmistuttua lääkäriksi kahden vuoden jälkeen palkka 9000euroa kuukaudessa, ei varmaan lääkäreiden tarvitse lakkoilla kun tuollaiset palkat? Sairaanhoitajatki tekee niitä samantapaisia töitä (ei tosin tietoa miten paljon samanlaista)?
Suomi on kätännössä jyrkänteen reunoila hepposin selitteyi yritetään jopa onnistunein luomaa kannatusta auttaa ukrainalaisia ei suomalaisia. Silti vain suomalaiset voi todellisuudessa pelastaa hoitaa luotettavasti ammattitaidolla. Sellaiset ulkomaalaiset jotka eivät ole saaneet peruskoulutusta niin pitkään kuin suomalaiset he erityisesti eivät mitenkään voi osata lähellekkään samalle tasolle. Ukrainalaisistaki varmasti 99,998% prosettia ei todennäköisesti edes tosissaan viitsi opetella Suomen tai/ja Ruotsin kieltä?

11

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ukrainalaisistaki varmasti 99,998% prosettia AIKUISISTA ei todennäköisesti edes tosissaan viitsi opetella Suomen tai/ja Ruotsin kieltä?

   • Anonyymi

    Noin on.ukrainan pellet tekevät minkä näkevät eli eivät mitään.kyllä suomi huolen pitää katsoit länteen taikka itään ja tästäkään ei tule mitään.


  • Anonyymi

   Raahekin on menetetty. Ulkomaalaisia täynnä. Ei ole viihtyisä, eikä turvallinen enää. Nämä ukrainamaiset tai vastaavat huutavat koko ajan. Eivät sovi Suomen kulttuuriin, eikä varsinkaan Raaheen. Ihmiset ovat täällä hiljaisia ja hillittyjä. Ei tänne sovi tuollaiset metelöivät ja riehuvat nuoret.

  • Anonyymi

   Miettikääpä tilanne jos ite olisitte sotaa paossa vieraassa maassa. Olisitteko heti oppinut toisen kielen? olisitteko heti opiskelemassa, töissä? Uskallan väittää että suurin osa ei tekisi mitään, niinkun ei välttämättä tänäkään päivänä tee :D

   • Anonyymi

    Mieti itse tilannetta suvakki.pitääkö suomen ottaa ukrainan pellejä noin paljon.menkööt naapurimaihin.suomikin syytää ukrainaan rahaa että saavat sotia.ukrainan pressa on sotahullu myös.kusettaa kansaansa.äijällä kauhea omaisuus yms.eikä siitä puhuta ei.tämä herrahan on koomikko tai mikä lie oikeasti naruttaja.entä sitten kun sota loppuu jos loppuu niin taas suomi syytää rahaa uudelleen rakentamiseen ym.voisi valtio vähän ajatella mutta ei osaa kun kusipäät johtavat.vittu mitä hommaa.


   • Anonyymi

    Missä olet koulusi käynyt kun et tiiä etkä osaa ulkoaan kieliä, ukrainalaiset ovat ihte saaneet valita Puolassa mihin maahan menevät. Lähellä Ukrainan rajaa kuulemma on linja-autoja rivissä oppaineen mainostamassa maitaan. Ovat käyneet hakemassa jopa syvältä Ukrainasta selaiset 50 linja-auton jonoissa niitä joilla ei ole koskaan ollut varaa matkustaan mihinkään. Olet varmasti kuullut kun yhtä-äkkiä lisääntynyt huumeiden käyttäjien määrä, lieneekö hyvinki mahdollista lännen tarjonneen monelleki Ukrainassa kaduilla auville juopoille, aineiden käyttäjille maksuttoman kuljetuksen. Ohjelmassa Huumebisnes on näytetty ennen sodan alkua miten paha tilanne Ukrainassaki ollut, joillain luut törröttää ulkona ja silte tekevä joitain seoksia. Kukapa tietää vaikka pääsisivät Suomeenki ilman huumekoiratestiä heidän maasta matkalaukuttain myyntiin tulevia huumeita sinunki lapsiesi iloksi?


  • Anonyymi

   Ei hyvää päivää ja yötä, täällä on useampi jotka tarvitsee sitä hoitajaa ja pikaisesti.

   • Anonyymi

    Niinpä toivat jopa ukrainaaisia erikoisjoukkojen sodassa vammautueita sairaaloihin ohi jonon, nyt jonossa leikkauksiin on yli 7000 pääasiassa suomalaisia. Pakolaiset saavat henkistä ja fyysistä hoitoa nopeammin niillä kun on niitä avustajia joilla on kyky provosoiden vaatien pakolaisille nopeampaa palvelua kun usein ovat jo siinä paikan päälä, siihenki voivat vedota.


  • Anonyymi

   Ei näytä itsekkyydellä olevan mitään rajoja. Ei ole sydäntä auttaa kansaa jota tapetaan. Hoitajilla on työtä, asunto, ruokaa ym mielin määrin. Rikkaassa maassa eletään, vai onko joku täällä kuollut nälkään? Ei se hävityksen kauhistus ole kaukana kotomaan pumpulipesistä. Kannattaa tarkistaa asenteita kärsiviä ihmisiä kohtaan.

   • Anonyymi

    Ei täälläpäin riitä empatiaa edes oman maan kansalaista kohtaan niin miten pakolaisiakaan. Lesta viha kukoistaa (tosin syystäkin), työpaikoillakin syrjintää ja kiusaamista. Tavallinen tallaaja halutaan ajaa ahtaalle ja joissakin tapauksissa jopa pois työyhteisöstä. Moni ihminen kärsii näiden manipuloijien ja mainettaan muita parempana ihmisenä nostattavien ihmisten takia yksinäisyydestä ja mielenterveys ongelmista. T. Itsekin kärsinyt


  • Anonyymi

   Ei Ukrainalaisille. Otetaan vain näitä ahkeria musulmaaneja! He ovat ahkeria lisääntymään ja levittämään uskontoaan. Työnteon he jättävät Suomalaisille. Saadaan sitten nopeasti Suomikin kalifikaatiksi!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   1497
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   61
   1191
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   964
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   932
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   892
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   857
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   850
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   59
   791
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   739
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   699
  Aihe